Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy bak kleram benide duygusala bağladın heee şimdi eşim diince akan sular dünya duruyor vallaha bende öyle çok seviyomki tabi bu sevgi karşılıklı güzelmiş hep onu bekledim 27 yaşıma kadar iiki beklemişim gelip buldu beni
hadi bebem koleylar gele mis mis yemekler yap emi canımmm

canim yaaa, ne güzel iste...
benimkini tarif ettin dersem? eslerimiz birbirine benzio basakmi burcu ?

aynen, benim askimda bulunmaz hint kumasimmmm
ben nasil onun vazgecilmezi isem, oda benim vazgecilmezim
al iste, beni de duygulandirdinnnn:92:

seni zate düşünemiyom valla hamiş olursan şu pc den çıkıverecekmişsin de üzerime atlayakmışsın gibi hissediyom valla

bende çook seviyom koçişimi çook..
benim prensim o oğlak burcu ...
çok kıskanç beni çok kıskaniyi ama nedense ben hiç sıkılmıyom kıskançlıklarından...
aşkım o benim aşkım...

Son düzenleme:

hayırlısı bebişimmm benim istediğim bi kaç isim vardı onlarıda yakın arkadaşlarım koyduu eşimde kıss ismii ''SU'' istiyorrr neyse doğsundaaa ama kısss olursa kesin su olucakkk benim içimden de hep kısss geçiyoo yaaa bilemem

seni zate düşünemiyom valla hamiş olursan şu pc den çıkıverecekmişsin de üzerime atlayakmışsın gibi hissediyom valla

madamım benim yaa...
hehehehe çok güldüm ya....

banada öle geliyo hee çok pozitif bir bebek...:82subebekk)

çalışkan madamımmm yürü beee seni kim tutar o samannnnn hadii benim içinde geziver gell benim bi yere çıkçak halim yookkk bebek bezimi bağlasam neeeee

güle güle babyy
kızlar ben çıkıyorum görüşürüz

aynene öle ama yaa nasıl bişi bu bebekk
madamım benim yaa...

valla benim eskiden bi şefim vardı bebiş bezi bağlıyordu kadın o dereceydi yane çok gülerdik popoşuna vururduk ses çıkardı oynamayın kız derdi benimle işinişze bağkın ayy canım benim yaa nasıl özledim onu
çalışkan madamımmm yürü beee seni kim tutar o samannnnn hadii benim içinde geziver gell benim bi yere çıkçak halim yookkk bebek bezimi bağlasam neeeee

Benim aşkım başak valla benimkinide tarif etmiş oldunuz :) tüm başaklar öylemidir bilmem ama çok insan canlısıdır

Allah hayrını versin madam hiç gülesim yoktu :)))))))9

kızlar ben çıkıyorum görüşürüz

güle güle canım öptük seni :)

madamım benim yaa...

Kesinlikle katılıyorum :) maşallah Allah neşesini daim etsin subebeğin :)

her basak oyle olurmu bilemem ama, ne bilim , ben soruyorum hemen ''burcu nedir'' diye...
bu benim batil inancim sanirim ...
naber canimmm, nasilsin?? iyimisin?

bol bolll enerjiii osssunnn cucummmmm tamam tatlımmm bende sülümanımm (ismi sülüman değil tabe)içinn hazırlıcamm giderkeneeee sarma götürcem koçişimeee
valla bebişim döktürcem döktürebildiğim tüm marifetlerimi kocişime afiyet bal seker olsunn görüşürüsss canımın içi hürremimm

kısss neden öyle diyosunn sen hamişş kaldığınn içinn öylesindir böyle giderse ii ama daha fazlalaşırsa kısıında feminist bişey olcak vallaaaa
ben pekbi duygusuz insanım anlamam hisden duygudan benim kıza bana çekmiş hormonlar salgılanmıyo ağlamıyomm :)

kısss bulurlarrr bulurlarrrr bende hayatta olmasss derken bi bakmışımm evlenmişismmmmm nasıl oldu anlamadım ama iii ki olmuşşş çokkk seviyorummm ben miinnnaaaakk bebbiişimmiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…