- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.041
yok kociş yanımda da ben pek sevmiyorum çalışma yapmayı. zaten 1 haftadırda hasta oldu o gripmidir nezlemidir nedir.ağız burun birbirine karıştı çorba oldu. :) :) bende hasta olmayayım diye uzak duruyorum bu aralar.
bide geçen ay yumurta takibi yapılmıştı 17.18. günler yumurtluyosun dedi doktor.
yok kociş yanımda da ben pek sevmiyorum çalışma yapmayı. zaten 1 haftadırda hasta oldu o gripmidir nezlemidir nedir.ağız burun birbirine karıştı çorba oldu. :) :) bende hasta olmayayım diye uzak duruyorum bu aralar.
bide geçen ay yumurta takibi yapılmıştı 17.18. günler yumurtluyosun dedi doktor.
amam sevmiyorummm demek yasakkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
olmasss bebişimmm olmasss o olmadann olmasss
sen kaç yaşındasın bebişim???
aaa o niye berreeemmmmmmmmmm????????
eee bebişş istiyorsunnn ama yaaaaaaaaaaaa nasıl olcakkkko olmadannnn??????????
okadar basit olsaaa bak kimse burda olmazdıı bebişimm hadii canımm sen git hazırlannn süslen püslen kocişinede bol vitaminli şeyler hazırlaaa akşamadaaaaaa
sonraaa 2 gün geçsinnnbidaha bi dahaaaaa aaaa aştımm kendimii ayolllll
sonrada subebek hamişimmmm dersinnn inşallahhhhhhhh
27 yaşındayım
ara verdim ben bebişim..:26:
ama daha seninnn kımıl kımıl olman gerekiyoo annemmm sen neden böyle yapıyosunnnn
aaa o nedennn berremmm olmaması gereken özel bi dönemmi var???:44: anlamadım ben
şimdi gidip süslenemeeemmm işteyiimm. kocişte işteee. hemde aynı iş yerindeyizz :):)
bugün 24. gün ama geç olmadı mı artık
ohhh daha güsellll hemde ne güsellll keşke benimde öyle şansım olsaaaa iş ortamınız nasıl bilmiyorumm ama en azından şimdi küçük bi kağıda not yazzz kocişine ver heyecan yapsınnnbirasss heyecannn güselll olurrr
hiçbişey için geç değilll ne zaman tutacağını kimse bilemezzz hem sadece çocuk içinmiii yapılcak canımmmm hadiii heyecan kat eşini sen daha ii tanıyosunnn hadii bakemmm sennnnboş oturmak yokk canlann bakıyımmmm
ilaç verdi diye bıraktım şimdilerde ama ...
sonrasındada ara vermek istiyorum yorulduım bebekim...
bebek benimde koçiş aynı iş yerinde biliyonmu...:82:
ama daha seninnn kımıl kımıl olman gerekiyoo annemmm sen neden böyle yapıyosunnnn
ohhh daha güsellll hemde ne güsellll keşke benimde öyle şansım olsaaaa iş ortamınız nasıl bilmiyorumm ama en azından şimdi küçük bi kağıda not yazzz kocişine ver heyecan yapsınnnbirasss heyecannn güselll olurrr
hiçbişey için geç değilll ne zaman tutacağını kimse bilemezzz hem sadece çocuk içinmiii yapılcak canımmmm hadiii heyecan kat eşini sen daha ii tanıyosunnn hadii bakemmm sennnnboş oturmak yokk canlann bakıyımmmm
eee ne duruyosunn sende yap bişeylerrr ayyy benimm hastalanmam gecikti yaaa normalde hastalık sonrasındaaa çok romantikk olurum bu açılardannn :26::26::26::26: o günlerimdeyimm sanırsammm ahhh kocacımmmm ne vardı yanında olabilseydimmm bendeeeee
ohoooo kıslarrr ne çabukk yoruluyosunuz siz yawwwwwwwww
siz bebk yapmayın bu neeee yaaa daha bu yaşta yorulmuşlarrrr bebişşş olunca ne yapıceksiniizzz sizzz heeeeeeeeeeeeeeeeee
kımıl kımıl olamıyorum yaa ben hastamıyım acabaaaa
ohoooo kıslarrr ne çabukk yoruluyosunuz siz yawwwwwwwww
siz bebk yapmayın bu neeee yaaa daha bu yaşta yorulmuşlarrrr bebişşş olunca ne yapıceksiniizzz sizzz heeeeeeeeeeeeeeeeee
öle deme bebeğim...
ben kasım ayından beri istiyorum bir kere kimyasal gebelik yaşadım bu süre içinde en az 5 kere kan testi yaptırmışımdır geçiktiği için umutlandım...
kist vardı o patladı her ay umutla ağlamakla geçti...
zaten korunmıcaz bu zaman zarfında sadece takip etmicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?