Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

nedensemii madamımmmmmmm sizeee O HAAAAAA demek isterdimmm ama dedimm snakiim birassss çok uyumak yokkkkk çalışınn çalışınnnn aaaaaaaa kıstırmayınnn beniii miskinlikk yokkk özellikkleee zeytinciğimmmm lütfen bak hayatımm sana diyorummm bebeiimmmmm olmasss öyleee yaparsannn çocukkk'uuu mocukkk bilemmm olmasssss

koleram bebem iyi görünüyorsun bu sabahh hep böyle ol emii

amaaan herşey olacağına varcak madamım neydem. Ama şöyle düşünüyorum gebeli,ğim sonlanmış olsaydı böle mide kazıntım olmazdı dimi. Teyzesi dua et kalpimiz atsınnn

günaydın şekerler ...keyifler iyi görünüyor çaylar kahvelerde içiliyor oooh allah bozmasın...:87::124:

günaydın canımm

kıssssllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben deellllldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocaman günaydınn öpücükleriii yolluyorumm nasılsınız bakalımmm????????

bebeeeeeemmm günaydınnnnnnnnnnnn

zuyalim sana da günaydınnnnnnnn
kolerammmm günaydınn annişleriiinnn güseliiii nasıl bakiim bugünn???
iyiyim fıstıkım sen nasılsın

günaydın kıslaaaarrrr Ben geldim. Nasılsınız.?

günaydın zeytincimmm

[ı][sıze="2"]günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:[/sıze]
[/ı]

berrem pıtırcığımmm günaydınnnnnnnnnnnn
bende geldim günaydın herkese...
nurummmmmm günaydınnnnnnnnnn
Hcg değeri hergün 2 ye katlanarak artıyo die biliyom ben

Hep uykum var hep bir türlü gözümü açamıyorum :)) Sen nasılsın.

bebiştendirrr bebişteennnn olsuunn geçer nurummm geçerrr merak etmeee zaten şu uyku hali ilk 3 kadar oluyomuşşş sonraaaa uyumucaksınnn helekiii son aylarında hiççç uyuyamıcaksınnn yatırmıcak seninnn kısssss ondan sen rahatına bak bugünleride çok arıcaksınnn
bende iyiyimmm bitanemmm napıyımmm akşam sancıdan uyuyamadımm bu ilacı bırakmam adetimi değiştirdi sanırsammm çok geliyoooo ped yetiştiremiyorumm anacımmm kan kaybından gidicemm galibaaa??????????

kolerammmmm kısdırıyorsunnn ama sende beni yawwwwwwwwwwwwwww nedemekmişşş gebeliğimm sonlanmış olsaydııı o ne biçim laffff öyle şey yokkk bebişimm sizzz neden bu kadar karamsarsınız anlamadım bennnn aşkitoşlarımmm benimmmmm ikissslerinnn gelişimi normal bebişlere göreee geç oluyor dedikkk yaaa hem normalde benim bir arkadaşımın tekiz olduğuu haldeee kalp atışlarını duyamamışlardııı meğerr doktor tarihi yanlışş hesaplamışşşş bu kadar karamsar olmaaa tatlımmm lütfennn amaaaaaa

ben hep kısann biri değilimmm bu aralarrr hep kısaannn moddayımm çünküü beniii siz kısdırıyorsunuzzzzz lütfen birasss kendinizi topalrayınnn bahar gelmeden yaz geliverdiiiii bakınn çiçeklerr,böcüklerrrr,güneşş,temiz havaaaa

havadaaaa aşkkkkk kokusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

birasss kımılll kımılll olun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadiii ne dıruyonussss beeee kocişlereee hucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

ayyyyy zeytinim yaaa ben dediydim ya senlen ben hamişiz gibi geliyo ama ben kendimden vazcaydım tek sen kaldın tosbikim yaa hazır midede bulanmış tamam işte biide içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama ben çocuk esirgeme yurdun da bi ara gönüllü annelik yapmıştım çocukların hepsi sevilmekten şımarıktı gerçi benim gittiğim yer mi sadece öyleydi ama kötü değil hepsi öyle yaa bildiğim üzere ağlama öle benim ibi herşeye bu arada inci hocayı bilmyordum bak
yaa koleramm bebekim gibi kızıcam ama sana şimdik ben niye öle düşünüyorsun düşünsene sen çifter çifter duyucan hemde ben inanıyorum iki tane varsa ikiside bi tane varsa bi tanesi olacak ama sağlıklı mutlu ve huzurlu olacak inan buna aklına kötü şeyler getirme herkes yanılabilir doktorlar bile belki dediği gibi yanlış hesaplamıştır herşey olabilir sen sadece ii düşünmeye bakk mutlu ol
olacak tabii hemen başla beklemeye gelmez bu işler bak gör herşey nasıl değişecek bir anda
okudum balım. teşekkür ederim size. çabalamaya başlıcam herşey iyi olacak inşallah.

ayy su allah iyiliğini versin yaa ne alem şeysin
kısss başlamadınmı yoksammmmmm dahaaaaaaaaaaaa

çoooooooooooookk haklısınnn bebiş bizim gibi fosr fosur uyumayın kalkın ve çalışın

Kıs Allah korusun. Ben kanamam çok olunca seviniyodum valla adet olurken. Pis kan gidiyor diye. Ama kürtaj oldum ben bebeğimin karnımda kalbi durdugunda. Bir ay sonra bir adet oldum ama akıllara zarar. İş yerinden çıkarken pedi değiştiriyordum eve gidene kadar full oluyordu yarım saatte. Ve 14 gün falan bu şekilde sürdü. Doktora gittim doktor böyle olmasında br sakınca yok hatta iyi bile yapışıklık falan olmaz dedi. Ama çok fenaydı geçti çok şükür.

nurummmmmm günaydınnnnnnnnnn
Hcg değeri hergün 2 ye katlanarak artıyo die biliyom ben [/QUOTE]

Bende öyle biliyorum canım. Bakalım cumartesi kontrole gidicem inşallah hayırlısı olur.

biliyom sen beni çok özlüyon bebeğim..
gelcem gelcem yarın burdayım...
haklısın benim çocuk olmadığı halde bazen vaktim olmuyo pc açmaya..
is guc tatlim, dunya isleri insanin yakasini oyle gelisi guzel birakmiyorki ,gelip bakasin anliyorum seni tontisim...firsati yakaladinmi birakma,gel yanimiza
nikitammm gelmişşş hoşgelmişşşşş günaydınlarr osssunnn efemmmm
kısss senin oğlan kaç yaşındaaa??

gunaydin tatlimmmmm, hosgordummm,
benim oglan 5 yasinda ablasiii, ellerinden oper ....
naber? nasilsin?

canım berreemm iiyim gayet annişkom hazirana girdik heyecan dorukta bekliyosss kız hiç sorma nasıl uyuduk ama:18::18:
koleram canım nasılsın..?

ben iyiyim madamım sen nasılsın...?
uykucu madam..:82:

buydayım bebekim ben iyiyim sen nasılsın..?

nikitammm öle herkese damadımdan bahsetme el filanda öptürme çocuğuma canım alla allaaa dudakları aşınmasın kızıma da bişiler kalsın canımgünaydın bebeğim tontiişm kurabiyem hoşgeldin
cici kizlar nasilsiniz??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…