Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

amam sevmiyorummm demek yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
olmasss bebişimmm olmasss o olmadann olmasss
sen kaç yaşındasın bebişim???

eee bebişş istiyorsunnn ama yaaaaaaaaaaaa nasıl olcakkkk o olmadannnn??????????
okadar basit olsaaa bak kimse burda olmazdıı bebişimm hadii canımm sen git hazırlannn süslen püslen kocişinede bol vitaminli şeyler hazırlaaa akşamadaaaaaa
sonraaa 2 gün geçsinnn bidaha bi dahaaaaa aaaa aştımm kendimii ayolllll
sonrada subebek hamişimmmm dersinnn inşallahhhhhhhh

şimdi gidip süslenemeeemmm işteyiimm. kocişte işteee. hemde aynı iş yerindeyizz :):)
bugün 24. gün ama geç olmadı mı artık

şimdi gidip süslenemeeemmm işteyiimm. kocişte işteee. hemde aynı iş yerindeyizz :):)
bugün 24. gün ama geç olmadı mı artık

ohhh daha güsellll hemde ne güsellll keşke benimde öyle şansım olsaaaa iş ortamınız nasıl bilmiyorumm ama en azından şimdi küçük bi kağıda not yazzz kocişine ver heyecan yapsınnn birasss heyecannn güselll olurrr
hiçbişey için geç değilll ne zaman tutacağını kimse bilemezzz hem sadece çocuk içinmiii yapılcak canımmmm hadiii heyecan kat eşini sen daha ii tanıyosunnn hadii bakemmm sennnn boş oturmak yokk canlann bakıyımmmm

bebek benimde koçiş aynı iş yerinde biliyonmu...:82:

ilaç verdi diye bıraktım şimdilerde ama ...
sonrasındada ara vermek istiyorum yorulduım bebekim...

ohoooo kıslarrr ne çabukk yoruluyosunuz siz yawwwwwwwww
siz bebk yapmayın bu neeee yaaa daha bu yaşta yorulmuşlarrrr bebişşş olunca ne yapıceksiniizzz sizzz heeeeeeeeeeeeeeeeee

bebek benimde koçiş aynı iş yerinde biliyonmu...:82:

eee ne duruyosunn sende yap bişeylerrr ayyy benimm hastalanmam gecikti yaaa normalde hastalık sonrasındaaa çok romantikk olurum bu açılardannn :26::26::26::26: o günlerimdeyimm sanırsammm ahhh kocacımmmm ne vardı yanında olabilseydimmm bendeeeee

şubelerimiz farklı canım aynı binada değiliz.ama çok yakın. yemeklerde görüşüyoruz gün içinde sadece. valla sadece bebiş için olmasını bende hiç istemiyorum aslında. ama nasıl olacak bilmiyorum. kendimi aşmam lazım.

zaten değerlendiriyom ben yinede bebeğim ...

siz bebk yapmayın bu neeee yaaa daha bu yaşta yorulmuşlarrrr bebişşş olunca ne yapıceksiniizzz sizzz heeeeeeeeeeeeeeeeee

öle deme bebeğim...
ben kasım ayından beri istiyorum bir kere kimyasal gebelik yaşadım bu süre içinde en az 5 kere kan testi yaptırmışımdır geçiktiği için umutlandım...
kist vardı o patladı her ay umutla ağlamakla geçti...
zaten korunmıcaz bu zaman zarfında sadece takip etmicem...

hasta değilsindir belki ama bilmiyorumki şimdi yaşantınızı eşin nasıl mesela o sıcak senmi soğuksun yoksa ikinizdemi soğuk yoksa sen sıcaksında eşinmi yanaşmıyor sende böyle olunca soğuyorsun bunu araştırmak lazım önce tatlım öle günleri bekleme derim bende hee bide ne varsa kadında var tatlım ne demişler kadın şeytandır kocanı istediğin kıvama tatlı dilinle getirebilirsin ama sıkmadan bunaltmadan dozunu sen ayarlıcan artıkk bu iş sadece çocuk için değil
kımıl kımıl olamıyorum yaa ben hastamıyım acabaaaa

bebekim hakkete yaww nolmuş bu gençlere biz motive edelim bare napalımm ben bi gece çocuk için çalışıyorsam valla ertesi yok imkanı yok kendimiz için

heh bak o zaman kesin olur işte berrem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…