- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.281
anlamadim? kac ayliksin derken, hamilemiyim diye sordun galiba, hamile degilim canim.
evet, bende merak ettim subebek'i, topikte yildizi isil isil parladi aniden....
anidende sönmesin lütfen!
nikitamm ben karıştırdımm sanırsammm :26: ama belkide allah söyletti
anlamadim? kac ayliksin derken, hamilemiyim diye sordun galiba, hamile degilim canim.
[QUOTE=subebek;19481633]
evet, bende merak ettim subebek'i, topikte yildizi isil isil parladi aniden....
anidende sönmesin lütfen!
hosbulduk tatlışımmm napıyonuss erkencisiniz hatunlarr bende bi uyku halii varkiii anlatamam benim muhabbet kuşuuu ciyaklamasaaakşama kadar yatıcam o derece bi kayfe yapimm bariii
geldim madamımmm bugün hamişş modunda değilmişsinnn .... ayy alem hatunsun yaaa
yaa kızlar sofrAdan yeni kalktım yine karnıım acıktı
hoşbulduk canım kovsanız gitmem zaten :) az ateşim var üşüttüm galiba ama iyiyim yinede sen nasılsın?
30-40 sayfa okumaya kalksam bi o kadar daha yazarsınız subebekle :) sağolasın canım. Rüyamda seni gördüm ben dün konuştuklarımızın etkisinde kaldım galiba, hamile oluyoruz ikimizde ama ben annemi kaybetmiş oluyorum ve hiç ağlayamıyorum sende yanımdaydın öyle saçma sapan bişeydi işte. Neyseki sabah oldu uyandım :))
korkmaz korkmaz emin ol hoşuna gider bayılır sen yanında kolonya filan bulundur adamcık mutluluktan düşer bayılır ne korkması heheh delimi ne
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o benimmmmmmmmm
bekliyrummmmmmmmmmmm
pikii tamamm kısma sennn
msj attım yaaa görmedinmii?????
hoşbulduk canım kovsanız gitmem zaten :) az ateşim var üşüttüm galiba ama iyiyim yinede sen nasılsın?
:))
dombili diilim ama cok uyumayı sevmeyen biri olarak bu uyku haliii üzüyoo benii kocişkomu bile uğurlayamadın bugünn:85:ayrıca sen de cok cok cok tatlısın canım .... canımın sultanııgörende seni uykudannn dombili bişey sanır kıssss cucummmmm çok şekersin annemm sennn :89:
30-40 sayfa okumaya kalksam bi o kadar daha yazarsınız subebekle :) sağolasın canım. Rüyamda seni gördüm ben dün konuştuklarımızın etkisinde kaldım galiba, hamile oluyoruz ikimizde ama ben annemi kaybetmiş oluyorum ve hiç ağlayamıyorum sende yanımdaydın öyle saçma sapan bişeydi işte. Neyseki sabah oldu uyandım :))
ay evet yaa siz 2 ev bakıyosunuz o daha zor. biz tek evdeyizde . evlenirken aile desteği alamadı eşim bankadan destek aldık :) onuda öde öde bitmiyo. bide yetmez gibi araba aldık.aynı işyerindeyiz otobüsler zor oluyo diye.ooohhh bide o eklendi benzinede sağolsunlar zam üstüne zamallah sonumuzu hayır etsin
nikitamm ben karıştırdımm sanırsammm :26: ama belkide allah söyletti
hicranım iyiyim bugün daha daha annemle buluşucam bugün o yüzden çok daha iiyim gezicez annişkomla işler iyi tatlım nasıl olsun uğraş dur biraz durgun ama bizim belli olmuyormadamım sen nasılsın işler nasl bakam
görmedim bebem hemen bakıommmkorkmaz korkmaz emin ol hoşuna gider bayılır sen yanında kolonya filan bulundur adamcık mutluluktan düşer bayılır ne korkması heheh delimi ne
hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr o benimmmmmmmmm
bekliyrummmmmmmmmmmm
pikii tamamm kısma sennn
msj attım yaaa görmedinmii?????
hımmmmmmmmm bol bol greyfurt hadi bakimmgeçmiş olsun canım. bende hastalanıyorum galiba. kociş hastaydı. bana bulaştı sanırım.onada şirketteki arkadaşından bulaştı. vücudum kırılıyo bugün
ay evet yaa siz 2 ev bakıyosunuz o daha zor. biz tek evdeyizde . evlenirken aile desteği alamadı eşim bankadan destek aldık :) onuda öde öde bitmiyo. bide yetmez gibi araba aldık.aynı işyerindeyiz otobüsler zor oluyo diye.ooohhh bide o eklendi benzinede sağolsunlar zam üstüne zamallah sonumuzu hayır etsin
ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... kocişkomla cok seviniyorusss.. doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:
ne oldu??
bebeginimi dusurdun
bana neden kimse cevap vermiyo küsüp gitcem haaaaaa
koleram nasılsın annişlerin en tatlısı
benimde yaw :26:benim bildiğimm alttann ama...???????
hayır ama diğer tüm işlemler aynı. Sadece dikişin olmuyor cnm.
hicranım valla bende tam bilmiyom kaçıncı hafta ya 6 ya 7 ya 8. Son adet tarihim 8 nisan. 7 haftaya tekabul. önceki dr a göre 6 şimdiki dr a göre 8 ne bilem yasenin tan 6.cı hafta bitmişmiydi öylemi kalp atışlarını dinlemeye gittin
ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... Kocişkomla cok seviniyorusss.. Doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:
yazıyorumm ama yetişemiyorumm tatlımm bugün wc den çıkamıyorum yarım saatte bir gitmezsemmm benimm krem koltuklar kırmısı olucakkk
senin popişş açıkta kalmışş hem ölü diri getirir şimdi bunada üzülme nedeni yapmayınnn bak rüyanda hamişşş olmuşşsun bunuda yorumlamak istemiyorummm ben
ayyy herşeyi kafaya takmayın yaaaa rüyalardaaaaolsanısss bi dert olmasanıs ayrı bir derttt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?