- 21 Mayıs 2010
- 4.681
- 2.946
- 373
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.441
herkese kolay gelsin diyorum, calisanlar ''ha gayret, az kaldi eve gitmeye''
evdekilere '' cami acin, az hava girsin iceri''
Millet ben kacar, sizi oper,kucaklar,miciklar,atar tutar yutarimmmm canlarimmm
kendinize iyi bakin, osleyin anacim beniiii
ben ozlicaaam siziiii
sultan sulimani'da isleyinnnn
Hadiiinnn, gorusuruzzz melaikelerimmm
tamam bebem kısma yaaa ben oturduğum yerde acaip terliyom bee normalde üşüyen bi tipimdir ter bilmem ama su gibi terledim acep hamişmiyim hadi çıldıur bebemmmmm
valla yaw varlık içinde yokluk çekiyoss anlamadım gittiiii
herkese kolay gelsin diyorum, calisanlar ''ha gayret, az kaldi eve gitmeye''
evdekilere '' cami acin, az hava girsin iceri''
millet ben kacar, sizi oper,kucaklar,miciklar,atar tutar yutarimmmm canlarimmm
kendinize iyi bakin, osleyin anacim beniiii
ben ozlicaaam siziiii
sultan sulimani'da isleyinnnn
hadiiinnn, gorusuruzzz melaikelerimmm
aaayyyyyyyyyyyy evettt madamımmm sonunda dediğime geldin sendeee ayıp ettin bak nasılımmmmmmmmmmmm
uuuuuffffffffff amma yoğun bigün bugün yaa.bütüm patronlar şirkette. Habire bişey istiyolar uuuuuuuuffffffff
zeytin gözlüm sen yarışmaya nerden katılıyorsun bebem bide ne iş yaparsın bakim
yarışmaya istanbuldan katılıyorum. Endüstri mühendisiyim. özelbi şirkette satış ve üretim planlama koordinatörlüğü yapıyorum. Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
kız sen istanbulun neresindensinnn kız sen istanbulun neresindensinnn
beylikdüzündenim
uuuuuffffffffff amma yoğun bigün bugün yaa.bütüm patronlar şirkette. habire bişey istiyolar uuuuuuuuffffffff
Aaaaaaaaaa benim bat 6 haziranmış yaw 7 değil yanlış hesap bağdattan dönermiş napalımm artıkkkSon 4 günümm
kızım çıldırıksın sen ""minareden atlarım bayramını kutlarım"" der gibisin aynıAkşam bakçam tipinde çıldırıkmı diee
Cucuuu axxnn hoşgeldiniz valla bu kızlara bi haller oluyor yaw suspus oturdular
kızım çıldırıksın sen ""minareden atlarım bayramını kutlarım"" der gibisin aynıAkşam bakçam tipinde çıldırıkmı diee
vıyyy bana biras uzaksın ama olsun ben üsküdarda beklerem bebem gel
Aaaaaaaaaa benim bat 6 haziranmış yaw 7 değil yanlış hesap bağdattan dönermiş napalımm artıkkkSon 4 günümm
yarışmaya istanbuldan katılıyorum. endüstri mühendisiyim. özelbi şirkette satış ve üretim planlama koordinatörlüğü yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
vıyyy bana biras uzaksın ama olsun ben üsküdarda beklerem bebem gel
valla benimde öyle şimdi imdaaaaaaaaaaattttt diye bağırasım geldi(
ben buraya gelmeden önce reglimi heyecanla beklemezdim hiç, şimdi sen yazınca heyecanladım inşallah bu ay olur senin canım ama son 4 gün yazdın ya onu anlayamadım 2 gün öncemi test yapcan :44::44:
Hakkaten subebek ya sen adamı gülmekten öldürürsün
hoşbulduk canım gün bitmek üzere millet yorulmuştur herlade benim çok uykum geldi. Canım sen anneyle gezmeye gitmiycekmiydin ne zaman çıkcanki
eneee bakmasan boşuna birgün fazladan beklicektikk deseneee hadii kuzucukk madamımı bekletme ben burdayım de de aniişiinn çıldırsınnn
deseniseee ben şimdiden kaybettimmmben çalışmıyorumkiii
kıslarrr hoşgeldinizzz ama benim karnımm ağrıyoo çok yatıyorumm birass da meraktaediyorumm sislerriiiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?