Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bende çok istiyorum biraz durumu düzeltsem çocuklara harcamak istiyorum paramı. ama şuan kendime bile harcayamıyorum o ayrı mesele maaşı aldığım gibi bankacı amcalara veriyorum

ayyy zeytinimm bizdede durum farklı değill koçiş gelince düzelicess inşallah şimdi 2 ev bakıyosss yaa zor oluyoo birasss üzülmeee daha çok zamanımızzz olucakk

bende çok istiyorum biraz durumu düzeltsem çocuklara harcamak istiyorum paramı. ama şuan kendime bile harcayamıyorum o ayrı mesele maaşı aldığım gibi bankacı amcalara veriyorum

zeytinimm bizdede durumlar çok farklı değilll koçiş gelsin düzelcek inşallah şimdi 2 ev bakıyosssyaa ondannn birazsss zor oluyoo

bende onuu yirimmmmm
ayyy canımm yaaa şimdi kaç aylıksın sennn??????
anlamadim? kac ayliksin derken, hamilemiyim diye sordun galiba, hamile degilim canim.

korkmaz korkmaz emin ol hoşuna gider bayılır sen yanında kolonya filan bulundur adamcık mutluluktan düşer bayılır ne korkması heheh delimi ne
ay korkutmayayım kocişi sonra :)

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o benimmmmmmmmm
tmm o zaman benimde olabilirmii???????

bekliyrummmmmmmmmmmm

ama çokkk geliyooooo kocamı görmeden gitmeyimm bariii gitmem heralde heeee allaha emenat ol diyoruzzz hergünn birbirimiseee

gelsin bebişim için iice temilzeniyo korkma bişi olmaz kimse gitmedi bugüne kadar sende gitmezsin korkma cumayı düşü sen bak 2 gün kalmış[/QUOTE]

evet 2 gün kaldı ama ağrıdan öldümm enerjimm bitmeden kırmısılar bitse ii olcakkk

gitme gitme canımcım.hoşgeldin.nasılsın.herkes geçmişi felan okuyodur görmemişlerdir geldiğini

hoşbulduk canım kovsanız gitmem zaten :) az ateşim var üşüttüm galiba ama iyiyim yinede sen nasılsın?

hehhe sende ama hee neyse çok önemli bişiler yok hamiş yok mesela

30-40 sayfa okumaya kalksam bi o kadar daha yazarsınız subebekle :) sağolasın canım. Rüyamda seni gördüm ben dün konuştuklarımızın etkisinde kaldım galiba, hamile oluyoruz ikimizde ama ben annemi kaybetmiş oluyorum ve hiç ağlayamıyorum sende yanımdaydın öyle saçma sapan bişeydi işte. Neyseki sabah oldu uyandım :))

zeytinimm bizdede durumlar çok farklı değilll koçiş gelsin düzelcek inşallah şimdi 2 ev bakıyosssyaa ondannn birazsss zor oluyoo
ay evet yaa siz 2 ev bakıyosunuz o daha zor. biz tek evdeyizde . evlenirken aile desteği alamadı eşim bankadan destek aldık :) onuda öde öde bitmiyo. bide yetmez gibi araba aldık.aynı işyerindeyiz otobüsler zor oluyo diye.ooohhh bide o eklendi benzinede sağolsunlar zam üstüne zam allah sonumuzu hayır etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…