- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.561
heee yada 16 mayısta reglini bekliyo ama hamile olmuş oluyo ?:26:
gülümmm üsülmeee napalımm kırmısılarda gelsinnkii sonra bebişş olsun dimi bide hiç gelmeyenleri düşünnn şükret bak benimde geldii napalımmm olsun şükür yinede
seni kudurukkk seniiii madamıımmm sen hiç merak etme hamiş olmasan bileee hamiş kalıcaksınnn sen bu tempoylaaaa
hımmm benim hocamm kimm bebekkinşallah inşallahhh
iyidir bebem ne olsun yuvarlanıp gidios işte tatlım benim bu ayda hamiş değilim gibi bakalım nasip kısmet hangi aylara
bende soruyu pek anlamadım ama son reglin 16 mayıssa gelecek olan tarihin nedir regl olmak için
ayy estafurullaaaahh madamımmmmm aşkoll ben senin kadannn çalışkan olameeyyyyonnnn benim koca yokkk geldiği zaman acısını çıkarıyorummmmmama inşallahhh kırmısılarr biterdee hafta sonu zaten 8 inde de evlenme yıldönümüzzzz ayrı geçircezzz düşünseneeeee
ayy estafurullaaaahh madamımmmmm aşkoll ben senin kadannn çalışkan olameeyyyyonnnn benim koca yokkk geldiği zaman acısını çıkarıyorummmmmama inşallahhh kırmısılarr biterdee hafta sonu zaten 8 inde de evlenme yıldönümüzzzz ayrı geçircezzz düşünseneeeee
hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim ama sen çalışmaları bayaaaa sıkı tuttun inşallah hamişsindir canıımmmm
teşekkür ederim yanıt için
sanırım 13,14 haziran olmalı..
ama hiç bir bilgim yok desem yeridir şu yumurtlama günleri,hangi günlerde özel olarak ilişki olmalı falan..
mesela biz 31 mayıs ve 1 haziranda denedik ilk defa korunmadan..
hadi hayırlısı..
beni aydınlatır mısınız bu konuda biraz canlar:78:
yani reglini 30 günde olduğunu varsayalım canım en saon 16 nisanda regl olmuş ondan sonraki olması gerekn tarih 16 mayıs ama olmadı reglini ve günü geçince hamile olduğunu haberi aldı...selamlar arkadaşlar
ben bu tabloyu çözmeye çalışıyodum da,anlayamadım mesela 16 mayısta son reglini gören biri,hamile olduğunu anlayabiliyo mu?:44:
açıklar mısınız rica etsem tabloyu
günaydın...
kandiliniz mübarek olsun kızlar..
olsun birgün hep yanında olacak bunu biliyoruz inşallahh bu arada nie ayrı kalıyonus yaw atla git yanına o gün olmıcan da ne zaman olcan eşin nerde kalıyor ankarada yada yap bi süprüs ayarla bi otel ohhhhhhhhh misler misler bebişte olsun o gece sabah topla pılını pırtını dön evine kardeşimmmm süprüsssssss yapp süprüsssssssss kısımmm hem çalışmıyosunda engelinde yok ohh misler gibi şölee ayy valla ben heyecan yaptım haaa
aayyyy bizimde 10 yıldönümümüz 1 sene olcekkksen kaç yıllık evliydin bebekimmm
yani reglini 30 günde olduğunu varsayalım canım en saon 16 nisanda regl olmuş ondan sonraki olması gerekn tarih 16 mayıs ama olmadı reglini ve günü geçince hamile olduğunu haberi aldı...
olması gereken regl tarihleri yazıyor orda son olduğu değil..
hamişşş zuyalimmmm madammıımmmm o kadannn çalıştıkiiiiii hamişşşşş
günaydın...
kandiliniz mübarek olsun kızlar..
hakkımızda hayırlısı neyse onu versin rabbim ama sen çalışmaları bayaaaa sıkı tuttun inşallah hamişsindir canıımmmm
berreemmmm günaydınn bebişimm hoşgeldinnnn
seninde kandilinn mübarek olsunn inşallahhhhh canımmm
öylede onlar eğitim yerinde kalıyorlar ondan ben orda kalamıyorumm hafta içleri sadece hafta sonu gidebiliyorumm yanına o kadannn zaten ben pek tercih etmiyorumm oraya gitmeyii çoğunlukla o evimisee geliyooo aşk yuvamızzz erkeğimmsizz olmass dimiiievte 59 gün sonra hep yanımda olucakkk inşallah hiç bırakmıcak benii bi yapğışcasss ölene kadannn ayrılmıcasss birbirimisdennnn :81::81::81::81::81::81::81::81: o yüzden bu hafta ben gidicem evlilik yıldönümüsü kutlucasss
bizim 3 bitip 4 e gircezzzz bebişimmm ohhh hadi hayırlısıııı allah daha nice senelerrr birlikjte olmayı nasip etsinn hepimiseeee
tabi benimde çok fazla bilgim yok ama bu siteyi takip et derim ben çoğu şeyi burdan öğrendim şimdi öncelikle bebiş istiyorsak reglimiz bitince gün aşırı ilişki yumurtlama olayıda var tabi ama bu kişiden kişiye değiştiği için riske atmamak lasım o yüzden gün aşırı ama yumurtlama günü hesaplamayı doktorlarımıs şöyle derler şimdi mesela benim adet döngüm 26 günde bir oluyorum bunu reglinin 1.gününden itibaren başlıyorsun diğer regl olduğun güne kadar geçen süre ok bebiş sonra bundan 14 çıkarıyorsun yani 26-14=12.gün benim yumurtlama günüm oluyormuş istatisliklere göre ama ben napıyorum 10.12.14.16 tarihlerinde eşimi çok seviyom anlaştık ama hep bebiş için yok okey valla su bebekle ben sana çok kızarıs önce kendimizi mutlu ediccez bebek 2.plan rabbim verirse verecektir zaten hımm sonrada ilişki bitince popomusun altına bir yastık şöyle 1 saat dinlenmece ok işte bu kaaaaaaaaa
Günaydın kızlar hayırlı kandiller olsun insallah...
o zaman tutmayabilir benim sanırım..
bende 26 günde bir oluyo gibiyim :78:
biz 15. ve 16. günde yaptık çünkü..
o zaman boşuna yapmayalım :86: töbeee
ne karışıkmış gerçekten..
yani fiks 14.-15.-16. günler değil yapılması gereken günler..ben öyle biliyodum.. hmm
teşekkür ederim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?