Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

evet bu konuda haklısın canımm ama sen meraklanmaaa bebişimm herşey yolunda bak yarın gidince anlayacaksın boşuna canımı sıkıp,telaşlanmışım diceksinn bebişlerinede bu kadar sıkıntını hissettirdiğin için üzülceksinnnn [/QUOTE]

inşallah herşey yolundadır canım. bugün daha rahatım ama nedense telaşlı değilim çok

Bende cumartesi ilk defa gidicem koleram meraktayım günler geçmiyor. Endişeliyim.[/QUOTE]

hayırlısı olsun nurcum. geçer geçer cuma nasıl geldiyse cumarteside gelir

iyi gibi canım naısl olayım bu ikinci yemeğim acıkıyorum sürekli yaa sen nasılsın canım

bende çok acıkıyorum yaaaaaaa

canım neden test yapmıyosun belkim hamişsindir

neyse kızlar işler yoğun sanırım bugünn bende dışarı cıkıyım banka ödemelerim var onları hallediyim sonram görüşürüss canlarımm

bebişlerim kuzenim geldi yanımda şuan onunlada ilgilenmem gerek ama sizlerinde yanındayım hemen cevap veremeyebilrim ama takipteyim okiş mi bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr

bebişlerim kuzenim geldi yanımda şuan onunlada ilgilenmem gerek ama sizlerinde yanındayım hemen cevap veremeyebilrim ama takipteyim okiş mi bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr

yeniden ben geldim :)
napıyosunuz bakalım? yoruldum ben eve gitmek istiyom nedense belimde çok ağrıyo bugün

ben de dedimm bunlar anlaştılar hepsi birden beni yalnıssss bıraktılar diye ağlıyordummm

sen kuzenciğinle ilgilen tatlım biz su bebekle kaynatırız nasıl olsa

ben de dedimm bunlar anlaştılar hepsi birden beni yalnıssss bıraktılar diye ağlıyordummm

duyda inanma sen ve ağlamak :) hiç uyumlu olmuyosunuz Allah ağlatmasın canım benim. çok vaktim yok ama yinede 2 dk bakayım diye geldim. bugün nikitayı gören varmı acep?

neden benimm duygularımm olamasmıııı?????? bende ağlıyorum elbett ama çok diill geçiyor hemencikkk allah kimseyi ağlatmasınn canımcımmm hiiçbirimisiiii hep mutlu olalım inşallah

yara henüz düzelmedi canım biraz iyileşiyo tekrar açılıyo sonra tam anlamıyla düzelmedi. rahim tersliği içinde hele bi hamiş olsam sonra düşünürüs sezeryanı normali felan
prolaktinde süt hormonu canım. vücudumda süt hormonu yüksekmiş. göğsümden süt geliyodu. bebek emziriyomuşum gibi. vücutta prolaktin yüksek olunca sanki yenidoğum yapmışsında lohusasın gibi hissediyo vücudun. buda hamile kalmayasın diye yumurtanı bozuyo yumurtan döllenmiyo.
hani yeni doğum yapanlara derlerya hamile kalmazsın sütün koruyo felan.
o hesap oluyo yani. genelde stresle yükselen bir hormon.

neden benimm duygularımm olamasmıııı?????? bende ağlıyorum elbett ama çok diill geçiyor hemencikkk allah kimseyi ağlatmasınn canımcımmm hiiçbirimisiiii hep mutlu olalım inşallah

tabiki herkes gibi sende ağlarsın canım ben onu demek istemedim, ama hani sabahtan beri maşallah keyfin yerinde ya ağlama modunda değilsin demek istedim ben sen nikitayı gördünmü bugün canım? merak ettim gelmedi hala

nikita bugün hiç gelmedi canım bende görmedim.

anladımm canımmm yani daha önce duymuştumm bunu ama ismini bilmiyormuşumm:26:
ee nasıl bir tedavi uyguluyorlar stress yokk canımm tamammı? STRESSS YASAKKKK!!!!!!!!!
tamammı bebişimm yapma bak üsüldümm şimdii ama herşeyinn çaresii var artık bitoşummm zeytinimm kara göslümmm sen yeterki canını sıkıp stress yapmaaa :92:

yok kısmamm sen merak etmeee ben takılıyorumm öyleee
bende görmedimm burdaaydımm hep ama yoktuu nikitammmm

dostinex diye bi ilaç verdi doktor.içinde 8 tane var. haftada 2 kez içiliyo. ben çarşamba ve cumaları içiyorum. dün akşam 7. yi içtim. bu hormon beyinde hipofiz bezi tarafından salgılandığı için ilaç direk beyine etki ediyo. o yüzden bende biçok kişide olduğu gibi çok baş ağrısı yapıyo. dün akşam içtimya bugün beynim çatlıyo.
ama şöylede bişey var bu ilaç çok etkiliymiş. bu ilacı kullanarak biçok kişi hemen hamiş kalmış.
bi düşündüren yanıda şu. ilacın içinde bu ilacı kullanırken ve bıraktıktan sonra 1 ay korunun yazıyor. ama bana doktorum korunma bebek olursa hemen bırakırız dedi.

inşallah canımmm bek demekki ilacın faydası oluyorrr.hem süt korur diyorlar ama ben inanmıyorumm benim yengem öyle hamişş kalmıştıı hemen :90::90::90::90::90::90::90::90::90: yani belkide öyle kendiliğinden de olabilir anlatabildimmi tatlım?
senin doktoruna güveniyormusun peki???
bence bir sorup soruştursaydın boşna yazılmamıştır zeytinimm o uyarıııı

ya kuzum valla sordum araştırdım hatta burdada konusu var dostinexle ilgili. doktorlar 2 ye ayrılmış. kimisi korun diyo kimisi korunma diyor. korunma diyenler hamiş kalınca hemen bıraktırıp tutunması için bi ilaç veriyolarmış diye duydum en son bakalım benim nasıl olacak. ya zaten benim çok yüksek degil 30 kadar felan çıkıyo. üst sınırda 23 küsür yazıyodu tahlil sonucunda.çok yüksek olanlar var onlarda genelde beyinde tümör çıkıyo allah korusun. ama doktorum dedi bu kadar yükseklik yumurtanı bozmaya yeter. bilmiyorum bekleyip görücez hep birlikte. ne kadar işe yarayacak.

ayyy canım benimm herşeyde sende biliyorsunkii her hastalığın tedavisi önce inançlı ve pozitif olmak,stres yapmamak canımmm zeytinimmmm üzülme sen aklına da öyle kötü şeyler getirme annişim bana hep kötü düşünürsen hep kötüyü yaşarsın der hep iyi olanı düşünmeye gayret gösteririm.çünkü kötü olanı düşündükçe içinden çıklamaz bir duruma giriyorsunn o yüzden düşünmüceksin.herşey allahtan geliyorrr zeytinimmm o yüzden kaderimizde ne varsa onu yaşıcass ama üzülerek,kendini yıpratarak değil anlaştıkmı?? hem bak senin değerin çok yüksekte değilmiş neleri var yaniiii o yüzden şükret halineee oki dokii bebişimmmm
herşeyin başı sağlıkkk o olamadımı hiçbişeyin kıymeti kalmıyorrr önce kendi sağlığına bakıcaksınnn bebebimmm çalışmalarada devam ediceksinnkii morallerrr karı kaco tavanda olsunnnnnnnnnnn sonrada bebiş gelsin canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…