- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.321
KIZLAR ÖNCE HAYIR OLSUN DİYİN ÇÜNKÜ RÜYA ANLATÇAM.
GECE RÜYAMDA BIÇAK GÖRDÜM. KÖTÜDÜR DİYE BAKMAYA CESARETİM YOKTU.
ŞİMDİ BAKTIM YAZIYORUM; Hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, İŞARETMİŞ
yok canım benimher zaman kalkıyorummm bugünlük öle olduu akşamdan kasarlı tostunu hazırlamıştım her ihtimale karsııı
madamım sana demişti sen inanmadınmı ona yoksam . tek benim kızım olucak .. kimse kız beklemesin
olurmu canım tabikide anneye bi zararı olur ben hep öyle okudum hatta bi tanıdığımız farkında değilmiş öldüğünün kadın gidiciydi valla neyse kurtardılar düşünsene içinde ölü bir bebiş
kızlar canım şekerli yoğurt çekiyo olsa valla yerdim
hoşbuldukk bebişimm iyiyiss kaynatıyoss sen nasılsınnn?
ayy bende rüyamda kan testi yapıyodumm hamileymişimm ... kocişkomla cok seviniyorusss.. doktorumda cok tatlı tontiş bi amcaydııı:93:ya tersiii cıkarsaaa allahımmm hayırdır inşş...:97::97:
ayyy canım ya rüyalara kadar girdik desene sen inşallah rabbim ikimizide ikiz hamiş yapar ama annelerimiss yanımızda olsun nolurrrrhayırlara vesile olsun inşallahhh baktın mı rüya tabirine
geçmiş olsun canım. bende hastalanıyorum galiba. kociş hastaydı. bana bulaştı sanırım.onada şirketteki arkadaşından bulaştı. vücudum kırılıyo bugün
yazıyorumm ama yetişemiyorumm tatlımm bugün wc den çıkamıyorum yarım saatte bir gitmezsemmm benimm krem koltuklar kırmısı olucakkk
senin popişş açıkta kalmışş hem ölü diri getirir şimdi bunada üzülme nedeni yapmayınnn bak rüyanda hamişşş olmuşşsun bunuda yorumlamak istemiyorummm ben
kızlar nasılsınızzz takip edemiyorumm siziii ama yanınızdayımmm güzel haberler varmı acep:26::26::26:
canımm napıyosunnn
bende gördüm o rüyayı ve hamile çıktım
KIZLAR ÖNCE HAYIR OLSUN DİYİN ÇÜNKÜ RÜYA ANLATÇAM.
GECE RÜYAMDA BIÇAK GÖRDÜM. KÖTÜDÜR DİYE BAKMAYA CESARETİM YOKTU.
ŞİMDİ BAKTIM YAZIYORUM; Hamile kadının ve onun kocasının gördüğü bıçak erkek çocuğa, İŞARETMİŞ
madamım sana demişti sen inanmadınmı ona yoksam . Tek benim kızım olucak .. Kimse kız beklemesin
yihuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu gördünmü erkek demiştim sana ben tek icranımın kısı olcekk
hamiş olmak istiyorummm ama alttan kontrollereeeee
Hayir olsun gördügün rüya tatlimmm...dogrudur, bize gelecekten haber veren sade ve sadece rüyalardir....
kızlar canım şekerli yoğurt çekiyo olsa valla yerdim
hadiii hayırlıısıııı canımmmmmmmmmmm ohhh ohhh erkekkkk anası oluyon sendeee
berrecim canım hosgeldinnn tatlışımmmmmmmm nasılsınn
aferrimmm sanaaaa annen güsell öğretmişşş hamarat kıssıımm benimmm
size yetişmeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bugün braz yoğun geçiyo :)
inşallah hayırlara çıksın canım benim, yarında kandil. Mübarek günlerde mübarek mübarek bebişlerimiz olsa ne güzel olur
hayırlısıyla inşallah canım ama annelerimizde yanımızda olsun tabi. Rüyanın o kısmını hatırlamazsam kalanı güzeldi :) gerçi ben kendimi çok hamile görüyorum :))))))))) ama inşallah senle gördüğüm için bu seferki salih bi rüyadır canım. Tabire bakmadım canım dedim ya kendimi çok hamile görüyorum öyleki rüyamın birinde bana şu tarihte hamile olduğunu öğreneceksin diyolar tarihi not etmiştim ama kaybettim kağıdı eşime anlatmıştım ama o eşekte umutlanırım diye tarihi bana söylemiyo
Saol canım beni sanada çok geçmiş olsun çabucak iyileşelim ikimizde :)
Ya canım sen konuyu açtın bende yazayım bari kaç gündür diycem utanıyorum, benim çok fazla olmuyo yani normale göre çok az oluyo bugün 6.gün ama sanki bitecek gibi olup sonra tekrar başlıyo sendede tam tersi oluyo demekki. Ben geciktiği için dengem bozuldu o yüzden az oluyo diye düşünmüş ama yanılmışım, bitince dra gideyim en iyisi :44::44:
popumun açıkta kaldığı zamanlar daha enteresan rüyalar görürüm ben :)) bu ne ki :)) ama açıkçası çok etkisinde kalmadım.
iyiyiz canım sen nasılsın? güzel haber madamla kendimi hamile gördüm :) başkada bi haber yok bende
ne olsun güzelim koşturuyoz kızlara yetişmeye çalışıyom ama ne mümkün, forum aldı başını gidiyo maşşallaaahh. Sen napıyosun, ben çok görüyom ama doğru çıkmıyo :))) umarım bu defa madamıda gördüğüm için çıkar :)
hayırlısı olsun canım benim, inşallah bide kızın olsun :)
size yetişmeye çalışıyorum ama olmuyo malesef bugün braz yoğun geçiyo :)
inşallah hayırlara çıksın canım benim, yarında kandil. Mübarek günlerde mübarek mübarek bebişlerimiz olsa ne güzel olur
hayırlısıyla inşallah canım ama annelerimizde yanımızda olsun tabi. Rüyanın o kısmını hatırlamazsam kalanı güzeldi :) gerçi ben kendimi çok hamile görüyorum :))))))))) ama inşallah senle gördüğüm için bu seferki salih bi rüyadır canım. Tabire bakmadım canım dedim ya kendimi çok hamile görüyorum öyleki rüyamın birinde bana şu tarihte hamile olduğunu öğreneceksin diyolar tarihi not etmiştim ama kaybettim kağıdı eşime anlatmıştım ama o eşekte umutlanırım diye tarihi bana söylemiyo
Saol canım beni sanada çok geçmiş olsun çabucak iyileşelim ikimizde :)
Ya canım sen konuyu açtın bende yazayım bari kaç gündür diycem utanıyorum, benim çok fazla olmuyo yani normale göre çok az oluyo bugün 6.gün ama sanki bitecek gibi olup sonra tekrar başlıyo sendede tam tersi oluyo demekki. Ben geciktiği için dengem bozuldu o yüzden az oluyo diye düşünmüş ama yanılmışım, bitince dra gideyim en iyisi :44::44:
popumun açıkta kaldığı zamanlar daha enteresan rüyalar görürüm ben :)) bu ne ki :)) ama açıkçası çok etkisinde kalmadım.
iyiyiz canım sen nasılsın? güzel haber madamla kendimi hamile gördüm :) başkada bi haber yok bende
ne olsun güzelim koşturuyoz kızlara yetişmeye çalışıyom ama ne mümkün, forum aldı başını gidiyo maşşallaaahh. Sen napıyosun, ben çok görüyom ama doğru çıkmıyo :))) umarım bu defa madamıda gördüğüm için çıkar :)
hayırlısı olsun canım benim, inşallah bide kızın olsun :)
öle valla annişimm kocanı mutlaka kapıda güleryüzle karsıla sabah yolcu et kahvaltısını hazırla demişti anniş sözüü dinlemek lasımmmm
sende hoşgeldin cucum...
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın...?
aktivya çilekli yemeni öneririmm hicranımm çok güsellll hımmmmmmmmmmmmm
sende hoşgeldin cucum...
ben iyiyim çok şükür sen nasılsın...?
öle valla annişimm kocanı mutlaka kapıda güleryüzle karsıla sabah yolcu et kahvaltısını hazırla demişti anniş sözüü dinlemek lasımmmm
allah korusun nikitam ben demedim öyle bişey çok kanamadan sapıtıım ben
ahahaha cucumm her sabah eşim beni geçiriyo her akşam eşim karşılıyo
çünkü onun işi daha yakın. geç gidiyo erken dönüyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?