Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

27 yaş canım..
ne zaman regl olcam; valla 16 mayısta olmuştum en son..
sanırım 13 haziranda olurum.. (olmam inşallahh :90:)

isteyen herkese bebiş versin Allah inşallahhh...

madamımmmmm senin prof.luğun gelmişş bitoşumm beeee buralarda harcanıyosunnn hemen kadın doğum profu ilan ediyorumm seniii madamımmmaaa tamamen katılıyorummm ama benceeee o yumurtlama günlerini hiç kafanızda planlamayın kim içimizi biliyorkiiii belki o zaman tutmasss başka zaman tutarr tecavüze uğrayanlarada aaa durun bu kadının yumurtlama dönemi değill bunun hadii bunu yapalım demiyorlar dimii şekerimmmmm ne zaman nasipse o zamannnn bi kereee onudaa zorunluluk gibi yapmamalısınızzz kısarımm vallaaaa
sonra zevksissss bişey çıkar ortaya görürsünüzzz allah korusunnn

hee mesajının devamı gelmiş

çalışmıyorum,evde kahvaltı keyfi yani
yarışma mı
izmirden katılıyorum :92:

belli olmaz tabi ne zaman tutup tutmıca,hayırlısı olsun inşallahhh... hepimiz için..

hoşgeldin aramıza..

seninkindedeee damlamışş dün geceeeee heheheheee olmasada dün geceden sonra bi daha çıkacak ateşlerrrr :90::90::90::90::90::90::90:

Mrb kıslar ben geldim, nasılsınız bugün? ben çok mutluyum malumbugün kandil o sebepten yani:)
Kandiliniz mübarek olsun çok çok dua edin, ben hepinize dua etcem inşallah. madamla kendime ikizistiycem varmı başka özel isteği olan? sımsıkı kucaklayıp öpüyorum hepinizi

hadi bakalım inşallah olmazsınnn bu tarihleri bi kenara not al hep tamammı bi takvim bu kendine özel olarak bunları işaretlee şu gün oldum bugün bitti şu gün olmam lazım gibi küçük notlar al kendine emi
27 yaş canım..
ne zaman regl olcam; valla 16 mayısta olmuştum en son..
sanırım 13 haziranda olurum.. (olmam inşallahh :90:)

isteyen herkese bebiş versin Allah inşallahhh...

heeeyy teeyy teyyy seviom seni su bebek ya kafam benim tabikide zorunlu olmicekkk keyifli keyiflii
offf offf bende doğurunca artık evde bi kaç ay keyf yaparımm diye umut ediyomhımm burda bi kaç arkadaşımızda izmirden bernardom subebekim birisi daha vardı amma unuttummm

Maria73 01 Haziran
Hamileyim 02 Haziran
Emelist 02 Haziran
Bernardo 03 Haziran
Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran

Kızlar listede olan arkadaşlar bu topiktete yer alıyor bir gelişme varmı hamiş haberlerimiz var mı haziran ayındaki listeyede haber verirlerse seviniriz merakla bekliyoruzz

günaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

mayıs diyo ya topikte,şimdi biz haziranda umut etmiyo muyuz hamileliği?:26:

çok alemsin pek şekersin bal akıyor hersözünden birtanemsin hayat dolu hep gözlerin sensin benim favorim çok alemsinnaferim kal orda kal gelmeee sakınnn orda nerde kalıyorsunuzz

bebişimmm sanada hayırlı kandiller olsunnn
Günaydın kızlar hayırlı kandiller olsun insallah...

bencede işi şansa bırakmayın süreklliii çalışınnnn boş durmayınn ngelsinn bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…