Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

yatamıyorumm oturamıyorumm her yer mahvoldu yaaa kaçıncıyaaa eşofman değiştiriyorumm
bebem yat uyu sen bende gidiom zate anniş beklemes daha fazla döfer beni öpüldünüzz

canımmcımm sanada ii gesmelerr canımmmm

evet benim işimm çok zorr gerçektennn artık dayanamıyorummm tam iki ayyy kaldı kıslarrrr

migicimmm bekle ama tamammı tatlım geçsin bir hafta kan testi içinnn sonra benim gibi olmaaaa[/QUOTE]

doğru diyosun canım,testi aldım çekmeceye attım zaten,idrar testini pazartesi yapıcam sabah idrarıyla bakalım.beklemek zor yaa:18:

doğru diyosun canım,testi aldım çekmeceye attım zaten,idrar testini pazartesi yapıcam sabah idrarıyla bakalım.beklemek zor yaa:18:[/QUOTE]
idrarı pazartesi yap ama kan için sabret 7 gün geçsinn öyle git bende bekliyim demiştimmm eşimin ısrarına gittim yokkk

kızlar ben çok hastayım yaa başım dönüyoher dakika acıkıyorum midem bulanıyo mahvoldum ben

geçmiş olsun canım benim. dikkat et dinlen. ama mahvoldum demeeee. ne güzel bak bebişin var. dün madammımmıydı tam hatırlayamıyorumda bi arkadaşımız keşke bende hamiş olsamda içim dışıma çıksa midem bulansa sürekli diyodu. senin gibi bebişi olsunda herşeye razıyım diyen bisürü kişi var.
çok şükür rabbim sana vermiş bebişini. sağsalimde kucağına almayı nasip eder inşallah. geçecek bunların hepsi.3 ay sonra bulantılar baş dönmeleri bitecek ne güzel. şükret canım benim.

iyilik berrem yatış pozisyonunda hala sizlerden ayrılmamaya çalışıyorumm bak gördünmüüüü ne şartlardaaayımmm
napıyonus....:97::97:

zeytinimm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorummm hadii kısss hemen git duşunu all saçını düzelttt kokularınıda sürünnnn üstünede hafif şeylerr giy tatlımmm sonrasıı size ait artıkınnn :90::90::90::90::90: gelsin bebişşş
popişe yastık koymayı unutmaa zeytinimm oki dokii
evet evet bu akşam kesin sözünü tutucam. söz verdim sana

iyilik berrem yatış pozisyonunda hala sizlerden ayrılmamaya çalışıyorumm bak gördünmüüüü ne şartlardaaayımmm

zeytinimm yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiii diyorummm hadii kısss hemen git duşunu all saçını düzelttt kokularınıda sürünnnn üstünede hafif şeylerr giy tatlımmm sonrasıı size ait artıkınnn :90::90::90::90::90: gelsin bebişşş
popişe yastık koymayı unutmaa zeytinimm oki dokii

DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM ama ben isyan gibi söylemedim inan çok kötü durumdayım bana ilk kez oldu böyle 7 haftalık hamileyim neyse sabırrınıda verir rabbim inşallah

DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM ama ben isyan gibi söylemedim inan çok kötü durumdayım bana ilk kez oldu böyle 7 haftalık hamileyim neyse sabırrınıda verir rabbim inşallah

inanırım canım.ama bak 7 hafta geçmiş.2 ay daha sabret.sonra geçer bu sıkıntılar. inşallah daha hafif atlatırsın bu günlerini. allah yardımcın olsun.

onu ben demiştimmm

birçok insan kalp atışlarını dinlemeye giittiğinde bebeğinin öldüğünü öğreniyo rsabbim saklasın bizi
allah korusunn hicranımm kötü şeylerii neden atmıyosunuz şu kafalarınızdann güsell düşün diye kaç kere söylicem size dahaaa

cuma olsada kontrole gitsem kalp atışlarını dinlemeye

birçok insan kalp atışlarını dinlemeye giittiğinde bebeğinin öldüğünü öğreniyo rsabbim saklasın bizi

hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş :18:

Son düzenleme:

ayyy allah korusun bitanem aklına kötü şeyer getirme. allahın izniyle hiçbişeycik olmaz pıt pıt atar onun minicik kalbi annesi. sağlıklı olacak bebek duyurur kalbini sen merak etme. o erkenden anne karnında ölen bebekler daha doğrusu tutunamayan bebekler zaten sağlık problemi olan bebeklermiş.tutunsa sakat olacak bebekler oluyomuş.rabbim en iyisini biliyo. doğsa ömür boyu hem çekecek hem çektirecek bebeklerin dünyaya gelmesini engelliyo.
sen kötü düşünme.senin bebişin çık sağlıklı olacak hemde pıt pıt atışlarını duyurur annesi inşallah.

hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş :18:

aman be canım şurda cumaya ne kaldı azdaha dayan.senin bebişlerinde sapasağlam olacak merak etme.hem iki tane birden ne yapsınlar annesi öyle birden büyüyemez onlar. bak gör cuma günü pıt pıt atışları çifter çifter duyacaksın sen. rahat ol. stres yapıpta bebişleride strese sokma canımın içi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…