Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

herkese kolay gelsin diyorum, calisanlar ''ha gayret, az kaldi eve gitmeye''
evdekilere '' cami acin, az hava girsin iceri''
millet ben kacar, sizi oper,kucaklar,miciklar,atar tutar yutarimmmm canlarimmm
kendinize iyi bakin, osleyin anacim beniiii
ben ozlicaaam siziiii

sultan sulimani'da isleyinnnn
hadiiinnn, gorusuruzzz melaikelerimmm

Uyy yesinler seni nikim benim yaa güsel anne acaba senden başka burda anne varmı yaw yoksa herkes ilk bebişmi bekliii seni al yanaklarından öper oğluşuna ve kocişine sevgiyle uğurluyoruz tatlım esen kal bebeto

aaayyyyyyyyyyyy evettt madamımmm sonunda dediğime geldin sendeee ayıp ettin bak nasılımmmmmmmmmmmm

ayyy nikitammm nereye gidiyosunnnn ü
kalsaydınnn iiidik böyleeee yaaaaaaaaaa
bende seniii öslücemmm bebikimmmmm
izlemesss olurmuyummmm hürremde kendimiii buluyorumm ben

uuuuuffffffffff amma yoğun bigün bugün yaa.bütüm patronlar şirkette. habire bişey istiyolar uuuuuuuuffffffff

zeytin gözlüm sen yarışmaya nerden katılıyorsun bebem bide ne iş yaparsın bakim

yarışmaya istanbuldan katılıyorum. endüstri mühendisiyim. özelbi şirkette satış ve üretim planlama koordinatörlüğü yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

uuuuuffffffffff amma yoğun bigün bugün yaa.bütüm patronlar şirkette. habire bişey istiyolar uuuuuuuuffffffff

Valla benimde öyle şimdi imdaaaaaaaaaaattttt diye bağırasım geldi (

Aaaaaaaaaa benim bat 6 haziranmış yaw 7 değil yanlış hesap bağdattan dönermiş napalımm artıkkk Son 4 günümm

Ben buraya gelmeden önce reglimi heyecanla beklemezdim hiç, şimdi sen yazınca heyecanladım inşallah bu ay olur senin canım ama son 4 gün yazdın ya onu anlayamadım 2 gün öncemi test yapcan :44::44:

kızım çıldırıksın sen ""minareden atlarım bayramını kutlarım"" der gibisin aynı Akşam bakçam tipinde çıldırıkmı diee

hakkaten subebek ya sen adamı gülmekten öldürürsün

Cucuuu axxnn hoşgeldiniz valla bu kızlara bi haller oluyor yaw suspus oturdular

hoşbulduk canım gün bitmek üzere millet yorulmuştur herlade benim çok uykum geldi. canım sen anneyle gezmeye gitmiycekmiydin ne zaman çıkcanki

kızım çıldırıksın sen ""minareden atlarım bayramını kutlarım"" der gibisin aynı Akşam bakçam tipinde çıldırıkmı diee

bilmiyorumm ona sen karar verrrr
ordaki fotolardan pek bişey çıkmasss sana söyliyimmm heryerde kendimi göstermem bennn ama yiğenimme sor söylesinnn çılgınn teysemm benimmmm 100 aldımm matematiktenn hadii teyseee çıldıralımmmmmm

eneee bakmasan boşuna birgün fazladan beklicektikk deseneee hadii kuzucukk madamımı bekletme ben burdayım de de aniişiinn çıldırsınnn
Aaaaaaaaaa benim bat 6 haziranmış yaw 7 değil yanlış hesap bağdattan dönermiş napalımm artıkkk Son 4 günümm

deseniseee ben şimdiden kaybettimmm ben çalışmıyorumkiii
yarışmaya istanbuldan katılıyorum. endüstri mühendisiyim. özelbi şirkette satış ve üretim planlama koordinatörlüğü yapıyorum. yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

kıslarrr hoşgeldinizzz ama benim karnımm ağrıyoo çok yatıyorumm birass da meraktaediyorumm sislerriiiiiiiiiii
Cucuuu axxnn hoşgeldiniz valla bu kızlara bi haller oluyor yaw suspus oturdular

vıyyy bana biras uzaksın ama olsun ben üsküdarda beklerem bebem gel

Yok ayın 6 sında olmam gerekiyor e bugünü saymazsak ortada 4 gün kalıyorrr o bakımdan yane ...anneyle buluşçazda şöförü bekliyorum işleri var da az beni de yolda atar işte annişimin sıcacık kollarına

nolduu neyin var canımmm adet sancısımıı git uzan birasss bıldırcın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…