- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.501
hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş:18:
hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş:18:
tebrikler canım,kaç haftalıkmış,doktora gittin mi?
Hesaplamalarıma göre 4 haftalık bugün itibariyle...Haftaya kese görülür herhalde o zaman gideceğim doktora
kıslaarrr ben birass yatıyorumm çok ağrımm var yordu beniii birasss uyuyabilirsemm belki geçerrrkendinizee iyi bakınn moralleri bozmak yokkk lütfennn kötü düşünceleri atınn yaaa kötü olmasa bile düşüne düşüne kötü yapıcaksınızzz allah allahhhh
Hesaplamalarıma göre 4 haftalık bugün itibariyle...Haftaya kese görülür herhalde o zaman gideceğim doktora
kızlar neden sus pus oldunuz yaaa:84:
aman be canım şurda cumaya ne kaldı azdaha dayan.senin bebişlerinde sapasağlam olacak merak etme.hem iki tane birden ne yapsınlar annesi öyle birden büyüyemez onlar. Bak gör cuma günü pıt pıt atışları çifter çifter duyacaksın sen. Rahat ol. Stres yapıpta bebişleride strese sokma canımın içi.
koleram nasılsın, geçen gün msj yazdım ama görmedin böceğim.
Bugun kendini nasıl hissediyosun?
Bebişler napıyo?
kolera valla sen beni çok kızdırıyosun haaaa canım sıkıldı kafamı dağıtayım diye geldim bide ne geleyim karşımda şak diye senin msjın. Biz senle ne konuştuk tatlım ya, 7 haftalıkken duyacaksın diye bi kuralmı var fıstığım. Kendine acımıyon bari yavrucaklara acı. Evham yapıp onlarıda huzursuz etmeye ne hakkın var he söyle bana??
kızlar çok saolun destekleriniz için ayrıca kolera demek cuma günü beraber gitcez bakalım souçları yazarız inşallah kalp atışlarını duyarız . Düşük tehlikesi olsa kanamamız olur çok şükür ki öyle bişi olmadı cumayı bekliyorum az kaldı
ama olmuyoo böleee yaa cosalım eğlenelimmm yaniibaksana az kişiyiz canım, sayfanın demirbaşlarıda olmayınca kimsenin yazası gelmiyo sanırım. Subebek sabahtan epey bi costu ama şimdi yatıyo zaten topiği en çok o hareketlendiriyoben genelde kös kös bakmayı tercih ederim cucu
ama yaaa kalbime söz geçmiyokii neydemmmm bacım ama hissediyorum hamile olduğumu. Ne snir doktormuş halbuki dese cuma günü yine gel die hiç bişi anlamıcaktım. şimdiye kadar duymamız lazımdı dedi. çok yanlış bi tavır bence çok
ama olmuyoo böleee yaa cosalım eğlenelimmm yanii:118::118:su bebişimin ağrısı var yaa kıyamam ona yoksa o boş bırakmazdııı costururdu bizi minnoşş:81:
madam hamişderdi coşardı deli kırk kere söylersen olur demişlerdi üşünmeden kırk kere yazmış varmı böyle bi delilik sen ankaranın neresindesin canım
valla deli olmasak kafayı yicezz....:84::84:ankara emek sendemi ankara cnmmm
evet canım sincandayım ben, sen hamiş olunca bebeğine hediye getireyim o zaman tanışalım tamammı?
ayy vallaa ne güzelll olurr bende sana getiririm canımmmayy bi bebişimiz olsunda hayırlısıyla canım yaaa inşallah Allah büyüktür:97::97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?