Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

niye gögüslerini yokluyorsun tatlim? bernardo sen hamilemisin?
bende dizi izlicem, neyi izliyeceksin canim?

biz psikopata bağladıkk valla hamişş kalıncaya kadar kafayı sıyırmassak iii
bernardomm bende gidiyodum ama sen öyle diyince bekliyimm didimmm :26: bak ben burdayımmmmmmmmmm:92:

niye gögüslerini yokluyorsun tatlim? bernardo sen hamilemisin?
bende dizi izlicem, neyi izliyeceksin canim?

yok hayatım hamile falan değilim de dün azıcık sanki göğüslerim acımaya başladı. tik oldu bende de şimdi yoklayığ duruyorum.

öyle bir geçer zaman kiiiiiii...........

ben annişime gidebilirimmm bugün emeklilik işlemlerini yaptırdıı yanında olmak istiyorummmm
gozunuz aydinmi demem lazim canim? emekli oldugu icin?
biz psikopata bağladıkk valla hamişş kalıncaya kadar kafayı sıyırmassak iii
bernardomm bende gidiyodum ama sen öyle diyince bekliyimm didimmm :26: bak ben burdayımmmmmmmmmm:92:
nolcak canim...aaaa egleniyorsunuz ,bunu herkes anliyor tatlim,,,,kimse psikopatmisiniz demez, siz baglayin neye baglayacaksaniz, ayni telden calmaya devammmhhh

nolcak canim...aaaa egleniyorsunuz ,bunu herkes anliyor tatlim,,,,kimse psikopatmisiniz demez, siz baglayin neye baglayacaksaniz, ayni telden calmaya devammmhhh

sende bize bağlan şekerim. süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

anlaşıldığı üzere karnım acıktı yaaa ne yesem ki

sabah kalhvaltı yaptım 9,30 gibi eşim işten geldi . sofrayı kaldırmadım bilerek eşim dedi beni kaldır uyut onu uyuttum sonra kalktım ki midem kazınıyo çayı ısıttım şimdi kalktım yemekten 2 saate kadar yine acıkrım

yok hayatım hamile falan değilim de dün azıcık sanki göğüslerim acımaya başladı. tik oldu bende de şimdi yoklayığ duruyorum.

öyle bir geçer zaman kiiiiiii...........
tamam canim,,,eee ozaman sende insallah haziranda hamile kalirsin karistiriyorum kimiin hamile olup olmadigini
bak ne güselll işte Allah neşemizi bozmasınnn hep çılgın olalımmmmmmmmmm

:13::13::13::13::13::13:
agzin bal yisin.....

oyyy hamiş hicranım benm hemende acıkırmış

ayy evet canıımmm gözümüzzz aydınnn isteğe bağlı ödüyordukkk olucak inşallah sonundaaaa
valla ben olana kadar bağlıyımmm sanırsammm hangi telden istersinnn ???
ben keman çalmak istiyorummmm nerden aklıma geldii şimdi buuu???
kocişşim 9 ay önce keman almıştı çok istiyorum diye ama beniii hiçbi kurs almıyoooo yaşımmm büyükmüşşş sanki 50 yaşındayım anasını satayımmmm

kaç yaşındasın

tamam canim,,,eee ozaman sende insallah haziranda hamile kalirsin karistiriyorum kimiin hamile olup olmadigini

:13::13::13::13::13::13:
agzin bal yisin.....

hep birlikteee yiyelimmm bi topikte konuşulmuştuu 1 kg bal artık ne kadar cevizse bilmiyorumm karı koca onu yiyorlarmışşş sonrada halvettt hahahhahhaaaaa
o insanı tırmandırır beeee bal diyince aklıma geldi nikitammm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…