Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

doğru diyosun canım benim.herşey stresten sıkıntıdan oluyor. bende çok stresli sıkıntılı bi insanım ne yalan söyleyeyim. evlendiğim günden beri ne sıkıntılar stresler yaşadım anlatamam. halada bitmiş değil. hep bi can sıkıntısı stres. ama yinede çok şükür. geçecek herşey biliyorum. artık olumlu olmaya çalışıyorum. rabbim bizide güldürecek inşallah.

olmadı kızlar. o kadar koyu 2. çizgiden sonra kocaman bi negatif.kısmet değilmiş mayısta anne olmak.zaten ayın 1 ınde de adet oldum nedense ilk defa bu kadar erken.
ben bebişimi beklerken kırmızılar dolustu işte.
seda hamiş değil.hazırana bakalım dicem ama artık ben beklemekten vaz gectım. canı ne zaman ısterse o zaman doğsun.beklemek en acısı oluyo.
küstüm artık oynamıyorum ben

kara göslümmm benim arkadaşım olmak istemiyomusunn sen

neden istemiyim bitanem.ama nasıl oluyo bilmiyorum ki? forumu kullanmayı pek bilmiyorum sadece yazıları okuyup yazıyorum bildiğim sadece bu kadar.:44::44: konuya abone olmayı bile kurcalaya kurcalaya zor buldum.

ben bi varım bi yokum biri geliyo kapatmak zorunda kalıyorum bide belim çok ağrıyo uzun zaman oturamıyorum dolaşınca ağrım hafifliyo sanki :)

gesss dolaşşş ama yine gel hep gel heppp gell bebişimm burayı ve bissiii yalnıssss bırakmaaa emii

zeytinimm canımmm bak evet ona bakarsan bende guatr ve şeker varrr ve ailede bunlar yüzünden çok sıkıntılı yakınlarım var başta annişim ve babişimm ama hayat devam ediyor süreklii onları düşünerek yaşamayısskiiii ben düşünmüyorumm ve inankii değerlerim düşüyooo tamam kolay değil ama sonraısnı düşünürsen daha çok acı çekersin bebişimm yakarsın kendiniii herşeyi bi kenara bıraskıp yeni bir hayata aç kapılarını onda mutlu olamn için elinden geleni yap hastalık bi savaş canım ya sen kazanırsın ya o!!! eğer kazanmasına müsade edip kendini bırakırsan o seni bitirir bitoşumm hiçbişeyi kafana takmaaaaaaaa herşey senin sağlığın ve mutluluğunuz için kara göslümmmm

ayy canım benim üzülme sen. hazirana hep beraber hamiş oluruz inşallah. nazlanıyo işte sıpacıklar. nazlanıyolarki iyice kıymetli olsunlar. bilmiyolarki onlar ne zaman gelse zaten bisim için dünyanın en kıymetli varlığı olacaklar. küsme sen annesi gelecek o yakında...

bak benimde 8 gün gecikmeden sonra geliverdi kırmısılarımmm olsunnn gelsinkii bebişte gelsin demekki sağlıklıyız canım şükürrrr dimiii?? o kırmısıların 1 damlacığı için kimler nelerini vermesss düşünnn hiç gelmeyenleri düşünnn onlarınn durumunu
ayrıcaaa mor çilekimmmm bizde çok sevinmiştik canımm hakkını helal et valla biz soran herkese hamiş dedikkk :26:

bebişimm ekranın sol üst köşesinde kırmızılı bildirileriniz yazan bir yer var orda zaten görüceksin benii
neden istemiyim bitanem.ama nasıl oluyo bilmiyorum ki? forumu kullanmayı pek bilmiyorum sadece yazıları okuyup yazıyorum bildiğim sadece bu kadar.:44::44: konuya abone olmayı bile kurcalaya kurcalaya zor buldum.

canım bende sana özelden yazmaya çalışıyodum ama yazamadım bi türlü. hayırlısı olsun tatlım üzme kendini, stres çok etkiliyo ne kadar stres yapmıyoruz desekte düşünmeden edemiyoruz dolayısıylada ya gecikiyo ya erken geliyo. dediğin gibi neyseki iş güç varda oyalanıyoruz. Kandilin mbarek olsun canım çok dua ederiz Rabbim sanada isteyen herkesede tez zamanda hayırlısıyla verir inşallah

meleğimmm ne diyeceğimi bilemiyorum kitlendim
Seni çok seviyoruz. Hiç üzülme haziran olur. Temmuz olur ağus. Olur ne zaman isterse o zaman olsun. Listeye yeni bat tarihini ekliyimmi kendini nasıl rahat hissedersen öle yapıcam emi.

canımmmcımm napalımmm haziranda hep beraberr olucass inşallah gebişlllerrrr bisii üsülmeee olucak inşallahh bizde anneee olcazzzzzzzzzzzzz
oooooooooooof of ben hamiilemiyim acaba derken hasta oldum hemde 4 gün erken umutlar temmuza kaldı çok üsgünümmm

aferinn sana zeytinimm
yaptım balım yaptım arkadaş olarak eklemeyi bulduummm

evet canımcım yaaaa şok oldum ben hiç negatif olabilirkliği düşünmemiştimmmm
Of yaa morçileğimiz negatif çıkmış

hoşgeldin tekrar bebikimmm hani bir ara gördümm sonraa gitmişsinnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…