- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.361
bende evde olsam da kocişimi karşılasam geçirsem güzel değişik yemekler yapsamzamanımın çoğu işte geçiyo günün 12 saati geriye ne kalıyoki sanki yetişemiyorum zaman yetmiyo çünki
hehehe efeeetttt bebekim
ben bakkal malzemesi yemiyorum canım kendime çok dikkat eddeim köy ve kendimin yaptığı yiyecekleri yiyorum
benim kocişkom erken geliooo ayrıca yavasım biras sanırım anca yetiştiriyorun madamım
sen bide beni hamişş kalınca görrrrrr
velidemmm gebeyimmm validemmmm şehzadeee gelmiyorrr kısss geliyorr kısssss yaşam kaynağımmızzz ''SU'yumuzz geliyoooo
bende evde olsam da kocişimi karşılasam geçirsem güzel değişik yemekler yapsamzamanımın çoğu işte geçiyo günün 12 saati geriye ne kalıyoki sanki yetişemiyorum zaman yetmiyo çünki
hehehe efeeetttt bebekim
hayır tek benim kız olcakk madamım öyle dedi
hhehehe çişim var sölemesi ayıp sizi bırakıp gidesim gelmiyorr nikitambugün bi değişiklik yok öğleden sonra işten kaççam inşallah annişle buluşçaz gezcez onun planlarını yapıyorumm mutluyum yanee bugün ösledim anacımı onunla çarşı pazar gezmeyi ohhhhhhh sefam olsun bugünn
heheh ben demedim çin takvimi didi valla ama öle diyordu ben napim koleram yaş kısmını kaldırmış olduğu için diğer adaylara bakamıyom valla hicranım o zaman baktığımla kaldım yeniler hakkında bilgim yok yanii
ama sende calışıyosun bebişimmm sartlar esit sizde hem kocişin için senin varlığın yeter
benim kocişkom erken geliooo ayrıca yavasım biras sanırım anca yetiştiriyorun madamım
hımmm bak o konuda överbilirm kendimi 1 satte çeşit yemek benim işimdir bi kerem kuzenim ağzı açık kalakalmıştı ne ara yaptın da pişti diye bende şaşıyom bazen kendime alim acaip hızlı yaw o zaman sen başla bebem kocişler aç kalmayaaa[/QUOT
valla keske bende senin gibi hızlı olsammm ..... neyse ben cıkıyım artık anca yetiştirimmmbu yavaslıkla öpüyorummm canlarımmm gelebilirsem gelirim sonraaa okişşş
pikii o zamannn ama çok güsellldiii deneseydin bicik
hhehehe çişim var sölemesi ayıp sizi bırakıp gidesim gelmiyorr nikitambugün bi değişiklik yok öğleden sonra işten kaççam inşallah annişle buluşçaz gezcez onun planlarını yapıyorumm mutluyum yanee bugün ösledim anacımı onunla çarşı pazar gezmeyi ohhhhhhh sefam olsun bugünn
heheh ben demedim çin takvimi didi valla ama öle diyordu ben napim koleram yaş kısmını kaldırmış olduğu için diğer adaylara bakamıyom valla hicranım o zaman baktığımla kaldım yeniler hakkında bilgim yok yanii
ama hicranımm benimm de kısss ossunnnn
canim, seni Rabbim korumus diyorsunda (ki oyledir)
bende doktorlarin yalancisiyim, tecrubeme dayanarak söylüyorum...resmen cenin dogurdum ben...kucucuk bir vucut, herseyi var, kulaklari dahi cizgi seklinde gozukuyordu....
fakat nurummm 10 haftalik mis, kimbilir sadece kan pihtisimiydi acaba? :26:
sen bide beni hamişş kalınca görrrrrr
velidemmm gebeyimmm validemmmm şehzadeee gelmiyorrr kısss geliyorr kısssss yaşam kaynağımmızzz ''SU'yumuzz geliyoooo
ayyy dün diyoki kocişim üzgündüm ya teselli veriyo bana. senden ötesi yok benim için herşeyimsin sen diyo yaa.ne yapacağını şaşırdı. öyle seviyorum ki onu. canımın içi o benim yaa bulunmaz hint kumaşım. al işte yine duygulandım
oyyy su bebişş güsel isimm
yoğurt aldım şekerli gine yedim afiyet olsın bana
maaaadam pazara gidecek koleraya terlik papuç alacaaaaaaakkkk
benim içinde gez bitanemmm
kısss madam sen nasıl bi işte çalışıyosunn bakıyımmm geziyon tozuyonnn falan böyleee :26:
kıssscucummm ne yemekleru yapıyonn sabahtan akşama kadannnnn ??????
ayyy dün diyoki kocişim üzgündüm ya teselli veriyo bana. senden ötesi yok benim için herşeyimsin sen diyo yaa.ne yapacağını şaşırdı. öyle seviyorum ki onu. canımın içi o benim yaa bulunmaz hint kumaşım. al işte yine duygulandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?