- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.741
nikitam hoşgeldin canım ...
nasılsın bugün...
işte benim bebekimm...
böyle olalım pozitif olalım zamanı gelince gelir elbet mercimekler..:82:
hoşgeldin cucumm...
nasılsın..?
sorma tatlım sabah sabah başıma neler geldi yaa...
3 sene önce rapor almışım hastayım diye ama şirkete vermemişim güya ceza geldi bana 3.600
sonra ben ne yaptım ne ettim verdiğim raporu buldum...
çünkü emindim verdiğime..
nasılsın bugün...
işte benim bebekimm...
hoşgeldin cucumm...
nasılsın..?
3 sene önce rapor almışım hastayım diye ama şirkete vermemişim güya ceza geldi bana 3.600
herşey psikolojik canım benm biliorum farkındayım ama engelleyemi,yorum
nasılsın bugün...
işte benim bebekimm...
hoşgeldin cucumm...
nasılsın..?
aaa ne cezasıııymış yavrumm bu????? zamanaşımı süresini takip et valla geçirirlerrr :26:
tammı berremmmmmmmmm elini çabuk tut
napıyon cücüm benim profilindeki kız çok tatlı yaaaaa
aferin sana tatlımm uyanıklara bak yaa bide berreme ceza verceklermiş peehhh berrem yer hepinizi
olucam değillll zaten öylesiinnnnnnnnnnama sankimm çılgınlıkları birasss bırakmalısın artıkınnn hamişlere çılgınlık yapmak birass yasakkk madamımmm ama olsun tek yasaklar bebiş için olsun dimiii
yok bebekim bende zamanında vermişim muhasebede işlemiş ama sigortadan kaynaklı bakalım ne olucak arşivi karıştırdım ...
ben çok dikkat ederim böle şeylere..
koçişin ödü patladı cezayı görünce ...
ooooooooooooo ben yidim ayvayı valla full hareket bende yerimde duramam ben ya biras hareketliyim valla öyle bi durumda napıcaz bilemem oturcaz herhalde yermisee
ii madamım napim evdeyim ...cay içiyorummevett yaa cok ama cokk tatlııııııııı:97:sen nasılsın sekerimmm duygusal hatunn
iyi gidior eskisi gibi karnım ağrımıyo çok şükür yerleşme ağrısıdır herhalde ama şimdi pek yok cuma günüü gidicem kontrole bakalaım hayırlısı
hosbulduk berrecim sende hosgeldinn neyse kiii bulmussun raporuu canımmbende napimm evdeyimm ankara yine bulutlu yağmurlu öle tv isliom sizinle konusuyorum iiki varsınız
çok iyi cnmmmmm...eşin haklı...valla cumartesii sonucu aldıktan sonra hüzünlü hüzünlü evde bi oda bi bu odaaa gezerkeneeee eşim dedi ''içimin gülen yüzü sıkma canını görüşemiyoruz ama mutluyuz oda çok önemliii hem tecavüze uğrayanlar nasıl hamiş kalıyooo'' dedi koptukkkkkkk heheheheeee nasıl ama
sorma yaaa tecavüze uğrayanlar ertesi gün hamişşş hayrett bişiy yaaaa sonra gelde catlamaaaa:84::84:
valla ne gerek var canımmm tabiisii adam korkarrr azmı 3 binn ben yemedim sen yeee parası bu
evet canım buldum...
ahh kıyamam kahve yapta geliyom içmeye şöle perdeyi sıyırırız sonra yağmura karşı bir kahve içeriz...
nikitam bişey içiyodu onun adı neydi ya...:44:
sende iyiki varsın bebişimm..
bugün daha az duygusalım tatlım bende duruldum yaniibaşın geçti mi bakalım çay içiyosun demek bende birazdan içicemmm afiyet bal olsun cücümee
haziran topigi acildimi ?? hani nerde nerde?? transferlermi baslayacak?
evi takan kim tatlim, kendine bak evvela, vücudun istemiyorsa birak evi götürsün böcekler -dermisim-
:evi böcekler götürsün yalnız karınca girmesin pek hoşlaşmıyorum onlardan
mokaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?