Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş :18:

koleram nasılsın, geçen gün msj yazdım ama görmedin böceğim.
bugun kendini nasıl hissediyosun?
bebişler napıyo?

kıslaarrr ben birass yatıyorumm çok ağrımm var yordu beniii birasss uyuyabilirsemm belki geçerrr kendinizee iyi bakınn moralleri bozmak yokkk lütfennn kötü düşünceleri atınn yaaa kötü olmasa bile düşüne düşüne kötü yapıcaksınızzz allah allahhhh

hicranım bende 7 hafta 2 günlükken gittim çıkmadı kalp atışı yaa cumayı bekliorum bende düşün ne halde olduğumu sen en azından daha rahatsın bana göre mahvaldum 2 günde yaa ne zormuş :18:

Kolera valla sen beni çok kızdırıyosun haaaa canım sıkıldı kafamı dağıtayım diye geldim bide ne geleyim karşımda şak diye senin msjın. Biz senle ne konuştuk tatlım ya, 7 haftalıkken duyacaksın diye bi kuralmı var fıstığım. Kendine acımıyon bari yavrucaklara acı. evham yapıp onlarıda huzursuz etmeye ne hakkın var he söyle bana??

kızlar çok saolun destekleriniz için ayrıca kolera demek cuma günü beraber gitcez bakalım souçları yazarız inşallah kalp atışlarını duyarız . düşük tehlikesi olsa kanamamız olur çok şükür ki öyle bişi olmadı cumayı bekliyorum az kaldı

Hesaplamalarıma göre 4 haftalık bugün itibariyle...Haftaya kese görülür herhalde o zaman gideceğim doktora

gözükmyor canım 1 hafta faha beklemen lazım bence 4+3 ken ben gittim galiba 6 haftalık ken gözüküyomuş ama 6 hafta tam bitmiş olması lazım galiba ben de onu bekliyorum cnaım

Allah şifa versin canım yat dinlende geçsin inşallah

Hesaplamalarıma göre 4 haftalık bugün itibariyle...Haftaya kese görülür herhalde o zaman gideceğim doktora

tebrik ederim çok sevindim, sağlıkla kucağına alırsın inşallah

nasılsın hicrancım kimsecikler kalmamışş nerde bu kızlar yafff... sen nasılsın yoğurt aşeriyodun yedinmii tatlışşş

yaw bana hiç ikiz gibi gemiyo yaw

koleram nasılsın, geçen gün msj yazdım ama görmedin böceğim.
Bugun kendini nasıl hissediyosun?
Bebişler napıyo?

iyiyim canım napim oyalıyorum kendimi yarın perşembe çok şükür. Az kaldı doktora

ama yaaa kalbime söz geçmiyokii neydemmmm bacım ama hissediyorum hamile olduğumu. Ne snir doktormuş halbuki dese cuma günü yine gel die hiç bişi anlamıcaktım. şimdiye kadar duymamız lazımdı dedi. çok yanlış bi tavır bence çok

inşallah canımm yaa inşallah. Kalp atmasaydı kanama falan olurdu dimi bende yok öle bişi yani

ama olmuyoo böleee yaa cosalım eğlenelimmm yanii:118::118:su bebişimin ağrısı var yaa kıyamam ona yoksa o boş bırakmazdııı costururdu bizi minnoşş:81:

Ne alakaymış alla alla benim arkadaşımda 7 haftalıkken gitti duymadı 8 haftayı geçtikten sonra tekrar gitti üzme tatlı canını. Sorun olmadığını öğrenince kendine nasıl kızıp banada hak vereceksin gör bak ahanda buraya yazdım

ama olmuyoo böleee yaa cosalım eğlenelimmm yanii:118::118:su bebişimin ağrısı var yaa kıyamam ona yoksa o boş bırakmazdııı costururdu bizi minnoşş:81:

madam hamiş derdi coşardı deli kırk kere söylersen olur demişlerdi üşünmeden kırk kere yazmış varmı böyle bi delilik sen ankaranın neresindesin canım

koleram kızıcam ama sen hala kafanamı takıosunn yarın persembe öbür gün cuma bosuna üzüyosun kendiniii bebişleride üzme annesiii kalp atışlarını gümbür gümbür duyduğun zaman yüzündekiii gülümsemeyi düşün sürekliii ve mutlu ve neseli ol tamam mı balımmmm

ayrıca koleram Rabbim melekleri korur ve tüm kötülüklerden sakınır bunu düşünn bebişlerin Rabbimize emanett Allahım korur onları annişii sen üzme o tatlı canını bitanemm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…