Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

pardon canım doktora gideceğim için banyodaydım şimdi geldim
onu da kafam almadı da,ikisinin birden kalbi nasıl atmıyormuş, bu olasılık düşük değil miymiş ona bişe demiyor mu?
bana hiç inandırıcı gelmiyor,iki sağlıksız bebek

Kızlar bişey sorucam dünden beri ateşim var benim nedendir normal mi acaba.

kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor

kolera bebeişim sakın üzülüp düşünüp hasta olma emi kalp atışlarını iannıyorum duyacaksın biraz nazlı çıktı seninkiler bebem sağlıklı olsunda bekleyelim önemli değil ama sen başka doktorlarada bi göster bebeğim Allahtan gelene razıyız benimde kandil akşamı ananem vevfat etti nur yüzlü melek ananemi dün toprağa verdik bende çok mutsuzummm koleram ama sen üzülme duyucaz o kalplerin atışlarını inşallahhhh

madamımmm canımmmm başın sağolsun nur içinde yatsın nenen. inşallah mekanı cennet olsun
gitçem madamım başka dr araştırıyorum. doktordan yana hiç şansım yok ama yaa. bütün doktorlar iyi gebelik doktoru moral bozmaktan başka bi işe yaramıyolar. bende bebeklerimin yaşadığına inanıyorum. onlar annesi gibi güçlü. madamım şöyle 10-11 haftalık olsa inan bana hak vercem. Allahtan gelen baaşım üstüne dicem. ama göz göre göre erkenden nasıl kıyarım bebeklerime. neden kıyayım. karnında 15 gün ölü bebekle gezen var. ki benimki daha bebek bile değil daha. çoook küçük. inandırıcı gelmedi. saydığım paralar helal olmasın ama.

töbe yarabbim öküzmü bu doktor... canım benim hiç kafanı yorma ben inanıyorum bebişlerin cok iyi sende cok ii arastır doktorunu ve sakın üzülme bitanem benim hersey güzel olucak

Kolerammmm msn açarmısın.....

kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor

canım benim cok üzüldüm Allah sabrını versinn kendini cok üzme kader yapıcak bişiy yok maleseff kendine ii bak canım benim

kolare_vebası öncelikle geçmiş olsun canım,üzülme kalp atışları için erken bence,benim de enb yakın arkadaşım 6 haftalık hamile ,daha bu hafta kese görünüyor mu diye gitti doktora,hatta doktor bu hafta göremezsek haftaya tekrar bakarız demiş,yani senin bebişlerin kalp atışı için biraz erken gibi geldi bana,8-10 haftadan önce kalp atışı olmaz diye biliyorum ben,o yüzden doktor değiştir derim canım,ama sakın stres yapma ok?

bilgemadam başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun

haftasonu calisanimiz yokmuydu...??
nerde topigin gülleri??
bi bakayim dedim kimse yok

neyse , müjde dermisim ... halamlar dün geldiler (madam, hesabim geriledi zahar,bat'im 3haz.mis)
kocisim teselli armagini olarak attalara , teeeee den bosch'lara götürecek birazdan....
bekleyin tontisler...pazartesiiii devami var

bitanem,,,anneanneni kaybetmissiniz, cok uzuldum tatlimm, basiniz sagolsun...Allah sabir versin..topragi bol,mekani cennetul baki olsun insallah, acini hissediyor paylasiyorum tatlimmmm
Rabbim taksiratini affetsin, yattigi yerde utandirmasin insallah, dua edelim onun icin....
tekrar basiniz sagolsun cannnn

madamım başın saolusun canım allah sabrınıda versin inşallah . koleram evet doktorlara bir sürü para veriyoruz ve hiç işe yaramıyo bende gittim banda bir ton kötü haber verdi moralim bozuldu kocamla tartıştık sonra barıştık ama moral bozuldu bir kere bebeğimin kalp atışları varmış ama ben duymadım o kadar gelişmiş cihaz yokmuş . ama kanım çok düşükmüş bu düşük sebebiymiş erken doğum sebebiymiş ya düşünebiliyomusuzn tahlil vermekten canım çıktı bir sürü para harcadım en son tahrili yaptırmıcaktım ben senin için çalışıyorum dedi o yaptırdı zorla kocam benim . salı günü alcam tahlilsonularını rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diiyim inşşallah güzel haberler veririr< hepimi< z

kadın olmak ne kaadar zor bebek istersin bebeğin kalp atışını istersin hereketlerini görmek istersin sağlıklı olmasını istersin kızlar önce hamile olmayanlar direk kan ölçümü yaptırın kanınız normal olsun ondan sona hamile kalın sonra üzülmeyin benim gibi plansız bir şekilde gebe kalmayın bol bol et ve kuru siyah züüm yiyin

KIZLARRRR :26: benim de BAT perşembeydi,gribim ,ilaç almak için sabah test yaptım bişi çıkmadı,hastanede çalışan ve 6 haftalık hamile arkadaşımı aradım negatif çıktı diye,biraz daha bekle idrar testleri çok güvenilir değil,hemen 2 günde çıkmaz herkesde ,en az 1 hafta beklemek gerek kesin sonuç için dedi,pazartesiye kadar regl olmazsan gel kan testi yaptr emin ol sonra ilaç kullan dedi,bakalım bekliyorum.sol Kasığım hala batıyor yaa,hatta özellikle bi iki kere oturup kalktım,çömeldi kalktım falan psikolojik mi diye daha çok batma oldu,hala da sızlıyor,geçen ay ultrasonla falan muayene olmasam kist mist var ,bişi var dicem ama temiz hepsi,anlamadım gitti yaaa...Muayene olduğumda sağdan yumurtlayacaktım geçen ay regl oldum bu ay soldan yumurtladım muhtemelen,o nedenle de kafam karışıyo,sol taraf batınca,daha önce hiç böyle batma olmamıştı yaa,gene ilaç kullanamadan bekliyorum bakalım kırmızıları....4 tl lik test olunca insan emin olamıyor,pazartesiye kadar regl olmazsam kan testi yaptırayım bari de normal yaşantıma geri döneyim,ilk işim grip ilacı içmek olacak zaten sonucu alınca,üfff yaaa

kızlar selam, bu ay stree yapmamak için foruma pek takılmadım hatta yumurtlama zamanını bile takip etmedim.
normalde bugün regl günümdü. gelen giden olmadı. 1 saat önce test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. ne yapacağımı bilemedim. eşime de bişey söyleyemedim. ne yapsam ben şimdi. hamile miyim acaba? gidip kan testi mi yaptırsam, bana bi akıl verin Allah rızası için

hemen bi test daha yap canım, o da pozitifse pazartesi kan tahlili yaptır,hatta direkt doktora görün bence,iki test boşuna pozitif çıkmaz

AZ önce hastanede çalışan arkadaşım aradı,oradaki ebeye sormuş,o da beklesin idrar testleri hemen göstermez demiş,ya da kan testi yaptırsın ilaç almadan demiş,beklicem yine ilaç alamadan kızlar,hayır sonunda büyük ihtimal hamiş çıkmıcam ama bekle bekle sıkıldım valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…