Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hehhehe, bende yedim karinca, hemde frambuazli , saka yapmiyorum, frambuaz topluyorduk yaylada kayaliklarda , hoop karincada arasinda götürdüm gicir gicir
kahveye beni çağırmıyormusunuzzzzz aşkolsunnnnn satennn alıngan oluyorum bugünlerdeee ben kahveyi çok seviyorummm amaaaaaaaa
olurmu hic?? davetiyemi bekliosun kisss....gel tabiiii ....bunu bir de gerceklestirebilsek iyi olurdu:97:
kızlar benim karnım acıktı acayip bir şekilde

al benden de o kadar.... acim accc

sensiz olurmu hiç bebem yaaaaa aşk meşk olsun yani
kahveye beni çağırmıyormusunuzzzzz aşkolsunnnnn satennn alıngan oluyorum bugünlerdeee ben kahveyi çok seviyorummm amaaaaaaaa

öğğğ bendee tiksindim zate üzümün üstündeymiş hooppp yarısınız çıkardım ama
madamımmm alemsinnnn karınca gaz yapar derlerrrrrrrrrrrr ayyyyyyyyyyyy uzak dursun benden ben tiksinirimmmm :26:

evet şimdi koleramda 3 canlı yormayalım onu dime
hadii o zaman buyrun gelin ben zatee bursadayım kii..
bize gelirsiniz koleram zate bursada..gelin gelin..

ben seni üzmem ki nikitam deme öyle...
aaa o zaman sevmem ben sertse zatee ben kahvede fazla sevmiyom keyf yaparken bazen....

çünkülüm selülit yapıyo...

kahve yapmazzz berremmmm ben liseden beri içiyorummm hemde abartılı şimdilerde koçiş yasakladı bebiş istiyorsan ondan birasss uzak durcakmışım
siz bi doğum kontrol hapını kullanında selülit nasıl olurmuşş görünnnnnnnnn
çok berbatımmmm bildiğiniz bi formül varmıkiiii :44::44::44::44::44:

selam kızlar
benim bu kasıktaki batma olayı ve bel ağrısı halen devam ediyo,BAT ıma 2 gün var ama normal regl dönemi belirtilerinden hiç biri yok.Benim karnım ve göğüslerim ağrırdı normalde ama bu batma olayı çok farklı,daha önce hiç olmamıştı,haftasonuna kadar beklicem,regl olmazsam test yapıcam bakalım :26:

nerisona cım geçmiş olsun canım,yukardaki mesajımda yanlışlıkla nurumm dan alıntı yapmışım pardon ,şimdi nasılsın?

valla doğum kontrol hapı bana çok iyi gelmişti cildim bebek gibi olmuştu beni zayıflatmıştı selülit olmadı bende çok az vardı hala o ka var yani bi doğurayım gene hap kullancam acaip güzelleşmiştim ben

hayırlısı migicimm sabret sonra üzülmeee oki dokiii??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…