- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #6.841
kaç yaşındasın
hep birlikteee yiyelimmm bi topikte konuşulmuştuu 1 kg bal artık ne kadar cevizse bilmiyorumm karı koca onu yiyorlarmışşş sonrada halvettthahahhahhaaaaa
o insanı tırmandırır beeee bal diyince aklıma geldi nikitammm :26:
bencede hayatım ne o öle be. size bişey anlatcam
geçen ay ben hamile olmayı bekliorum. tabi merak ediorum test yaptırmak da istemiyorum. burda bi forumdan baktım karbonatla hamilelik testi oluomuş. işte köpürünce hamilesin falan. ben yaptım hafif köpürdü. ondan sonra da bi arkadaşa dedim senn hamile olma olasılığın yok nasıl olsa bak bakalım köpürcek mi. kız yaptı yok köpürme falan dedi. sonuç olarak ben tabi ümütlendim. ama ayın sonunda ben hamile çıkmadım o hamile çıktı yaaaaaaaaaaaaaaa
27ama almıyorlarrrr neymişş efendimm parmak yapısı küçükken değişirmişşşş
bi insan neyse odur arkadaşımm parayla değilmiiiiiiiiiiiiiii ama allah allah sen al parasını ister çalabilirim ister çalamam bundan sanane sen işini yapppp o kadar bak yine kıstırdılar beniiii
geçen ay ben hamile olmayı bekliorum. tabi merak ediorum test yaptırmak da istemiyorum. burda bi forumdan baktım karbonatla hamilelik testi oluomuş. işte köpürünce hamilesin falan. ben yaptım hafif köpürdü. ondan sonra da bi arkadaşa dedim senn hamile olma olasılığın yok nasıl olsa bak bakalım köpürcek mi. kız yaptı yok köpürme falan dedi. sonuç olarak ben tabi ümütlendim. ama ayın sonunda ben hamile çıkmadım o hamile çıktı yaaaaaaaaaaaaaaa
işte her duyulana inanmamamız gererkiyo ama napalım duyunca yapıncaya kadar aklımızdaaaa kalıyooo en iyisi yap işteee rahatlaaa
kızım başarılı olursan senden bilinir başarısız olursan onlardan. taktik bunlar
ayy evet canıımmm gözümüzzz aydınnn isteğe bağlı ödüyordukkk olucak inşallah sonundaaaa
valla ben olana kadar bağlıyımmm sanırsammm hangi telden istersinnn???
ben keman çalmak istiyorummmm nerden aklıma geldii şimdi buuu???
kocişşim 9 ay önce keman almıştı çok istiyorum diye ama beniii hiçbi kurs almıyoooo yaşımmm büyükmüşşş sanki 50 yaşındayım anasını satayımmmm
tirmandirir ,tirmandirir ..hemide düz kazigahep birlikteee yiyelimmm bi topikte konuşulmuştuu 1 kg bal artık ne kadar cevizse bilmiyorumm karı koca onu yiyorlarmışşş sonrada halvettthahahhahhaaaaa
o insanı tırmandırır beeee bal diyince aklıma geldi nikitammm :26:
aferinnnn hep öyle ol
kızlar benim karnım acıktı acayip bir şekilde
çok büyük bir rahatlama oldu gerçekten. geniş geniş şöle....
aslında işe yaramayan bir plastik kabım olsa bende tekrar denicem onu ama plastik bir kabım yok hamile değilken yapmıştım köpürmemişti . şimdi acaba köpürürmü
Mrb ben geldim nasılsınız varmı güzel haber
Hemen denemeye gidiyorum....
Aha, al bir kafadengi daha
gozunuz aydin tatlimmm, hersey gonlunce olsun, annemiz dinlenmeye gecsin artik, senin annen benim annem dermisim...teyzeme hurmetler tatlim.
walla anlasilan ayni teldeniz bebis, cal gitsin ben uyarimsoyle neseli seyler cal (aklima sabanla ramazanin borozan sahnesi geldi simdi hos ,o bir borozan=ne alaka? )
tirmandirir ,tirmandirir ..hemide düz kaziga:78: anam kim ne yapsin bir kilo bali??
elimden ne geliyorsa yapiyorum
benimde hep midem kazınıyo. Ama çok yemek yiyemiyorum yaw bende de öle bişi var. Sabah kahvaltıda zorlim dedim daha çok zararlı çıktım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?