Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

anlamadim? kac ayliksin derken, hamilemiyim diye sordun galiba, hamile degilim canim.

[QUOTE=subebek;19481633]
evet, bende merak ettim subebek'i, topikte yildizi isil isil parladi aniden....
anidende sönmesin lütfen!

hahhaaaayyyyyyyyyyyy kıslarrr sönmesss sönmessssssssssssssssss siz meraklanmayınn ben sizlerle mutluyumm ayolll ondan parlıyorummmm nikitammm sende bekleee özele gelll

ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... kocişkomla cok seviniyorusss.. doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:

ayyy senindemi varr bendede var tosbikim benim ya öyle güzel konuşuyorki yirirm onu yirrr
hosbulduk tatlışımmm napıyonuss erkencisiniz hatunlarr bende bi uyku halii varkiii anlatamam benim muhabbet kuşuuu ciyaklamasaa akşama kadar yatıcam o derece bi kayfe yapimm bariii

bendede benbugün hamiş değilim yarın belkiii valla bak içimden bi gelio bi gelmiooo
geldim madamımmm bugün hamişş modunda değilmişsinnn .... ayy alem hatunsun yaaa

ne gönderim sana tatlımm ne istiyor canın yoksa bizi yiyecen yakında
yaa kızlar sofrAdan yeni kalktım yine karnıım acıktı

ayyy canım ya rüyalara kadar girdik desene sen inşallah rabbim ikimizide ikiz hamiş yapar ama annelerimiss yanımızda olsun nolurrrrhayırlara vesile olsun inşallahhh baktın mı rüya tabirine

hoşbulduk canım kovsanız gitmem zaten :) az ateşim var üşüttüm galiba ama iyiyim yinede sen nasılsın?
:))

geçmiş olsun canım. bende hastalanıyorum galiba. kociş hastaydı. bana bulaştı sanırım.onada şirketteki arkadaşından bulaştı. vücudum kırılıyo bugün

görende seni uykudannn dombili bişey sanır kıssss cucummmmm çok şekersin annemm sennn :89:
dombili diilim ama cok uyumayı sevmeyen biri olarak bu uyku haliii üzüyoo benii kocişkomu bile uğurlayamadın bugünn:85:ayrıca sen de cok cok cok tatlısın canım .... canımın sultanıı

yazıyorumm ama yetişemiyorumm tatlımm bugün wc den çıkamıyorum yarım saatte bir gitmezsemmm benimm krem koltuklar kırmısı olucakkk
senin popişş açıkta kalmışş hem ölü diri getirir şimdi bunada üzülme nedeni yapmayınnn bak rüyanda hamişşş olmuşşsun bunuda yorumlamak istemiyorummm ben

allah kolaylıklar versin tatlımm çabucak biter inşallah hepimiz öyleyiz hala borç ödüyoruz ama allahtan iki kişi çalışıyor bide aile desteğimizde büyük çok şükür
bende diom nikitam ne zaman hamiş olmuş

ayyy o dert bisdede var aslında yeni bittiii tam arabayı değiştircektikk koçişin ankara işi çıktı napalım sağlıkk olsunn ödenir giderrr :86:

kızlar ya bişi sorcam hamile kaldığımdan beri kocama pek yaklaşmıyorum :26::26::26: acaba bir sorun olurmu düşük tehlikem varmı onu bilmiyorum tedbirli olmak lazım

ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... kocişkomla cok seviniyorusss.. doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:

ayyy herşeyi kafaya takmayın yaaaa rüyalardaaaa olsanısss bi dert olmasanıs ayrı bir derttt

bana neden kimse cevap vermiyo küsüp gitcem haaaaaa

canımm napıyosunnn

koleram nasılsın annişlerin en tatlısı

cucummm bitanemmm cumayı bekliyom napim. Heyecanla ne yapsam moralim düzelmiyo yaa. Bi düzeliyo sonra gene bozuluyo anne adayı olmak ne zor ooofff :83:

benim bildiğimm alttann ama...???????
benimde yaw :26:

hayır ama diğer tüm işlemler aynı. Sadece dikişin olmuyor cnm.

bayıltıyolar bişi hissetmiyon dimi nurum :26:

senin tan 6.cı hafta bitmişmiydi öylemi kalp atışlarını dinlemeye gittin
hicranım valla bende tam bilmiyom kaçıncı hafta ya 6 ya 7 ya 8. Son adet tarihim 8 nisan. 7 haftaya tekabul. önceki dr a göre 6 şimdiki dr a göre 8 ne bilem ya

ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... Kocişkomla cok seviniyorusss.. Doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:

bende gördüm o rüyayı ve hamile çıktım

yaaaa, biri bana nurummm'a neler oldugunu anlatsin!!!
benmi yanlis okudum yoksa, bu kiz bebegini dusurdumu, dusurmedimi? ne diye doktor kurtaj olacan demis??

yorumla yorumla bende hamişmisim rüyasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…