- 19 Nisan 2011
- 1.166
- 37
- 113
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.621
günaydın güzel bernardommm hamişmiyis kıss ne diyon bugün ben deelem ateşim düşmüş
bernardomm sende ismirdenmişsinnnn????????????? ben yenii öğrendimmm bebişimmm nerelerdesin sen bakiim??? kıss tanıdık çıkarmışsızzzz
[/QUOTE]olmasmııadam şaşırmıştır eminimmm benimm hanım iyimisinn hatunummmm ciddimisinnnn???
herakşam herakşam siz çok ara vermişsinizzz olmasss alışana kadar hergünnnn sonra düşünürüsss isizn günlerin sayısını
:
kociş çok mutlu oldu da ben yine bişe hissetmedim ama olsun. buda bişeydir :)
çok seviyorum sizi yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ay evet madamım yaaa benim bebeğimin kalbi atıyo bence yoksam kocaman bi toztu yediğim halde hala aç olmazdım dimi
ya bebişkom henüz bi his yok ama olsun gelişme var dimi :):)belkim yakında hissederim bişeyler dimi amaa
kısss yazıkk kısss adama günahh günahhh allahtan korkkkk bunun vebali var biliyomusunn gerçektennnnnnnn bakkk çok ciddiyimmmm:92::92: :92: :92: hep böyle olmalıyıssss olmalııılarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kolera, madamcımmm günaydın bebeklerim.............
Kolera az kaldı yarına canım benm içini ferah tut. Tostunu da yeee
konaktayım bebem
bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio
evet canım az kaldı :18:
Bu arada ikimiz iinde büyük gün yarın senin de bat
[aaa seninkisi pembemi ne güzell benimki kırmısı gelecekQUOTE=bernardo;19502082]bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio
aaa zeytinimmmm nasıl vicdansızz dersin banaa sen nesinn pekiii koçişe 2 gün vermek te ne demek oluyoo canımm vicdansız kim acep kuşum??????
aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras
[aaa seninkisi pembemi ne güzell benimki kırmısı gelecekQUOTE=bernardo;19502082]bende değilim bebem ateş ölçmüyorum ama pembeler gelio
aaa zeytinimmmm nasıl vicdansızz dersin banaa sen nesinn pekiii koçişe 2 gün vermek te ne demek oluyoo canımm vicdansız kim acep kuşum??????
:
ayyy canımcımm inşallah ikinistenden güselll haberleriniiziii bekliyoruss ama koleram sende bugüğn gelişme var canımmm aferinn benimm güselll annişkommaaaa
sucum böle acıkıyorum ya midem kazınıyo hani. o yüzden umutluyum yani
bizde seninle bebişimizin kandilini kutlarıs bie bol bol dua edin nurummm
günaydın canım hayırlıkandiller bebiş nasıl tekmeler atmaya başladımı
kız sen ne tatlı bişeysin yaa :)
kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm
[/QUOTE]pişttt sen sus bakim buna bebek karar verecek baksana ben gün aşırı dedim bebem hergün dii vijjdansızz bu vijdansızzzzzzz
aman bebekim sende pek vicdansız çıktın. öyle hergün hergün olur mu. benide düşün biras
[/QUOTE]pişttt sen sus bakim buna bebek karar verecek baksana ben gün aşırı dedim bebem hergün dii vijjdansızz bu vijdansızzzzzzz
kız sen ne tatlı bişeysin yaa :)
günaydınnn nurumcummmmmm hayırlı kandillerr bebişimm nasılsın bugünn mide bulantıları devammmııı?? annesinin minik fındığııı senin kandili kutluyoo bakkk
kızzzz olmazsınn inşallahhhh hadi gelsinn şişkooo göbişlerrr toplanalım artıkk biraraya gebeş gebeşşşş
aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
benmiii?????????????? :26::26::26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?