Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bebişimm üsülmeee olmassaaa çalışmaları hızlandırarak devam edersiniss sizdeee
benmde 3 haziran batım ama gecikebilir. o yüzden adet olmazsam hemen test yapmıcam. hatta çok eminim hamile olmadığımdan

benim kocişşş ankarada yaaa berrremmm ondann hafta sonu görüşüyoss sadeceee
kaçma yoksa senii patronuna söylerimmm eve gidip koçişiyleeee kız senin koçişte aynı iş yerindeydi dimiii aaaaa öğl saatlerindeee
hamişş oluncaaa ekrandan atlıcam sizeeee
hımm koçişkıskanıyosaaa o zaman gelmem sorun olmam ben enişteye sen meraklanmaaa

al buda benden bi gün hamiş i gün deell sonumuz hayırlı olsun bernardom benimm

bebeğim aynen öle ama bugün kesin hamile değilim die karar verdim

hayırlısı canım inşallah olacak eninde sonunda şükür buna engel durumlarımız yok...bu ay olmadı sonrakı ay yılmak yok yole devam:))

inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

sen evde tekmi kalıyon kıyamam...
evet canım aynı iş yerindeyiz güzel oluyo böyle..
yokk kıss sorun olurmusun sen hiç üstüme atlama sadece...

kızzz üzülme annem ya ben sağa hiiç kıyamam telimi veririm mesajlaşırıs çarşı pazar gezerkene ben

tamam bebikiimmmm ama sen annişle gescenn teyseme ayıp oluurrr sen git gel ben senii sabırsızlıkla beklicemmmm merak etmeee bben burdayımm kıpraşmam kemanımla uğraşıyoom zatee çalamıyooss ama temizliyelimm dimiii

evet nikitaamm hamilee karıştırmıyosunn bende karıştırmıyorumm bu seferr
yok arkadaşlar belirtilerden ve testte 4 gün var daha ama bat ına çift çizgi çıkmış ondan hamile yazdı kolera ama dün kan testi vermişti..ondan sonra birşey yazmmaış ben baktım göremedım taaa sabahtan okudum hep yokkama inşallah yazmıştır ve ben görmemişimdirrr

Bebem karıştırmıyonda o sadece idrar testiyle öğrenmişti dün kan vermişti sonucunu daha öğrenemdik onu diom
ben kiminle karistiriyorum ??
Morcilek hamile diye hatirliyorum hayatimmm :26:

hımmm bende vercem galiba
bebeğim aynen öle ama bugün kesin hamile değilim die karar verdim

inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

hehhe taam bekle beni ben gelecem elbet birgün kemanını temisle sen küser sana sonra bozuk çalarr
kan testi yaptırmıştı dün sonucunu öğrenemedik daha bizler
morçilek hamile die yazıyor zaten. Bi durumlar mı vardı acaba

Bende görmedim tatlım umarım olumludurrrrr

hhiiii , anladim .
ben kan testini kacirmisim.
ama idrar testi saglamdir, bence bu kizimiz gebe...heyheyyy bir sehzade daha geliyor hunkarim

duygusal annişşş cok ii bak kendinee hormonlardan o kuzucummm fındıklara ii bakk seni cok seviyomm

tamam meleğimm bakıyorum tabi az önce kocaman bi sütlü tatlı yidim

benim kociş ikizler ama inan hiç ikizlerin özelliklerini taşımıyo. Bence bizimki başka bi cins Allak bozmasın hiç nikitammmm

maşallahhh berrem allah mutluluğunuz hiiiiiiiiiiççç bozmasın

ayy hadi inşallah bakalımm bencede öle tabe rabbim sağlıklı versin inşallahh bu arada avatarındakini yirim yerrrrr

evet aminnn insallah canimmmm...

cok tatli dimi?? söhrettir kendisi ...shiloh jolie pitt.
bizim kiz varya, angelina jolie, onun bebisi...ilk dogurdugu.... gozlere bak , Rabbim mükemmel yaratmiss masallah...gelde sevme....
katiksiz yer insan bunu

Annem senin kociş ikizmi e o zaman senin bebişler ciddi ciddi ikiz annem

berrreeeemmm benimmm canımm arkidişimmm kıymetini bil bu zamanlarınınnn ne güselll bakk ben yannıısss yannıısss kalıyorummm üstüne atlak canımm çektiii olmazmıı bebeimmm hamişsen atlamam merak etmeee
sen evde tekmi kalıyon kıyamam...
evet canım aynı iş yerindeyiz güzel oluyo böyle..
yokk kıss sorun olurmusun sen hiç üstüme atlama sadece...

hayırrrr madamımmm sendeee aaaa çıldırcam yine bakkkk sen hamişsinn diyorumm ben

amin tatlim, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah nazarlardan uzak tutsun
olabilir hayatim, belki esinin yükseleni daha agir basiyordur, bu olabilir bisey...(saka yapmiyorumm)

şşş herkes uyuyormu yawwww

hakketten noldu birden herkese

tamam bebem kısma yaaa ben oturduğum yerde acaip terliyom bee normalde üşüyen bi tipimdir ter bilmem ama su gibi terledim acep hamişmiyim hadi çıldıur bebemmmmm
valla yaw varlık içinde yokluk çekiyoss anlamadım gittiiii
amin tatlim, rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallah Nazarlardan uzak tutsun
Olabilir hayatim, belki esinin yükseleni daha agir basiyordur, bu olabilir bisey...(saka yapmiyorumm)

hakketten noldu birden herkese

bende göremedimm bugün ama hamiştiii o yaaaa 2 kere yapmıştı diye hatırlıyorumm :44::44::44:

şşş herkes uyuyormu yawwww
ben kemanımı tesmiliyodumm madamımmm geldimmm burdayımm işte bakkkk :90::90:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…