- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.581
Kızlar Günaydın Herkesin kandilini kutluyorum.
Günaydın kızlar hayırlı kandiller olsun insallah...
valla ne zaman tutacağı belli olmadığı için diyorum ya ben sana gün aşırı deneyin ya tutarsaaahem öle boşuna yapmayalım demek olmas bu akşamdan başla bence bırakma devam et e tabi bebiş için ve mutluluğumuz için herşey yaş kaç bide ne zamn regl olcan yaz da koleram senide listeye eklesin meg
tabi benimde çok fazla bilgim yok ama bu siteyi takip et derim ben çoğu şeyi burdan öğrendim şimdi öncelikle bebiş istiyorsak reglimiz bitince gün aşırı ilişki yumurtlama olayıda var tabi ama bu kişiden kişiye değiştiği için riske atmamak lasım o yüzden gün aşırı ama yumurtlama günü hesaplamayı doktorlarımıs şöyle derler şimdi mesela benim adet döngüm 26 günde bir oluyorum bunu reglinin 1.gününden itibaren başlıyorsun diğer regl olduğun güne kadar geçen süre ok bebiş sonra bundan 14 çıkarıyorsun yani 26-14=12.gün benim yumurtlama günüm oluyormuş istatisliklere göre ama ben napıyorum 10.12.14.16 tarihlerinde eşimi çok seviyom anlaştık ama hep bebiş için yok okey valla su bebekle ben sana çok kızarıs önce kendimizi mutlu ediccez bebek 2.plan rabbim verirse verecektir zaten hımm sonrada ilişki bitince popomusun altına bir yastık şöyle 1 saat dinlenmece ok işte bu kaaaaaaaaa
kıss seni yerim haaaa bal damlii gene sabah sabah ama değilim benim ateş düştü yaa üsüldüm bu sabahh
naber berrem günaydın bebeişimmmmmmmmmmmmm
evet bu ay sıkı tuttum ama bu ay sadece bide ateşim düştü bu sabah hamiş olamam sanırımmmm
valla ne zaman tutacağı belli olmadığı için diyorum ya ben sana gün aşırı deneyin ya tutarsaaahem öle boşuna yapmayalım demek olmas bu akşamdan başla bence bırakma devam et e tabi bebiş için ve mutluluğumuz için herşey yaş kaç bide ne zamn regl olcan yaz da koleram senide listeye eklesin meg hem belkide tutmuştur belli mi olu rabbimin işine karışılmazz o bilir burda heyecanla geçiyor günler bide yarşmaya nerden katılıyorsun çalışıyormusun yoksa evde şuan kahvaltı keyfimi yapıyorsun (((
hee mesajının devamı gelmiş
çalışmıyorum,evde kahvaltı keyfi yani
yarışma mı
izmirden katılıyorum :92:
belli olmaz tabi ne zaman tutup tutmıca,hayırlısı olsun inşallahhh... hepimiz için..
kıss seni yerim haaaa bal damlii gene sabah sabah ama değilim benim ateş düştü yaa üsüldüm bu sabahh
benim koçişşş izin vermessskii ben yalnızz oraya gideyimmm ama bende aklımda bi planlar varrr belkimm orda kalırım dönmem
off bebem adam sanki gece yarılarına kadar eğitimde haa eğitimin kapısında bekle ara kocana çık dıarı bakalım de tut kolundan at hotel odasına sabahı da o eğitimine gitsin sende atla otobüse git ismire ayy ne var bunda bu kadar kardeşim yaaa süprüs süprüss
berreemmmm günaydınn bebişimm hoşgeldinnnn
seninde kandilinn mübarek olsunn inşallahhhhh canımmm
naber berrem günaydın bebeişimmmmmmmmmmmmm
hoşgeldin aramıza..
27 yaş canım..
ne zaman regl olcam; valla 16 mayısta olmuştum en son..
sanırım 13 haziranda olurum.. (olmam inşallahh :90:)
isteyen herkese bebiş versin Allah inşallahhh...
madamımmmmm senin prof.luğun gelmişş bitoşumm beeee buralarda harcanıyosunnn hemen kadın doğum profu ilan ediyorumm seniii madamımmmaaa tamamen katılıyorummm ama benceeee o yumurtlama günlerini hiç kafanızda planlamayın kim içimizi biliyorkiiii belki o zaman tutmasss başka zaman tutarr tecavüze uğrayanlarada aaa durun bu kadının yumurtlama dönemi değill bunun hadii bunu yapalım demiyorlar dimii şekerimmmmmne zaman nasipse o zamannnn bi kereee onudaa zorunluluk gibi yapmamalısınızzz kısarımm vallaaaa
sonra zevksissss bişey çıkar ortaya görürsünüzzz allah korusunnn
yarışma mı
belli olmaz tabi ne zaman tutup tutmıca,hayırlısı olsun inşallahhh... hepimiz için..
zeytinimmm hoşgeldinnn nasıll haberler güselmii????????
seninkindedeee damlamışş dün geceeeee heheheheeeolmasada dün geceden sonra bi daha çıkacak ateşlerrrr :90::90::90::90::90::90::90:
benim koçişşş izin vermessskii ben yalnızz oraya gideyimmm ama bende aklımda bi planlar varrr belkimm orda kalırım dönmem
iyiyim berrem bende ne olsun sohbet ediik işte bizdehoşbuldum tatlım nasılsın..?
iyiyim madamım sen nasılsın..?
banada iikissssssssss biliyooon dimmeee unutma benii bu arada subebekimde ikis istiyii ona istemeyi unuutmahayırlı kandiller bebişim sanada hepimiz çok çok dua edicez inşallahh Mrb kıslar ben geldim, nasılsınız bugün? ben çok mutluyum malumbugün kandil o sebepten yani:)
Kandiliniz mübarek olsun çok çok dua edin, ben hepinize dua etcem inşallah. madamla kendime ikizistiycem varmı başka özel isteği olan? sımsıkı kucaklayıp öpüyorum hepinizi
valla ne zaman tutacağı belli olmadığı için diyorum ya ben sana gün aşırı deneyin ya tutarsaaahem öle boşuna yapmayalım demek olmas bu akşamdan başla bence bırakma devam et e tabi bebiş için ve mutluluğumuz için herşey yaş kaç bide ne zamn regl olcan yaz da koleram senide listeye eklesin meg hem belkide tutmuştur belli mi olu rabbimin işine karışılmazz o bilir burda heyecanla geçiyor günler bide yarşmaya nerden katılıyorsun çalışıyormusun yoksa evde şuan kahvaltı keyfimi yapıyorsun (((
ohhh ne güselllll bende yapmak istiyorum ondannnn kahvaltı yaniiii :26:
yarışma mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?