- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.061
heh bak o zaman kesin olur işte berrem
kızlar çıktım servisim kaççaaakkkkk görüşürzzzzzzzzzzzzz
hasta değilsindir belki ama bilmiyorumki şimdi yaşantınızı eşin nasıl mesela o sıcak senmi soğuksun yoksa ikinizdemi soğuk yoksa sen sıcaksında eşinmi yanaşmıyor sende böyle olunca soğuyorsun bunu araştırmak lazım önce tatlım öle günleri bekleme derim bende hee bide ne varsa kadında var tatlım ne demişler kadın şeytandır kocanı istediğin kıvama tatlı dilinle getirebilirsin ama sıkmadan bunaltmadan dozunu sen ayarlıcan artıkk bu iş sadece çocuk için değil
:
bebek benimde koçiş aynı iş yerinde biliyonmu...:82:
benimde kocamda aynı işyerinde ama aynı işyeri hoş olmuyo özlemiyorum ben kocamı hiç hep yanımda çünkü
yok canım adet söktürücüymüş.oda biteli neredeyse 10 günü geçti.artık sitrestenmi yoksa adetimmi gelecek bilmiyorum yüüzmde sivilceler olmaya başladıdoğum kontrol hapımı?
hayırlısı migicimm sabret sonra üzülmeee oki dokiii??
ateşimi ölçüm eve gelince 37.3 ilk defa bu kadar yüksek acep hamişmiyimdir yaw inşallah sabahta yüksek çıkar bu sabah ölçmüştüm 36.9 du hamilelerin ateşi yükselirmiş ama hep aynı saatte ölçmem lazım biliyorum ama ilk kez 37.3 ü gördüm ben yaa ayyyy çok fena bi duyguymuş bu kardeşlerrrrr ya hamişsem
ahh madamım inşallah ...
ama böle kendini çok kaptırma sonunda çok üzülme diye diyorum...
inşalah inşallah öylesindir...çok dua ediyorum...
yookkk yoookkk benim üzülmem maksimum 10 dkmerak etme bebişimmm sen madamın üzülmezzz
ateşimi ölçüm eve gelince 37.3 ilk defa bu kadar yüksek acep hamişmiyimdir yaw inşallah sabahta yüksek çıkar bu sabah ölçmüştüm 36.9 du hamilelerin ateşi yükselirmiş ama hep aynı saatte ölçmem lazım biliyorum ama ilk kez 37.3 ü gördüm ben yaa ayyyy çok fena bi duyguymuş bu kardeşlerrrrr ya hamişsem
ya sorun bende eşimde değil bunu ben biliyorum.evlendiğim ilk aylar çok acım oluyodu.hatta kanama bile oluyodu.meğer yaram varmış ondanmış. şimdide acı yok (bazen oluyoda genelde yok) ama hisde yok:44: çok açık oldum yaa. napsın kocişte ben böyle olunca sadece kendisi için benim üstüme gelmek istemiyo.
aman üzülme madamım...
berren gidiyo hoşçakal...
öpüyorum çok..
madamım olabilirrr valla, benim de hep yüksekti, zaten hissediyodum da dokununca
ayyyy inşallah hamişsindir canımmm
olmaz inşallah canım, peki sen yüzüne dokununca hissediyo musun?ayyyy du bakalımmm nerisonam yaa yarın sabahta şöyle 37 lerde çıkarsa valla kendi kendime inanıcam artık tabi adete kadar düşüş olmazsa tatlım
olmaz inşallah canım, peki sen yüzüne dokununca hissediyo musun?ayyyy du bakalımmm nerisonam yaa yarın sabahta şöyle 37 lerde çıkarsa valla kendi kendime inanıcam artık tabi adete kadar düşüş olmazsa tatlım
olmaz inşallah canım, peki sen yüzüne dokununca hissediyo musun?
herkeste aynı olacak değil ama...
duydum duydum duymaz olur muyum, ne güsel yaaa keşke benim de olsa, kalbini de duyacak inşallah cuma günübilmem dokundum ama hissetmedim sanırım sadece pazar günü oturduğum yerde ateşler basmıştı içim filan sıkılmıştı şuanda da acaip huzursuzum he bunlar belirtiyse bendekiler bunlar valla kaç gündür ota boka ağlıyorum bu çok berbat bişey ya neyseki bugün biras daha iyiceyim ama bugünde içimde sıkıntı var bişiler sıkıyor beni ayy durum hal böyle yani tatlım sen anlat yaa nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi koleramı duydunmu sanırım ikizmişşş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?