Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kaç yaşındasın

27 ama almıyorlarrrr neymişş efendimm parmak yapısı küçükken değişirmişşşş
bi insan neyse odur arkadaşımm parayla değilmiiiiiiiiiiiiiii ama allah allah sen al parasını ister çalabilirim ister çalamam bundan sanane sen işini yapppp o kadar bak yine kıstırdılar beniiii

bencede hayatım ne o öle be. size bişey anlatcam
geçen ay ben hamile olmayı bekliorum. tabi merak ediorum test yaptırmak da istemiyorum. burda bi forumdan baktım karbonatla hamilelik testi oluomuş. işte köpürünce hamilesin falan. ben yaptım hafif köpürdü. ondan sonra da bi arkadaşa dedim senn hamile olma olasılığın yok nasıl olsa bak bakalım köpürcek mi. kız yaptı yok köpürme falan dedi. sonuç olarak ben tabi ümütlendim. ama ayın sonunda ben hamile çıkmadım o hamile çıktı yaaaaaaaaaaaaaaa

işte her duyulana inanmamamız gererkiyo ama napalım duyunca yapıncaya kadar aklımızdaaaa kalıyooo en iyisi yap işteee rahatlaaa

kızım başarılı olursan senden bilinir başarısız olursan onlardan. taktik bunlar

Trajikomik hikayeymiş yaaa

Hemen denemeye gidiyorum....

Aha, al bir kafadengi daha
gozunuz aydin tatlimmm, hersey gonlunce olsun, annemiz dinlenmeye gecsin artik, senin annen benim annem dermisim...teyzeme hurmetler tatlim.
walla anlasilan ayni teldeniz bebis, cal gitsin ben uyarim soyle neseli seyler cal (aklima sabanla ramazanin borozan sahnesi geldi simdi hos ,o bir borozan=ne alaka? )
tirmandirir ,tirmandirir ..hemide düz kaziga :78: anam kim ne yapsin bir kilo bali??
aferinnnn hep öyle ol

elimden ne geliyorsa yapiyorum

aslında işe yaramayan bir plastik kabım olsa bende tekrar denicem onu ama plastik bir kabım yok hamile değilken yapmıştım köpürmemişti . şimdi acaba köpürürmü

işte geldim burdayım ben bu işte ustayım kaynatmışsınız vallahaa maşallah maşalllaahh ne güzel niki bebem akşam osmanımı seyretçem ben uyumazsam tabe

subebekim annen için hayırlı ve uğurlu olsun yesin parasını sağlıklı sıhhatlı çatır çatırr

ayyy nikitammm çok sağoollll valla hep babam yüzünde çalıştırmamış annemi hiç sonra ödemeye başladıkkk yazık kadın daha yenii emekli olabilcekkk neyse olucak allahın izniyleeee hürmetlerini ileticem tatlımmm
ben hamişşşiiimmm ben hamişiimmmmmmm hamişimmmm beeeeeeeeennnnnnnnnnnnnn sanırım konumuza uygun bi kuplecik
valla ye gitsinnn ama ben yiyemem çünkümm bende şeker varrrr yasakkk
benim yerimee siz yiyinnn gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kısannncıklarrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…