- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.221
canım berreemm iiyim gayet annişkom hazirana girdik heyecan dorukta bekliyossskız hiç sorma nasıl uyuduk ama :18::18:
nikitammm öle herkese damadımdan bahsetme el filanda öptürme çocuğuma canım alla allaaa dudakları aşınmasın kızıma da bişiler kalsın canımgünaydın bebeğim tontiişm kurabiyem hoşgeldin
valla çevrende varsa git derim ben sana zeytinim inanılmaz büyük bir mutluluk ve huzur çocuklarım bana nanne diyordu ya 54 tane çocuğum vardı orda hepsi tepemde gezerdi ama o zamanlar bekardım bide daha dimdiktim yani onların karşısında sağlam durman lazımdı şimdi gitsem herhalde hüngür ghüngür ağlarım çünkü sana olmadık şeyler anlatıp sorabiliyorlar ailelerle ilgili dayanıklı olmak çok mühim bişi yurdun sahibi bana nolur siz sürekli gelin derdi çünkü çocukların akıllarını dağıtacak bi sürü yol bulutyorsunuz derdi beni fazladan tutardı orda heyy gidi heyy eski günlerim yaaa deli gibi oynardık çocuklarla bende öle çıt kırıldım biri değilim zaten yerlerde yuvarlanırdık şimdi geçen gittim de hepsini başka yurtlara dağıtmışlar çeşit çeşit kimisini ailesi almış kimisi ninesi filan böyle işte bak gene duyguseli oldum valla kardeşim gidebiliyorsan git o duyguyu bir kere bile olsun yaşa bence
iyiyiym dünürüm ya dün akşam saat 8 den beri yaklaşık uyuyoıruz kocişle sözde yemeğe gitçektik aç aç uyumuşuz ne güldük yaaaişler kesat şu ara ara ara iş çıkıyor napalımm
sen adım atsan kocişin koşacak emin ol baktüyolar istersen su ve ben hazırıs bebiş
ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum. bana ikiz olcak gibi gelmiyo valla. ne bilem. hayırlısı artıkın. ben her ihtimale hazırım meleğim
Ayyyyy inşallah inşallah ikimiz birden aynı zamanda haberlerimizi alalım yaa. ya ben hafta sonları felan gitmek istiyorum şu yetiştirme yurtlarına. orda çocuklarla vakit geçirmek istiyorum. oldum olası içimdedir bu düşünce.
Mayıs ayı anne ve anne adayları günaydın hepinize....Sizin pabuç artık dama
Artık haziran annelerinde sıraaaa desteklerinizi bekliyoruzzzzz
hosgordummm berremmm, cidden nasilsin bacimm?? iyisin degilmi?
evet hazirana girdik,,,bende nedense heyecan yok dünür, bana öyle geliyorki oglum 6bucuk yasinda oldugunda 2.yi dogururum :26:annemden yola cikarak kardesimle benim aramdada 6 yas var ...o bakimdan (artik ne alaka diyenleri duyar gibiyim,kulak tikiyorum biliniz )
merak etme gülüm, oglum namuslu cocuktur...gelinime saklar kendini (dermisim, babasina cekerse bilemem)
haklısın nurum. Diyorum ya herşeye hazırlıklıyım. Kontrolden bi gün önce banyoda tepemdeki elektrikli sohpen patladı elektrik gitti gerçekten çok korktum. Eğer bişi olursa bu sebepten olabilir diye düşünüyorum. çünkü kese falan güzel büyümüş problem yok. Peki canım sen kürtajmı oldun. Ben çok korkuyorum kötü ihtimal ama düşünmek zorundayım. çok can yakıyomu :26:
kızlar nasılsınız herkese günaydınn
buydayım bebekim ben iyiyim sen nasılsın..?
haklısın nurum. Diyorum ya herşeye hazırlıklıyım. Kontrolden bi gün önce banyoda tepemdeki elektrikli sohpen patladı elektrik gitti gerçekten çok korktum. Eğer bişi olursa bu sebepten olabilir diye düşünüyorum. çünkü kese falan güzel büyümüş problem yok. Peki canım sen kürtajmı oldun. Ben çok korkuyorum kötü ihtimal ama düşünmek zorundayım. çok can yakıyomu :26:
kısma yaaaa.bu akşam bakayım belkim içimden gelir.
Mayıs ayı anne ve anne adayları günaydın hepinize....Sizin pabuç artık dama
Artık haziran annelerinde sıraaaa desteklerinizi bekliyoruzzzzz
offf nurumcummm buraya yazarsam mide bulantısı olur sizde yine yazmıyorummmm
*** zaten hep mideniz bulanıyooo yaaaa bide ben sebep olmıyımmmm*****
bende gece yarım saatte bir kalktım hepp aynı dediğin gibi işte öyle kırmısılar geliyoooo
ama benim kızkende çok gelirdi 2 ped birden kullanırdım geçmesin diyeee ilacı bıraktım yaaaa yineee öyleee geliyoo sanırımm
iyiyim meleğim epeyceyim işte sen nasılsın
hosgordummm berremmm, cidden nasilsin bacimm?? iyisin degilmi?
canım berreemm iiyim gayet annişkom hazirana girdik heyecan dorukta bekliyossskız hiç sorma nasıl uyuduk ama :18::18:
valla çevrende varsa git derim ben sana zeytinim inanılmaz büyük bir mutluluk ve huzur çocuklarım bana nanne diyordu ya 54 tane çocuğum vardı orda hepsi tepemde gezerdi ama o zamanlar bekardım bide daha dimdiktim yani onların karşısında sağlam durman lazımdı şimdi gitsem herhalde hüngür ghüngür ağlarım çünkü sana olmadık şeyler anlatıp sorabiliyorlar ailelerle ilgili dayanıklı olmak çok mühim bişi yurdun sahibi bana nolur siz sürekli gelin derdi çünkü çocukların akıllarını dağıtacak bi sürü yol bulutyorsunuz derdi beni fazladan tutardı orda heyy gidi heyy eski günlerim yaaa deli gibi oynardık çocuklarla bende öle çıt kırıldım biri değilim zaten yerlerde yuvarlanırdık şimdi geçen gittim de hepsini başka yurtlara dağıtmışlar çeşit çeşit kimisini ailesi almış kimisi ninesi filan böyle işte bak gene duyguseli oldum valla kardeşim gidebiliyorsan git o duyguyu bir kere bile olsun yaşa bence
iyiyiym dünürüm ya dün akşam saat 8 den beri yaklaşık uyuyoıruz kocişle sözde yemeğe gitçektik aç aç uyumuşuz ne güldük yaaaişler kesat şu ara ara ara iş çıkıyor napalımm
sen adım atsan kocişin koşacak emin ol baktüyolar istersen su ve ben hazırıs bebiş
ben sadece sormuştumm madammımmm
inşallah canım ilk fırsatta gidicem çocuklara çok istiyorum.
bu arada tüyoya tabiki çok ihtiyacım var ama herşeyde açık açık konuşulmuyor ki.
tamam bebekim bak söz sana elimden geleni ardıma koymıcam :) ama napim yaa bende kendimce haklıyım da neyse. çabalıcam ama söz sana. inşallah bebişim vardır yaa
ayy madamıımmm ne güseldirrr eminimm ama ben dayanamam oraya gidip çocukların karşısında dediğin gibi sağlam durmak lasımmm bakmayın bana ben bu konularda çok duygusalımdırrrtutamam ağlarımmm ondan gidemiyorumm hiççç
sen uyumaya devam et burda millete çalış diyosunn seni tembellll madammmm
bencede zeytincimm kocişe bi kere alımlı bakman yeterrrrsonraıs malummm anlatmıyımmm yasıkkk adamcağızzz düz duvara tırmanıyodurrr bidaha sinirlendimm zeytinimm sanaaa bakkk
annişimde emekli olsunnn bütün maaşlarıylaaa ordaki çocukları giydircekkk inşallahhh benimm canımm yüce gönüllü annişiiimmmmmmmmmm
tamam bebekim bak söz sana elimden geleni ardıma koymıcam :) ama napim yaa bende kendimce haklıyım da neyse. çabalıcam ama söz sana. inşallah bebişim vardır yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?