- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.641
kıssss kolerammmm bunun umudumu kalmışş anacımm yarınnn pıt pıttt sesleri duyunca annem sen neden umuttt arıyosunn bebeeiimmmm
ay evet bernardom ya vaktinde gelemside mühim bişi benimde gecikmesin zate gecikirse kesin hamileyimdir diye hoplar zıplarım yıllardır hiç gecikmedim ben
Evet bulandırıyor teyzesi. Cumartesi doktor kontrolüm var. İnşallah bir sorun çıkmaz. Endişeliyim.
sen tabi bebişko. burdaki herkes öylede sende ayrı bi şirinesin :):90:
ayyy zeytinnnimm karamısın yeşilmisinn bilmemm ama bende senii çok seviyorummm benimmm için kırma,zeytin yağlı,limonlu azcıkta tuzluu olurmusun??? :90::90::90::90: sende çok şekersinnn ama koçişine daha iyi davranırsaaann çok çok çookkk daha şeker olucaksınnn eminimmm
karayım ben karaaa. göslerde karaa. eşim diyodu evlenmeden önce hep zeytinim benim diye ondan zeytinn saten nick. ama senin için yeşilde olurum yaf kırma da olurum limonluda olurum tuzluda olurum sen yeterki isteeee
ben kocişime zaten çok iyi davranıyoruuumm. o beni çok sefiyooo. sen hep böyle kal sakın değişme diyo bana... ben ona şımarık çocuk gibi davranıyorum da hep :)tabi geceleride iyi davransam daha iyi olacak herşey. ama napim valla isteyerek olmuyo. ama çabalıyorum bak gelişme var.
hicranımmm hoşgeldinnnn tatlım nasılsınnn?? kızınn nasılll tamam şimdilik tek kıss sendee olsunn
iyi gibi canım naısl olayım bu ikinci yemeğim acıkıyorum sürekli yaa sen nasılsın canım
şaka bir yana zeytinimm özel hayatına çok müdahale ettimm affeet benii olurmu???
ama napıyımm ben normalde de eşler arasında bu tarz konularda sorun yaşanılsın hiç istemem.Olay sadece çocuk için olmamalı yaniii ve ben kesinlikle o düşünceye karşıyımm.Ne yanii sırf çocuk olsun diyemii mutluluğunu yaşamıyorsunn .Önce kendi mutluluğunuz sonra bebek Allahın izniyle zaten sen mutlu olduktan sonra gelir merak etme.Ama koçişe öyle davranırsannn olmazzz sonra sevgidee gider Allah korusun erkekler birazz öyledir kuzumm ondan üzerine çok geldimm affettinmii benii???:26:
Aşkolsun bebekim kızmadım ki affedeyim. sen haklısın. ama bende haklıyım. hiçbişe hissetmeyince insan sadece eşin bişeyler hissedecek mutlu olacak diye birliktelik inan çok kötü bi his. allah sana yaşatmasın bu hissi daha doğrusu hissizliği. yoksa ben istemezmiyim herkes gibi olmayı. 10 ay bitti evleneli önceleri bizde diyoduk bu durumu aşalım sonra bebek düşünelim.4 ay felan geçti baktık hiçbi değişiklik yok bende eşimde böyle kabul etti beni. ama o istediğinde hiç olmaz istemiyorum demiyorum. oda benim bu durumumu bildiği için hiç üstüme gelmiyo.
artık bi bebişimiz olsun istiyoruz.oda bunu çok istiyo. ama zaten olmuyo bebiş kaç ay geçti. bi gün olacak tabi allahın izniyle. bekliyoruz.
bugün kandil zaten oturup dua edicem hepimiz için. hepimice bebişler versin allahım diyee
kuzumm benimm belki anlayamam aama anlamaya çalışabilirimm ama kaçarakta olmasss tabiiizorunlulukla hiç olmazkiiii nasıl olcak bak dün sen kendin gittinnn bak o zaman nasıl değişti düne göre düşüncen bile daha olumlu bak ara öğle tatillerinde eve gidin sizzz heyecan kat oılaya bak nasıl herşey kendilinden düzeliyooo tamammı tatlımmm sen olmuyoo dedikçe olmazzz olacak diceksinnn olacakkkkk
sonrada bebişş olacak zaten hem daha 10 aylık evliymişsiniz bebek içinde yanlış anlamadıysam 4 ay olmuşş hemen oluverse kimse burdaaa kafayı kırmazdııı dimii
umudunu yitirmiceksinn inancaksınnki bebişş gelsinn hee tabii bide çok çalışacaksınnnn
selam kızlar,az önce yeni hamile olan arkadaşımla konuştum,ultrasonda keseyi görmüş doktor.Nasıl baktı dedim,karından ultrason dedi ,"alttan bakmıyoruz tehlikeli diye,eğer göremeseydik 1 hafta sonra tekrar gel dicektim" demiş.Forumda okuyorum bazen doktorlar alttan muayenede bi şey olmaz falan diyorlarmış ama bu doktor tehlikeli diye bakmıyoruz demiş,yeni hamişlerimizin bilgisine
bu arada kolera vebasi doktor sanırım sana şimdiye kadar duymamız gerekti gibi bi şey demiş ,bence üzülme bazen 1 hafta sonra da duyulabiliyormuş,moralini yüksek tut
bu arada bugün BAT ım,hala regl olmadım,gelen giden yok,kasıklarım hala batıyo, aynı zamanda grip oldum sanırım,nezleyim,ateşim var ama ne olur olmaz diye ilaç alamıyorum,okulda zaman geçmek bilmiyo.
10 ay bitti evleneli ilk 4 ay benim bu problemim geçsin diye bekledik yoksa ikimizde istiyoduk hemen bebiş. sonra deneyelim dedik. 6 ay bitti 7. aydayız bebek bekleyişinde. tabi biçok insan için erken daha ama her geçen ay üzülüyo insan. bide benim sürekli başka problemlerim çıktı. yok rahminde yara var yok rahmin ters. enfeksiyon var şöyle böyle şimdide prolaktin yüksek dendi. onun için ilaç kullanıyorum. bekliyorum bakalım ne zaman gelecek bebişim :)
cucuuummmmmmmmm hoşgeldinn bebebiimmmm kimseciklerrr yokkk
hosbulduk canımın içihayırlı kandiller bebişimmm bu gece cok dua edelimm herkes içinn
herkese hayırlı kandiller minnoşlarım merabaaa
ben her zaman dua ediyorum hepinisseeeeeeeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?