Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

oyyyy gel valla ne güselll olurr balkonda keyif yaparızzz mis miss:81:

sen nerelerdesin himmm??
nasilsin ? ne yapiyosun??
o mokayi icmezdimde, makinanin kahvesinin tadini sevmiyorum....evden getirdim bir ara, e oda bir yerde cantamda fazlalik olmaya basladi
Berrem, özletme kendini !

sen nerelerdesin himmm??
nasilsin ? ne yapiyosun??
o mokayi icmezdimde, makinanin kahvesinin tadini sevmiyorum....evden getirdim bir ara, e oda bir yerde cantamda fazlalik olmaya basladi
Berrem, özletme kendini !

özletmem nikitam bende sizi özlüyom..
bu ara yoğun biraz ama yinede kaçıyom...
nasıl bişey ki moka ben bilmiyom güzelmi nikitam..
sen iyisin demi bebğim..

hımmm bende bi moka alimm madammmmm
2 bardak bitti
siz ne alirdiniz madmazelim??

ben küçükkene karınca yemiştim tadı gıcır gıcrdı hiç unutmam o yüzden sevmem karıncaları
evet gidelim hatta hepimizin karnı burnunda olsun size yasak desinlerrr vermesinler mokaaa
heeee evet mokaaa...
toplanıp gidelim moka içmeye....:118::118::118:

kahveye beni çağırmıyormusunuzzzzz aşkolsunnnnn satennn alıngan oluyorum bugünlerdeee ben kahveyi çok seviyorummm amaaaaaaaa

aba ilaç kullanmasamıydımmm :18: ama ben hemen olsun istemiyordummm şimdi istiyorummm

özletmem nikitam bende sizi özlüyom..
bu ara yoğun biraz ama yinede kaçıyom...
nasıl bişey ki moka ben bilmiyom güzelmi nikitam..
sen iyisin demi bebğim..

ben iyiyim tontisim, bildigin gibi ...calisiyoruz hayatim ...cok uykum var bugun, aksam gec yattim.
moka bildigin kahvenin biraz daha serti, sert ictigimi sanma sakin, sutlu sekerli iciyorum
ve yarim bardak . onceleri iki kez cekip,bir bardaga dolduruyordum , artani dokuyordum

valla iyilik ve güzelim ne olsun iş güç bendede yemek yiyorum şuandada kızdılar bana hiç yemek yemiyomuşum diye zoraki yiyom anlıycannn

Son düzenleme:

ben seni üzmem ki nikitam deme öyle...
aaa o zaman sevmem ben sertse zatee ben kahvede fazla sevmiyom keyf yaparken bazen....

çünkülüm selülit yapıyo...

madamımmm alemsinnnn karınca gaz yapar derlerrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy uzak dursun benden ben tiksinirimmmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…