- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.201
kolerammmmm kısdırıyorsunnn ama sende beni yawwwwwwwwwwwwwww nedemekmişşş gebeliğimm sonlanmış olsaydııı o ne biçim laffff öyle şey yokkk bebişimm sizzz neden bu kadar karamsarsınız anlamadım bennnn aşkitoşlarımmm benimmmmm ikissslerinnn gelişimi normal bebişlere göreee geç oluyor dedikkk yaaa hem normalde benim bir arkadaşımın tekiz olduğuu haldeee kalp atışlarını duyamamışlardııı meğerr doktor tarihi yanlışş hesaplamışşşşbu kadar karamsar olmaaa tatlımmm lütfennn amaaaaaa
koleram canım nasılsın..?
ben iyiyim madamım sen nasılsın...?
uykucu madam..:82:
buydayım bebekim ben iyiyim sen nasılsın..?
ayyyyy zeytinim yaaa ben dediydim ya senlen ben hamişiz gibi geliyo ama ben kendimden vazcaydım tek sen kaldın tosbikim yaa hazır midede bulanmış tamam işte biide içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama ben çocuk esirgeme yurdun da bi ara gönüllü annelik yapmıştım çocukların hepsi sevilmekten şımarıktı gerçi benim gittiğim yer mi sadece öyleydi ama kötü değil hepsi öyle yaa bildiğim üzere ağlama öle benim ibi herşeye bu arada inci hocayı bilmyordum bak
olacak tabii hemen başla beklemeye gelmez bu işler bak gör herşey nasıl değişecek bir anda
4:
şşşşşşşşşşşşşşşşşşş hooooooooopp noluyoss sulanma damadıma o benim nikitamda dünürüm benim bu böyle bilineeeeeeeeeeee hadi bakem başka kapıyaaa
zeytinimmmm????????????????
ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum. bana ikiz olcak gibi gelmiyo valla. ne bilem. hayırlısı artıkın. ben her ihtimale hazırım meleğim
Kıslar yaa size bişey diyimmi. madamım gibi bende ağlayasım geliyor felan diyordum ya. akşam öyle bir geçer zamanki yi izliyodum. orda inci hoca yetiştirme yurdunda büyüdüm dedi ya. ben başladım ağlamaya. duramıyorum hüngür hüngür. eşim diyo neden ağlıyosun. bende diyorum yetiştirme yurdunda bisürü çocuk vaaaarrrr annesiz babasııııızzzzz onlara kötü davranıyolaaarrrrrrrr üüüüü.şok oldu adam cağız tamam ağlama diyo. yok ben duramıyorum. bayaa bi posta ağladım öyle zor sustum. :) sabahta kalktım midem bulanıyo.parfüm sıktımçıktık arabaya bindim parfüm kokusu iğrenç geldi.halbuki herzaman kullandığım. kusuyodum zor tuttum kendimi.
ayy neler oluyo sizce acabaa...... :44:
ümitlenmekte istemiyorum gerçi hamiş bile olsam bu kadar erken belirti olmaz ki dimi ama?
hosgordummm berremmm, cidden nasilsin bacimm?? iyisin degilmi?günaydın hoşgeldin canım..
nasılsın?
canım berreemm iiyim gayet annişkom hazirana girdik heyecan dorukta bekliyossskız hiç sorma nasıl uyuduk ama :18::18:
nikitammm öle herkese damadımdan bahsetme el filanda öptürme çocuğuma canım alla allaaa dudakları aşınmasın kızıma da bişiler kalsın canımgünaydın bebeğim tontiişm kurabiyem hoşgeldin
Ayyyyy inşallah inşallah ikimiz birden aynı zamanda haberlerimizi alalım yaa. ya ben hafta sonları felan gitmek istiyorum şu yetiştirme yurtlarına. orda çocuklarla vakit geçirmek istiyorum. oldum olası içimdedir bu düşünce.
madammimm, güldürdün beni ilk yarim saatimde ,sagollll!!! canimmmmm
nasilsin bakalim dünür??
isler nasil??
kısma yaaaa.bu akşam bakayım belkim içimden gelir.
ayyyyy zeytinim yaaa ben dediydim ya senlen ben hamişiz gibi geliyo ama ben kendimden vazcaydım tek sen kaldın tosbikim yaa hazır midede bulanmış tamam işte biide içini ne kadar rahatlatır bilmiyorum ama ben çocuk esirgeme yurdun da bi ara gönüllü annelik yapmıştım çocukların hepsi sevilmekten şımarıktı gerçi benim gittiğim yer mi sadece öyleydi ama kötü değil hepsi öyle yaa bildiğim üzere ağlama öle benim ibi herşeye bu arada inci hocayı bilmyordum bak
yaa koleramm bebekim gibi kızıcam ama sana şimdik ben niye öle düşünüyorsun düşünsene sen çifter çifter duyucan hemdeben inanıyorum iki tane varsa ikiside bi tane varsa bi tanesi olacak ama sağlıklı mutlu ve huzurlu olacak inan buna aklına kötü şeyler getirme herkes yanılabilir doktorlar bile belki dediği gibi yanlış hesaplamıştır herşey olabilir sen sadece ii düşünmeye bakk mutlu ol
olacak tabii hemen başla beklemeye gelmez bu işler bak gör herşey nasıl değişecek bir anda
ayy su allah iyiliğini versin yaa ne alem şeysin
çoooooooooooookk haklısınnn bebiş bizim gibi fosr fosur uyumayın kalkın ve çalışın
valla zeytinimmm inşallahhhama eğer hamişsen ben sana bundan sonra bişey demicemicemiii sama sakınnnnn ona göreee çalışmalar hiç bitmicekkk onlar sadece bebiş için olmucakkk ona göreeee
Kıs Allah korusun. Ben kanamam çok olunca seviniyodum valla adet olurken. Pis kan gidiyor diye. Ama kürtaj oldum ben bebeğimin karnımda kalbi durdugunda. Bir ay sonra bir adet oldum ama akıllara zarar. İş yerinden çıkarken pedi değiştiriyordum eve gidene kadar full oluyordu yarım saatte. Ve 14 gün falan bu şekilde sürdü. Doktora gittim doktor böyle olmasında br sakınca yok hatta iyi bile yapışıklık falan olmaz dedi. Ama çok fenaydı geçti çok şükür.
içini ferah tut koleram sonuçta olacaksa buna mani olamazsın. Allah hayırlısını nasip etsin. Benim ocak ayında 10 haftalık gebeliğim sonladırıldı karnımda kalbi durdugu için çok üzüldüm ama hayat devam ediyor. Hatta bak şimdi gene gebeyim.
is guc tatlim, dunya isleri insanin yakasini oyle gelisi guzel birakmiyorki ,gelip bakasinanliyorum seni tontisim...firsati yakaladinmi birakma,gel yanimiza
gunaydin tatlimmmmm, hosgordummm,
benim oglan 5 yasinda ablasiii, ellerinden oper ....
naber? nasilsin?
şşşşşşşşşşşşşşşşşşş hooooooooopp noluyoss sulanma damadıma o benim nikitamda dünürüm benim bu böyle bilineeeeeeeeeeee hadi bakem başka kapıyaaa
kızlar nasılsınız herkese günaydınn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?