- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.181
hoşgeldin zeytinimmm nasılsın bugün geçmişi oku dün sana su bebemle bi ton yazılar yazdık tatlım
günaydınn anniş aday adayı nassınnnn
valla uyuduk bebem başka bişi yapmadıksadece gece yarısı kalktım ben hadi yatağa dedim koltuk tepelerinde kalmayalım diye baya yorgun düşmüşüz arada bu şekilde 12 saat deliksiz uyuabiliyoz nadir ama yorulunca uyuyoss valla bugün cin gbiyim hiç uykum yok nedense
koleram bebem iyi görünüyorsun bu sabahh hep böyle ol emii
günaydın şekerler ...keyifler iyi görünüyor çaylar kahvelerde içiliyor oooh allah bozmasın...:87::124:
kıssssllllllllaaaaaarrrrrrrrrrrrrrrrr ben deellllldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hepinizeee kocaman günaydınn öpücükleriii yolluyorumm nasılsınız bakalımmm????????
zuyalim sana da günaydınnnnnnnnafiyet olsun bebeemmm bugün daha iyiymiş çıkacakmış vücudu çok zayıf düştüğü için iki gün yatırmış dr amaaann rabbm kimselere göstermesin inşallah :26::26:
Sende keyifler nasıl madamım niye olumsuz ve umutsuz düşünüyosun yaavvv inşallah bu ay gelecek bebişin
iyiyim fıstıkım sen nasılsınkolerammmm günaydınn annişleriiinnn güseliiii nasıl bakiim bugünn???
günaydın kıslaaaarrrrBen geldim. Nasılsınız.?
[ı][sıze="2"]günaydınn...
:119::119::119:annişler ve anniş adayları...:119::119::119:[/sıze][/ı]
nurummmmmm günaydınnnnnnnnnnbende geldim günaydın herkese...
hoşgeldin zeytinimmm nasılsın bugün geçmişi oku dün sana su bebemle bi ton yazılar yazdık tatlım
:
Hep uykum var hep bir türlü gözümü açamıyorum :)) Sen nasılsın.
amaaan herşey olacağına varcak madamım neydem. Ama şöyle düşünüyorum gebeli,ğim sonlanmış olsaydı böle mide kazıntım olmazdı dimi. Teyzesi dua et kalpimiz atsınnn
günaydın canımm
bebeeeeeemmm günaydınnnnnnnnnnnn
zuyalim sana da günaydınnnnnnnn
iyiyim fıstıkım sen nasılsın
günaydın zeytincimmm
berrem pıtırcığımmm günaydınnnnnnnnnnnn
nurummmmmm günaydınnnnnnnnnn
Hcg değeri hergün 2 ye katlanarak artıyo die biliyom ben
okudum balım. teşekkür ederim size. çabalamaya başlıcam herşey iyi olacak inşallah.
ben daha içmedimm butkamm gel birlikte yiyelimmm,içelimmm güsellleşelimmmm
geldim cnm ,ne içersin kahve mi çaymı ben ısmalıyorum
zeytinimmmm günaydınn dün konuşma yarım kaldııı benim laptop dün kafayı yediii birden bağlantım gitti giremedim geldiğindede sen çıkmışsınnn koçişle n'aptınısss bakem anlat
hiçbişe yapmadım valla ne yalan söyliim bebekim.
Kıslar yaa size bişey diyimmi. madamım gibi bende ağlayasım geliyor felan diyordum ya. akşam öyle bir geçer zamanki yi izliyodum. orda inci hoca yetiştirme yurdunda büyüdüm dedi ya. ben başladım ağlamaya. duramıyorum hüngür hüngür. eşim diyo neden ağlıyosun. bende diyorum yetiştirme yurdunda bisürü çocuk vaaaarrrr annesiz babasııııızzzzz onlara kötü davranıyolaaarrrrrrrr üüüüü.şok oldu adam cağız tamam ağlama diyo. yok ben duramıyorum. bayaa bi posta ağladım öyle zor sustum. :) sabahta kalktım midem bulanıyo.parfüm sıktımçıktık arabaya bindim parfüm kokusu iğrenç geldi.halbuki herzaman kullandığım. kusuyodum zor tuttum kendimi.
ayy neler oluyo sizce acabaa...... :44:
ümitlenmekte istemiyorum gerçi hamiş bile olsam bu kadar erken belirti olmaz ki dimi ama?
amaaan herşey olacağına varcak madamım neydem. Ama şöyle düşünüyorum gebeli,ğim sonlanmış olsaydı böle mide kazıntım olmazdı dimi. Teyzesi dua et kalpimiz atsınnn
günaydın canımm
bebeeeeeemmm günaydınnnnnnnnnnnn
zuyalim sana da günaydınnnnnnnn
iyiyim fıstıkım sen nasılsın
günaydın zeytincimmm
nurummmmmm günaydınnnnnnnnnn
Hcg değeri hergün 2 ye katlanarak artıyo die biliyom ben
okudum balım. teşekkür ederim size. çabalamaya başlıcam herşey iyi olacak inşallah.
kısss başlamadınmı yoksammmmmm dahaaaaaaaaaaaa
ben hep kısann biri değilimmm bu aralarrr hep kısaannn moddayımm çünküü beniii siz kısdırıyorsunuzzzzz lütfen birasss kendinizi topalrayınnn bahar gelmeden yaz geliverdiiiii bakınn çiçeklerr,böcüklerrrr,güneşş,temiz havaaaa
havadaaaa aşkkkkk kokusu varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
birasss kımılll kımılll olun gariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hadiii ne dıruyonussss beeee kocişlereee hucummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
bebiştendirrr bebişteennnn olsuunn geçer nurummm geçerrr merak etmeee zaten şu uyku hali ilk 3 kadar oluyomuşşş sonraaaa uyumucaksınnn helekiii son aylarında hiççç uyuyamıcaksınnn yatırmıcak seninnn kısssss ondan sen rahatına bak bugünleride çok arıcaksınnn
bende iyiyimmm bitanemmm napıyımmm akşam sancıdan uyuyamadımm bu ilacı bırakmam adetimi değiştirdi sanırsammm çok geliyoooo ped yetiştiremiyorumm anacımmm kan kaybından gidicemm galibaaa??????????
is guc tatlim, dunya isleri insanin yakasini oyle gelisi guzel birakmiyorki ,gelip bakasinbiliyom sen beni çok özlüyon bebeğim..
gelcem gelcem yarın burdayım...
haklısın benim çocuk olmadığı halde bazen vaktim olmuyo pc açmaya..
nikitammm gelmişşş hoşgelmişşşşş günaydınlarr osssunnn efemmmm
kısss senin oğlan kaç yaşındaaa??
günaydınn anniş aday adayı nassınnnn
berreeeemmmdeee gelmiişşşşşşşşşşşşşş ben seniii görmedimm bebişiimmm yaaaa :26: nasılsın bakiim??
nikitammm gelmişşş hoşgelmişşşşş günaydınlarr osssunnn efemmmm
kısss senin oğlan kaç yaşındaaa??
koleram canım nasılsın..?
ben iyiyim madamım sen nasılsın...?
uykucu madam..:82:
buydayım bebekim ben iyiyim sen nasılsın..?
cici kizlar nasilsiniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?