Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

merhaba kızlarrrr;
nasılsınız bugün misafirim vardı ancak gelebildim..arkadaşım geldi mınık kızıyla çok tatlı bir bebekk bayıldımmm...darısı başımıza inşallahhhhh...MORÇİLEK den haber geldimi;? inşallah güzel bir haber paylaşır bizimle

merhaba canm. morçileğin nesi vardı

yok hayatım bende ne haberi olsun daha. valla şöle bi bakem dedim ne yazmışınız maşallah kaynatmışınız okumak mümkün değil.
iyi etmissin canimmm,, evet takip etmek nerdeyse imkansiz,,,oyle hizli yazisiyorlarki bugun hatunlar...bende zorlandim
bizi senden mahrum birakma bebisim , gellll

morcilek hamileeee

kaç bakalımm kaçaakkkk seniiii ayy ne güselll ama canınn sıkılınca wc yw bilw wvw giderdimm ben
yok bebem kaçmıyom daha birazdan kaçıcam...

berrreeemmm koçişlerrr sevilmesmiii hiiççç o benimm doğmamışş bebişiminnn babasıııı çok ösledimm bakkk benimm minnak pıtırcığımmmm ahhh nerdesinnnn beni al yanınaaaa ben aslan o aslannn biz krallık kurcassss miniğiminde aslında aslan oplmasını çok istiyordukkk baba aslann anne aslannn minik aslannn
bende çook seviyom koçişimi çook..
benim prensim o oğlak burcu ...
çok kıskanç beni çok kıskaniyi ama nedense ben hiç sıkılmıyom kıskançlıklarından...
aşkım o benim aşkım...

tünaydın kızlar naber. var mı yeni haberler

Hoşgeldin canım iyidir sen nasılsın?

her basak oyle olurmu bilemem ama, ne bilim , ben soruyorum hemen ''burcu nedir'' diye...
bu benim batil inancim sanirim ...
naber canimmm, nasilsin?? iyimisin?

:) olsada seviyorum olmasada :))) sen napıyosun canım

Hoşgeldin amin canım inşallah, morçilek hamile

merhaba canm. morçileğin nesi vardı

canım dün test yaptırmıştı sonuç alacaktı geçmişte göremedim bir şey çok merak ediyorum :)ya benım de dun midem bulandı sürekli erik yedim bir an dedım acaba amaaaa sanmıyorum cumqa gunu bakalımm sonuçlanacak kırmızı günler gelcek yuksek ıhtımalleee

valla atlarımm ebnim sağım solum belli olmassss kendinizi güvenlii tutun neme lazımm bebişş falan vardıırrrr ayyy kıssss sizinkinede çıldırımm siz merak etmeyinnnnn emiiii Allah ogünleri birlikte görmek nasip etsin inşallah hep birlikte gebiişş olalımmm ayrılmayalımm hiççç bebişler büyürkende deneyimlerimizi böyle paytlaşırıssss ne güsellllll
seni zate düşünemiyom valla hamiş olursan şu pc den çıkıverecekmişsin de üzerime atlayakmışsın gibi hissediyom valla

berrreeemmmm benimmm canımm berremmmmm gelicem sanaaaa bursayaaaa orda benimmm eski iş yerinden arkadaşımda varrr hem kimbilir belkimmm tayinnn bursaya çıkarrr o zaman senin üzerinede atlarımmmmm olmamıııı
madamım benim yaa...
hehehehe çok güldüm ya....

banada öle geliyo hee çok pozitif bir bebek...:82subebekk)

benmde 3 haziran batım ama gecikebilir. o yüzden adet olmazsam hemen test yapmıcam. hatta çok eminim hamile olmadığımdan

kısllarrr merak etmeyinn ben burdayımm kaçmıyorummkiii siz müsait değilsinizzz napiimmm valla dışları çıkarkennn yapsamm ii olcakk zatee popişş büyüdü pantolonlar sıkıyooo onuda yapınca ne giycemm ben yaaaaaa

bide koçişim burda olsaaaa o zaman görünnnnn allah hepimizin neşesine neşe,sevgisine sevgi,mutluluğuna mutluluk katsın inşallahhh

al buda benden bi gün hamiş i gün deell sonumuz hayırlı olsun bernardom benimm
benmde 3 haziran batım ama gecikebilir. o yüzden adet olmazsam hemen test yapmıcam. hatta çok eminim hamile olmadığımdan

etek giyersinn üfür üfür kimse anlamassss

az biraz çıkım öğlen yürüyüşümü yapam da gelem 15 dk fazla deellll

gitde gel bebişim...
sakın geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gell..

bebekim senin koçiş nerde ki niye ağlıyon..:26::26:

bugün kaçmadım bebekim burda durcam..

A-aaa nie üstüme atlıyon kız...
gelde oturmaya kalmaya gel bak ne diim koçiş kıskanç beni kıskaniyii...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…