Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm

ama bak doktora nasıl kızıyorum düşündükçe. böyle kalp atışı çıkması lazımdı şimdiye kadar diyip telaşlandıracağına. olabilir böle şeyle cumaya kadar çıkar dese o zaman böle bu kadar telaş yapmıcam. anacım bizim türk doktorları insan psikolojisine hiç önem vermiyo sinir oluyorum [/QUOTE]

Bende cumartesi ilk defa gidicem koleram meraktayım günler geçmiyor. Endişeliyim.

madamımmm benimm sen zaten daha yeni evlisinn bebeimmmm senin şansın çok daha fazla hem ialçta az kullanmışsınnn bence %99 diyorumm ben madammmımm hamişşşşşş
ay evet bernardom ya vaktinde gelemside mühim bişi benimde gecikmesin zate gecikirse kesin hamileyimdir diye hoplar zıplarım yıllardır hiç gecikmedim ben

kimin kısss önce pembeee başlayan burayı kaçırdımmı bennn :44::44:
benm önce pembe pembe başlar canım dünde başladı. en azından zamanında olur inşallah. geçen seferki gibi gecikmesin.[/QUOTE]

beni yimeyinnnn koçişlerinizi yiyin sizzzz sonrada gelip burdaaa sakın bebiş istios demeyinnn sakınnnnn onu yapmadan bebişşşş nasıl olcakkkk siz meryem anamısınız kıslarrrr ilk zamanlar alışsınnn alışmışşş ... beterdir derlerrr sonra biss zaten yeter deriss sana en makbulu haftada 2 kezz canımcımm tecrübe konişiiiii
oyyy ben seni yirim bebem ya hiç vicdansız olurmusun sen ya ama ben azcıkta arkadaşımızı düşündüm ondan baştan alışana kadar birgüncük ara vese bare sonra günde 3-5 e çıkarırısss merak etme senn bebemm benim yaa minnoş bebişş uşşş tosbikte olmuş tam ısırmalık yani[/QUOTE]
amam madamımmm baksana zeytineeeee o vermiyoken vicdansızz olmuyoda ben hergün dediğimdemiii vijdansızzz oluyorummmm [/QUOTE]

aynen öle tatlımı tatlı[/QUOTE]

sizzzdee çokkk tatlısınızzzz hemdeee fıstık sarmaaa çok severimm ben ama az yiyebiliyorum bende şeker var :26:

nurummcummm allahın izniyle hiçbir sorun yok tatlımmm
o mide bulantılarını da sorun olarak görme sakınn annesi kızz napsınn o daha küçücükkk tutuncak yer arıyo içindeee kısmaaa ona tamammııı? bebişinnn sana ne diyooo biliyomusun???
'' annemi böyle yorduğum içinn çok üsülüyorummm ama ben bi doğayımm annişimm beni kucağına bi kerecik alsınn bak herşeyii nasıll unutturcamm ona,yeterki beni sevsinn ve beni korusun hemen sıkılıppp ,üsülmesiinnnn ''diyooo
Evet bulandırıyor teyzesi. Cumartesi doktor kontrolüm var. İnşallah bir sorun çıkmaz. Endişeliyim.

ayyy zeytinnnimm karamısın yeşilmisinn bilmemm ama bende senii çok seviyorummm benimmm için kırma,zeytin yağlı,limonlu azcıkta tuzluu olurmusun??? :90::90::90::90: sende çok şekersinnn ama koçişine daha iyi davranırsaaann çok çok çookkk daha şeker olucaksınnn eminimmm
sen tabi bebişko. burdaki herkes öylede sende ayrı bi şirinesin :):90:

karayım ben karaaa. göslerde karaa. eşim diyodu evlenmeden önce hep zeytinim benim diye ondan zeytinn saten nick. ama senin için yeşilde olurum yaf kırma da olurum limonluda olurum tuzluda olurum sen yeterki isteeee
ben kocişime zaten çok iyi davranıyoruuumm. o beni çok sefiyooo. sen hep böyle kal sakın değişme diyo bana... ben ona şımarık çocuk gibi davranıyorum da hep :) tabi geceleride iyi davransam daha iyi olacak herşey. ama napim valla isteyerek olmuyo. ama çabalıyorum bak gelişme var.

şaka bir yana zeytinimm özel hayatına çok müdahale ettimm affeet benii olurmu???
ama napıyımm ben normalde de eşler arasında bu tarz konularda sorun yaşanılsın hiç istemem.Olay sadece çocuk için olmamalı yaniii ve ben kesinlikle o düşünceye karşıyımm.Ne yanii sırf çocuk olsun diyemii mutluluğunu yaşamıyorsunn .Önce kendi mutluluğunuz sonra bebek Allahın izniyle zaten sen mutlu olduktan sonra gelir merak etme.Ama koçişe öyle davranırsannn olmazzz sonra sevgidee gider Allah korusun erkekler birazz öyledir kuzumm ondan üzerine çok geldimm affettinmii benii???:26:

Aşkolsun bebekim kızmadım ki affedeyim. sen haklısın. ama bende haklıyım. hiçbişe hissetmeyince insan sadece eşin bişeyler hissedecek mutlu olacak diye birliktelik inan çok kötü bi his. allah sana yaşatmasın bu hissi daha doğrusu hissizliği. yoksa ben istemezmiyim herkes gibi olmayı. 10 ay bitti evleneli önceleri bizde diyoduk bu durumu aşalım sonra bebek düşünelim.4 ay felan geçti baktık hiçbi değişiklik yok bende eşimde böyle kabul etti beni. ama o istediğinde hiç olmaz istemiyorum demiyorum. oda benim bu durumumu bildiği için hiç üstüme gelmiyo.
artık bi bebişimiz olsun istiyoruz.oda bunu çok istiyo. ama zaten olmuyo bebiş kaç ay geçti. bi gün olacak tabi allahın izniyle. bekliyoruz.
bugün kandil zaten oturup dua edicem hepimiz için. hepimice bebişler versin allahım diyee

kuzumm benimm belki anlayamam aama anlamaya çalışabilirimm ama kaçarakta olmasss tabiii zorunlulukla hiç olmazkiiii nasıl olcak bak dün sen kendin gittinnn bak o zaman nasıl değişti düne göre düşüncen bile daha olumlu bak ara öğle tatillerinde eve gidin sizzz heyecan kat oılaya bak nasıl herşey kendilinden düzeliyooo tamammı tatlımmm sen olmuyoo dedikçe olmazzz olacak diceksinnn olacakkkkk

sonrada bebişş olacak zaten hem daha 10 aylık evliymişsiniz bebek içinde yanlış anlamadıysam 4 ay olmuşş hemen oluverse kimse burdaaa kafayı kırmazdııı dimii
umudunu yitirmiceksinn inancaksınnki bebişş gelsinn hee tabii bide çok çalışacaksınnnn

selam kızlar,az önce yeni hamile olan arkadaşımla konuştum,ultrasonda keseyi görmüş doktor.Nasıl baktı dedim,karından ultrason dedi ,"alttan bakmıyoruz tehlikeli diye,eğer göremeseydik 1 hafta sonra tekrar gel dicektim" demiş.Forumda okuyorum bazen doktorlar alttan muayenede bi şey olmaz falan diyorlarmış ama bu doktor tehlikeli diye bakmıyoruz demiş,yeni hamişlerimizin bilgisine

bu arada kolera vebasi doktor sanırım sana şimdiye kadar duymamız gerekti gibi bi şey demiş ,bence üzülme bazen 1 hafta sonra da duyulabiliyormuş,moralini yüksek tut

bu arada bugün BAT ım,hala regl olmadım,gelen giden yok,kasıklarım hala batıyo, aynı zamanda grip oldum sanırım,nezleyim,ateşim var ama ne olur olmaz diye ilaç alamıyorum,okulda zaman geçmek bilmiyo.

10 ay bitti evleneli ilk 4 ay benim bu problemim geçsin diye bekledik yoksa ikimizde istiyoduk hemen bebiş. sonra deneyelim dedik. 6 ay bitti 7. aydayız bebek bekleyişinde. tabi biçok insan için erken daha ama her geçen ay üzülüyo insan. bide benim sürekli başka problemlerim çıktı. yok rahminde yara var yok rahmin ters. enfeksiyon var şöyle böyle şimdide prolaktin yüksek dendi. onun için ilaç kullanıyorum. bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bebişim :)

migicimm hoşgeldin tatlımmm eneeeee bi bebişş haberi daha alıcasss inşallah önümüzdeki günlerdeee sen her ihtimale karşı sakın ilaç kullanmaaa canımm sabretttt ilaçla 4 günde ilaçsız 1 haftada geçiyor en kötü grip
evet bende her zaman söylemişimdir alttan muayne yapılmazz hamiş kadına hemn çok riskliii sakın yaptırmayın doktor bişey olmaz desede bizim bir tanıdık öyle yeni hamiken alttan bakmışlar kadında yazık sesini çıkartamamış sonrasını kürtajla sonuçlandı bebişe zararlıymışş

yara problemin geçti diye hatırlıyorummm
rahim konusunda da benim anneminde tersmişş maşallah nurtopu gibiyiz ablamla :62
onu da dert etme ama şunu söyleyebilirim normal doğum yapmaya kalkma direk sezaryen çünkü annemm yazık onların zamanındaa masada kalıyormuşş nerdeyse allah korusunn sen işi sağlama al git sezeryanle olduda doğumu konuşuyosss bak allah söyletti belki de yakında inşallah canım hayırlısıylaaa bak çıldırcak insan arama ben her daimmm hazırımmmm
prolaktin ne ben hiç duymadımmm :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…