- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.241
kızlar nasılsınız herkese günaydınn
inşallah canım ilk fırsatta gidicem çocuklara çok istiyorum.
bu arada tüyoya tabiki çok ihtiyacım var ama herşeyde açık açık konuşulmuyor ki.
ayyy allahımm yaaa sen adamı öldürürsünn kızımm bu neeee
benimm koçişe ben bazenn nazzz yapıyorumdaaaa sonra hemen üstüne atlıyıveriyorummmbu neee kısımmm adamı dışarı atcannn bak benden söylemesii günahhh yazıkk kızımm adama valla ben senin kocaan olcammmm
al sana işteee
evet kürtaj oldum. Kese oluştuktan sonra başka şekilde gitmiyor diye biliyorum yani müdahale kürtaj şart. Benim kürtaj oldugum gün haberim oldu bebegimin kalbi durdugundan o yüzden psikolojik olarak çok etkilendim. Ben kontrole gittim doktor bebegin kalbi durmuş kürtaj olman gerek dedi. Durursa zararı sana dedi. Eşimde bana bişey olacak diye ne gerekiyorsa yapalım dedi doktora ama ben resmen yıkıldım kulaklarım sağır olmuştu sanki duymuyordum hissetmiyordum. Hem ruhen hemde bedenen zor bir durum cnm. Sezeryanla doğum gibi işte aynı işlemler. Kolay değil o kadar söyliyim daha fazla korkutmayayım. Ama içini ferah tut sen. Inşallah gerek olmaz.
[/QUOTE]haziran temmuz ağustos ...................anne olalım da aynı topikte aydan aya atlıcaz napalımm
nikitam yaa bende de yok bi gün var bi gün yok nasıl bişi anlamadım yawss şimdi beklicez artık ben öle diyorum başka bişi düşünmicem valla sende düşünme tatlış o zaman olur belkilim
ayyy kuzum benim yaa senin canına da bişi olmasın bebişlere de olmasın tatlım rabbim korumuş sizleri ama herşeyden değerli sen ve eşin unutma bunu emi canım aklının bi köşesine yaz
günaydın hicranımmmm nasılsın
aman allah korusun kıs öle demeee
ben birasss fazla kanamadannn gidiciyimm galibaaaa berreeeeeemmmmmmmm
zeytincimm, inci hoca kendinden bahsedince, yurttaki cocuklari gördügüm an,zaten o sahnenin nasil gelisecegini anladim, gozlerim doldu ....fakat cocuklari tras sirasinda gördügümde artik dayanamadim, hüngür hüngür agladimmmesimin sefkatli bakislari üstümdeyken , kendimi tutmaya calistim...basima vurdu agrisi .
ben böyle biri degildim,,,,hemen aglayan biri degildim....sasiriyorum kendime bazen:26:
Evet kürtaj oldum. Kese oluştuktan sonra başka şekilde gitmiyor diye biliyorum yani müdahale kürtaj şart. Benim kürtaj oldugum gün haberim oldu bebegimin kalbi durdugundan o yüzden psikolojik olarak çok etkilendim. Ben kontrole gittim doktor bebegin kalbi durmuş kürtaj olman gerek dedi. Durursa zararı sana dedi. Eşimde bana bişey olacak diye ne gerekiyorsa yapalım dedi doktora ama ben resmen yıkıldım kulaklarım sağır olmuştu sanki duymuyordum hissetmiyordum. Hem ruhen hemde bedenen zor bir durum cnm. Sezeryanla doğum gibi işte aynı işlemler. Kolay değil o kadar söyliyim daha fazla korkutmayayım. Ama içini ferah tut sen. İnşallah gerek olmaz.
zeytincimm, inci hoca kendinden bahsedince, yurttaki cocuklari gördügüm an,zaten o sahnenin nasil gelisecegini anladim, gozlerim doldu ....fakat cocuklari tras sirasinda gördügümde artik dayanamadim, hüngür hüngür agladimmmesimin sefkatli bakislari üstümdeyken , kendimi tutmaya calistim...basima vurdu agrisi .
ben böyle biri degildim,,,,hemen aglayan biri degildim....sasiriyorum kendime bazen:26:
Canım öok geçmiş olsun dayan az kaldı. Bitecek ve hemen çalışmalara başlayacaksın hızla :)))
kızımm herkeste zaman zaman acı oluyooo şimdi bişey yazcamm millet gülcekkk benim ilkinde kan gövdeyiii götürdü beeeee ama ben azmettimmmkokunun faydası yok derlerr
kıss hiç kıyamam şaka yapıom beee
git canım git sevinniyorlar ama kendini sevdirmen gerekk baştan işin zor çok şımarıklar çünkütüyolar için fazla açık konuşmaya gerekte yok ha sormak istediğin şey varsa mail yazarsın tatlım ha benimde çok bildiğimden değil ya ama genede yardımcı olmak isterim ama sevgi dolu sıcak bi başık bir buse herşeyin başlangıcı olabilir
kıss hiç kıyamam şaka yapıom beee
git canım git sevinniyorlar ama kendini sevdirmen gerekk baştan işin zor çok şımarıklar çünkütüyolar için fazla açık konuşmaya gerekte yok ha sormak istediğin şey varsa mail yazarsın tatlım ha benimde çok bildiğimden değil ya ama genede yardımcı olmak isterim ama sevgi dolu sıcak bi başık bir buse herşeyin başlangıcı olabilir
hadii inşallahh zeytinimm sana güveniyorumm yapıcaksınnn,başarıcaksınnnn
sonrada adam senden kaçıcakkkkk
tam tersi olurmuşşşş
bıldırcınlar napıyonuss gecmişi okuyup geliyommm canlarımm
Mrb kızlar ben geldim, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyayım dedim ama yine gözüm yemedi :)
su bebek seni nasıl görebilirm acaip merak ettim nerde foton filan varmı yaww kardeşş cinsin cibiliyetin nasıl[/QUOTE
hımmm tabisi ama evde değilimm ben bekle bi dk
Mrb kızlar ben geldim, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyayım dedim ama yine gözüm yemedi :)
iyiyim çok şükür koleram...
ikiz annesi seni..
çook şükür canım...
en kötü günümüz böyle olsun...
yokk kız bizim binde bir olur uykuyu sevmem ben boşa harcanan vakittir hep benim için ama oda lazımohh maşallah...
bende öyle çok uyurum madamım akşam bir uyuya kalırım 8 gibi bir kalkarım sabah 8 olmuş..
bıldırcınlar napıyonuss gecmişi okuyup geliyommm canlarımm
bana neden kimse cevap vermiyo küsüp gitcem haaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?