- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.721
kızlar naslsınız bakalım ne var ne yok bebeiş haberleri varmı haziran topingini açmışlar galiba ben öyle bir sayfa gördüm
iyiyiz hicrancım sen nasılsın nasıl gidiooo hamilelikkkfındığın nasıllll haziran topiği acılmışş evet bizde hazirana kaldık ama topiğimizi bırakmam aslaa sizden ayrılamam kiii biz kendi aramızda haziranııı yapıyosss olmadııı temmuzz olana kadarrr :97:
valla cumartesii sonucu aldıktan sonra hüzünlü hüzünlü evde bi oda bi bu odaaa gezerkeneeee eşim dedi ''içimin gülen yüzü sıkma canını görüşemiyoruz ama mutluyuz oda çok önemliii hem tecavüze uğrayanlar nasıl hamiş kalıyooo'' dedi koptukkkkkkk heheheheeee nasıl ama
evet burdan ayrılmayalımmm ne güselll arkadaş oldukk hepimizzz burda kalalımmben gitmiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm
canim arkadasim,,,inan güldürmek icin yaziyorumniki bebem alemsin yaaaa ama bugün hiç kendimi hamiş hissetmiyom dün baya havaya girmiştim ama bugün gitti denge bozukluğu var bende sanırımsen hamiş değilsen bende istemem o zaaman sözümüz var beraber olcez bizzzzzzzzz
hicranımm sen nasılsın nasıl gidio gebelik. evet haz.topiki açıldı
ya ne bileyim aslında benim pek umudum yok kendimden yana ne yalan söyleyeyim. ama bi tarafımda acaba diyo ? bide eşim dedi hissediyorum sen bu ay hamiş kalacaksın. onun kalbi pek temizdirç ne dese çıkar genelde. ay inşallah hep beraber cümbür cömaat hamiş oluruz biran evvel :)
hicranımm sen nasılsın nasıl gidio gebelik. evet haz.topiki açıldı
sorma yaaa tecavüze uğrayanlar ertesi gün hamişşş hayrett bişiy yaaaa sonra gelde catlamaaaa:84::84:
Allah allahh haziran 10 a kadarrr nüfus patlaması yaşanıcakkk hissediyorummm ben
haziran topigi acildimi ?? hani nerde nerde?? transferlermi baslayacak?
evi takan kim tatlim, kendine bak evvela, vücudun istemiyorsa birak evi götürsün böcekler -dermisim-
:evi böcekler götürsün yalnız karınca girmesin pek hoşlaşmıyorum onlardan
ben biraz daha iyiyiyim kolera dengesizliğim ortadan kalktı sanki uykumda biraz olsun düzene girdi stres yapmıyorum pek ne bilim işde yapmıyorum evi pislik götürüyo :) bebeklerden ne haber bende uma günü gidicem kalp atışlarını dinlemeye belki bendede tek ymurta ikizi varıdr kız dimi ama tek kese göründü tabi
sende bayaa belirtiler var yaa yok yere ağlamalar erkenden uyumalar felan kıııssss
ye yeee yemezlikkk yokk kıssıımmmm sen hamişşsin diyorummm bennnnnnnnnn
bebişi aç bırakıyosun yasıkk değilmiii onaaa o daha çok minnakkkk büyümesi lasımm ama annesi yemesse o nasıl yicekkkk
benimkii 65 olsamda geçmessskii madamımmmmm
kızlar milupa sitesine üye oldum telefon numarası falan verdim beni bilgilendircekler ayyy vermesemiydim acaba:26::26::26:
kendini dinleme tatlımmm bende deee akıntıı sular seller gibiydiiikesin dedimm yaaa bide gecikme 7 gün oluncaaa takmaaa demekki benimkide psikolojikmişşşş takma olucağı varsada olmass bakkk tecrübelliler öyle diyoooo ama inşallahtaaaa vardırrrrrr
iyiyiz hicrancım sen nasılsın nasıl gidiooo hamilelikkkfındığın nasıllll haziran topiği acılmışş evet bizde hazirana kaldık ama topiğimizi bırakmam aslaa sizden ayrılamam kiii biz kendi aramızda haziranııı yapıyosss olmadııı temmuzz olana kadarrr :97:
Kizlar gecmisi okumadim, okumaya kalkarsam size katilmakta dahada gecikirim, bilmem gereken bir durum varmi??
nasilmis herkes dunden bugune??
bebekimmmm güssellll beğendimmmm
benden de sözzzzzzzzzzzzzzzzz evet üsülüyossss çok üsülülü
rsekkk olmucak bebişlerrr hasta olcasss sonra dimiii berreeemmmm
minnoşlarım günaydınnnnnnnnn herkese gecmişi okuyup geliyommmmm
berrecim nasılsın balımmmnerelerdesinn canım sen yaa yoğunlukmu var is yerindeee:97:
amann ne bilim ağlamaktan yorgun düşünce uyudum benondan yani inşallah hayırlısı diye dua ediyorum hepimiz haziran anneleri olalımm
bende öyle tatlım içimdeki çocuk ölmez benimde hadi bakalım ssayenşzde bu gidişle hamiş olucam galibabu arada lavaboya gittim benim kabarcıklar yerinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?