- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.261
cucuummmmm bemimmm hoşgeldinn prensessssssssssimm
bende çok istiyorum biraz durumu düzeltsem çocuklara harcamak istiyorum paramı. ama şuan kendime bile harcayamıyorum o ayrı meselemaaşı aldığım gibi bankacı amcalara veriyorum
hehhe sende ama hee neyse çok önemli bişiler yok hamiş yok mesela
hoşgeldin cücüüüüüüüüüü okuda gel annemmm
bende çok istiyorum biraz durumu düzeltsem çocuklara harcamak istiyorum paramı. ama şuan kendime bile harcayamıyorum o ayrı meselemaaşı aldığım gibi bankacı amcalara veriyorum
anlamadim? kac ayliksin derken, hamilemiyim diye sordun galiba, hamile degilim canim.bende onuu yirimmmmm
ayyy canımm yaaa şimdi kaç aylıksın sennn??????
evet, bende merak ettim subebek'i, topikte yildizi isil isil parladi aniden....su bebek seni nasıl görebilirm acaip merak ettim nerde foton filan varmı yaww kardeşş cinsin cibiliyetin nasıl[/QUOTE
hımmm tabisi ama evde değilimm ben bekle bi dk
anidende sönmesin lütfen!
napim yaa adam nezle midir nedir hasta oldu sümüklü böcek oldubende mi olim. bende dişi sümüklü böcek mi olim napim. iyileşsin bakalım çalışıcam
nasıl yani sezeyan gibi kesiyolar mı :26:
Mrb kızlar ben geldim, nasılsınız bakalım? Geçmişi okuyayım dedim ama yine gözüm yemedi :)
nasıl yani sezeyan gibi kesiyolar mı :26:
ay korkutmayayım kocişi sonra :)
tmm o zaman benimde olabilirmii???????
su bebek seni nasıl görebilirm acaip merak ettim nerde foton filan varmı yaww kardeşş cinsin cibiliyetin nasıl[/QUOTE
hımmm tabisi ama evde değilimm ben bekle bi dk
ama çokkk geliyooooo kocamı görmeden gitmeyimm bariii gitmem heralde heeee allaha emenat ol diyoruzzz hergünn birbirimiseee
gitme gitme canımcım.hoşgeldin.nasılsın.herkes geçmişi felan okuyodur görmemişlerdir geldiğini
hehhe sende ama hee neyse çok önemli bişiler yok hamiş yok mesela
doğru diyosun bebekim
ay korkutmayayım kocişi sonra :)
hosbulduk tatlışımmm napıyonuss erkencisiniz hatunlarr bende bi uyku halii varkiii anlatamam benim muhabbet kuşuuu ciyaklamasaaakşama kadar yatıcam o derece bi kayfe yapimm bariii
ay evet yaa siz 2 ev bakıyosunuz o daha zor. biz tek evdeyizde . evlenirken aile desteği alamadı eşim bankadan destek aldık :) onuda öde öde bitmiyo. bide yetmez gibi araba aldık.aynı işyerindeyiz otobüsler zor oluyo diye.ooohhh bide o eklendi benzinede sağolsunlar zam üstüne zamzeytinimm bizdede durumlar çok farklı değilll koçiş gelsin düzelcek inşallah şimdi 2 ev bakıyosssyaa ondannn birazsss zor oluyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?