- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.521
sabredelim dua edelim olur inşallah canımsen ne zamandır istiyosun canım
inşallah canım yeni sayılır bizim 2. ayımız bu ama cok istiyorusss Rabbim hayırlısını versin herseyinnn...hepimiz içinn:106::119:siz ne zamandır deniyosunuzz
aa daha çok yeniymiş inşallah çok zaman geçmeden hayırlısıyla versin Rabbim. Bizim 7 sene oldu canım eşimde sorun var tedaviyi bıraktık sadece bitkisel ilaçlar kullanıyoruz, tüp bebek aşılama falanda denemedik hiç. o süreç hem maddi hem manevi çok yıpratır biliyorum, ikimizde özel sektörde olduğumuz için izin almak zaten problem olacak o yüzden hiç düşünmedik. verecek olan Rabbim ol derse olacak
cucum çıkmam lazım yarın görüşürüz inşallah. öpüyorum yancıklarından
Selam kızlarrr, KOLERAcım hayırlısıyla cuma günü duyacaksın canım yavrularının kalp atışlarını, hiç merak etme. NERİSONAM valla benimde ikizim olsun inan bende istiyorum, hele bi de bi erkek bi kız olursa süper olur, inan zorluğu bi kaç sene sonra rahatsın.haklısın madamım, inşallah hepimizin ikizleri olur, herkes istiyo okuduğum kadarıyla ondan dedim
Allah şifa versin canım yat dinlende geçsin inşallah
sağoll bebişimmmm dinlenmek iyi geldiii
baksana az kişiyiz canım, sayfanın demirbaşlarıda olmayınca kimsenin yazası gelmiyo sanırım. Subebek sabahtan epey bi costu ama şimdi yatıyo zaten topiği en çok o hareketlendiriyoben genelde kös kös bakmayı tercih ederim cucu
ama olmuyoo böleee yaa cosalım eğlenelimmm yanii:118::118:su bebişimin ağrısı var yaa kıyamam ona yoksa o boş bırakmazdııı costururdu bizi minnoşş:81:
madam hamişderdi coşardı deli kırk kere söylersen olur demişlerdi üşünmeden kırk kere yazmış varmı böyle bi delilik sen ankaranın neresindesin canım
yaw bana hiç ikiz gibi gemiyo yaw
iyiyim canım napim oyalıyorum kendimi yarın perşembe çok şükür. Az kaldı doktora
ama yaaa kalbime söz geçmiyokii neydemmmm bacım ama hissediyorum hamile olduğumu. Ne snir doktormuş halbuki dese cuma günü yine gel die hiç bişi anlamıcaktım. şimdiye kadar duymamız lazımdı dedi. çok yanlış bi tavır bence çok
inşallah canımm yaa inşallah. Kalp atmasaydı kanama falan olurdu dimi bende yok öle bişi yani
aa daha çok yeniymiş inşallah çok zaman geçmeden hayırlısıyla versin Rabbim. Bizim 7 sene oldu canım eşimde sorun var tedaviyi bıraktık sadece bitkisel ilaçlar kullanıyoruz, tüp bebek aşılama falanda denemedik hiç. o süreç hem maddi hem manevi çok yıpratır biliyorum, ikimizde özel sektörde olduğumuz için izin almak zaten problem olacak o yüzden hiç düşünmedik. verecek olan Rabbim ol derse olacak
kıslar nasılsınız kimseler yok ki yalnız kaldım ama benn dün kontrolüm vardı bebişimin kalbini duydum şükür rabbim herkese nasip etsin inşşş
anladım canım ...önemli olan ümidi kesmemek ümidi kesersen olumsuz düşünürsen Rabbimde senden vazgecer her zaman olumlu olmak lasım ve dua etmek lasımm inşallah tez zamanda hamiş kalırsın canım benimmm hep birlikte anneliği tadarız
kolerammm çok kızıyorum sana, rahat ol bakim, bak burda herkes senin adına rahat,kimsenin içine kötü bişi doğmuyor, aynı zamanda evet kalbi dursa kanama olurdu,içini rahat tut bebemyaw bana hiç ikiz gibi gemiyo yaw
iyiyim canım napim oyalıyorum kendimi yarın perşembe çok şükür. Az kaldı doktora
ama yaaa kalbime söz geçmiyokii neydemmmm bacım ama hissediyorum hamile olduğumu. Ne snir doktormuş halbuki dese cuma günü yine gel die hiç bişi anlamıcaktım. şimdiye kadar duymamız lazımdı dedi. çok yanlış bi tavır bence çok
inşallah canımm yaa inşallah. Kalp atmasaydı kanama falan olurdu dimi bende yok öle bişi yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?