- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.821
evet ne yaparsan yap zamanı gelmediyse olmaz zaten. ama bu da bi heyecan işte. insan istedikten sonra acaba mı die düşünmeden edemez heralde. bebek isteyip de hiç aklına gelmeyen sabırsızlanmayan var mıdır.
nere gitti herkes??
fark etmes canim...genel olarak, napcaniz diye sordum.....
aklima soracak bisey gelmedi
gitmeyin yaaa. iki dakka aç kalamadınız heeeeeeeeeeeeeee
hııım bebeğim ne yapıcam dizi seyretcem ya. akşama bişey yapmayı düşünmüyorum. hee bide tabi ikide bir göğüslerimi yoklıcam acıolar mı die hehehehe
şahsen ben ilacı bırakmaya karar verdiğim andan itibarennn
hııım bebeğim ne yapıcam dizi seyretcem ya. akşama bişey yapmayı düşünmüyorum. hee bide tabi ikide bir göğüslerimi yoklıcam acıolar mı die hehehehe
niye gögüslerini yokluyorsun tatlim? bernardo sen hamilemisin?
bende dizi izlicem, neyi izliyeceksin canim?
biz psikopata bağladıkk valla hamişş kalıncaya kadar kafayı sıyırmassak iii
bernardomm bende gidiyodum ama sen öyle diyince bekliyimm didimmm :26: bak ben burdayımmmmmmmmmm:92:
bende bebeğim yehuuuuuuuuuuuuuuu haydi hep beraber çıldırın:87:
ben annişime gidebilirimmm bugün emeklilik işlemlerini yaptırdıı yanında olmak istiyorummmm
nolcak canim...aaaa egleniyorsunuz ,bunu herkes anliyor tatlim,,,,kimse psikopatmisiniz demez, siz baglayin neye baglayacaksaniz, ayni telden calmaya devammmhhhbiz psikopata bağladıkk valla hamişş kalıncaya kadar kafayı sıyırmassak iii
bernardomm bende gidiyodum ama sen öyle diyince bekliyimm didimmm :26: bak ben burdayımmmmmmmmmm:92:
huhuuuuuuuuuuu bayıldım ben buna:92::92:
gozunuz aydinmi demem lazim canim? emekli oldugu icin?
nolcak canim...aaaa egleniyorsunuz ,bunu herkes anliyor tatlim,,,,kimse psikopatmisiniz demez, siz baglayin neye baglayacaksaniz, ayni telden calmaya devammmhhh
anlaşıldığı üzere karnım acıktı yaaa ne yesem ki
tamam canim,,,eee ozaman sende insallah haziranda hamile kalirsinyok hayatım hamile falan değilim de dün azıcık sanki göğüslerim acımaya başladı. tik oldu bende de şimdi yoklayığ duruyorum.
öyle bir geçer zaman kiiiiiii...........
bak ne güselll işte Allah neşemizi bozmasınnn hep çılgın olalımmmmmmmmmm
sabah kalhvaltı yaptım 9,30 gibi eşim işten geldi . sofrayı kaldırmadım bilerek eşim dedi beni kaldır uyut onu uyuttum sonra kalktım ki midem kazınıyo çayı ısıttım şimdi kalktım yemekten 2 saate kadar yine acıkrım
sende bize bağlan şekerim. süpperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gozunuz aydinmi demem lazim canim? emekli oldugu icin?
nolcak canim...aaaa egleniyorsunuz ,bunu herkes anliyor tatlim,,,,kimse psikopatmisiniz demez, siz baglayin neye baglayacaksaniz, ayni telden calmaya devammmhhh
ayy evet canıımmm gözümüzzz aydınnn isteğe bağlı ödüyordukkk olucak inşallah sonundaaaa
valla ben olana kadar bağlıyımmm sanırsammm hangi telden istersinnn???
ben keman çalmak istiyorummmm nerden aklıma geldii şimdi buuu???
kocişşim 9 ay önce keman almıştı çok istiyorum diye ama beniii hiçbi kurs almıyoooo yaşımmm büyükmüşşş sanki 50 yaşındayım anasını satayımmmm
tamam canim,,,eee ozaman sende insallah haziranda hamile kalirsinkaristiriyorum kimiin hamile olup olmadigini
:13::13::13::13::13::13:
agzin bal yisin.....
ben zaten size SIKI SIKIya bagliyim hayatim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?