Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çıldırıyossss eeeeeeeeeeeee sonuç mutlu oldun mu mesela iyicemisin bugün kociş şaşırdımı aferim sana yarın akşam tekrar artık böleeeebizden kurtuluşun yok
ya biselam verip kaçmak zorunda kaldım. acil işim çıktı. geldim şimdi.
sözümü tuttum bebekim :78::78::78:

günaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh

eveettttttttttttt amiinnnnnnnnnn

mayıs diyo ya topikte,şimdi biz haziranda umut etmiyo muyuz hamileliği?:26:

evet canım ama burda mutluyuz biz haziran çok karışık hemde. o sebepten burdayız ve burda haziranı takip ediyoz

banada iikissssssssss biliyooon dimmeee unutma benii bu arada subebekimde ikis istiyii ona istemeyi unuutma hayırlı kandiller bebişim sanada hepimiz çok çok dua edicez inşallahh

Biliyom tatlım ama suyunda ikiz istediğini şimdi öğrenmiş oldum

günaydınnn nurumcummmmmm hayırlı kandillerr bebişimm nasılsın bugünn mide bulantıları devammmııı?? annesinin minik fındığııı senin kandili kutluyoo bakkk
Kızlar Günaydın Herkesin kandilini kutluyorum.

kızzzz olmazsınn inşallahhhh hadi gelsinn şişkooo göbişlerrr toplanalım artıkk biraraya gebeş gebeşşşş
27 yaş canım..
ne zaman regl olcam; valla 16 mayısta olmuştum en son..
sanırım 13 haziranda olurum.. (olmam inşallahh :90:)

isteyen herkese bebiş versin Allah inşallahhh...
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

istiyo istiyo bi taşla iki kuşu o da istiyo baştan iki olsun ki arkadan bi kaç tane daha yapmaya zamanımız kalsın ben en az 3 istiyom yaaa ne zaman olcak bu bebişer hade artık vaktimis geçecek bebiş ya rabbim verse tez vakkitte şöyle hayırlısı ile inşallahhh

kociş çok mutlu oldu da ben yine bişe hissetmedim ama olsun. buda bişeydir :)
çok seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

kolera, madamcımmm günaydın bebeklerim.............

kolera az kaldı yarına canım benm içini ferah tut. tostunu da yeee

günaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
hoşgeldin canımmm inşallah bu sefer duyacaksın pıt pıtlarıı ne zaman gidiyodun dr
yaaa bi telefonla görüştümmm kaç sayfa oldu çok geride kaldımmmm yazamıyorummmm

offff bende takip edemiyorum accık haberleree falan bakam dedim teeee gitmiş sayfalar Allah muhabbetimizi artırsın

günaydınn güsell annişşş nasılsın bakalım bugünn pıtırcıklarınlaaa yarına az kaldı bak pıt pıt pııtt pııt duycaksın onlarıı ne güselll bol bol dua et bugünn bende edicemm sizlerr içinnnnn

olurmuuu bebişimm bizlerde daha hamiş değilizzz ama burda güsell bir arkadaşlığımız oldu burayı bırakmıcass bisss sende kal tamammıı??
mayıs diyo ya topikte,şimdi biz haziranda umut etmiyo muyuz hamileliği?:26:

zeytinimmm canımm aferrrinn kısss sana sözünde durmasaytdın konuşmasdımm senle zateeenn ee nasılll değiştimi düşünceleriiin??????????
ya biselam verip kaçmak zorunda kaldım. acil işim çıktı. geldim şimdi.
sözümü tuttum bebekim :78::78::78:

hayırlısıyla tez zamanda inşallah canım. ben inanıyorum olacak

ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi

ha söyle koleram yola geldin en sonunda

yaaa bi telefonla görüştümmm kaç sayfa oldu çok geride kaldımmmm yazamıyorummmm

ooohhh sefam olsunnn hep bizmi geride kalacaz,geçmişi okumayı gözüm yemeyincede madammm ooo sende yapıyo bana oku oku ben yenilerini yazayımki sana iş çıksın

test sonucu belli oldu yani. çok sevindim ya

evet canım bizde çok sevindik kan sonucumu alcam dua edin dedi ama sonrasını takip edemedim

sende benimm madamımm benimmm senii çok seviyorummmm madamımmmm madamımmmm madamımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm hamişşşş madamımmmm seksiii madamımmmmmmm madamımmmmmm
yenimahallede oesd binasında canımcımmm ben pek ankarayı sevmedimmde ondan pek oraya gidesim gelmiyooo ismir gibi değil orasııı ama koçiş hep ordaaa kıyamıyorumm o çok yoruluyoo gidip gelirken bende giğdiyiim diyorum arasıraa sürekli kalamamkii orda canımcımm nasıl kalayımm ben oraya gidince çok masraflı oluyorummm :26: ondann yaniii

günaydın güzel bernardommm hamişmiyis kıss ne diyon bugün ben deelem ateşim düşmüş
kolera, madamcımmm günaydın bebeklerim.............

kolera az kaldı yarına canım benm içini ferah tut. tostunu da yeee

olsun bebiş yavaş yavaş sırayla zamanımız bol nasılsa bunu başardın ya olsun en azından sen başlamakla en büyük adımı attın ee rabbimde görüyo kocasını mutlu eden bi kadın var çabalayan bir kadın var elbette seni de görecektir unutma bizde seni çooooook seviyoss zeytin gözlümmmm

atıyo tabe bebişim yaa atmasmı hiç onun minnacık kalbisi bak koca tostu nasıl da yedirmiş sana afer rinn
ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi

olmasmıı adam şaşırmıştır eminimmm benimm hanım iyimisinn hatunummmm ciddimisinnnn???
herakşam herakşam siz çok ara vermişsinizzz olmasss alışana kadar hergünnnn sonra düşünürüsss isizn günlerin sayısını

evet ikisss bir kerede iki bebişş doğurayımm çıksın aradannn yoksa ben onları çıkaramam :26: bizim ailenin doğumlarıı çok kötüüü oluyooo

Biliyom tatlım ama suyunda ikiz istediğini şimdi öğrenmiş oldum [/QUOTE]

kısss yazıkk kısss adama günahh günahhh allahtan korkkkk bunun vebali var biliyomusunn gerçektennnnnnnn bakkk çok ciddiyimmmm:92::92::92::92: hep böyle olmalıyıssss olmalııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…