- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.681
Günayın canlar ...geçmişi okudum ama size yetişmekde zorlandım tam bitti derken yeni bir sayfa çıkıyor
morçiçek hayırlı olsun,tebriklergüne böyle güzel hbrle başlamak çok iyi geldi
subebek böyle bir durumda ne denir bilemedim,daha fazla bekletmeden gelmesi iyi olmuş bir yerde ,her geçen zaman aleyhimize çünkü biran önce atlatıp bu dönemi yumurtlamaya geçmek lazım dimi :87:
yok annem yaaa koleram için sevinç gözyaşlarım bunlarr bendede ikiz olsa vallahhaaaaaçıldırırımmmmmmmmmmmmmmm amaaaaaaaa mutluluktann
Tamam tamam dombili olucam kızma sen :))))
evet nikitam cuma renkli ultrasyona sokçakmış tam anlayamadı emin olamadı yani. hayırlısı bakalım. herşey bi kesinleşse bende rahatlıcam. hiç sülalede ikizde yok anam
madamım yaa Allah sana ikiz bebek nasip etsin inşallahhhhhhhhh
canımsın canımmmmmmmm ağlamıyorum topiklerden araştırıyom bakem varmı benim durumda die. anam her doktora gidişte bişi çıkıyo he gitmesemmi bidaha
suyum hayırlısı bakalım. Allah ne verdiyse kabul.
madamımm sende birasss ye benceeee çocuk bi tostla doymazzz yaaa sen bi tostla nasıl doyuyorsun bide akşama kadarr başka bişey yemiyosunnn
evet tatlım o koyu bölgede 4 tane gayet belirgin böle kabarcıklar çıkmıştı ama sadece sol göğsümde dokununca hissediyordum ama bu sabah bi baktım sanki yoklar gözümü ovuşturuyorum birdaha bakıyorum yok kaybolmuşlar kızıım dedim sen kafayı yidin iice yürü git işine gücüne bakçok güldüm sabah halime yaaaawww
kızlar merhaba;
nasılsınız.
aaaayyyyyyyyyyy koleraaaa bebişler ikiz miiiiiiiiii. anaaaaammmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmmm. allahım sağ salim doğsunlarda analı babalı büyüsünler inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. sonrada banaaaa
kızlar benim adetimin 14.günü ve sancım az var aslında ilkkez bu ay hissediyom ya çok ilginç yumurtlama günümmmmmm heralde öyle değilmi
bende bendeeee biz çokmu çılgınıskiiii ben herkese çıldırıyorummmmmmmmmmmmmmmdaha olmadan yastıkları seviyorummmm manyamışım birasss galibaaa :26:
minnoşlarım günaydınnnnnnnnn herkese gecmişi okuyup geliyommmmm
Kızlarrrr ne güzell hamiş haberleri çoğalmış burdaaaa
Çok sevindim yaaa Allah tamamına erdirsin...Darısı bizlere dua edin hamişlerin duası kabul olur derler....
öyle tabiii bende gelsinde önümüze bakalım diyorummmm ama geldi yaa birasss bunalım takılıyordddumm işteee ama sizlerr bana iii geliyorsunuzzzz hazirandaki çalışmalarrr çokk iyi olsunkii temmuzda koçişinn doğum günü var evlilik yıldönümünde olmadı bariii onda süprüüzzzzzzzzzzzzzzzzzz yapalımmmm
ama bişiyyy diyimmi benimmm o bölgede zaman zaman çıkar öyle kabarcıklar hani bende olsa ben kafaya takmam çünkü alışkınımm ama sana değişik gelmiş yaaa ondan dedimm ama gittilermiiiiiiiiiiii
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn der madam bu duaya
garip dimi bencede tatlım varyemezim benbu sabahta aynısını yaptım bakalaım öğlen yiyiim diyom bişiler ama inan hhhiiiçççç istemior canım bişi geçen günler acaip istiyordu dedim kesin hamileyim normalde yemediğim için sürekli acıkıyordum bizim ördeğe çorba ekmek doğrayıp vermiştim ay bi canım çekti aynısından kendimede yapıp yemiştim
bence birass çılgınız bizzzz senin yaş kaçtı bebek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?