Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebem elbettei kendimiz için öncelikle ama şu mühim günler varya işte onları ne yalan söylim bebiş için kullanıyoruz yastıklısından yani ama başlarkene kendimiz için finishte yastıklı destekk

ayyy kızlar kocişim geldi de onlan lafladık az birasss yemeğe götürcek beni yemek yapmadım o yüzden ohhh rahatım bu akşam ben

ben yalnızzzımmm yineee yemektede yalnızzzzz
ama senin durumunnn içinnn ohhhh keyfine bak tatlım ama acıcık yeme tamamamııı o kadar yemeğe çıkıyosunn kuş kadarcık yeme sakınnn enişteee kızmasınn sonraaaa

bebem elbettei kendimiz için öncelikle ama şu mühim günler varya işte onları ne yalan söylim bebiş için kullanıyoruz yastıklısından yani ama başlarkene kendimiz için finishte yastıklı destekk

işte olay budurrrr madammııımmm kaptın sen
YAŞASINNNNN
GELSİNNNNN
OOFFF OFFF AMANNN SABAHLAR OLMASINNNN

heheh o alışık benim kalanları yemeğee tatlım üzülme bak sayılı gün çabuk geçer sizinde geçecek sonraa hoooooooooooooooooooooooppp kavuşma anı en romantikinden

şimdi üzülerekten bana müsade diim ben kociş fazla beklemez acından ölürr öpüyom hepinizi nerisonam bebekim görşürz annem tikkat edin kendinize bebekim sende annene git yalnız yeme emi güze kardeşim

ayyy gerçekten mi o zaman sana da versin banada hahahazafer bizim olsun

ayyyy evet madamımmm ben tek çocuk istiyorummm hani elimizden geldiğince daha ii şartlarda yetiştirmek açısından koçişimde 2 tane istiyo bende olmasss diyorumm benim annemle ablamın doğumları çok kötü olmuşşşş o açıdan birazzz:18::18::18::18::18::18:
koçişteee eee o zaman ikissss olsuuunn diyeee tuttturduuu sankiiimm tekizi yaptıktaaaa ikisiiii kaldııııı
işte bende o yüsdennn istiyorummm bir keredeee iki tane birdennnn

şimdi üzülerekten bana müsade diim ben kociş fazla beklemez acından ölürr öpüyom hepinizi nerisonam bebekim görşürz annem tikkat edin kendinize bebekim sende annene git yalnız yeme emi güze kardeşim

kırmısılar benii kötü yaptııı belimmm ağrıyooo oturduğum yerden kalkamıyorummm çok geliyoooo gidemicemm annişedeee

merhaba arkadaşlar 7 ay oldu bu ay ile birlikte artık dr a gitsek mi ?
eşim bir türlü vakit bulup sperm testi yaptıramadı.. fakat ben sanki bende sorun çıkacakmış gibi geliyor..
annem ve kardeşlerimde sorun yok fakat 2 tane kuzenimin çocugu geç oldu.. acaba diyorum ??
eşimde 71 doğumlu 40 ına varan erkeklerin ölçümlere baktırması gerekiyormuşta..
aman kafam karıştı..
ne güzel unutmuştum bu konuyu bugün ve dün tansiyonum düşük olunca acaba mı dedim ,meraklandım.. sonra işte bu düşüncelere daldım...

ben dr a gittim belli testler yaptırdım korunmayı bırakmadan önce..işte guatr , hormon,kan,kızamık , simir bişey çıkmadı..

ben şimdi dr a gitsem başka ne tetkikler yaparlar olmyo desem ??
yumurtaların büyümesi gelişmesi için ilaçları hangi teşhisten sonra veriyorlar ??

bıldırcınlarımmmmmmm napıyonussss ben öle yoğun bigün yasadım kii evi temizliyim dedim üstüne komsu geldi hiç gelmez bugün nasıl estiyseekocişkom geldi yemek yedik şimdii haberlerii islioo bende bakım napıoo bu bıldırcınlarrrr dedimmm

canımmcımm neden hemen kötüsünü düşünüyorsunkiii dahah 7 ay olmuş hem doktorlar 1 sene geçmeden önemsemiyorlarrrr
birde kuzenlerinle aynı olucaksın diye bir durum yokkiiiii içini karartma sennnn

canımmcımm neden hemen kötüsünü düşünüyorsunkiii dahah 7 ay olmuş hem doktorlar 1 sene geçmeden önemsemiyorlarrrr
birde kuzenlerinle aynı olucaksın diye bir durum yokkiiiii içini karartma sennnn

Teşekkür ederim verdiğin moral için..fakat insan ister istemez takıyor..
ne bilimm o kuzenlerime karakter olarak benziyorum sanki kader olarak da benzicem gibi kötü düşüncelere boğuluyorum arada (
ama bir yıla yaklaştık sonuçta biz yumurtlama takibi yaparak ilişkiye girdik 3 4 ay.. yani naptıysak olmadı.. gerçi bu sonuçta can kim bilir ömrü ne zamana çizilmiştir o da ayrı konu amaa

ohhh afiyet bal şekerrr olsunnn cucummmm
ben burdayımmm kıslarr teker teker gittilerrr

kafanada takma sadece o günlerede takılı kalmayın benceee 2 günde birrr
olmasss diyeee bişey yokkk rabbim bilir doğru zamanını canımcımmm sadece stress yapmaaa herşeyi oluruna bırak düşünme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…