- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.481
kızlar ben çok hastayım yaa başım dönüyoher dakika acıkıyorum midem bulanıyo mahvoldum ben
yatamıyorumm oturamıyorumm her yer mahvoldu yaaa kaçıncıyaaa eşofman değiştiriyorumm
bebem yat uyu sen bende gidiom zate anniş beklemes daha fazla döfer beni öpüldünüzz
akşam olsada eve gitsek yaaa zaman geçmiyo hiç
canımmcımm sanada ii gesmelerr canımmmm
evet benim işimm çok zorr gerçektennn artık dayanamıyorummm tam iki ayyy kaldı kıslarrrr
migicimmm bekle ama tamammı tatlım geçsin bir hafta kan testi içinnn sonra benim gibi olmaaaa
valla bencede koleram bugün amma yorucu geçti. daha 2.5 saat var. çok sıkıldım
kızlar ben çok hastayım yaa başım dönüyoher dakika acıkıyorum midem bulanıyo mahvoldum ben
zeytinimm git koçişin yanınaaaasıkıntın geçer hem hemde işve cilveee akşama büyük buluşmaaaaya hazırlıkkk
napıyonus....:97::97:
evet evet bu akşam kesin sözünü tutucam. söz verdim sana
geçmiş olsun canım benim. dikkat et dinlen. ama mahvoldum demeeee. ne güzel bak bebişin var. dün madammımmıydı tam hatırlayamıyorumda bi arkadaşımız keşke bende hamiş olsamda içim dışıma çıksa midem bulansa sürekli diyodu. senin gibi bebişi olsunda herşeye razıyım diyen bisürü kişi var.
çok şükür rabbim sana vermiş bebişini. sağsalimde kucağına almayı nasip eder inşallah. geçecek bunların hepsi.3 ay sonra bulantılar baş dönmeleri bitecek ne güzel. şükret canım benim.
DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM ama ben isyan gibi söylemedim inan çok kötü durumdayım bana ilk kez oldu böyle 7 haftalık hamileyim neyse sabırrınıda verir rabbim inşallah
DOĞRU SÖYLÜYOSUN CANIM ama ben isyan gibi söylemedim inan çok kötü durumdayım bana ilk kez oldu böyle 7 haftalık hamileyim neyse sabırrınıda verir rabbim inşallah
allah korusunn hicranımm kötü şeylerii neden atmıyosunuz şu kafalarınızdann güsell düşün diye kaç kere söylicem size dahaaabirçok insan kalp atışlarını dinlemeye giittiğinde bebeğinin öldüğünü öğreniyo rsabbim saklasın bizi
cuma olsada kontrole gitsem kalp atışlarını dinlemeye
birçok insan kalp atışlarını dinlemeye giittiğinde bebeğinin öldüğünü öğreniyo rsabbim saklasın bizi
birçok insan kalp atışlarını dinlemeye giittiğinde bebeğinin öldüğünü öğreniyo rsabbim saklasın bizi
hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş:18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?