- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.081
duydum duydum duymaz olur muyum, ne güsel yaaa keşke benim de olsa, kalbini de duyacak inşallah cuma günü
madamım benim zigot hesaplamalarıma göre 7 haftalık oldu ama doktor daha küçük olduğunu söylemişti, bakalım bu gidişimde ne diyecek
onun dışında rahat bir hamiş olduğumu söyleyemiyeceğim, mutfağa giremeyen, yemek yapamayan, kedisine mama bile vermekten aciz (evde kim varsa o veriyor)bir insanım. midemin bulanmadığı tek bir sn yok ama napalım annelik kolay değil,inşallah senin hamişliğin benimki gibi olmaz kuzum
ayyy tatlım yaa geçicidir inşallah bu süreç 3 ayda bitiyormuş diye duydum az kalmış hadi canım sabret hep bebiş istemedikmi napalım artık sabretmek vazifemizbenimde ikizlerim olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
haklısın madamım, inşallah hepimizin ikizleri olur, herkes istiyo okuduğum kadarıyla ondan dedim
kıssslaaaarrrr laptopa bişiciklerrrr olduuu şimdi düzelldiii aniden kapandııı kusura bakmayınnn öyllleeee yalnıss bıraktımm sizlerriiiii
kımıl kımıl olamıyorum yaa ben hastamıyım acabaaaa
şubelerimiz farklı canım aynı binada değiliz.ama çok yakın. yemeklerde görüşüyoruz gün içinde sadece. valla sadece bebiş için olmasını bende hiç istemiyorum aslında. ama nasıl olacak bilmiyorum. kendimi aşmam lazım.
zaten değerlendiriyom ben yinede bebeğim ...
öle deme bebeğim...
ben kasım ayından beri istiyorum bir kere kimyasal gebelik yaşadım bu süre içinde en az 5 kere kan testi yaptırmışımdır geçiktiği için umutlandım...
kist vardı o patladı her ay umutla ağlamakla geçti...
zaten korunmıcaz bu zaman zarfında sadece takip etmicem...
haaaahhhhhhhhh şöyle iştee canımmmmm takip yok heran olabilir düşüncesiyle boş durmakta yokkk ama şuna da karşıyımmm tabiii sadece çocuk içinnnndeeolmasssss
içimde bi sıkıntı vaaaarrrr çatlıycamm yahuuuuuuuuuuuuuuuu
hasta değilsindir belki ama bilmiyorumki şimdi yaşantınızı eşin nasıl mesela o sıcak senmi soğuksun yoksa ikinizdemi soğuk yoksa sen sıcaksında eşinmi yanaşmıyor sende böyle olunca soğuyorsun bunu araştırmak lazım önce tatlım öle günleri bekleme derim bende hee bide ne varsa kadında var tatlım ne demişler kadın şeytandır kocanı istediğin kıvama tatlı dilinle getirebilirsin ama sıkmadan bunaltmadan dozunu sen ayarlıcan artıkk bu iş sadece çocuk için değil
bebekim hakkete yaww nolmuş bu gençlere biz motive edelim bare napalımm ben bi gece çocuk için çalışıyorsam valla ertesi yok imkanı yok kendimiz için
ya sorun bende eşimde değil bunu ben biliyorum.evlendiğim ilk aylar çok acım oluyodu.hatta kanama bile oluyodu.meğer yaram varmış ondanmış. şimdide acı yok (bazen oluyoda genelde yok) ama hisde yok:44: çok açık oldum yaa. napsın kocişte ben böyle olunca sadece kendisi için benim üstüme gelmek istemiyo.
ateşimi ölçüm eve gelince 37.3 ilk defa bu kadar yüksek acep hamişmiyimdir yaw inşallah sabahta yüksek çıkar bu sabah ölçmüştüm 36.9 du hamilelerin ateşi yükselirmiş ama hep aynı saatte ölçmem lazım biliyorum ama ilk kez 37.3 ü gördüm ben yaa ayyyy çok fena bi duyguymuş bu kardeşlerrrrr ya hamişsem
heheehe evet tatllımm ama bakalım rabbim kime isterse ona versinnn
bende seni görmeyince üzüldüm heeee nerisonam vardı onunla laflıyorduk bizdee benim ateş 37.3 çıktı telaşe yaptım da tatlımmm
içimde bi sıkıntı vaaaarrrr çatlıycamm yahuuuuuuuuuuuuuuuu
bu konuda çok katılıyom sana bebemm çocuk için bir kere kendimis için iki kere hattaaa
madamım bana sen hamişsin gibi geliyooo böyle sıkıldıkça, çünkü ben de sıkılırdım
sen bu ay sıkı çalışabildin mi bakem?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?