Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ben sadece sormuştumm madammımmm

inşallah canım ilk fırsatta gidicem çocuklara çok istiyorum.

bu arada tüyoya tabiki çok ihtiyacım var ama herşeyde açık açık konuşulmuyor ki.

ama hiç ikiz gibi hissetmiyorum. bana ikiz olcak gibi gelmiyo valla. ne bilem. hayırlısı artıkın. ben her ihtimale hazırım meleğim

olsunnn sen ikiss tekisss diye kendini yormaaa hayırlısı deee önemli olan şuan yaşıyooo/ yaşıyooolarrr onu düşün sennnn gayettte sağlıklılarrr bak tobilikkk atıyorlarrr

annişimde emekli olsunnn bütün maaşlarıylaaa ordaki çocukları giydircekkk inşallahhh benimm canımm yüce gönüllü annişiiimmmmmmmmmm

haziran temmuz ağustos ...................anne olalım da aynı topikte aydan aya atlıcaz napalımm
Mayıs ayı anne ve anne adayları günaydın hepinize....Sizin pabuç artık dama

Artık haziran annelerinde sıraaaa desteklerinizi bekliyoruzzzzz

nikitam yaa bende de yok bi gün var bi gün yok nasıl bişi anlamadım yawss şimdi beklicez artık ben öle diyorum başka bişi düşünmicem valla sende düşünme tatlış o zaman olur belkilim
ayyy kuzum benim yaa senin canına da bişi olmasın bebişlere de olmasın tatlım rabbim korumuş sizleri ama herşeyden değerli sen ve eşin unutma bunu emi canım aklının bi köşesine yaz
günaydın hicranımmmm nasılsın
kızlar nasılsınız herkese günaydınn

aman allah korusun kıs öle demeee
buydayım bebekim ben iyiyim sen nasılsın..?

ben birasss fazla kanamadannn gidiciyimm galibaaaa berreeeeeemmmmmmmm [/QUOTE]

Evet kürtaj oldum. Kese oluştuktan sonra başka şekilde gitmiyor diye biliyorum yani müdahale kürtaj şart. Benim kürtaj oldugum gün haberim oldu bebegimin kalbi durdugundan o yüzden psikolojik olarak çok etkilendim. Ben kontrole gittim doktor bebegin kalbi durmuş kürtaj olman gerek dedi. Durursa zararı sana dedi. Eşimde bana bişey olacak diye ne gerekiyorsa yapalım dedi doktora ama ben resmen yıkıldım kulaklarım sağır olmuştu sanki duymuyordum hissetmiyordum. Hem ruhen hemde bedenen zor bir durum cnm. Sezeryanla doğum gibi işte aynı işlemler. Kolay değil o kadar söyliyim daha fazla korkutmayayım. Ama içini ferah tut sen. İnşallah gerek olmaz.

kısma yaaaa. bu akşam bakayım belkim içimden gelir.

ayyy allahımm yaaa sen adamı öldürürsünn kızımm bu neeee
benimm koçişe ben bazenn nazzz yapıyorumdaaaa sonra hemen üstüne atlıyıveriyorummm bu neee kısımmm adamı dışarı atcannn bak benden söylemesii günahhh yazıkk kızımm adama valla ben senin kocaan olcammmm
al sana işteee

Canım öok geçmiş olsun dayan az kaldı. Bitecek ve hemen çalışmalara başlayacaksın hızla :)))

iyiyim meleğim epeyceyim işte sen nasılsın

iyiyim çok şükür koleram...
ikiz annesi seni..

hosgordummm berremmm, cidden nasilsin bacimm?? iyisin degilmi?

çook şükür canım...
en kötü günümüz böyle olsun...

canım berreemm iiyim gayet annişkom hazirana girdik heyecan dorukta bekliyosss kız hiç sorma nasıl uyuduk ama:18::18:

ohh maşallah...
bende öyle çok uyurum madamım akşam bir uyuya kalırım 8 gibi bir kalkarım sabah 8 olmuş..

ayy madamıımmm ne güseldirrr eminimm ama ben dayanamam oraya gidip çocukların karşısında dediğin gibi sağlam durmak lasımmm bakmayın bana ben bu konularda çok duygusalımdırrr tutamam ağlarımmm ondan gidemiyorumm hiççç

sen uyumaya devam et burda millete çalış diyosunn seni tembellll madammmm

bencede zeytincimm kocişe bi kere alımlı bakman yeterrrr sonraıs malummm anlatmıyımmm yasıkkk adamcağızzz düz duvara tırmanıyodurrr bidaha sinirlendimm zeytinimm sanaaa bakkk

kıss hiç kıyamam şaka yapıom beee
ben sadece sormuştumm madammımmm

git canım git sevinniyorlar ama kendini sevdirmen gerekk baştan işin zor çok şımarıklar çünkütüyolar için fazla açık konuşmaya gerekte yok ha sormak istediğin şey varsa mail yazarsın tatlım ha benimde çok bildiğimden değil ya ama genede yardımcı olmak isterim ama sevgi dolu sıcak bi başık bir buse herşeyin başlangıcı olabilir
inşallah canım ilk fırsatta gidicem çocuklara çok istiyorum.

bu arada tüyoya tabiki çok ihtiyacım var ama herşeyde açık açık konuşulmuyor ki.

zeytincimm, inci hoca kendinden bahsedince, yurttaki cocuklari gördügüm an,zaten o sahnenin nasil gelisecegini anladim, gozlerim doldu ....fakat cocuklari tras sirasinda gördügümde artik dayanamadim, hüngür hüngür agladimmm esimin sefkatli bakislari üstümdeyken , kendimi tutmaya calistim...basima vurdu agrisi .
ben böyle biri degildim,,,,hemen aglayan biri degildim....sasiriyorum kendime bazen:26:

tamam bebekim bak söz sana elimden geleni ardıma koymıcam :) ama napim yaa bende kendimce haklıyım da neyse. çabalıcam ama söz sana. inşallah bebişim vardır yaa

kızımm herkeste zaman zaman acı oluyooo şimdi bişey yazcamm millet gülcekkk benim ilkinde kan gövdeyiii götürdü beeeee ama ben azmettimmm kokunun faydası yok derlerr

su bebek seni nasıl görebilirm acaip merak ettim nerde foton filan varmı yaww kardeşş cinsin cibiliyetin nasıl

zeytincimm, inci hoca kendinden bahsedince, yurttaki cocuklari gördügüm an,zaten o sahnenin nasil gelisecegini anladim, gozlerim doldu ....fakat cocuklari tras sirasinda gördügümde artik dayanamadim, hüngür hüngür agladimmm esimin sefkatli bakislari üstümdeyken , kendimi tutmaya calistim...basima vurdu agrisi .
ben böyle biri degildim,,,,hemen aglayan biri degildim....sasiriyorum kendime bazen:26:

annişimde emekli olsunnn bütün maaşlarıylaaa ordaki çocukları giydircekkk inşallahhh benimm canımm yüce gönüllü annişiiimmmmmmmmmm

bende çok istiyorum biraz durumu düzeltsem çocuklara harcamak istiyorum paramı. ama şuan kendime bile harcayamıyorum o ayrı mesele maaşı aldığım gibi bankacı amcalara veriyorum

tamam bebekim bak söz sana elimden geleni ardıma koymıcam :) ama napim yaa bende kendimce haklıyım da neyse. çabalıcam ama söz sana. inşallah bebişim vardır yaa

hadii inşallahh zeytinimm sana güveniyorumm yapıcaksınnn,başarıcaksınnnn
sonrada adam senden kaçıcakkkkk
tam tersi olurmuşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…