- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.301
yok nurumcumm ben karıştırdımmm allah korusunn :26:
allah kolaylıklar versin tatlımm çabucak biter inşallah hepimiz öyleyiz hala borç ödüyoruz ama allahtan iki kişi çalışıyor bide aile desteğimizde büyük çok şükür
hımmmmmmmmm bol bol greyfurt hadi bakimm
canımm napıyosunnn
cucummm bitanemmm cumayı bekliyom napim. Heyecanla ne yapsam moralim düzelmiyo yaa. Bi düzeliyo sonra gene bozuluyo anne adayı olmak ne zor ooofff :83:
benimde yaw :26:
bayıltıyolar bişi hissetmiyon dimi nurum :26:
hicranım valla bende tam bilmiyom kaçıncı hafta ya 6 ya 7 ya 8. Son adet tarihim 8 nisan. 7 haftaya tekabul. önceki dr a göre 6 şimdiki dr a göre 8 ne bilem ya
bende gördüm o rüyayı ve hamile çıktım
yaaaa, biri bana nurummm'a neler oldugunu anlatsin!!!
benmi yanlis okudum yoksa, bu kiz bebegini dusurdumu, dusurmedimi? ne diye doktor kurtaj olacan demis??
ayyy o dert bisdede var aslında yeni bittiii tam arabayı değiştircektikk koçişin ankara işi çıktı napalım sağlıkk olsunn ödenir giderrr :86:
dombili diilim ama cok uyumayı sevmeyen biri olarak bu uyku haliii üzüyoo benii kocişkomu bile uğurlayamadın bugünn:85:ayrıca sen de cok cok cok tatlısın canım .... canımın sultanıı
KIZLAR ÖNCE HAYIR OLSUN DİYİN ÇÜNKÜ RÜYA ANLATÇAM.
GECE RÜYAMDA BIÇAK GÖRDÜM. KÖTÜDÜR DİYE BAKMAYA CESARETİM YOKTU.
ŞİMDİ BAKTIM YAZIYORUM; Hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, İŞARETMİŞ
hoşbulduk canım kovsanız gitmem zaten :) az ateşim var üşüttüm galiba ama iyiyim yinede sen nasılsın?
30-40 sayfa okumaya kalksam bi o kadar daha yazarsınız subebekle :) sağolasın canım. Rüyamda seni gördüm ben dün konuştuklarımızın etkisinde kaldım galiba, hamile oluyoruz ikimizde ama ben annemi kaybetmiş oluyorum ve hiç ağlayamıyorum sende yanımdaydın öyle saçma sapan bişeydi işte. Neyseki sabah oldu uyandım :))
allah kolaylıklar versin tatlımm çabucak biter inşallah hepimiz öyleyiz hala borç ödüyoruz ama allahtan iki kişi çalışıyor bide aile desteğimizde büyük çok şükür
bende diom nikitam ne zaman hamiş olmuş hicranım iyiyim bugün daha daha annemle buluşucam bugün o yüzden çok daha iiyim gezicez annişkomla işler iyi tatlım nasıl olsun uğraş dur biraz durgun ama bizim belli olmuyor
görmedim bebem hemen bakıommmhımmmmmmmmm bol bol greyfurt hadi bakimm
bi daha attımmmm
eskiden bebem bu bebişinden önce 10 haftalık olan bebeişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş okiş
KIZLAR ÖNCE HAYIR OLSUN DİYİN ÇÜNKÜ RÜYA ANLATÇAM.
GECE RÜYAMDA BIÇAK GÖRDÜM. KÖTÜDÜR DİYE BAKMAYA CESARETİM YOKTU.
ŞİMDİ BAKTIM YAZIYORUM; Hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, İŞARETMİŞ
canımm napıyosunnn
cucummm bitanemmm cumayı bekliyom napim. Heyecanla ne yapsam moralim düzelmiyo yaa. Bi düzeliyo sonra gene bozuluyo anne adayı olmak ne zor ooofff :83:
benimde yaw :26:
bayıltıyolar bişi hissetmiyon dimi nurum :26:
hicranım valla bende tam bilmiyom kaçıncı hafta ya 6 ya 7 ya 8. Son adet tarihim 8 nisan. 7 haftaya tekabul. önceki dr a göre 6 şimdiki dr a göre 8 ne bilem ya
bende gördüm o rüyayı ve hamile çıktım
yaaaa, biri bana nurummm'a neler oldugunu anlatsin!!!
benmi yanlis okudum yoksa, bu kiz bebegini dusurdumu, dusurmedimi? ne diye doktor kurtaj olacan demis??
yorumla yorumla bende hamişmisim rüyasında
arada sırada uykuu ii geliyor insana ama koçişini geçirmemene kıstımmm kalk geçir yine yat allah allah yasıkk sen şimdi adamı aç aç göndermişsindirrrr
teşekkür ederimm cucuummm benimmm canımınnn sultanıııı,yaşanılası iklimimmmm,içimin gülen yüzü bunlar benimm kocişiminnnden bana özelllerrrr
doğru valla ruh halimiz bozulduuu
heeee, anladimmm...ama cocuk neden annesine kötü olsunki? ben cocogumla 2 haftaya yakin ,karnimda ölmüs bir vaziyette gezdim, bisey olmadi...vücüt onu artik genetik bir parca olarak kabul edip, hala hamilelik hormonlarini salgiliyor....anneye bisey yapmamasi gerekir, doktor sasmis olmasin??
neyse gecmis olsun nurummaa,.....Allah tekrarini gostermesin
neeeyy? ne diosun kiss ..???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?