Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hadi yapta iç tatlım bende çayımı içiyorumm nasıl oldu sizin bebişler iyilermi

afiyet olsun bebeemmm bugün daha iyiymiş çıkacakmış vücudu çok zayıf düştüğü için iki gün yatırmış dr amaaann rabbm kimselere göstermesin inşallah :26::26:
sende keyifler nasıl madamım niye olumsuz ve umutsuz düşünüyosun yaavvv inşallah bu ay gelecek bebişin

Kıssssllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben deellllldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocaman günaydınn öpücükleriii yolluyorumm nasılsınız bakalımmm????????

günaydınnnn madamımmmmm ohhh o diliii hiç sormaaaa sıkıntıdannn iyiyce vurdu dilimeee şükürrr gelebildinnn akşam naptınısss bakemmm anlatt :26::26::26::26: ayrıca sen öyle saannettttt sen hamişsinnnn bana öyle geliyorrrr :90::90::90::90::90::90:

sizlerle beraberkene hamiş olabilirm diyorum ama değilkene yok değililm diyorum pek belirtide yok yaa amann ne bilim zuuyalim bekleyip görcez yapçek bşii yok ne çıkarsa bahtımıza
uşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin bebekimm
Kıssssllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben deellllldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocaman günaydınn öpücükleriii yolluyorumm nasılsınız bakalımmm????????

akşam tam bi komediydik aç aç uyumuşuz ben çıktım ya yemeğe gidicez diye tam hazırlanırkkene kocişim uyumuş kalmış abooo içeri bi geldim uyuyor adam fosur fosur uşş ben hiç kıyamam ona ki dedim uyusunn boşver yemeği yattım yanına beraber uyumuşuz sabah ola hayrola canım valla yemekten daha zevkliydikocişkomun koynusu cennet bana cennet

günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:

hoşbulduk hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm sende hoşgeldinn akşam çok bekledimmm belki gelince girersin diyee ama siz gitmemişsinisssskiii gelesinisssss
eee o saattten beri uyuyor olmanız imkansıssss sankimm bişicikler olmuşşş sanaaaa

hoşgeldin zeytinimmm nasılsın bugün geçmişi oku dün sana su bebemle bi ton yazılar yazdık tatlım
günaydın kıslaaaarrrr ben geldim. nasılsınız.?

günaydınn anniş aday adayı nassınnnn
günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:

valla uyuduk bebem başka bişi yapmadık sadece gece yarısı kalktım ben hadi yatağa dedim koltuk tepelerinde kalmayalım diye baya yorgun düşmüşüz arada bu şekilde 12 saat deliksiz uyuabiliyoz nadir ama yorulunca uyuyoss valla bugün cin gbiyim hiç uykum yok nedense

benim bildiğimm hergünn artıyorrrr ama değer olarak ne kadar artıyoo bilmiyorummm siz öğrenince bisedeee öğretirsinisss dimiii nurummcummmmmmmmmm :44::44::44:

Bende hergün katlanarak artıyor diye biliyorum ama doğrumu bilmiyorum :)))) doktora sorarım cumartesi tatlım. Keseyi görmeye gidicez teyzeleri.

Kıslar yaa size bişey diyimmi. madamım gibi bende ağlayasım geliyor felan diyordum ya. akşam öyle bir geçer zamanki yi izliyodum. orda inci hoca yetiştirme yurdunda büyüdüm dedi ya. ben başladım ağlamaya. duramıyorum hüngür hüngür. eşim diyo neden ağlıyosun. bende diyorum yetiştirme yurdunda bisürü çocuk vaaaarrrr annesiz babasııııızzzzz onlara kötü davranıyolaaarrrrrrrr üüüüü. şok oldu adam cağız tamam ağlama diyo. yok ben duramıyorum. bayaa bi posta ağladım öyle zor sustum. :) sabahta kalktım midem bulanıyo.parfüm sıktımçıktık arabaya bindim parfüm kokusu iğrenç geldi.halbuki herzaman kullandığım. kusuyodum zor tuttum kendimi.
ayy neler oluyo sizce acabaa...... :44:
ümitlenmekte istemiyorum gerçi hamiş bile olsam bu kadar erken belirti olmaz ki dimi ama?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…