- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.381
ayyy dün diyoki kocişim üzgündüm ya teselli veriyo bana. senden ötesi yok benim için herşeyimsin sen diyo yaa.ne yapacağını şaşırdı. öyle seviyorum ki onu. canımın içi o benim yaa bulunmaz hint kumaşım. al işte yine duygulandım
hımmm bak o konuda överbilirm kendimi 1 satte çeşit yemek benim işimdir bi kerem kuzenim ağzı açık kalakalmıştı ne ara yaptın da pişti diye bende şaşıyom bazen kendime alim acaip hızlı yaw o zaman sen başla bebem kocişler aç kalmayaaa[/QUOT
valla keske bende senin gibi hızlı olsammm ..... neyse ben cıkıyım artık anca yetiştirimmmbu yavaslıkla öpüyorummm canlarımmm gelebilirsem gelirim sonraaa okişşş
yoğurt aldım şekerli gine yedim afiyet olsın bana
berremmmmm sesin soluğunn çıkmıyooo annem seninnn evemi kaçıyosun yine sen bakiimmm yineee
hımmm bak o konuda överbilirm kendimi 1 satte çeşit yemek benim işimdir bi kerem kuzenim ağzı açık kalakalmıştı ne ara yaptın da pişti diye bende şaşıyom bazen kendime alim acaip hızlı yaw o zaman sen başla bebem kocişler aç kalmayaaa[/QUOT
valla keske bende senin gibi hızlı olsammm ..... neyse ben cıkıyım artık anca yetiştirimmmbu yavaslıkla öpüyorummm canlarımmm gelebilirsem gelirim sonraaa okişşş
BEKLİYOOSSS SENİİİ CUCUMMMM BANADA Bİ TABAK AYIRIRMISINNN :26:
ayyy dün diyoki kocişim üzgündüm ya teselli veriyo bana. senden ötesi yok benim için herşeyimsin sen diyo yaa.ne yapacağını şaşırdı. öyle seviyorum ki onu. canımın içi o benim yaa bulunmaz hint kumaşım. al işte yine duygulandım
ayyy allahıımm allahımmm kısss sen bak işte kocişineee kıymetini bil işte ne varrr dünyanın en güselll hazinesine sahiğpsin daha ne ağlıyıppp zırlıyooonn allahta annişş olmayı nasip etmiş sanaaaa şüret bebişiiimm ağlamaaa ağlamak ağlamayı getirir derlerr ağlamayınn artıkk gülünnn beeeeeeeeee
BEN ANNEEEEE OLUYORUMMMMM DİYE YIRTINIRDIMM SENİN YERİNDE OLSAMMMM
dur biz hamiş kalınca bizede bakıcam ok bekleyelim ve görelim tatlımm
küçük bence zarar vermess büyük bebiş daha zarar verirmiş gibime geliyor bana nyesem geçmiş gitmiş artık ahirette şefaatçiniz olsunlar inşallahh
üffffffff ben hiç isim düşünmedim daha ilerisi için bile olsaa ama "Arın"ile "Ela" hoşuma gider bilmem tabi ne olur çok hoşuma gider benim
seni zate düşünemiyom valla hamiş olursan şu pc den çıkıverecekmişsin de üzerime atlayakmışsın gibi hissediyom valla
ohhh yarasın kaymama yicen tabeee
alcam tabi daha neler alcam ben kolerama ve bebişe yada bebişlereee
ben kamu sektöründeyim bebem benim de görevim nikitam gibi denetçilik herzaman olmuyor ama arada bi kaçamaklarım olur e olsun o kadar da canımm burası çok sıkı değil tatlım işini yaparsan rahatta ettirirler adamı sen yeterki işini vaktinde hallet e çok şükür onuda yapıos gerisi bize kalmışşş
ayyy bak kleram benide duygusala bağladın heee şimdi eşim diince akan sular dünya duruyor vallaha bende öyle çok seviyomki tabi bu sevgi karşılıklı güzelmiş hep onu bekledim 27 yaşıma kadar iiki beklemişim gelip buldu beni
hadi bebem koleylar gele mis mis yemekler yap emi canımmm
aslinda benimde elim cabuktur, bunu anlattigim zamanlar ''suna bak '' demesinler diye annem kadar pratik degilim, iyi degilim yemek konusunda diye kendimi karaliyorum, halbuki basladimmi yemegine gore hemen sunabiliyorum, esim anneni gectin dedigi bile olmustur,
aksam ''yine döktürmüssün'' dedi ,ihya etti askitom beni
isten geldikten sonra az kestirdi, sekerpareden sözetmisti, o kestiriken bende yemekten sonra sekerpare yaptim, adam isil isil oldu kalktiginda, ironiye bakarmisin; sekerpare yerken oyle bir gecer zamani izliyorduk ...
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
madamım benim yaa...
hehehehe çok güldüm ya....
banada öle geliyo hee çok pozitif bir bebek...:82subebekk)
çalışkan madamımmm yürü beee seni kim tutar o samannnnn hadii benim içinde geziver gell benim bi yere çıkçak halim yookkk bebek bezimi bağlasam neeeee
canim yaaa, ne güzel iste...
benimkini tarif ettin dersem? eslerimiz birbirine benziobasakmi burcu ?
aynen, benim askimda bulunmaz hint kumasimmmm
ben nasil onun vazgecilmezi isem, oda benim vazgecilmezim
al iste, beni de duygulandirdinnnn:92:
seni zate düşünemiyom valla hamiş olursan şu pc den çıkıverecekmişsin de üzerime atlayakmışsın gibi hissediyom valla
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz
madamım benim yaa...
hehehehe çok güldüm ya....
banada öle geliyo hee çok pozitif bir bebek...:82subebekk)
tünaydın kızlar naber. var mı yeni haberler
valla bebişim döktürcem döktürebildiğim tüm marifetlerimi kocişime afiyet bal seker olsunngörüşürüsss canımın içi hürremimm
ben pekbi duygusuz insanım anlamam hisden duygudan benim kıza bana çekmiş hormonlar salgılanmıyo ağlamıyomm :)
ayyy bak kleram benide duygusala bağladın heee şimdi eşim diince akan sular dünya duruyor vallaha bende öyle çok seviyomki tabi bu sevgi karşılıklı güzelmiş hep onu bekledim 27 yaşıma kadar iiki beklemişim gelip buldu beni
hadi bebem koleylar gele mis mis yemekler yap emi canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?