Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

personal canım kalbini duydun ya pıt pıt ohhh birimiz için içimiz rahatladı çok sevindim tatlım kucağımızada alalım inşallah hayırlısıyla şimdi diğer bekleyenlerin başına inşallahh
kıslar nasılsınız kimseler yok ki yalnız kaldım ama benn dün kontrolüm vardı bebişimin kalbini duydum şükür rabbim herkese nasip etsin inşşş

ayyy snekçim yaa sanmıyom ben ateşim düşmüş bu sabah umutsuz vakayım anlıycan hadi sen ol ben arkandan gelem tatlımm
yihuuuuuuuuuuuuuuu süpersin bebekk tatlı şeyler yede kanın düzelsin biras yerine gelsin canım çok sevindim
kısssslarrrr ben geldimmmm artıkk karnımm ağrımıyoorrrrrrrrrrrrrrrr :90::90::90:

günaydın canım ciğerim zeytin gözlüm eee anlat subebek aklına girmiş sende bi kerem sözü vermiş bulunmuşsun okudum valla geçmişte
canlarım ciğerlerim günaydııınnnnn

ayyy meraklı pakize hemn de sorzeytinden haber alamazsan gel bana sor
zeytinimmm hoşgeldinnn nasıll haberler güselmii????????

ayyy suu ben bi hamiş olmiim ısırcam kulağını haaaaa yok bebem geçmişe bakıyordum ve bitti artıkını sizlerleyim tatlımmmmmm günaydınn
hamişşş madamımmmmm,zuyalimmmm günaydınn bebişlerimmmm selam sabah yokmu???? :26:

kızlar hey müslümanlar kandilinizi kutlarım bu gece napıyosssssssss bol bol bebiş istiyoruz rabbimdennn koleram ve hicranım size özel dualrım olacak pıt pıt sesleri isticem rabbimden koleram için çifter çifter atsın dicem

pikiii affedildinnn o zaman şekerimm yoksa kıscaktımmm
günaydın canımmm olmamı hiç geçmişe bakıyodum ne çok kaynatmışsınız okuyamadım yavvvv

aminn canımmm aminnnnnnnnnn başta sen alıcaksın sonra ben

regaip kandiliniz mübarek olsunnnnnnn
bütün ömrünüzün kandil geceleri gibi mutlu ve huzurlu geçmesini diliyorummmm kuzucuklarımmm
allah hepimizede hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli,hayırlı evlatlar nasip etsinnn inşallahhhh

madamımmmm hep dua edicezzzz ama bu akşam daha da çok edicezkiii kabul olsunnnn inşallahhhhh
ayrıca ben duymuştum büyüklerdennn kandil geceleriniin hem ibadetle geçirmesi gerektiği söylenir yaaaaa işte oda bir ibadetmişşşş hemde çok sevapmışşş öyle diyorlardııı

hımmmm bende şey duyduydum tatlım bayram arefeleri ve kandil geceleri çok sevmeyin eşlerinizi diye banada büyüklerim öyle demişti hem bu akşam misafirimis var ayıp olmasın die bi gece önceye aldık

gülümmm üsülmeee napalımm kırmısılarda gelsinnkii sonra bebişş olsun dimi bide hiç gelmeyenleri düşünnn şükret bak benimde geldii napalımmm olsun şükür yinede
günaydın herkeseee:)batıma 1 gun var kırmızılar gelcek yıne gerıldim

seni kudurukkk seniiii madamıımmm sen hiç merak etme hamiş olmasan bileee hamiş kalıcaksınnn sen bu tempoylaaaa
söylememmmmmm aganigi naganigi:76::76:

selamlar arkadaşlar

ben bu tabloyu çözmeye çalışıyodum da,anlayamadım mesela 16 mayısta son reglini gören biri,hamile olduğunu anlayabiliyo mu?:44:
açıklar mısınız rica etsem tabloyu

heee yada 16 mayısta reglini bekliyo ama hamile olmuş oluyo ?:26:

selamlar arkadaşlar

ben bu tabloyu çözmeye çalışıyodum da,anlayamadım mesela 16 mayısta son reglini gören biri,hamile olduğunu anlayabiliyo mu?:44:
açıklar mısınız rica etsem tabloyu

bende soruyu pek anlamadım ama son reglin 16 mayıssa gelecek olan tarihin nedir regl olmak için

iyiyim madamımmm hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul etsin tüm isteyenlere bebiş nasip etsin olanlarında yavrucaklarını onlara bağışlasın:26::26:
sen nasılsan bebeemmm

iyidir bebem ne olsun yuvarlanıp gidios işte tatlım benim bu ayda hamiş değilim gibi bakalım nasip kısmet hangi aylara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…