Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

[/QUOTE]

aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras

tabii tabiii bişeydirrr tabiii hemde byüük bir gelişmediirrr sen meraklanmaaa sadeceee verr gitsinnn düşünme hiççç bisde seni sevciyossss bakkk seni yersem biterrr ondan sıkıyorumm böyleeee :90::90::90::90:
kociş çok mutlu oldu da ben yine bişe hissetmedim ama olsun. buda bişeydir :)
çok seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

işte böylleee inan kendineee sen kendine inanmazsann başkaları sana nasıl inancakkii koleramm dimi ama ohhh beee normale döndü herkes bugünnnnn ohhhhhhhhhhhh rahatladımm bak şimdi
ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi

ama neden öyle diyosun ben yetiştimm bileeee
ooohhh sefam olsunnn hep bizmi geride kalacaz,geçmişi okumayı gözüm yemeyincede madammm ooo sende yapıyo bana oku oku ben yenilerini yazayımki sana iş çıksın

hergünn hergünn bak sen de bayaaa bi gelişme var zeytinimm yarın düşünüyosunnn ne güsellll
ya bebişkom henüz bi his yok ama olsun gelişme var dimi :):) belkim yakında hissederim bişeyler dimi amaa

kısss yazıkk kısss adama günahh günahhh allahtan korkkkk bunun vebali var biliyomusunn gerçektennnnnnnn bakkk çok ciddiyimmmm:92::92::92::92: hep böyle olmalıyıssss olmalııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

aaa seninkisi pembemi ne güzell benimki kırmısı gelecek
bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio

pişttt sen sus bakim buna bebek karar verecek baksana ben gün aşırı dedim bebem hergün dii vijjdansızz bu vijdansızzzzzzz
aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras [/QUOTE]

Son düzenleme:
aaa zeytinimmmm nasıl vicdansızz dersin banaa sen nesinn pekiii koçişe 2 gün vermek te ne demek oluyoo canımm vicdansız kim acep kuşum??????

aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras [/QUOTE]

evet canım az kaldı :18:
Bu arada ikimiz iinde büyük gün yarın senin de bat

ayyy canımcımm inşallah ikinistenden güselll haberleriniiziii bekliyoruss ama koleram sende bugüğn gelişme var canımmm aferinn benimm güselll annişkommaaaa

[aaa seninkisi pembemi ne güzell benimki kırmısı gelecekQUOTE=bernardo;19502082]bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio

pişttt sen sus bakim buna bebek karar verecek baksana ben gün aşırı dedim bebem hergün dii vijjdansızz bu vijdansızzzzzzz

aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras [/QUOTE][/QUOTE]

benm önce pembe pembe başlar canım dünde başladı. en azından zamanında olur inşallah. geçen seferki gibi gecikmesin.

ayyy canımcımm inşallah ikinistenden güselll haberleriniiziii bekliyoruss ama koleram sende bugüğn gelişme var canımmm aferinn benimm güselll annişkommaaaa[/QUOTE]

sucum böle acıkıyorum ya midem kazınıyo hani. o yüzden umutluyum yani

[aaa seninkisi pembemi ne güzell benimki kırmısı gelecekQUOTE=bernardo;19502082]bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio

aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras [/QUOTE][/QUOTE]
amam madamımmm baksana zeytineeeee o vermiyoken vicdansızz olmuyoda ben hergün dediğimdemiii vijdansızzz oluyorummmm

ayyy canımcımm inşallah ikinistenden güselll haberleriniiziii bekliyoruss ama koleram sende bugüğn gelişme var canımmm aferinn benimm güselll annişkommaaaa

sucum böle acıkıyorum ya midem kazınıyo hani. o yüzden umutluyum yani [/QUOTE]

kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm

sucum böle acıkıyorum ya midem kazınıyo hani. o yüzden umutluyum yani

kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm[/QUOTE]

ama bak doktora nasıl kızıyorum düşündükçe. böyle kalp atışı çıkması lazımdı şimdiye kadar diyip telaşlandıracağına. olabilir böle şeyle cumaya kadar çıkar dese o zaman böle bu kadar telaş yapmıcam. anacım bizim türk doktorları insan psikolojisine hiç önem vermiyo sinir oluyorum

kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm

ama bak doktora nasıl kızıyorum düşündükçe. böyle kalp atışı çıkması lazımdı şimdiye kadar diyip telaşlandıracağına. olabilir böle şeyle cumaya kadar çıkar dese o zaman böle bu kadar telaş yapmıcam. anacım bizim türk doktorları insan psikolojisine hiç önem vermiyo sinir oluyorum [/QUOTE]

evet bu konuda haklısın canımm ama sen meraklanmaaa bebişimm herşey yolunda bak yarın gidince anlayacaksın boşuna canımı sıkıp,telaşlanmışım diceksinn bebişlerinede bu kadar sıkıntını hissettirdiğin için üzülceksinnnn

ay evet bernardom ya vaktinde gelemside mühim bişi benimde gecikmesin zate gecikirse kesin hamileyimdir diye hoplar zıplarım yıllardır hiç gecikmedim ben [/QUOTE]

benm önce pembe pembe başlar canım dünde başladı. en azından zamanında olur inşallah. geçen seferki gibi gecikmesin.[/QUOTE]

oyyy ben seni yirim bebem ya hiç vicdansız olurmusun sen ya ama ben azcıkta arkadaşımızı düşündüm ondan baştan alışana kadar birgüncük ara vese bare sonra günde 3-5 e çıkarırısss merak etme senn bebemm benim yaa minnoş bebişş uşşş tosbikte olmuş tam ısırmalık yani [/QUOTE]
amam madamımmm baksana zeytineeeee o vermiyoken vicdansızz olmuyoda ben hergün dediğimdemiii vijdansızzz oluyorummmm [/QUOTE]

aynen öle tatlımı tatlı
kız sen ne tatlı bişeysin yaa :)

Evet bulandırıyor teyzesi. Cumartesi doktor kontrolüm var. İnşallah bir sorun çıkmaz. Endişeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…