- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.421
benmde 3 haziran batım ama gecikebilir. o yüzden adet olmazsam hemen test yapmıcam. hatta çok eminim hamile olmadığımdan
al buda benden bi gün hamiş i gün deell sonumuz hayırlı olsun bernardom benimm
millet zatennn bu aralar bana takmışşş kilo aldımdaaa birassss hamişmisin sen diyip duurlarr etekte giyince tamam derlerrr hahahahahaaasöylemiyoo bise derlerrr
etek giyersinn üfür üfür kimse anlamassss
gitde gel bebişim...
sakın geç kalma erken gel sakın geç kalma erken gell..
bebekim senin koçiş nerde ki niye ağlıyon..:26::26:
bugün kaçmadım bebekim burda durcam..
A-aaa nie üstüme atlıyon kız...
gelde oturmaya kalmaya gel bak ne diim koçiş kıskanç beni kıskaniyii...
nikitam o kadar okudum geçmişi morçilekimi görmedim ne yzamış sonuçla ilgili
al buda benden bi gün hamiş i gün deell sonumuz hayırlı olsun bernardom benimm
hayırlısı canım inşallah olacak eninde sonunda şükür buna engel durumlarımız yok...bu ay olmadı sonrakı ay yılmak yok yole devam:))
benim kocişşş ankarada yaaa berrremmm ondann hafta sonu görüşüyoss sadeceee
kaçma yoksa senii patronuna söylerimmm eve gidip koçişiyleeeekız senin koçişte aynı iş yerindeydi dimiii aaaaa öğl saatlerindeee
hamişş oluncaaaekrandan atlıcam sizeeee
hımm koçişkıskanıyosaaa o zaman gelmemsorun olmam ben enişteye sen meraklanmaaa
kızzz üzülme annem ya ben sağa hiiç kıyamam telimi veririm mesajlaşırıs çarşı pazar gezerkene ben
ben kiminle karistiriyorum ??
morcilek hamile diye hatirliyorum hayatimmm :26:
yok arkadaşlar belirtilerden ve testte 4 gün var daha ama bat ına çift çizgi çıkmış ondan hamile yazdı kolera ama dün kan testi vermişti..ondan sonra birşey yazmmaış ben baktım göremedım taaa sabahtan okudum hep yokkevet nikitaamm hamilee karıştırmıyosunn bende karıştırmıyorumm bu seferr
ben kiminle karistiriyorum ??
Morcilek hamile diye hatirliyorum hayatimmm :26:
bebeğim aynen öle ama bugün kesin hamile değilim die karar verdim
inşallah inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
tamam bebikiimmmm ama sen annişle gescenn teyseme ayıp oluurrr sen git gel ben senii sabırsızlıkla beklicemmmm merak etmeee bben burdayımm kıpraşmamKemanımla uğraşıyoom zatee çalamıyooss ama temizliyelimm dimiii
morçilek hamile die yazıyor zaten. Bi durumlar mı vardı acaba
yok arkadaşlar belirtilerden ve testte 4 gün var daha ama bat ına çift çizgi çıkmış ondan hamile yazdı kolera ama dün kan testi vermişti..ondan sonra birşey yazmmaış ben baktım göremedım taaa sabahtan okudum hep yokkama inşallah yazmıştır ve ben görmemişimdirrr
Bebem karıştırmıyonda o sadece idrar testiyle öğrenmişti dün kan vermişti sonucunu daha öğrenemdik onu diom
hımmm bende vercem galiba
hehhe taam bekle beni ben gelecem elbet birgün kemanını temisle sen küser sana sonra bozuk çalarr
kan testi yaptırmıştı dün sonucunu öğrenemedik daha bizler
hhiiii , anladim .
Ben kan testini kacirmisim.
Ama idrar testi saglamdir, bence bu kizimiz gebe...heyheyyy bir sehzade daha geliyor hunkarim
duygusal annişşş cok ii bak kendinee hormonlardan o kuzucummmfındıklara ii bakk seni cok seviyomm
Canim yaaa, ne güzel iste...
Benimkini tarif ettin dersem? Eslerimiz birbirine benzioBasakmi burcu ?
Aynen, benim askimda bulunmaz hint kumasimmmm
Ben nasil onun vazgecilmezi isem, oda benim vazgecilmezim
Al iste, beni de duygulandirdinnnn:92:
[ı][sıze="2"]bende çook seviyom koçişimi çook..
Benim prensim o oğlak burcu ...
çok kıskanç beni çok kıskaniyi ama nedense ben hiç sıkılmıyom kıskançlıklarından...
Aşkım o benim aşkım...[/sıze][/ı]
ayy hadi inşallah bakalımm bencede öle tabe rabbim sağlıklı versin inşallahh bu arada avatarındakini yirim yerrrrr
tamam meleğimm bakıyorum tabi az önce kocaman bi sütlü tatlı yidim
Benim kociş ikizler ama inan hiç ikizlerin özelliklerini taşımıyo. Bence bizimki başka bi cinsAllak bozmasın hiç nikitammmm
Maşallahhh berrem allah mutluluğunuz hiiiiiiiiiiççç bozmasın
sen evde tekmi kalıyon kıyamam...
evet canım aynı iş yerindeyiz güzel oluyo böyle..
yokk kıss sorun olurmusun sen hiç üstüme atlama sadece...
Bebem karıştırmıyonda o sadece idrar testiyle öğrenmişti dün kan vermişti sonucunu daha öğrenemdik onu diom
hımmm bende vercem galiba
hehhe taam bekle beni ben gelecem elbet birgün kemanını temisle sen küser sana sonra bozuk çalarr
kan testi yaptırmıştı dün sonucunu öğrenemedik daha bizler
amin tatlim, Rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallahtamam meleğimm bakıyorum tabi az önce kocaman bi sütlü tatlı yidim
benim kociş ikizler ama inan hiç ikizlerin özelliklerini taşımıyo. Bence bizimki başka bi cinsAllak bozmasın hiç nikitammmm
maşallahhh berrem allah mutluluğunuz hiiiiiiiiiiççç bozmasın
şşş herkes uyuyormu yawwww
tamam meleğimm bakıyorum tabi az önce kocaman bi sütlü tatlı yidim
Benim kociş ikizler ama inan hiç ikizlerin özelliklerini taşımıyo. Bence bizimki başka bi cinsAllak bozmasın hiç nikitammmm
Maşallahhh berrem allah mutluluğunuz hiiiiiiiiiiççç bozmasın
berrreeeemmm benimmm canımm arkidişimmm kıymetini bil bu zamanlarınınnn ne güselll bakk ben yannıısss yannıısss kalıyorummm üstüne atlak canımm çektiii olmazmıı bebeimmm hamişsen atlamam merak etmeee
Hayırrrr madamımmm sendeee aaaa çıldırcam yine bakkkkSen hamişsinn diyorumm ben
amin tatlim, rabbim mutlulugumuzu daim etsin insallahNazarlardan uzak tutsun
Olabilir hayatim, belki esinin yükseleni daha agir basiyordur, bu olabilir bisey...(saka yapmiyorumm)
hakketten noldu birden herkese
bende göremedimm bugün ama hamiştiii o yaaaa 2 kere yapmıştı diye hatırlıyorumm :44::44::44:yok arkadaşlar belirtilerden ve testte 4 gün var daha ama bat ına çift çizgi çıkmış ondan hamile yazdı kolera ama dün kan testi vermişti..ondan sonra birşey yazmmaış ben baktım göremedım taaa sabahtan okudum hep yokkama inşallah yazmıştır ve ben görmemişimdirrr
ben kemanımı tesmiliyodumm madamımmm geldimmm burdayımm işte bakkkkşşş herkes uyuyormu yawwww
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?