Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy tatlım yaa geçicidir inşallah bu süreç 3 ayda bitiyormuş diye duydum az kalmış hadi canım sabret hep bebiş istemedikmi napalım artık sabretmek vazifemiz benimde ikizlerim olsun nolurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

haklısın madamım, inşallah hepimizin ikizleri olur, herkes istiyo okuduğum kadarıyla ondan dedim

Son düzenleme:
kıssslaaaarrrr laptopa bişiciklerrrr olduuu şimdi düzelldiii aniden kapandııı kusura bakmayınnn öyllleeee yalnıss bıraktımm sizlerriiiii

aşarsınnnnnnn dert etme ama yeterkiii iste yaneeeee çaba gösterrrr böyle olmazkiii minnoşummmm

haaaahhhhhhhhh şöyle iştee canımmmmm takip yok heran olabilir düşüncesiyle boş durmakta yokkk ama şuna da karşıyımmm tabiii sadece çocuk içinnnndee olmasssss

madamımmmm bikeremmm benn öncce kendimiz içinn isterimmm o zevksiz olursaaa süşünsenen zorunluluklar beni çabuk sıkarrr olmaz öylee şeyyyy herşey bizim içinnn koçişimmmmmleee

ama zeytinimmm bunu kaçarakta çözemezsinnn hem yazık değilmiii adamcağızaaa sen git onun gönlünü al bak o sana neler yapıcakkkk hadi bitoşummm

hala soru işaretimiii madamımmmm ben sana ne dedimmmm geliyorrr işteeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…