Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kızlar naslsınız bakalım ne var ne yok bebeiş haberleri varmı haziran topingini açmışlar galiba ben öyle bir sayfa gördüm

iyiyiz hicrancım sen nasılsın nasıl gidiooo hamilelikkkfındığın nasıllll haziran topiği acılmışş evet bizde hazirana kaldık ama topiğimizi bırakmam aslaa sizden ayrılamam kiii biz kendi aramızda haziranııı yapıyosss olmadııı temmuzz olana kadarrr:97:

evet burdan ayrılmayalımmm ne güselll arkadaş oldukk hepimizzz burda kalalımm ben gitmiyoruuuuummmmmmmmmmmmmmmmmm

tebrikler canım yeni gördüm hamiş olduğunu sen bayabi erken öğrenmişsin hamile olduğunu allah devamını getirsin rabbim herekese nasip etsin inşallah

sorma yaaa tecavüze uğrayanlar ertesi gün hamişşş hayrett bişiy yaaaa sonra gelde catlamaaaa:84::84:

canim arkadasim,,,inan güldürmek icin yaziyorum ama ben hamile degilsem , emin ol senin hamile kalmis olmani cani gönülden isterim, bana destek olmak icin öyle dedigini biliyorum,canimsin
hicranımm sen nasılsın nasıl gidio gebelik. evet haz.topiki açıldı

ben biraz daha iyiyiyim kolera dengesizliğim ortadan kalktı sanki uykumda biraz olsun düzene girdi stres yapmıyorum pek ne bilim işde yapmıyorum evi pislik götürüyo :) bebeklerden ne haber bende uma günü gidicem kalp atışlarını dinlemeye belki bendede tek ymurta ikizi varıdr kız dimi ama tek kese göründü tabi[/QUOTE]
haziran topigi acildimi ?? hani nerde nerde?? transferlermi baslayacak?
evi takan kim tatlim, kendine bak evvela, vücudun istemiyorsa birak evi götürsün böcekler -dermisim-

hay Alllah ne kadan tanidik...ama bizimkinin ici kirlenmis zahar, gecen ay yanildi
ayy yok yok, tertemizdir benim askitomun kalbiii

hicranımm sen nasılsın nasıl gidio gebelik. evet haz.topiki açıldı

ben biraz daha iyiyiyim kolera dengesizliğim ortadan kalktı sanki uykumda biraz olsun düzene girdi stres yapmıyorum pek ne bilim işde yapmıyorum evi pislik götürüyo :) bebeklerden ne haber bende uma günü gidicem kalp atışlarını dinlemeye belki bendede tek ymurta ikizi varıdr kız dimi ama tek kese göründü tabi[/QUOTE]

heheheh tek kese gözükse ne olur benim de bi 2. kese yok yani bi kesede 2 tane kordon görmüş doktor. olurmu olur hicranım Allah göynüne göre versin meleğim

heheheh tek kese gözükse ne olur benim de bi 2. kese yok yani bi kesede 2 tane kordon görmüş doktor. olurmu olur hicranım Allah göynüne göre versin meleğim [/QUOTE]

kıslarrr evlerin işleri her zaman yapılırr kendinizi yormayın,zorlamayınnn sizi seven eviniz için gelmicekkk hem pis deseler ne olur bırakınnn yaaa 9 ayın tadını çıkarınnn olmassa bi kadın tutarsınız yapıverir tek sorun bu olssunnnnn bebiişlere bişey olmasınnnnn yeterkiii

amann ne bilim ağlamaktan yorgun düşünce uyudum ben ondan yani inşallah hayırlısı diye dua ediyorum hepimiz haziran anneleri olalımm
sende bayaa belirtiler var yaa yok yere ağlamalar erkenden uyumalar felan kıııssss

bende öyle tatlım içimdeki çocuk ölmez benimde hadi bakalım ssayenşzde bu gidişle hamiş olucam galiba bu arada lavaboya gittim benim kabarcıklar yerinde

herşey psikolojik canım benm biliorum farkındayım ama engelleyemi,yorum

iyi gidior eskisi gibi karnım ağrımıyo çok şükür yerleşme ağrısıdır herhalde ama şimdi pek yok cuma günüü gidicem kontrole bakalaım hayırlısı

Kizlar gecmisi okumadim, okumaya kalkarsam size katilmakta dahada gecikirim, bilmem gereken bir durum varmi??
nasilmis herkes dunden bugune??

nikitam hoşgeldin canım ...
nasılsın bugün...

bebekimmmm güssellll beğendimmmm
benden de sözzzzzzzzzzzzzzzzz evet üsülüyossss çok üsülülü
rsekkk olmucak bebişlerrr hasta olcasss sonra dimiii berreeemmmm

işte benim bebekimm...
böyle olalım pozitif olalım zamanı gelince gelir elbet mercimekler..:82:

minnoşlarım günaydınnnnnnnnn herkese gecmişi okuyup geliyommmmm

berrecim nasılsın balımmm nerelerdesinn canım sen yaa yoğunlukmu var is yerindeee:97:

hoşgeldin cucumm...
nasılsın..?
sorma tatlım sabah sabah başıma neler geldi yaa...
3 sene önce rapor almışım hastayım diye ama şirkete vermemişim güya ceza geldi bana 3.600
sonra ben ne yaptım ne ettim verdiğim raporu buldum...
çünkü emindim verdiğime..

olucam değillll zaten öylesiinnnnnnnnnn ama sankimm çılgınlıkları birasss bırakmalısın artıkınnn hamişlere çılgınlık yapmak birass yasakkk madamımmm ama olsun tek yasaklar bebiş için olsun dimiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…