- 20 Nisan 2011
- 2.642
- 1
- 106
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.541
canlarım ciğerlerim günaydııınnnnn
hamişşş madamımmmmm,zuyalimmmm günaydınn bebişlerimmmm selam sabah yokmu???? :26:
kıslar nasılsınız kimseler yok ki yalnız kaldım ama benn dün kontrolüm vardı bebişimin kalbini duydum şükür rabbim herkese nasip etsin inşşş
Selam kızlarrr, KOLERAcım hayırlısıyla cuma günü duyacaksın canım yavrularının kalp atışlarını, hiç merak etme. NERİSONAM valla benimde ikizim olsun inan bende istiyorum, hele bi de bi erkek bi kız olursa süper olur, inan zorluğu bi kaç sene sonra rahatsın.MADAMCIM inşallah hamişsindir canım ya, geçen ay seni yalnız bırakmadım, bu ay hamiş olursan yine yalnız bırakmam inşallah kırmızı kurdelayı takmam lazım artık
kısssslarrrr ben geldimmmm artıkk karnımm ağrımıyoorrrrrrrrrrrrrrrr :90::90::90:
canlarım ciğerlerim günaydııınnnnn
zeytinimmm hoşgeldinnn nasıll haberler güselmii????????
hamişşş madamımmmmm,zuyalimmmm günaydınn bebişlerimmmm selam sabah yokmu???? :26:
günaydın canımmm olmamı hiç geçmişe bakıyodum ne çok kaynatmışsınız okuyamadım yavvvv
günaydın canımmm olmamı hiç geçmişe bakıyodum ne çok kaynatmışsınız okuyamadım yavvvv
personal canım kalbini duydun ya pıt pıt ohhh birimiz için içimiz rahatladı çok sevindim tatlım kucağımızada alalım inşallah hayırlısıyla şimdi diğer bekleyenlerin başına inşallahh
ay valla sizzz adamı öldürürsünüzzz nasıl bişey bu madamımm böyleee bigün hamişimm bigün değilimmmm allah allah sen kocana bu aralar pek yanaşma çok yorulmuş olmalısınızzzz baksanaaaa birgün öyle bigün böyleee 2 günde birrr hahahaaaa
ayyy snekçim yaa sanmıyom ben ateşim düşmüş bu sabah umutsuz vakayım anlıycan hadi sen ol ben arkandan gelem tatlımm
valla zatenn kansızlık varrr olanda gitttiii tatlı yapınnn baklemmm hepinizzz su bebişeeee
yihuuuuuuuuuuuuuuu süpersin bebekk tatlı şeyler yede kanın düzelsin biras yerine gelsin canım çok sevindim
sössslerr tutulmalı dimii madamımmmm
günaydın canım ciğerim zeytin gözlüm eee anlat subebek aklına girmiş sende bi kerem sözü vermiş bulunmuşsun okudum valla geçmişte
zaytinnn söylemedii dahaaa alamadımm cevap söyle bakiimm sizzz naptınısss akşammm
ayyy meraklı pakize hemn de sorzeytinden haber alamazsan gel bana sor
ısırrr kısss ısır ben,iii hamişş olsanda ısır olmasandaaaa hem bu aralarr kilom neyimde aldımmmm tam ele avuca gelirimm vallahiiiiiiiiii
ayyy suu ben bi hamiş olmiim ısırcam kulağını haaaaayok bebem geçmişe bakıyordum ve bitti artıkını sizlerleyim tatlımmmmmm günaydınn
pikiii affedildinnn o zaman şekerimm yoksa kıscaktımmm
aminn canımmm aminnnnnnnnnn başta sen alıcaksın sonra ben
kızlar hey müslümanlar kandilinizi kutlarım bu gece napıyosssssssss bol bol bebiş istiyoruz rabbimdennn koleram ve hicranım size özel dualrım olacak pıt pıt sesleri isticem rabbimden koleram için çifter çifter atsın dicem
madamımmmm hep dua edicezzzz ama bu akşam daha da çok edicezkiii kabul olsunnnn inşallahhhhh
ayrıca ben duymuştum büyüklerdennn kandil geceleriniin hem ibadetle geçirmesi gerektiği söylenir yaaaaa işte oda bir ibadetmişşşş hemde çok sevapmışşş öyle diyorlardııı
günaydın herkeseee:)batıma 1 gun var kırmızılar gelcek yıne gerıldim
söylememmmmmm aganigi naganigi:76::76:
İsim Bat Sonuç
nazar boncuğum 4 Mayıs hamile
hurremx 4 Mayıs hamile
kolera_vebasi 6 Mayıs hamile
nerisona 12 Mayıs hamile
rabia1984 8 Mayıs hamile
fer22 13 Mayıs hamile
tolsan 12 Mayıs hamile
personall 8 Mayıs hamile
hicran 16 Mayıs hamile
burcuizmir 20 Mayıs hamile
eyllull 21 Mayıs hamile
pembeli86 hamile
nurummm 26 Mayıs hamile
magic16 02 Haziran hamile
morçilek 04 Haziran hamile
hellen 27 Mayıs
cherryguy 28 Mayıs
sevser 30 Mayıs
migi 02 Haziran
gulburak 03 Haziran
bernardo 03 Haziran
ecrinim32 05 Haziran
nikita 06 Haziran
bilgemadam 06 Haziran
zeytinn 08 Haziran
kedimeri 10 Haziran
cucu 11 Haziran
beralku 12 Haziran
berree 17 Haziran
snek18 17 Haziran
beklenti 20 Haziran
zuyal 20 Haziran
leader 21 Haziran
kadriye_33 24 Haziran
subebek 26 Haziran
Giriş Yap | Facebook
FACE GRUBUMUZ :)
zuyalim bebem napıyon nassın günaydın
selamlar arkadaşlar
ben bu tabloyu çözmeye çalışıyodum da,anlayamadım mesela 16 mayısta son reglini gören biri,hamile olduğunu anlayabiliyo mu?:44:
açıklar mısınız rica etsem tabloyu
iyiyim madamımmm hepimizin kandili mübarek olsun rabbim dileklerimizi kabul etsin tüm isteyenlere bebiş nasip etsin olanlarında yavrucaklarını onlara bağışlasın:26::26:
sen nasılsan bebeemmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?