- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.681
anlamadımm size n'oliiii bugünnn hepicinizzz ruhh gibisiniz varmısınız yokmusunuzzz anlamadımkii ben:44::44:
ayyy canım benimm herşeyde sende biliyorsunkii her hastalığın tedavisi önce inançlı ve pozitif olmak,stres yapmamak canımmm zeytinimmmm üzülme sen aklına da öyle kötü şeyler getirme annişim bana hep kötü düşünürsen hep kötüyü yaşarsın der hep iyi olanı düşünmeye gayret gösteririm.çünkü kötü olanı düşündükçe içinden çıklamaz bir duruma giriyorsunn o yüzden düşünmüceksin.herşey allahtan geliyorrr zeytinimmm o yüzden kaderimizde ne varsa onu yaşıcass ama üzülerek,kendini yıpratarak değil anlaştıkmı?? hem bak senin değerin çok yüksekte değilmiş neleri var yaniiiio yüzden şükret halineee oki dokii bebişimmmm
herşeyin başı sağlıkkk o olamadımı hiçbişeyin kıymeti kalmıyorrr önce kendi sağlığına bakıcaksınnn bebebimmm çalışmalarada devam ediceksinnkii morallerrr karı kaco tavanda olsunnnnnnnnnnn sonrada bebiş gelsin canımm
kara göslümmm benim arkadaşım olmak istemiyomusunn sen
ben bi varım bi yokumbiri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum bide belim çok ağrıyo uzun zaman oturamıyorum dolaşınca ağrım hafifliyo sanki :)
zeytinimm canımmm bak evet ona bakarsan bende guatr ve şeker varrr ve ailede bunlar yüzünden çok sıkıntılı yakınlarım var başta annişim ve babişimm ama hayat devam ediyor süreklii onları düşünerek yaşamayısskiiii ben düşünmüyorumm ve inankii değerlerim düşüyooo tamam kolay değil ama sonraısnı düşünürsen daha çok acı çekersin bebişimm yakarsın kendiniii herşeyi bi kenara bıraskıp yeni bir hayata aç kapılarını onda mutlu olamn için elinden geleni yap hastalık bi savaş canım ya sen kazanırsın ya o!!! eğer kazanmasına müsade edip kendini bırakırsan o seni bitirir bitoşumm hiçbişeyi kafana takmaaaaaaaa herşey senin sağlığın ve mutluluğunuz için kara göslümmmmdoğru diyosun canım benim.herşey stresten sıkıntıdan oluyor. bende çok stresli sıkıntılı bi insanım ne yalan söyleyeyim. evlendiğim günden beri ne sıkıntılar stresler yaşadım anlatamam. halada bitmiş değil. hep bi can sıkıntısı stres. ama yinede çok şükür. geçecek herşey biliyorum. artık olumlu olmaya çalışıyorum. rabbim bizide güldürecek inşallah.
olmadı kızlar. o kadar koyu 2. çizgiden sonra kocaman bi negatif.kısmet değilmiş mayısta anne olmak.zaten ayın 1 ınde de adet oldum nedense ilk defa bu kadar erken.
ben bebişimi beklerken kırmızılar dolustu işte.
seda hamiş değil.hazırana bakalım dicem ama artık ben beklemekten vaz gectım. canı ne zaman ısterse o zaman doğsun.beklemek en acısı oluyo.
küstüm artık oynamıyorum ben
olmadı kızlar. o kadar koyu 2. çizgiden sonra kocaman bi negatif.kısmet değilmiş mayısta anne olmak.zaten ayın 1 ınde de adet oldum nedense ilk defa bu kadar erken.
seda hamiş değil.hazırana bakalım dicem ama artık ben beklemekten vaz gectım. canı ne zaman ısterse o zaman doğsun.beklemek en acısı oluyo.
neden istemiyim bitanem.ama nasıl oluyo bilmiyorum ki? forumu kullanmayı pek bilmiyorum sadece yazıları okuyup yazıyorum bildiğim sadece bu kadar.:44::44: konuya abone olmayı bile kurcalaya kurcalaya zor buldum.
bebişimm ekranın sol üst köşesinde kırmızılı bildirileriniz yazan bir yer var orda zaten görüceksin benii
bebişimm ekranın sol üst köşesinde kırmızılı bildirileriniz yazan bir yer var orda zaten görüceksin benii
bende göreyimmi
olmadı kızlar. O kadar koyu 2. çizgiden sonra kocaman bi negatif.kısmet değilmiş mayısta anne olmak.zaten ayın 1 ınde de adet oldum nedense ilk defa bu kadar erken.
Ben bebişimi beklerken kırmızılar dolustu işte.
Seda hamiş değil.hazırana bakalım dicem ama artık ben beklemekten vaz gectım. Canı ne zaman ısterse o zaman doğsun.beklemek en acısı oluyo.
Küstüm artık oynamıyorum ben
oooooooooooof of ben hamiilemiyim acaba derken hasta oldum hemde 4 gün erken umutlar temmuza kaldı çok üsgünümmm
yaptım balım yaptımarkadaş olarak eklemeyi bulduummm
Of yaa morçileğimiz negatif çıkmış
hoşgeldin tekrar bebikimmm hani bir ara gördümm sonraa gitmişsinnnnnnnnnnnselammm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?