Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

bizim bebişler nazlı çilekimmmm onlar ne zaman isterse(rabbim ne zaman ol derse) o zaman gelecek bizde sabırla bekliycez şükrederek dualar ederek :26:

bebişkom nerde bu millet yaa. bugün burda bi performans düşüklüğü var. herkes kaçıp duruyo. bi bakıyorum gelmişler bi bakıyorum hepsi gitmiş

[ı][sıze="2"]bakıyom gidiyom ...
Uff canım sıkılıyo..:97:
Bebek ben seni merak ediyom ya görmek istiyorum..:97:[/sıze]
[/ı]

[ı][sıze="2"]minnoşum naber..[/sıze][/ı]

iyi fıstıkım senden nbr Bugün neşeliyim nedense. çünkü bebeğimi içimde hissediyorum umarım yanılmıyorumdur. Mide kazıntılarım bulantılarım devam ediyo

koleracım nasılsın canım bebişlerin nasıl. 1 günün kaldı pıt pıt ları duymak için. ayyy ne heyenlııııı :)

tabisiii kıslarrrr sabır sabırrr gelicekkk inşallahhh
SABREDEN DERVİŞ MURADINA ERMİŞŞŞŞ
aynı bislerr gibii
bizim bebişler nazlı çilekimmmm onlar ne zaman isterse(rabbim ne zaman ol derse) o zaman gelecek bizde sabırla bekliycez şükrederek dualar ederek :26:

bebeğim özledeğin mesaj attımmm sana

hiç kısarmıyım aşkitom sana yaa. sen hazırlan kocişe gidicen. ooooooooo nasılda öslemişsinisdir şimdi birbirinisiiiiiiii annnnnaaaaaaammmmmmmmm yarın akşama mucuk mucuk şap şup :92::92::92::92: amanııınnnn

iyi fıstıkım senden nbr Bugün neşeliyim nedense. çünkü bebeğimi içimde hissediyorum umarım yanılmıyorumdur. Mide kazıntılarım bulantılarım devam ediyo

çok güzel bitanem çok sevindim neşeli olmana...
yarın görüceksin minnoşları..

kıs akşam bincem ben kara göslümmmm zeytinimmm hava sıcak sonra bide yalnıs oluncaaa sıkılıyorumm akşam en azından uyurumm:82:

kıslar az önce bi haber aldım sizinle paylaşmak istedim. çok sevdiğim bi ablam var. 1 tane kızı vardı. 2.çocuğu çok istediler ama olmuyordu.hatta ameliyat felan da oldu bunun için. artık vazgeçtim umudu kestim diyordu ki az önce konuştum hamiş miiişşşşş.. hemdeeeeeeeee iiiiiikkkkkiiiiiiiizzzzzzzzzzz 2 tane bebiş geliyomuuuşşşşş

ayy gösünüsss aydın hadiiiii
allahım sanda yakın zamanda nasip etsin bak ezanlar okunurken dedimmm kabul etsin rabbimm inşallah

kıss bende pek kaş yoktaaa ondan arada sırada yetiyooo aaldırayım artıkda düzelsin biras
süslen tabi süslen kocişe gidiyon ya. oooooohhhhhhhhhhhh
bu arada özeline mesaj attım bebişkom gördün mü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…