Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hadiii hayırlıısıııı canımmmmmmmmmmm ohhh ohhh erkekkkk anası oluyon sendeee

madamım sana demişti sen inanmadınmı ona yoksam . tek benim kızım olucak .. kimse kız beklemesin

ee, bana neden bisey olmadi?? iki kez hemde?
bende burda yetismis jinekologlardan bilgi aldim, yoksa benim cocuklarim dahada buyuk olduklari icinmi zarar vermediler bana? :26:

hoşbuldukk bebişimm iyiyiss kaynatıyoss sen nasılsınnn?

size yetişmeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bugün braz yoğun geçiyo :)

ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... kocişkomla cok seviniyorusss.. doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:

inşallah hayırlara çıksın canım benim, yarında kandil. Mübarek günlerde mübarek mübarek bebişlerimiz olsa ne güzel olur

ayyy canım ya rüyalara kadar girdik desene sen inşallah rabbim ikimizide ikiz hamiş yapar ama annelerimiss yanımızda olsun nolurrrrhayırlara vesile olsun inşallahhh baktın mı rüya tabirine

hayırlısıyla inşallah canım ama annelerimizde yanımızda olsun tabi. Rüyanın o kısmını hatırlamazsam kalanı güzeldi :) gerçi ben kendimi çok hamile görüyorum :))))))))) ama inşallah senle gördüğüm için bu seferki salih bi rüyadır canım. Tabire bakmadım canım dedim ya kendimi çok hamile görüyorum öyleki rüyamın birinde bana şu tarihte hamile olduğunu öğreneceksin diyolar tarihi not etmiştim ama kaybettim kağıdı eşime anlatmıştım ama o eşekte umutlanırım diye tarihi bana söylemiyo

geçmiş olsun canım. bende hastalanıyorum galiba. kociş hastaydı. bana bulaştı sanırım.onada şirketteki arkadaşından bulaştı. vücudum kırılıyo bugün

Saol canım beni sanada çok geçmiş olsun çabucak iyileşelim ikimizde :)

Ya canım sen konuyu açtın bende yazayım bari kaç gündür diycem utanıyorum, benim çok fazla olmuyo yani normale göre çok az oluyo bugün 6.gün ama sanki bitecek gibi olup sonra tekrar başlıyo sendede tam tersi oluyo demekki. Ben geciktiği için dengem bozuldu o yüzden az oluyo diye düşünmüş ama yanılmışım, bitince dra gideyim en iyisi :44::44:
popumun açıkta kaldığı zamanlar daha enteresan rüyalar görürüm ben :)) bu ne ki :)) ama açıkçası çok etkisinde kalmadım.

kızlar nasılsınızzz takip edemiyorumm siziii ama yanınızdayımmm güzel haberler varmı acep:26::26::26:

iyiyiz canım sen nasılsın? güzel haber madamla kendimi hamile gördüm :) başkada bi haber yok bende

canımm napıyosunnn

bende gördüm o rüyayı ve hamile çıktım

ne olsun güzelim koşturuyoz kızlara yetişmeye çalışıyom ama ne mümkün, forum aldı başını gidiyo maşşallaaahh. Sen napıyosun, ben çok görüyom ama doğru çıkmıyo :))) umarım bu defa madamıda gördüğüm için çıkar :)

hayırlısı olsun canım benim, inşallah bide kızın olsun :)

madamım sana demişti sen inanmadınmı ona yoksam . Tek benim kızım olucak .. Kimse kız beklemesin

yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gördünmü erkek demiştim sana ben tek icranımın kısı olcekk

hamiş olmak istiyorummm ama alttan kontrollereeeee

Hayir olsun gördügün rüya tatlimmm...dogrudur, bize gelecekten haber veren sade ve sadece rüyalardir....

kızlar canım şekerli yoğurt çekiyo olsa valla yerdim

hadiii hayırlıısıııı canımmmmmmmmmmm ohhh ohhh erkekkkk anası oluyon sendeee

ay kızlar vallayi olsunda bişi olmasında kız erkek hiiiiiç farketmez bunu bu günlerde daha iyi anlıyorum. Rabbim hayırlı hamilelik nasip etsin.

Hicran ah hicranım benimde şekerli yoğurt çekti bak sen diyince. öğlen paydosunda yiyim bari

inşallah canım benimm hayırlısı rabbim hepimizin yüzünü güldürsünn:97::97:

tatlımmm valla benimm çok geliyooo oda derttt az gelmesideee bende sen bi git doktorraaaa az derken çok az olarak yotumladımm canımm ona göreee hem utanılcak ne var artık herşeyi yazıyossss ayıp yok utanılcak bişey deee yookk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…