- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.461
beylikdüzündenim
eneee bakmasan boşuna birgün fazladan beklicektikk deseneee hadii kuzucukk madamımı bekletme ben burdayım de de aniişiinn çıldırsınnn
deseniseee ben şimdiden kaybettimmmBen çalışmıyorumkiii
kıslarrr hoşgeldinizzz ama benim karnımm ağrıyoo çok yatıyorumm birass da meraktaediyorumm sislerriiiiiiiiiii
hosbulduk bıldırcın gecmişi okudum öle bi kaynatmıssınız kii yetişemiyomm sizeee:87:
bilmiyorumm ona sen karar verrrr
ordaki fotolardan pek bişey çıkmasss sana söyliyimmm heryerde kendimi göstermem bennn ama yiğenimme sor söylesinnn çılgınn teysemm benimmmm 100 aldımm matematiktenn hadii teyseee çıldıralımmmmmm
Oyy yisin onu annişkosu yisin bitirisn valla yaa...sen kaybetmezsin bebiş gönlümüzün hürremisin senHem niye senin karnın ağrıyo söle ağrımasın madam kısacak sana de
e biz öyleyiz tatlımmmm yetişen kazanıyo bizde
hadi o zaman hep beraber çıldırıyossssssssssssssssss
Oyy yisin onu annişkosu yisin bitirisn valla yaa...sen kaybetmezsin bebiş gönlümüzün hürremisin senHem niye senin karnın ağrıyo söle ağrımasın madam kısacak sana de
e biz öyleyiz tatlımmmm yetişen kazanıyo bizde
hadi o zaman hep beraber çıldırıyossssssssssssssssss
canlarım bende cıkıyomm görüşürüsss okişş en kocamanından öpüldünüzzzzzzzzz
yetişemiyen napıooo madamım acıktamı kaldım şimdikk benn:96:
ağrıyooo işteeee hem ben kızkende böyleydimm doğum kontrol hapıı bana iii geldiydii ağrıda pek olmazdı kırmısılarda çok çok olmastıı napıcam ben böyle yerimden kalkmıyorummm foşşşşş oluyoooo kalkıncaaaaDedimm madammımmm sana kısarr didimm yeterrr artıkk beni çok yordunn dedimmm dinlemedii sankiimmm madamımmm koptu belim vallaaaa
annem senin kociş ikizmie o zaman senin bebişler ciddi ciddi ikiz annem
deseniseee ben şimdiden kaybettimmmben çalışmıyorumkiii
hoşgeldinnn migicimmmmnasılsınnn bakalımm görüşmeyeli?
Zeytin bende avcılarda oturuyorum çok yakınız :)))
aaa. avcılar merkezde mi? evet pek yakınmışız canım sennle.
Benimde adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı batım yarın...Dün lazer epilasyon seansım vardı bir test yapayım dedim ve silikte olsa ikinci çizgi çıktı kan testi baktırdım 124 çıktı inşallah seninde öyledir canım...
Kolera _vebası benide listeye hamile olarak eklersen sevinirim :)
Benimde adet olacakmışım gibi kasıklarımda ağrı vardı batım yarın...Dün lazer epilasyon seansım vardı bir test yapayım dedim ve silikte olsa ikinci çizgi çıktı kan testi baktırdım 124 çıktı inşallah seninde öyledir canım...
Herkes esen kalsın madam gider tatlışlarım annişi bekliyo onu see youuu
çalışmıyo olurmusun bebekim yaa. senin işin daha zor kuzum yaa. evde kocişini bekliyosuuunnnnnn, onu özlüyosuuuunnnnn... kolay mı bunlar
selam canım iyiyim,kasıktaki batmalar neredeyse 1 haftadır aynen devam,akıntım da var,BAT ım yarın ,bakalım nolcak.Ya hamişim ya da benim regl öncesi belirtilerim değişti,pazartesiye kadar dayanabilirsem pzt test yapıcam,biraz bekleyeyim de hayal kırıklığı olmasın diyorum,belki adetim gecikiyodur falan:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?