- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.661
ama bak doktora nasıl kızıyorum düşündükçe. böyle kalp atışı çıkması lazımdı şimdiye kadar diyip telaşlandıracağına. olabilir böle şeyle cumaya kadar çıkar dese o zaman böle bu kadar telaş yapmıcam. anacım bizim türk doktorları insan psikolojisine hiç önem vermiyo sinir oluyorum
iyi gibi canım naısl olayım bu ikinci yemeğim acıkıyorum sürekli yaa sen nasılsın canım
selam kızlar,az önce yeni hamile olan arkadaşımla konuştum,ultrasonda keseyi görmüş doktor.Nasıl baktı dedim,karından ultrason dedi ,"alttan bakmıyoruz tehlikeli diye,eğer göremeseydik 1 hafta sonra tekrar gel dicektim" demiş.Forumda okuyorum bazen doktorlar alttan muayenede bi şey olmaz falan diyorlarmış ama bu doktor tehlikeli diye bakmıyoruz demiş,yeni hamişlerimizin bilgisine
bu arada kolera vebasi doktor sanırım sana şimdiye kadar duymamız gerekti gibi bi şey demiş ,bence üzülme bazen 1 hafta sonra da duyulabiliyormuş,moralini yüksek tut
bu arada bugün BAT ım,hala regl olmadım,gelen giden yok,kasıklarım hala batıyo, aynı zamanda grip oldum sanırım,nezleyim,ateşim var ama ne olur olmaz diye ilaç alamıyorum,okulda zaman geçmek bilmiyo.
bebişlerim kuzenim geldi yanımda şuan onunlada ilgilenmem gerek ama sizlerinde yanındayım hemen cevap veremeyebilrim ama takipteyim okiş mi bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr
yeniden ben geldim :)
napıyosunuz bakalım? yoruldum ben eve gitmek istiyom nedense belimde çok ağrıyo bugün
bebişlerim kuzenim geldi yanımda şuan onunlada ilgilenmem gerek ama sizlerinde yanındayım hemen cevap veremeyebilrim ama takipteyim okiş mi bebişlerrrrrrrrrrrrrrrr
ben de dedimm bunlar anlaştılar hepsi birden beni yalnıssss bıraktılar diye ağlıyordummm
sen kuzenciğinle ilgilen tatlımbiz su bebekle kaynatırız nasıl olsa
duyda inanma sen ve ağlamak :) hiç uyumlu olmuyosunuzAllah ağlatmasın canım benim. çok vaktim yok ama yinede 2 dk bakayım diye geldim. bugün nikitayı gören varmı acep?
yara problemin geçti diye hatırlıyorummm
rahim konusunda da benim anneminde tersmişş maşallah nurtopu gibiyiz ablamla:62
onu da dert etme ama şunu söyleyebilirim normal doğum yapmaya kalkma direk sezaryen çünkü annemm yazık onların zamanındaa masada kalıyormuşş nerdeyse allah korusunn sen işi sağlama al git sezeryanleolduda doğumu konuşuyosss bak allah söyletti belki de yakında inşallah canım hayırlısıylaaa bak çıldırcak insan arama ben her daimmm hazırımmmm
prolaktin ne ben hiç duymadımmm :26:
neden benimm duygularımm olamasmıııı?????? bende ağlıyorum elbett ama çok diill geçiyor hemencikkk allah kimseyi ağlatmasınn canımcımmm hiiçbirimisiiii hep mutlu olalım inşallah
tabiki herkes gibi sende ağlarsın canım ben onu demek istemedim, ama hani sabahtan beri maşallah keyfin yerinde ya ağlama modunda değilsin demek istedim bensen nikitayı gördünmü bugün canım? merak ettim gelmedi hala
nasılsın minnoşummm
yara henüz düzelmedi canım biraz iyileşiyo tekrar açılıyo sonra tam anlamıyla düzelmedi. rahim tersliği içinde hele bi hamiş olsam sonra düşünürüs sezeryanı normali felan
prolaktinde süt hormonu canım. vücudumda süt hormonu yüksekmiş. göğsümden süt geliyodu. bebek emziriyomuşum gibi. vücutta prolaktin yüksek olunca sanki yenidoğum yapmışsında lohusasın gibi hissediyo vücudun. buda hamile kalmayasın diye yumurtanı bozuyo yumurtan döllenmiyo.
hani yeni doğum yapanlara derlerya hamile kalmazsın sütün koruyo felan.
o hesap oluyo yani. genelde stresle yükselen bir hormon.
tabiki herkes gibi sende ağlarsın canım ben onu demek istemedim, ama hani sabahtan beri maşallah keyfin yerinde ya ağlama modunda değilsin demek istedim bensen nikitayı gördünmü bugün canım? merak ettim gelmedi hala
anladımm canımmm yani daha önce duymuştumm bunu ama ismini bilmiyormuşumm:26:
ee nasıl bir tedavi uyguluyorlar stress yokk canımm tamammı? STRESSS YASAKKKK!!!!!!!!!
tamammı bebişimm yapma bak üsüldümm şimdii ama herşeyinn çaresii var artık bitoşummm zeytinimm kara göslümmm sen yeterki canını sıkıp stress yapmaaa :92:
dostinex diye bi ilaç verdi doktor.içinde 8 tane var. haftada 2 kez içiliyo. ben çarşamba ve cumaları içiyorum. dün akşam 7. yi içtim. bu hormon beyinde hipofiz bezi tarafından salgılandığı için ilaç direk beyine etki ediyo. o yüzden bende biçok kişide olduğu gibi çok baş ağrısı yapıyo. dün akşam içtimya bugün beynim çatlıyo.
ama şöylede bişey var bu ilaç çok etkiliymiş. bu ilacı kullanarak biçok kişi hemen hamiş kalmış.
bi düşündüren yanıda şu. ilacın içinde bu ilacı kullanırken ve bıraktıktan sonra 1 ay korunun yazıyor. ama bana doktorum korunma bebek olursa hemen bırakırız dedi.
inşallah canımmm bek demekki ilacın faydası oluyorrr.hem süt korur diyorlar ama ben inanmıyorumm benim yengem öyle hamişş kalmıştıı hemen :90::90::90::90::90::90::90::90::90: yani belkide öyle kendiliğinden de olabilir anlatabildimmi tatlım?
senin doktoruna güveniyormusun peki???
bence bir sorup soruştursaydın boşna yazılmamıştır zeytinimm o uyarıııı
ya kuzum valla sordum araştırdım hatta burdada konusu var dostinexle ilgili. doktorlar 2 ye ayrılmış. kimisi korun diyo kimisi korunma diyor. korunma diyenler hamiş kalınca hemen bıraktırıp tutunması için bi ilaç veriyolarmış diye duydum en son bakalım benim nasıl olacak. ya zaten benim çok yüksek degil 30 kadar felan çıkıyo. üst sınırda 23 küsür yazıyodu tahlil sonucunda.çok yüksek olanlar var onlarda genelde beyinde tümör çıkıyo allah korusun. ama doktorum dedi bu kadar yükseklik yumurtanı bozmaya yeter. bilmiyorum bekleyip görücez hep birlikte. ne kadar işe yarayacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?