Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya sorun bende eşimde değil bunu ben biliyorum.evlendiğim ilk aylar çok acım oluyodu.hatta kanama bile oluyodu.meğer yaram varmış ondanmış. şimdide acı yok (bazen oluyoda genelde yok) ama hisde yok :44: çok açık oldum yaa. napsın kocişte ben böyle olunca sadece kendisi için benim üstüme gelmek istemiyo.

benimde kocamda aynı işyerinde ama aynı işyeri hoş olmuyo özlemiyorum ben kocamı hiç hep yanımda çünkü

ölee deme tatlım özlüyosundur...
ben çok özlüyom bakmaya bile kıyamıyorum..

Son düzenleme:
hayırlısı migicimm sabret sonra üzülmeee oki dokiii??

sabredicem canım,batım perşembe ama ben haftaya pazartesiye kadar beklicem test yapmak için,bakarsın reglim 2-3 gün gecikmiştir falan,kocama falan da bişi demedim zaten,çok da planlı çalışma yapmadım bu ay çünkü,beklentiye girmiyorum pek yani,kendi çapımda takılıyorum
zaten ya hamişim ya da benim regl belirtileri artıkm şekil değiştirdi,çünkü bu şekilde bir batma hayatımda hiç hissetmemiştim,hayırlısı bakalım...

ateşimi ölçüm eve gelince 37.3 ilk defa bu kadar yüksek acep hamişmiyimdir yaw inşallah sabahta yüksek çıkar bu sabah ölçmüştüm 36.9 du hamilelerin ateşi yükselirmiş ama hep aynı saatte ölçmem lazım biliyorum ama ilk kez 37.3 ü gördüm ben yaa ayyyy çok fena bi duyguymuş bu kardeşlerrrrr ya hamişsem

ahh madamım inşallah ...
ama böle kendini çok kaptırma sonunda çok üzülme diye diyorum...
inşalah inşallah öylesindir...çok dua ediyorum...

madamım olabilirrr valla, benim de hep yüksekti, zaten hissediyodum da dokununca
ayyyy inşallah hamişsindir canımmm

o zaman tadını çıkarsana bebeğimmm yaaa bak acı da bitmiş anladım sen kendini şartlamışsın acı vs olcek diye ama yok bak bitmiş gitmiş yarada geçmiş ohhh sefanı sürmeye bak şu hayat bi dahamı gelicez bütün nimetlerinden faydalanmak lazım ayy yazık kız kocişine düşünsene seni ne çok seviyorr üztüne gelmiyor sırf sen üzülmeyesin diye olmazzz dıt yaparım sana onları mutlu etmemiz lazım ibadet gibi bişey bu da tatlım hem sende çok mutlu olursun madam dediydi dersin

olmaz inşallah canım, peki sen yüzüne dokununca hissediyo musun?
herkeste aynı olacak değil ama...

bilmem dokundum ama hissetmedim sanırım sadece pazar günü oturduğum yerde ateşler basmıştı içim filan sıkılmıştı şuanda da acaip huzursuzum he bunlar belirtiyse bendekiler bunlar valla kaç gündür ota boka ağlıyorum bu çok berbat bişey ya neyseki bugün biras daha iyiceyim ama bugünde içimde sıkıntı var bişiler sıkıyor beni ayy durum hal böyle yani tatlım sen anlat yaa nasıl gidiyor ne kadarlık oldu şimdi koleramı duydunmu sanırım ikizmişşş

duydum duydum duymaz olur muyum, ne güsel yaaa keşke benim de olsa, kalbini de duyacak inşallah cuma günü
madamım benim zigot hesaplamalarıma göre 7 haftalık oldu ama doktor daha küçük olduğunu söylemişti, bakalım bu gidişimde ne diyecek
onun dışında rahat bir hamiş olduğumu söyleyemiyeceğim, mutfağa giremeyen, yemek yapamayan, kedisine mama bile vermekten aciz (evde kim varsa o veriyor )bir insanım. midemin bulanmadığı tek bir sn yok ama napalım annelik kolay değil,inşallah senin hamişliğin benimki gibi olmaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…