- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.121
saol canımbenimm sen demirbaşsın canımm yirim seniii
kafanada takma sadece o günlerede takılı kalmayın benceee 2 günde birrr
olmasss diyeee bişey yokkk rabbim bilir doğru zamanını canımcımmm sadece stress yapmaaa herşeyi oluruna bırak düşünme
ben ekledimmmmmmsen yoksunnnn
ben ekledimmmmmmsen yoksunnnn
insanınn kocişi evinde olmayınnncaaa böylee oluyoo işteee ama benii hafta sonu istesenizde bulamıcaksınızzzzzzzzzzzz
işim gücüm var heraldeeeeeeeee[/QUO
ayyy yerler seniii ama kimse yemesinn haftasonu bu hatunu kocişi yicekkkbandıra bandıra yesinn senii emiii sen mutlu oldaa biz sensizliğe 2 gün dayanırısss canım benimmm
yok canım gelmediii sen bana msj at özelden okişş ben ekliyim
peki :97::97::97::97:
insanınn kocişi evinde olmayınnncaaa böylee oluyoo işteee ama benii hafta sonu istesenizde bulamıcaksınızzzzzzzzzzzz
ayyy yerler seniii ama kimse yemesinn haftasonu bu hatunu kocişi yicekkkbandıra bandıra yesinn senii emiii sen mutlu oldaa biz sensizliğe 2 gün dayanırısss canım benimmm
ayyyy teşekkür ederimmm canımmm benimmm yesiinn koçişiiimm benii ankaraya gelicemmm zateeee
Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:
canımmmm cucuuummmmm
Aşağıdaki ileti tüm alıcılara teslim edilemedi:
ordamısınnn
bak gördünmüüüü???????????
bide ben gelinceeee açığımı kapatırımmm sizzz hiççç merak etmeyinnnn bebişimmmmm
bide ben gelinceeee açığımı kapatırımmm sizzz hiççç merak etmeyinnnn bebişimmmmm
ondan süphem yokkk bebişimmacık ara sollarsın bizi o hızlaaa
burdayım ayyy cok karıstıkkk bıldırcınnn baskasına yazdımmmsımarığa alıntı ile yazdım pardonnn sen bidaha msj yaz bakimmm bana
ondan süphem yokkk bebişimmacık ara sollarsın bizi o hızlaaa
tam gazzzz diyosunnn eee osssunnn o kadar dimi amaçok ösledimm zatennnn
:92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92::92: sadece ben burdayımmmmm
ben de geldim,selam kızlar..
kimler var çabuk gelin bekliyorum sizleri kocam işe gitti gececi tabi sizlerin kocası yanında kim benim derdimden anlar ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?