Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

valla bende kullanıcam canımm napalımm selülit olursa olsunnn 3.şeyleriii aramıza sokmammmmmmmmm benn

valla iyilik ve güzelim ne olsun iş güç bendede yemek yiyorum şuandada kızdılar bana hiç yemek yemiyomuşum diye zoraki yiyom anlıycannn
ac kalma canimm, ye ...(sanki ben cok tokum)
ben seni üzmem ki nikitam deme öyle...
aaa o zaman sevmem ben sertse zatee ben kahvede fazla sevmiyom keyf yaparken bazen....

çünkülüm selülit yapıyo...
sütlü kahvenin selulit yaptigini biliyorum tatlim, sevmiosan icme tabi...
bende uzzzuuuuun bir zamandan beri iciyorum , selulitim yok diyecek kadar az, sanirim hamileligimden kalma izler onlar, acaba selulitmi saniyorum ??:26:
ama subebek, benim bir arkadasim var, dogumkontrol mahvetti kizi...genc kizken tig gibiydi, simdi bir gorsen,10 yildir evli tabi ama baldirlari bir turlu duzelmedi...ne yapsa nafile, spor yapiyor , yemekten kisiyor, yine ayni yine ayni,,,keske senin gibi olsam diyor ,bu sefer ben SIKILIYorum, ki kilo aldim ben.

valla benim selülit çok oldu çok çok kilo almadım ama ben çünkü ben açta kalamazdım normalde sanırım bünyeden bünyeye değişiyor ama kahvede bana selülit yapmıyorrr canımmm her zaman içerim ben önceden 200 gr 1 nescafeyi haftada içerdimm tek başıma hemdeeee + hergün yemeklerden sonrada kısık ateşte yapılan türk kahvesi benim için vazgeçilmezzzzzz hımmmm canım çektii yemeğimi yiyim de yapayımmmm
ama 2 aydır koçiş kızıyooo içemiyorum günde 2 fincandan fazlası yasakkkk türk kahvesi serbest çünküğ oda vazgeçemiyooo

inşalllah bebiş geliyordur koleramdada o şekilde batmalar vardı hatırlıyorum ben
bende üzümlü yedim hahhaahh

:13:
inşalllah bebiş geliyordur koleramdada o şekilde batmalar vardı hatırlıyorum ben

bende üzümlü yedim hahhaahh
katiksiz yeseydin sasardim , nedenini anladin sen

evet söylemesi kolay ama dayanmak ve dinlememk çok zorrrr hayırlısı bebişimm ama benden sana tavsiyeee adetin bırak en azından bir hafta geçsin bak benim 8.gün çıktı geldi davetsiz kırmızılarrrrrrrrrr

benmde geçen ay 8 gün gecikti canm. bu ay gecikmesin ya. olacaksam zamanında olayım değil mi

benmde geçen ay 8 gün gecikti canm. bu ay gecikmesin ya. olacaksam zamanında olayım değil mi

evet bernardommm benklemek zor insan düşünmek istemesede gecikmeler insanın aklını çeliyor
napalım bisss elimizden geleni yapalımmm bol bol çalışıp dua etmek lasımmm takdir rabbimin

kıslar ben yemeğe gidiyom gelcem taammı...:79:

Son düzenleme:
evet bernardommm benklemek zor insan düşünmek istemesede gecikmeler insanın aklını çeliyor
napalım bisss elimizden geleni yapalımmm bol bol çalışıp dua etmek lasımmm takdir rabbimin

evet ne yaparsan yap zamanı gelmediyse olmaz zaten. ama bu da bi heyecan işte. insan istedikten sonra acaba mı die düşünmeden edemez heralde. bebek isteyip de hiç aklına gelmeyen sabırsızlanmayan var mıdır.

kıslar ben yemeğe gidiyom gelcem taammı...:79:

bende bi çıkiim hava alimm taaammııı gelcem valla sözz
gitmeyin yaaa. iki dakka aç kalamadınız heeeeeeeeeeeeeee

nere gitti herkes??
fark etmes canim...genel olarak, napcaniz diye sordum.....
aklima soracak bisey gelmedi

hııım bebeğim ne yapıcam dizi seyretcem ya. akşama bişey yapmayı düşünmüyorum. hee bide tabi ikide bir göğüslerimi yoklıcam acıolar mı die hehehehe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…