Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum. bana ikiz olcak gibi gelmiyo valla. ne bilem. hayırlısı artıkın. ben her ihtimale hazırım meleğim

Ayyyyy inşallah inşallah ikimiz birden aynı zamanda haberlerimizi alalım yaa. ya ben hafta sonları felan gitmek istiyorum şu yetiştirme yurtlarına. orda çocuklarla vakit geçirmek istiyorum. oldum olası içimdedir bu düşünce.

ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum. bana ikiz olcak gibi gelmiyo valla. ne bilem. hayırlısı artıkın. ben her ihtimale hazırım meleğim

İçini ferah tut koleram sonuçta olacaksa buna mani olamazsın. Allah hayırlısını nasip etsin. Benim ocak ayında 10 haftalık gebeliğim sonladırıldı karnımda kalbi durdugu için çok üzüldüm ama hayat devam ediyor. Hatta bak şimdi gene gebeyim.

valla zeytinimmm inşallahhh ama eğer hamişsen ben sana bundan sonra bişey demicemicemiii sama sakınnnnn ona göreee çalışmalar hiç bitmicekkk onlar sadece bebiş için olmucakkk ona göreeee

Mayıs ayı anne ve anne adayları günaydın hepinize....Sizin pabuç artık dama

Artık haziran annelerinde sıraaaa desteklerinizi bekliyoruzzzzz

günaydın hoşgeldin canım..
nasılsın?
hosgordummm berremmm, cidden nasilsin bacimm?? iyisin degilmi?

evet hazirana girdik,,,bende nedense heyecan yok dünür, bana öyle geliyorki oglum 6bucuk yasinda oldugunda 2.yi dogururum :26: annemden yola cikarak kardesimle benim aramdada 6 yas var ...o bakimdan (artik ne alaka diyenleri duyar gibiyim,kulak tikiyorum biliniz )
merak etme gülüm, oglum namuslu cocuktur...gelinime saklar kendini (dermisim, babasina cekerse bilemem )

valla çevrende varsa git derim ben sana zeytinim inanılmaz büyük bir mutluluk ve huzur çocuklarım bana nanne diyordu ya 54 tane çocuğum vardı orda hepsi tepemde gezerdi ama o zamanlar bekardım bide daha dimdiktim yani onların karşısında sağlam durman lazımdı şimdi gitsem herhalde hüngür ghüngür ağlarım çünkü sana olmadık şeyler anlatıp sorabiliyorlar ailelerle ilgili dayanıklı olmak çok mühim bişi yurdun sahibi bana nolur siz sürekli gelin derdi çünkü çocukların akıllarını dağıtacak bi sürü yol bulutyorsunuz derdi beni fazladan tutardı orda heyy gidi heyy eski günlerim yaaa deli gibi oynardık çocuklarla bende öle çıt kırıldım biri değilim zaten yerlerde yuvarlanırdık şimdi geçen gittim de hepsini başka yurtlara dağıtmışlar çeşit çeşit kimisini ailesi almış kimisi ninesi filan böyle işte bak gene duyguseli oldum valla kardeşim gidebiliyorsan git o duyguyu bir kere bile olsun yaşa bence
iyiyiym dünürüm ya dün akşam saat 8 den beri yaklaşık uyuyoıruz kocişle sözde yemeğe gitçektik aç aç uyumuşuz ne güldük yaaa işler kesat şu ara ara ara iş çıkıyor napalımm
madammimm, güldürdün beni ilk yarim saatimde ,sagollll!!! canimmmmm
nasilsin bakalim dünür??
isler nasil??

sen adım atsan kocişin koşacak emin ol baktüyolar istersen su ve ben hazırıs bebiş
kısma yaaaa. bu akşam bakayım belkim içimden gelir.

kıslarrr ben bilmemmm valla kocişlerii ihmal etmeyede gelmezzz haberiniizzz olsuunnn sıkılıverirlerse görürsünüzzz adamlar işve,cilve isterlerrr her zamannnn yoksaaa alıp bigün seniii dağa kalkdırıverir vallaaa ayyyy hiç gülceğimm yoktuu vallaaaa

valla zeytinimmm inşallahhh ama eğer hamişsen ben sana bundan sonra bişey demicemicemiii sama sakınnnnn ona göreee çalışmalar hiç bitmicekkk onlar sadece bebiş için olmucakkk ona göreeee

tamam bebekim bak söz sana elimden geleni ardıma koymıcam :) ama napim yaa bende kendimce haklıyım da neyse. çabalıcam ama söz sana. inşallah bebişim vardır yaa

offf nurumcummm buraya yazarsam mide bulantısı olur sizde yine yazmıyorummmm
*** zaten hep mideniz bulanıyooo yaaaa bide ben sebep olmıyımmmm*****
bende gece yarım saatte bir kalktım hepp aynı dediğin gibi işte öyle kırmısılar geliyoooo
ama benim kızkende çok gelirdi 2 ped birden kullanırdım geçmesin diyeee ilacı bıraktım yaaaa yineee öyleee geliyoo sanırımm

haklısın nurum. Diyorum ya herşeye hazırlıklıyım. Kontrolden bi gün önce banyoda tepemdeki elektrikli sohpen patladı elektrik gitti gerçekten çok korktum. Eğer bişi olursa bu sebepten olabilir diye düşünüyorum. çünkü kese falan güzel büyümüş problem yok. Peki canım sen kürtajmı oldun. Ben çok korkuyorum kötü ihtimal ama düşünmek zorundayım. çok can yakıyomu :26:

bende onuu yirimmmmm
ayyy canımm yaaa şimdi kaç aylıksın sennn??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…