Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ya canım aldığımız çilekler hiç güzel değil artık almıyorum 1 kilo alıyosam 10 tane yiyosam gerisini çöpe attım daha almıyorum ben şekerli yıoğurdu çok seviyorum

yokk kızzz hani hazır satılıyoo yaaa aktivyaaa benimm bağırsak problemimm varda ben hep yiyorumm ama yine bişiyy olmuyooo çaktırmıyorumm kocişş hep alsınnn be bayılıyorumm onaaa :90::90::90::90::90::90:

ye annemm zor bişi değil bu meyveli yoğurtlar var alde yee
kızlar canım şekerli yoğurt çekiyo olsa valla yerdim

seni rabbim korumuş bebişimm

ee, bana neden bisey olmadi?? iki kez hemde?
bende burda yetismis jinekologlardan bilgi aldim, yoksa benim cocuklarim dahada buyuk olduklari icinmi zarar vermediler bana? :26:

ayyyyy evet yaa ben hergün yiyom mükemmel bişi
aktivya çilekli yemeni öneririmm hicranımm çok güsellll hımmmmmmmmmmmmm

amin tatlım aminn
daha erken yemek için cücüm yaa ooo akşama bi ton var ben 5.5tan sonra yapıom mesela
hosbuldum canım bende iyiyim cokm sükür tatlım evdeyim kalkıp yemek yapmam lasımm ama kalkamıyomm

neler yaptın bakim cici cici yeniler
tekk kız benim olucak madamım dedi ben çeyizini bile yapıyorumm

ohh valla sultanıma yakısırama koleram ben evdeyim o calışıyooo ona yasık hem ben onu cok sefiommmm

bende evde olsam da kocişimi karşılasam geçirsem güzel değişik yemekler yapsam zamanımın çoğu işte geçiyo günün 12 saati geriye ne kalıyoki sanki yetişemiyorum zaman yetmiyo çünki

olsuunn koleraamm demek senin koçişe de anası pek güseelll öğretmiş bak

hehehe efeeetttt bebekim

canim, seni Rabbim korumus diyorsunda (ki oyledir)
bende doktorlarin yalancisiyim, tecrubeme dayanarak söylüyorum...resmen cenin dogurdum ben...kucucuk bir vucut, herseyi var, kulaklari dahi cizgi seklinde gozukuyordu....
fakat nurummm 10 haftalik mis, kimbilir sadece kan pihtisimiydi acaba? :26:

benim kocişkom erken geliooo ayrıca yavasım biras sanırım anca yetiştiriyorun madamım

hhehehe çişim var sölemesi ayıp sizi bırakıp gidesim gelmiyorr nikitam bugün bi değişiklik yok öğleden sonra işten kaççam inşallah annişle buluşçaz gezcez onun planlarını yapıyorumm mutluyum yanee bugün ösledim anacımı onunla çarşı pazar gezmeyi ohhhhhhh sefam olsun bugünn
sen anlat tatlimmm, ben sana aliskinim..
napiosun ?

heheh ben demedim çin takvimi didi valla ama öle diyordu ben napim koleram yaş kısmını kaldırmış olduğu için diğer adaylara bakamıyom valla hicranım o zaman baktığımla kaldım yeniler hakkında bilgim yok yanii
hayır tek benim kız olcakk madamım öyle dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…