Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

öyle tabiii bende gelsinde önümüze bakalım diyorummmm ama geldi yaa birasss bunalım takılıyordddumm işteee ama sizlerr bana iii geliyorsunuzzzz hazirandaki çalışmalarrr çokk iyi olsunkii temmuzda koçişinn doğum günü var evlilik yıldönümünde olmadı bariii onda süprüüzzzzzzzzzzzzzzzzzz yapalımmmm

Kızlarrrr ne güzell hamiş haberleri çoğalmış burdaaaa

Çok sevindim yaaa Allah tamamına erdirsin...Darısı bizlere dua edin hamişlerin duası kabul olur derler....

yok annem yaaa koleram için sevinç gözyaşlarım bunlarr bendede ikiz olsa vallahhaaaaaçıldırırımmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaa mutluluktann

bende bendeeee biz çokmu çılgınıskiiii ben herkese çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmm daha olmadan yastıkları seviyorummmm manyamışım birasss galibaaa :26:

kızlar benim adetimin 14.günü ve sancım az var aslında ilkkez bu ay hissediyom ya çok ilginç yumurtlama günümmmmmm heralde öyle değilmi

araştır canımm sennn bende değişik bişey bulursam yazarımm sana ama sen içini ferah tut allahın isniyleee hiçbişey olmucakk merak etme sen bebişimmmm bebişlerde üsülür sonra annnesiii:13:

kızlar merhaba;
nasılsınız.
aaaayyyyyyyyyyy koleraaaa bebişler ikiz miiiiiiiiii. anaaaaammmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmmm. allahım sağ salim doğsunlarda analı babalı büyüsünler inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. sonrada banaaaa

madamımm sende birasss ye benceeee çocuk bi tostla doymazzz yaaa sen bi tostla nasıl doyuyorsun bide akşama kadarr başka bişey yemiyosunnn

garip dimi bencede tatlım varyemezim ben bu sabahta aynısını yaptım bakalaım öğlen yiyiim diyom bişiler ama inan hhhiiiçççç istemior canım bişi geçen günler acaip istiyordu dedim kesin hamileyim normalde yemediğim için sürekli acıkıyordum bizim ördeğe çorba ekmek doğrayıp vermiştim ay bi canım çekti aynısından kendimede yapıp yemiştim

ama bişiyyy diyimmi benimmm o bölgede zaman zaman çıkar öyle kabarcıklar hani bende olsa ben kafaya takmam çünkü alışkınımm ama sana değişik gelmiş yaaa ondan dedimm ama gittilermiiiiiiiiiiii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn der madam bu duaya

minnoşlarım günaydınnnnnnnnn herkese gecmişi okuyup geliyommmmm

hoşgeldişnnnn cucummmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm akşam gelmedin yaaa koçiş çıkmadımı dışarııı hımmm sizde akşam yaramaslıklar vardıııııııııııııııııııııııııııııı anladım bennnnnnnnnn

bizimki 4 temmuz biz yakalamış oluyoruz,aklımdan çıkmış o tarihe denk gelebileceği :92:

ama bişiyyy diyimmi benimmm o bölgede zaman zaman çıkar öyle kabarcıklar hani bende olsa ben kafaya takmam çünkü alışkınımm ama sana değişik gelmiş yaaa ondan dedimm ama gittilermiiiiiiiiiiii

ne bilim sabah gittiler gibi geldi yani azdı böyle sanki nese birazdan lavobaya gidince bakıcamhaber veririmmmm

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn der madam bu duaya

madam naber nasılsın? senin bat 7 hazirandı dimi? benimde 8 bakalım bizdende hayırlı haberler çıkacak mı :) benim bu gece bişeyler isteme krizleri devam ediyo dün gece 1 de de kaşarlı tost diye sayıkladım sen hala ağlıyomusun herşeye :)

ayyyyyyyyy yiii kızımmm yiiii yideee büyüüüüü madamımmm sennn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…