- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.701
olmadı kızlar. o kadar koyu 2. çizgiden sonra kocaman bi negatif.kısmet değilmiş mayısta anne olmak.zaten ayın 1 ınde de adet oldum nedense ilk defa bu kadar erken.
ben bebişimi beklerken kırmızılar dolustu işte.
seda hamiş değil.hazırana bakalım dicem ama artık ben beklemekten vaz gectım. canı ne zaman ısterse o zaman doğsun.beklemek en acısı oluyo.
küstüm artık oynamıyorum ben
hoşgeldin tekrar bebikimmm hani bir ara gördümm sonraa gitmişsinnnnnnnnnnn
selam kuzummm
[ı][sıze="2"]bakıyom gidiyom ...
Uff canım sıkılıyo..:97:
Bebek ben seni merak ediyom ya görmek istiyorum..:97:[/sıze][/ı]
[ı][sıze="2"]minnoşum naber..[/sıze][/ı]
koleracım nasılsın canım bebişlerin nasıl. 1 günün kaldı pıt pıt ları duymak için. Ayyy ne heyenlııııı :)
bizim bebişler nazlı çilekimmmm onlar ne zaman isterse(rabbim ne zaman ol derse) o zaman gelecek bizde sabırla bekliycez şükrederek dualar ederek :26:
bakıyom gidiyom ...
uff canım sıkılıyo..:97:
bebek ben seni merak ediyom ya görmek istiyorum..:97:
valla kara gösslüü zayetinimm ben yarınn ankaraya gidiyorum diye ütü yapıyorummm arada size geliyorum yazıyorummm napıyımmm elimden bu kadar geliyor hem ütü hem yazııı kolay değil bu sıcaktaaa bana kısmaaa olurmuu bebişimm???:26:
bebişkom nerde bu millet yaa. bugün burda bi performans düşüklüğü var. herkes kaçıp duruyo. bi bakıyorum gelmişler bi bakıyorum hepsi gitmiş
yarın daha da neşeli olucaksınn kolerammmm allah neşeni daim kılsın inşallahhh kaçta senin kontrol???
iyi fıstıkım senden nbrBugün neşeliyim nedense. çünkü bebeğimi içimde hissediyorum umarım yanılmıyorumdur. Mide kazıntılarım bulantılarım devam ediyo
valla kara gösslüü zayetinimm ben yarınn ankaraya gidiyorum diye ütü yapıyorummm arada size geliyorum yazıyorummm napıyımmm elimden bu kadar geliyor hem ütü hem yazııı kolay değil bu sıcaktaaa bana kısmaaa olurmuu bebişimm???:26:
??
iyi fıstıkım senden nbrBugün neşeliyim nedense. çünkü bebeğimi içimde hissediyorum umarım yanılmıyorumdur. Mide kazıntılarım bulantılarım devam ediyo
hiç kısarmıyım aşkitom sana yaa. sen hazırlan kocişe gidicen. ooooooooo nasılda öslemişsinisdir şimdi birbirinisiiiiiiiiannnnnaaaaaaammmmmmmmm yarın akşama mucuk mucuk şap şup :92::92::92::92: amanııınnnn
benim isim aynı bebekimmm..
berree olarak..
bende burdayımm ama birastan çıkıcam kaşlarımı aldırayımmm 3 aydır aldırmıyorum bi değişiklik olsunnn
kıslar az önce bi haber aldım sizinle paylaşmak istedim. çok sevdiğim bi ablam var. 1 tane kızı vardı. 2.çocuğu çok istediler ama olmuyordu.hatta ameliyat felan da oldu bunun için. artık vazgeçtim umudu kestim diyordu ki az önce konuştum hamiş miiişşşşş..hemdeeeeeeeee iiiiiikkkkkiiiiiiiizzzzzzzzzzz 2 tane bebiş geliyomuuuşşşşş
süslen tabi süslen kocişe gidiyon ya. oooooohhhhhhhhhhhh
bu arada özeline mesaj attım bebişkom gördün mü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?