Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaa ne cezasıııymış yavrumm bu????? zamanaşımı süresini takip et valla geçirirlerrr :26:
tammı berremmmmmmmmm elini çabuk tut

aferin sana tatlımm uyanıklara bak yaa bide berreme ceza verceklermiş peehhh berrem yer hepinizi

herşey psikolojik canım benm biliorum farkındayım ama engelleyemi,yorum

evet söylemesi kolay ama dayanmak ve dinlememk çok zorrrr hayırlısı bebişimm ama benden sana tavsiyeee adetin bırak en azından bir hafta geçsin bak benim 8.gün çıktı geldi davetsiz kırmızılarrrrrrrrrr

hosbulduk berrecim sende hosgeldinn neyse kiii bulmussun raporuu canımmbende napimm evdeyimm ankara yine bulutlu yağmurlu öle tv isliom sizinle konusuyorum iiki varsınız

aaa ne cezasıııymış yavrumm bu????? zamanaşımı süresini takip et valla geçirirlerrr :26:
tammı berremmmmmmmmm elini çabuk tut

yok bebekim bende zamanında vermişim muhasebede işlemiş ama sigortadan kaynaklı bakalım ne olucak arşivi karıştırdım ...
ben çok dikkat ederim böle şeylere..
koçişin ödü patladı cezayı görünce ...

ooooooooooooo ben yidim ayvayı valla full hareket bende yerimde duramam ben ya biras hareketliyim valla öyle bi durumda napıcaz bilemem oturcaz herhalde yermisee

valla ne gerek var canımmm tabiisii adam korkarrr azmı 3 binn ben yemedim sen yeee parası bu

hosbulduk berrecim sende hosgeldinn neyse kiii bulmussun raporuu canımmbende napimm evdeyimm ankara yine bulutlu yağmurlu öle tv isliom sizinle konusuyorum iiki varsınız

evet canım buldum...
ahh kıyamam kahve yapta geliyom içmeye şöle perdeyi sıyırırız sonra yağmura karşı bir kahve içeriz...
nikitam bişey içiyodu onun adı neydi ya...:44:

sende iyiki varsın bebişimm..

çok iyi cnmmmmm...eşin haklı...

sorma yaaa tecavüze uğrayanlar ertesi gün hamişşş hayrett bişiy yaaaa sonra gelde catlamaaaa:84::84:
korunmasak ilk geceden hamile kalırdık ,şimdi nerdeeeeeeeee

bide ya balayında yada yaz tatillerinde hamile kalınır ,balayı geçtiğine göre acilen tatile gitmek lazım :124:

bugün daha az duygusalım tatlım bende duruldum yaniibaşın geçti mi bakalım çay içiyosun demek bende birazdan içicemmm afiyet bal olsun cücümee

dalgalandın duruldun madamımmmbaşım gectiii ya cok sükürr evet sekerimm caysız duramam valla hamiş kalınca napcam bilmiyommm cay yasak günde 1 bardak aman hamiş kalıyımdaa tek sorun cay olsunn ilahi bennn

aaa,bende sevmiyorum karincalariiiiii.....(cok cici olduklari halde )
evim temiz oldugu halde hep gezerlerdi,benim zeminde bembeyaz parlak , hemen gözüküyorlardi, hatta benim oglan onlari benden gizli besliyordu
sonra esim karinca kutusu aldi, ve karincalar kayboldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…