- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.601
ya biselam verip kaçmak zorunda kaldım. acil işim çıktı. geldim şimdi.
sözümü tuttum bebekim :78::78::78:
günaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
mayıs diyo ya topikte,şimdi biz haziranda umut etmiyo muyuz hamileliği?:26:
banada iikissssssssss biliyooon dimmeee unutma benii bu arada subebekimde ikis istiyii ona istemeyi unuutmahayırlı kandiller bebişim sanada hepimiz çok çok dua edicez inşallahh
Kızlar Günaydın Herkesin kandilini kutluyorum.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn27 yaş canım..
ne zaman regl olcam; valla 16 mayısta olmuştum en son..
sanırım 13 haziranda olurum.. (olmam inşallahh :90:)
isteyen herkese bebiş versin Allah inşallahhh...
eveettttttttttttt amiinnnnnnnnnn
evet canım ama burda mutluyuz biz haziran çok karışık hemde. o sebepten burdayız ve burda haziranı takip ediyoz
Biliyom tatlım ama suyunda ikiz istediğini şimdi öğrenmiş oldum
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çıldırıyossss eeeeeeeeeeeee sonuç mutlu oldun mu mesela iyicemisin bugün kociş şaşırdımı aferim sana yarın akşam tekrar artık böleeee bizden kurtuluşun yok
kolerammmm bebişimm az kaldı yarına bebeğimm ne güzelll
morçilek hamile canım
hoşbuldum tatlım nasılsın..?
berrremmmmmm canımmm berrremmmm iyiyimm bugün bak kan kaybından da ölmedim şükürrrr burdayımm yine kafa patlatmaya geldimm ben
hoşgeldinnn bebişimmmm sefalarrr getirdinnnn hepimizin duası hepimizeee osssunnn inşallahhhhhhhh bende ikisss istiyorumm ama biri kıs biri erkek oloorrrmuu bebişimm çok özel siparişş gibi olsu sanırsammm ayıp bana :26:
Mrb kıslar ben geldim, nasılsınız bugün? ben çok mutluyum malumbugün kandil o sebepten yani:)
Kandiliniz mübarek olsun çok çok dua edin, ben hepinize dua etcem inşallah. madamla kendime ikizistiycem varmı başka özel isteği olan? sımsıkı kucaklayıp öpüyorum hepinizi
hadi bakalım inşallah olmazsınnn bu tarihleri bi kenara not al hep tamammı bi takvim bu kendine özel olarak bunları işaretlee şu gün oldum bugün bitti şu gün olmam lazım gibi küçük notlar al kendine emi
bende seniiii madamımmmmm hemdee çokkkkkkkkkkk keyifsizzz olmaazzzzzz olamamalıııı olamaaaazzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
heeeyy teeyy teyyy seviom seni su bebek ya kafam benim tabikide zorunlu olmicekkk keyifli keyiflii
offf offf bende doğurunca artık evde bi kaç ay keyf yaparımm diye umut ediyomhımm burda bi kaç arkadaşımızda izmirden bernardom subebekim birisi daha vardı amma unuttummm
keyiiifff keyiiifff yatışşşşşşşşşşşşşşşş ohhhhh ne güseeellllll bebeişle yatılabilirmi bilmem ama osssunnn o osssunnda yatılmasın keyifler bi kenara onun keyfi yeterr zatennn
hoşgeldin canımmm inşallah bu sefer duyacaksın pıt pıtlarıı ne zaman gidiyodun drgünaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
yaaa bi telefonla görüştümmm kaç sayfa oldu çok geride kaldımmmm yazamıyorummmm
günaydın canımcıklarımmmmmmmm ne güzel bi kandil günü dimi. rabbim bu güzel günün hürmetine bizlere hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhhhh
ya biselam verip kaçmak zorunda kaldım. acil işim çıktı. geldim şimdi.
sözümü tuttum bebekim :78::78::78:
istiyo istiyo bi taşla iki kuşu o da istiyo baştan iki olsun ki arkadan bi kaç tane daha yapmaya zamanımız kalsın ben en az 3 istiyom yaaa ne zaman olcak bu bebişer hade artık vaktimis geçecek bebiş ya rabbim verse tez vakkitte şöyle hayırlısı ile inşallahhh
ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi
yaaa bi telefonla görüştümmm kaç sayfa oldu çok geride kaldımmmm yazamıyorummmm
test sonucu belli oldu yani. çok sevindim ya
çok alemsin pek şekersin bal akıyor hersözünden birtanemsin hayat dolu hep gözlerin sensin benim favorim çok alemsinn aferim kal orda kal gelmeee sakınnn orda nerde kalıyorsunuzz seninkindedeee damlamışş dün geceeeee heheheheeeolmasada dün geceden sonra bi daha çıkacak ateşlerrrr :90::90::90::90::90::90::90:
iyiyim berrem bende ne olsun sohbet ediik işte bizde
banada iikissssssssss biliyooon dimmeee unutma benii bu arada subebekimde ikis istiyii ona istemeyi unuutmahayırlı kandiller bebişim sanada hepimiz çok çok dua edicez inşallahh
bernardomm sende ismirdenmişsinnnn????????????? ben yenii öğrendimmm bebişimmm nerelerdesin sen bakiim??? kıss tanıdık çıkarmışsızzzzgünaydınnnn kızlar naberrr. morçilekten bi haber var mı
kolera, madamcımmm günaydın bebeklerim.............
kolera az kaldı yarına canım benm içini ferah tut. tostunu da yeee
kociş çok mutlu oldu da ben yine bişe hissetmedim ama olsun. buda bişeydir :)
çok seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi
zeytinimmm canımm aferrrinn kısss sana sözünde durmasaytdın konuşmasdımm senle zateeenn ee nasılll değiştimi düşünceleriiin??????????
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hadi çıldırıyossss eeeeeeeeeeeee sonuç mutlu oldun mu mesela iyicemisin bugün kociş şaşırdımı aferim sana yarın akşam tekrar artık böleeee bizden kurtuluşun yok
istiyo istiyo bi taşla iki kuşu o da istiyo baştan iki olsun ki arkadan bi kaç tane daha yapmaya zamanımız kalsın ben en az 3 istiyom yaaa ne zaman olcak bu bebişer hade artık vaktimis geçecek bebiş ya rabbim verse tez vakkitte şöyle hayırlısı ile inşallahhh
kociş çok mutlu oldu da ben yine bişe hissetmedim ama olsun. buda bişeydir :)
çok seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?