Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

Oyy yisin onu annişkosu yisin bitirisn valla yaa...sen kaybetmezsin bebiş gönlümüzün hürremisin sen Hem niye senin karnın ağrıyo söle ağrımasın madam kısacak sana de
e biz öyleyiz tatlımmmm yetişen kazanıyo bizde
hosbulduk bıldırcın gecmişi okudum öle bi kaynatmıssınız kii yetişemiyomm sizeee:87:

hadi o zaman hep beraber çıldırıyossssssssssssssssss

yetişemiyen napıooo madamım acıktamı kaldım şimdikk benn:96:

ağrıyooo işteeee hem ben kızkende böyleydimm doğum kontrol hapıı bana iii geldiydii ağrıda pek olmazdı kırmısılarda çok çok olmastıı napıcam ben böyle yerimden kalkmıyorummm foşşşşş oluyoooo kalkıncaaaa dedimm madammımmm sana kısarr didimm yeterrr artıkk beni çok yordunn dedimmm dinlemedii sankiimmm madamımmm koptu belim vallaaaa

yakalayamıyorum yazdıklarınızı:))) ben de bugun yağmurluı bir ank gününde eltime elbise dıkme telaşındayımm...cuma gunune daha çabuk ulaşcam boylelıkle..morçilekten hala haber yok

Yok yaw nie kalasın
yetişemiyen napıooo madamım acıktamı kaldım şimdikk benn:96:

bebem yat uyu sen bende gidiom zate anniş beklemes daha fazla döfer beni öpüldünüzz

hoşgeldinnn migicimmmm nasılsınnn bakalımm görüşmeyeli?

selam canım iyiyim,kasıktaki batmalar neredeyse 1 haftadır aynen devam,akıntım da var,BAT ım yarın ,bakalım nolcak.Ya hamişim ya da benim regl öncesi belirtilerim değişti,pazartesiye kadar dayanabilirsem pzt test yapıcam,biraz bekleyeyim de hayal kırıklığı olmasın diyorum,belki adetim gecikiyodur falan:26:

Benimde adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı batım yarın...Dün lazer epilasyon seansım vardı bir test yapayım dedim ve silikte olsa ikinci çizgi çıktı kan testi baktırdım 124 çıktı inşallah seninde öyledir canım...
Kolera _vebası benide listeye hamile olarak eklersen sevinirim :)

Canım tebrik ederim. Hayırlı olsun.

AY CANIM YAA ÇOK SEVİNDİMMMM GÜNÜN GÜZEL HABERİ EKLİYORUM LİSTEYE. ALLAH HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMANI NASİP ETSİN

tebrikleeerrrr. ne güzel bi haber. rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. darısı bize.

tebrikler canım,kaç haftalıkmış,doktora gittin mi?

yatamıyorumm oturamıyorumm her yer mahvoldu yaaa kaçıncıyaaa eşofman değiştiriyorumm
bebem yat uyu sen bende gidiom zate anniş beklemes daha fazla döfer beni öpüldünüzz[/QUOTE]

canımmcımm sanada ii gesmelerr canımmmm
Herkes esen kalsın madam gider tatlışlarım annişi bekliyo onu see youuu

evet benim işimm çok zorr gerçektennn artık dayanamıyorummm tam iki ayyy kaldı kıslarrrr
çalışmıyo olurmusun bebekim yaa. senin işin daha zor kuzum yaa. evde kocişini bekliyosuuunnnnnn, onu özlüyosuuuunnnnn... kolay mı bunlar

migicimmm bekle ama tamammı tatlım geçsin bir hafta kan testi içinnn sonra benim gibi olmaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…