- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.701
hoşgeldişnnnn cucummmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm akşam gelmedin yaaa koçiş çıkmadımı dışarııı hımmm sizde akşam yaramaslıklar vardıııııııııııııııııııııııııııııı anladım bennnnnnnnnn[/Q hosbuldukk bebişşş ... sen varya cok fenasınn yaaa cıkmadı beni bırakamadııı eee az kaldı bat 11 haziran calışmak lasımmm dimiii
bizimki 4 temmuz biz yakalamış oluyoruz,aklımdan çıkmış o tarihe denk gelebileceği :92:
ne bilim sabah gittiler gibi geldi yani azdı böyle sanki nese birazdan lavobaya gidince bakıcamhaber veririmmmm
ben seni anliyorum canim, sevinir insan ;duygulanir, üzülür; duygulanir...sende hormonlarin tur atmaya baslamis tatlim, bence simdiden gebelik testini al, 8haziranda kullan. (7haz.oldugunu biliyorum)iyiyim bebem bugün biraz daha suskun gibiyim hiç değilse çook ağlamıyorum sadece kolarama ağladım biras o kaa ama öyle sevindimki anlatamam o yüzden
madam naber nasılsın? senin bat 7 hazirandı dimi? benimde 8 bakalım bizdende hayırlı haberler çıkacak mı :) benim bu gece bişeyler isteme krizleri devam ediyodün gece 1 de de kaşarlı tost diye sayıkladım sen hala ağlıyomusun herşeye :)
madam naber nasılsın? senin bat 7 hazirandı dimi? benimde 8 bakalım bizdende hayırlı haberler çıkacak mı :) benim bu gece bişeyler isteme krizleri devam ediyodün gece 1 de de kaşarlı tost diye sayıkladım sen hala ağlıyomusun herşeye :)
ayyyyyyyyy yiii kızımmm yiiii yideee büyüüüüü madamımmm sennn
27 madamımmmm
hoşgeldişnnnn cucummmmmmmmmmmmmmmmm benimmmmmmmmmm akşam gelmedin yaaa koçiş çıkmadımı dışarııı hımmm sizde akşam yaramaslıklar vardıııııııııııııııııııııııııııııı anladım bennnnnnnnnn[/Q hosbuldukk bebişşş ... sen varya cok fenasınn yaaa cıkmadı beni bırakamadııı eee az kaldı bat 11 haziran calışmak lasımmm dimiii
hahhaaaa çalışşş çalıştırr boş bırakmaaaa adamıııhayırlı ve güselll müjdeliii haberler alırısss inşallahhhh
ben seni anliyorum canim, sevinir insan ;duygulanir, üzülür; duygulanir...sende hormonlarin tur atmaya baslamis tatlim, bence simdiden gebelik testini al, 8haziranda kullan. (7haz.oldugunu biliyorum)
dokunmayin madamima, gebeeediir,
dokunmayin madamima, gebbedir
simdi bir tost iyi giderdi heeee
hayirlisi olsun zeytinim, haziranda siraya bagladik...evvela bendeniz,sonra madam (-ki bu hatun zaten hamile) sonra senn...ne diyosun; hamilemiyiz bizde?
benim pek ümidim yok ama , bakalim
ben seni anliyorum canim, sevinir insan ;duygulanir, üzülür; duygulanir...sende hormonlarin tur atmaya baslamis tatlim, bence simdiden gebelik testini al, 8haziranda kullan. (7haz.oldugunu biliyorum)
hayirlisi olsun zeytinim, haziranda siraya bagladik...evvela bendeniz,sonra madam (-ki bu hatun zaten hamile) sonra senn...ne diyosun; hamilemiyiz bizde?
hahhaaaa çalışşş çalıştırr boş bırakmaaaa adamıııhayırlı ve güselll müjdeliii haberler alırısss inşallahhhh
inşallahh canım yaa hayırlısı:97::97:
Sana bi yazı yazmıştım koleram okudun mu ordaki arkadaşım hep dua eder inşşallh üçüzlerin olsun senin diyee
ayyy iki bebişşş süper yaa cifte mutluluk tebrikler bebişimmm:81::81:ayrıca kalp atışını yengem abimlerde ilk gittiklerinde duyamamışlardıı sakın panik yapma ve moralini bozmaaa minnoşlar etkilenmesin okişş prensesisimmm kendine cok ii bak ve yorma kendini sakınnnsen artık hamiş bi hatunsun ona göre yasamaya alış minnoşummm
tamam bebeğimaraştır canımm sennn bende değişik bişey bulursam yazarımm sana ama sen içini ferah tut allahın isniyleee hiçbişey olmucakk merak etme sen bebişimmmm bebişlerde üsülür sonra annnesiii:13:
kızlar merhaba;
nasılsınız.
aaaayyyyyyyyyyy koleraaaa bebişler ikiz miiiiiiiiii. anaaaaammmmmmmmm çok sevindiiiiiiiiiimmmmmmmmm. allahım sağ salim doğsunlarda analı babalı büyüsünler inşallah.
darısı tüm isteyenlerin başına inşallah. sonrada banaaaa
kızlar naslsınız bakalım ne var ne yok bebeiş haberleri varmı haziran topingini açmışlar galiba ben öyle bir sayfa gördüm
benim kocişkommunnn doğum günü 23 ünde ne güselll olur dimii butkacımmmmmmmmmmmm ayyy hadii inşallah ama benim kociş burda olmuyoo yaaa şansızımm o açıdan haftada 2 günn 1 haftada adete denk geliyooo ohoooo nasip bakalımmmm hangisinder olucağını bilemeyiz ama dimiii
iyiyim zeytincim ayyy zeytinide bi severimki sorma gitsin yaww seni yiyebilermiyim bugün daha iyiyim ama akşam eve gidince gene çok ağladım eşim işten geldi oonu görünce başladım ağlamaya sonram yorgun düştüm iyice 8 de vurdum kafayı yattım uyumuşum bugün az daha ii hissediyorum kendimi ağlamayınca hamiş filan değilim ben diyorum
yaa hamiş kalırsam o zaman zate yicem paso herkes tıkıştırcak biliyorum en iyisimi baştan tedbiri alıyım ben şimdi yemiim haklarımı sonraya saklıyom
heh ii daha çıldırık yaşlarımız geçmemiş bende 28 memnun oldum bebemm
üçüzde çok kız ayyy nasıl taşınır onlar valla . ay demiyim şimdi 3 tane kordon görünürmüş mana bulamıyom ben hiç bişeye
cucummmmmmmmmm inşallah cuma çıkar gümgüm kalp atışları. ama ikiz teşhisi tam konmadı bakalım. cuma belli olcek
tamam bebeğim
aminnnn canım benimmm darısı başına olsun ama ikiz teşhisi konsun bi hele belki dr yanılıyodur. çünkü tam anlayamadı
hicranımm sen nasılsın nasıl gidio gebelik. evet haz.topiki açıldı
cnm az görüşme olayına takılma bence ,kazayla hamile kalanlar nasıl kalıyor,Allah istedikten sonra denk gelir,iş garanti olsun diye gün takibi yapıyoruz onda da olmadımı olmuyor zaten içini ferah tut,
keşke bizde bu konuda kazaya kurban gitsek :90:
ya ne bileyim aslında benim pek umudum yok kendimden yana ne yalan söyleyeyim. ama bi tarafımda acaba diyo ? bide eşim dedi hissediyorum sen bu ay hamiş kalacaksın. onun kalbi pek temizdirç ne dese çıkar genelde. ay inşallah hep beraber cümbür cömaat hamiş oluruz biran evvel :)
iyiyim zeytincim ayyy zeytinide bi severimki sorma gitsin yaww seni yiyebilermiyim bugün daha iyiyim ama akşam eve gidince gene çok ağladım eşim işten geldi oonu görünce başladım ağlamaya sonram yorgun düştüm iyice 8 de vurdum kafayı yattım uyumuşum bugün az daha ii hissediyorum kendimi ağlamayınca hamiş filan değilim ben diyorum
yaa hamiş kalırsam o zaman zate yicem paso herkes tıkıştırcak biliyorum en iyisimi baştan tedbiri alıyım ben şimdi yemiim haklarımı sonraya saklıyom
heh ii daha çıldırık yaşlarımız geçmemiş bende 28 memnun oldum bebemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?