- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.161
hadi yapta iç tatlım bende çayımı içiyorumm nasıl oldu sizin bebişler iyilermi
günaydınn zuyalimmmmm inşallahh bebeiimmmm inşallahhhhhgünaydın inşallah herkes için güzel bi gün olurr
ama neden kimsecikler yok bende sabah kahvemi yapamda içem bu arada
Kızlarrrrrrrrrrrrr can arkadaşlarım canım dostlarımmmmmmmmm heppinize kucak dolusu günaydınnnnnnnnnnnnn
[sıze="2"]sevgili mesai arkadaşlarım hepinize kolay gelsin hem elimizin hem de dilimizin çalışacağı bir güne daha merhaba diyerek açılışı yapmak istiyorummmmmmmmmmm
Hee bide ben hamiş değilim sankibigün evet diyorumertesi gün hayır ve bugünde hayır değilim günümdeyim
Sevgiler selamlarrr[/sıze]
günaydın şekerler ...keyifler iyi görünüyor çaylar kahvelerde içiliyor oooh Allah bozmasın...:87::124:
afiyet olsun bebeemmm bugün daha iyiymiş çıkacakmış vücudu çok zayıf düştüğü için iki gün yatırmış dr amaaann rabbm kimselere göstermesin inşallah :26::26:
sende keyifler nasıl madamım niye olumsuz ve umutsuz düşünüyosun yaavvv inşallah bu ay gelecek bebişin
Kıssssllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben deellllldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocaman günaydınn öpücükleriii yolluyorumm nasılsınız bakalımmm????????
günaydınnnn madamımmmmm ohhh o diliii hiç sormaaaa sıkıntıdannn iyiyce vurdu dilimeeeşükürrr gelebildinnn akşam naptınısss bakemmm anlatt :26::26::26::26: ayrıca sen öyle saannettttt sen hamişsinnnn bana öyle geliyorrrr :90::90::90::90::90::90:
sizlerle beraberkene hamiş olabilirm diyorum ama değilkene yok değililm diyorum pek belirtide yok yaa amann ne bilim zuuyalim bekleyip görcez yapçek bşii yok ne çıkarsa bahtımıza
ben sana diyorumm madamımmmmm hamişsin işte okadannnnnnnnnnnn
uşşşşşşşşşşşşşş hoşgeldin bebekimm
akşam tam bi komediydik aç aç uyumuşuz ben çıktım ya yemeğe gidicez diye tam hazırlanırkkene kocişim uyumuş kalmış abooo içeri bi geldim uyuyor adam fosur fosur uşş ben hiç kıyamam ona ki dedim uyusunn boşver yemeği yattım yanına beraber uyumuşuz sabah ola hayrola canım valla yemekten daha zevkliydi kocişkomun koynusu cennet bana cennet
günaydın kıslaaaarrrrben geldim. nasılsınız.?
Bende geldim günaydın herkese...
Kızlar beta hcg hormonu kaç günde bir artıyor bileniniz varmı?
günaydın kıslaaaarrrrben geldim. nasılsınız.?
günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:
hoşbulduk hayatımmmmmmmmmmmmmmmmm sende hoşgeldinn akşam çok bekledimmm belki gelince girersin diyee ama siz gitmemişsinisssskiii gelesinisssss
eee o saattten beri uyuyor olmanız imkansıssss sankimm bişicikler olmuşşş sanaaaa
günaydınn nurummmcummm hoşgeldinn annişiiimmm nasılsınıızzz bakalım bugün???
günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:
benim bildiğimm hergünn artıyorrrr ama değer olarak ne kadar artıyoo bilmiyorummm siz öğrenince bisedeee öğretirsinisss dimiii nurummcummmmmmmmmm :44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?