Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

inşallah canım.borçsuzda bişey olmuyo. evlenirken aileden destek alamadı eşim kayınvalidem rahatsızdı onun tedavisiyle uğraşıyolardı o yüzden. çok borçla evlenince zor oluyo toparlanması ama biter elbet.

ayyyy gercekten mi canımmm inşallah koleram ya inşş

ayyy o dert bisdede var aslında yeni bittiii tam arabayı değiştircektikk koçişin ankara işi çıktı napalım sağlıkk olsunn ödenir giderrr :86:

tabi ödenir canım borç dediğin biter elbet öyle yada böyle. sıkıntı çekmeden bişey olmuyo zaten.

KIZLAR ÖNCE HAYIR OLSUN DİYİN ÇÜNKÜ RÜYA ANLATÇAM.
GECE RÜYAMDA BIÇAK GÖRDÜM. KÖTÜDÜR DİYE BAKMAYA CESARETİM YOKTU.
ŞİMDİ BAKTIM YAZIYORUM; Hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, İŞARETMİŞ

dombili diilim ama cok uyumayı sevmeyen biri olarak bu uyku haliii üzüyoo benii kocişkomu bile uğurlayamadın bugünn:85:ayrıca sen de cok cok cok tatlısın canım .... canımın sultanıı

arada sırada uykuu ii geliyor insana ama koçişini geçirmemene kıstımmm kalk geçir yine yat allah allah yasıkk sen şimdi adamı aç aç göndermişsindirrrr

teşekkür ederimm cucuummm benimmm canımınnn sultanıııı,yaşanılası iklimimmmm,içimin gülen yüzü bunlar benimm kocişiminnnden bana özelllerrrr

madamım sana demişti sen inanmadınmı ona yoksam . tek benim kızım olucak .. kimse kız beklemesin

Annesini ölü görmesi iyi bir haber veya olaya işarettir.Annenizi rüyanizda görmek büyük bir müjde ile yorumlanir annenizi ölmüs görmek, Ömrünüzün uzunluguna delalet eder. hadi bakalımmm inşallahha müjdeli müjdeli haberleri alırızzz tezz vakitteeeeAllah annecine uzun ömürler versin

eskiden bebem bu bebişinden önce 10 haftalık olan bebeişinin kalbi durmuş kürtaj olmuş okiş

heeee, anladimmm...ama cocuk neden annesine kötü olsunki? ben cocogumla 2 haftaya yakin ,karnimda ölmüs bir vaziyette gezdim, bisey olmadi...vücüt onu artik genetik bir parca olarak kabul edip, hala hamilelik hormonlarini salgiliyor....anneye bisey yapmamasi gerekir, doktor sasmis olmasin??
neyse gecmis olsun nurummaa,.....Allah tekrarini gostermesin

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gördünmü erkek demiştim sana ben tek icranımın kısı olcekk

hamiş olmak istiyorummm ama alttan kontrollereeeee

yaaaa, biri bana nurummm'a neler oldugunu anlatsin!!!
benmi yanlis okudum yoksa, bu kiz bebegini dusurdumu, dusurmedimi? ne diye doktor kurtaj olacan demis??

nikitacımm bissimm bugünn birassss dağınıklığımız var sanırsammm nurumcummm diğer hamişliğinden bahsediyorrr 10 haftalıkken kalbi durmuşş bebişinnn almışlar onu anlatıyooo bebişimmm

yok canım benimher zaman kalkıyorummm bugünlük öle olduu akşamdan kasarlı tostunu hazırlamıştım her ihtimale karsııı

olurmu canım tabikide anneye bi zararı olur ben hep öyle okudum hatta bi tanıdığımız farkında değilmiş öldüğünün kadın gidiciydi valla neyse kurtardılar düşünsene içinde ölü bir bebiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…