Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

halime şükrediyorumda canım sıkılıyo yahuuu sevmiyorum yalnızlığı kocamı özlüyom ama akşam terlik fırlattım :) yapmasaydım tühh tühh yarın sabah geldinde kocaman öpim gerçi beni aradı ama yinede güzelce barışalım

kısss hayırdır ne terliğiiii kısss n'aptınnn adama sennn bebişimmmmmmm?

he valla o beni aradı bile ben olsam aramazdım ahh kocam neyse birazdan tekrar arar. azıcık gönlünü alsam acep barışırık mı ?

heee aklıma geldi bizim televizyon uydulardan bir sorun var 10,30 dan sonra çekmiyo yarım saatlik işi var düzeltmiyo sabah dediki akşam yaparım ama yapmadı bende terlikle vurdumm dövdüm eline vurdum sırtına .. ama sonra o terliği eline geçirdi . oda beni dövdü kolumu dişledi kavgamız büyük yanii

he valla o beni aradı bile ben olsam aramazdım ahh kocam neyse birazdan tekrar arar. azıcık gönlünü alsam acep barışırık mı ?

bebişimmm sen hamişsinn ama oda baba olcak üzme onuda napmışş adam sana bişeyde yapmamışşş adama hücuuuuuuuummmmmmm etmişsiniz galiba senin kıssıınn olcakkkk feministtt babaya terlik fırlatıyooo şimdidenn

vayyyy sizinn evdeee bilmemkaçıncı dünya savaşı varmışşşş eeeee ikinisdeeee kabahatlisiniz bence sizzz annişş babişşş olmaya alışmaya çalışıyonusssssssssssssssssss

zaten bende isyankar bir ruh var o kızımada geçer inşallah sert olur ben hayatta yumuşak değilimdir hemen höykürürüm .. ama benim kocada benden farksız eşşekherif kolumu morartmış valla iki tarafta morarmış diş izleri çıkmış

kısıımm siz severken öldüren cinstensiniz sanırsammmm dikkat edinn valla ben sizden korktummmm

günaydın inşallah herkes için güzel bi gün olurr
ama neden kimsecikler yok bende sabah kahvemi yapamda içem bu arada

[sıze="2"]sevgili mesai arkadaşlarım hepinize kolay gelsin hem elimizin hem de dilimizin çalışacağı bir güne daha merhaba diyerek açılışı yapmak istiyorummmmmmmmmmm

Hee bide ben hamiş değilim sanki bigün evet diyorumertesi gün hayır ve bugünde hayır değilim günümdeyim

Sevgiler selamlarrr
[/sıze]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…