Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ama sende calışıyosun bebişimmm sartlar esit sizde hem kocişin için senin varlığın yeter

benim kocişkom erken geliooo ayrıca yavasım biras sanırım anca yetiştiriyorun madamım

hımmm bak o konuda överbilirm kendimi 1 satte çeşit yemek benim işimdir bi kerem kuzenim ağzı açık kalakalmıştı ne ara yaptın da pişti diye bende şaşıyom bazen kendime alim acaip hızlı yaw o zaman sen başla bebem kocişler aç kalmayaaa

keşke bebim koçişte ismirde olsaaa bende akşamlarıı geçte olsaa onu görsemmmm birlikte uyusakkkk,korkmasammmm

tamam bacim , annenle iyi vakit gecir ...gezin guzelce , ooohhh superrr

ama sende calışıyosun bebişimmm sartlar esit sizde hem kocişin için senin varlığın yeter

ayyy dün diyoki kocişim üzgündüm ya teselli veriyo bana. senden ötesi yok benim için herşeyimsin sen diyo yaa.ne yapacağını şaşırdı. öyle seviyorum ki onu. canımın içi o benim yaa bulunmaz hint kumaşım. al işte yine duygulandım

kısss madam sen nasıl bi işte çalışıyosunn bakıyımmm geziyon tozuyonnn falan böyleee :26:

dur biz hamiş kalınca bizede bakıcam ok bekleyelim ve görelim tatlımm
ama hicranımm benimm de kısss ossunnnn

küçük bence zarar vermess büyük bebiş daha zarar verirmiş gibime geliyor bana nyesem geçmiş gitmiş artık ahirette şefaatçiniz olsunlar inşallahh
üffffffff ben hiç isim düşünmedim daha ilerisi için bile olsaa ama "Arın"ile "Ela" hoşuma gider bilmem tabi ne olur çok hoşuma gider benim
sen bide beni hamişş kalınca görrrrrr
velidemmm gebeyimmm validemmmm şehzadeee gelmiyorrr kısss geliyorr kısssss yaşam kaynağımmızzz ''SU'yumuzz geliyoooo

duygusal annişşş cok ii bak kendinee hormonlardan o kuzucummm fındıklara ii bakk seni cok seviyomm

ohhh yarasın kaymama yicen tabeee
yoğurt aldım şekerli gine yedim afiyet olsın bana

alcam tabi daha neler alcam ben kolerama ve bebişe yada bebişlereee
maaaadam pazara gidecek koleraya terlik papuç alacaaaaaaakkkk

benim içinde gez bitanemmm

ben kamu sektöründeyim bebem benim de görevim nikitam gibi denetçilik herzaman olmuyor ama arada bi kaçamaklarım olur e olsun o kadar da canımm burası çok sıkı değil tatlım işini yaparsan rahatta ettirirler adamı sen yeterki işini vaktinde hallet e çok şükür onuda yapıos gerisi bize kalmışşş
kısss madam sen nasıl bi işte çalışıyosunn bakıyımmm geziyon tozuyonnn falan böyleee :26:

ayyy allahıımm allahımmm kısss sen bak işte kocişineee kıymetini bil işte ne varrr dünyanın en güselll hazinesine sahiğpsin daha ne ağlıyıppp zırlıyooonn allahta annişş olmayı nasip etmiş sanaaaa şüret bebişiiimm ağlamaaa ağlamak ağlamayı getirir derlerr ağlamayınn artıkk gülünnn beeeeeeeeee
BEN ANNEEEEE OLUYORUMMMMM DİYE YIRTINIRDIMM SENİN YERİNDE OLSAMMMM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…