- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.901
pardon canım doktora gideceğim için banyodaydım şimdi geldimonu sordum. Zaten direk ağlamaya başladım öle diyince. Ama dedim öle bi belirtim yok çok acıkıyorum mide bulanıtısı yaşıyorum kanamam yok dedim. O her gebelikte belli olmaz dedi. Senin gebeliğin bitmiş sayılmıyo dedi
günaydın kızlar haberler kötü
dün 9 da ultrasyona girdim. bebekler ikizmiş gerçektende.
ama kalp atışı yine yok. doktor çarşamba gel dedi. eğer çıkmazsa kürtaj yapçaz başka bi çaresi yok dedi
kolera bebeişim sakın üzülüp düşünüp hasta olma emi kalp atışlarını iannıyorum duyacaksın biraz nazlı çıktı seninkiler bebem sağlıklı olsunda bekleyelim önemli değil ama sen başka doktorlarada bi göster bebeğim Allahtan gelene razıyız benimde kandil akşamı ananem vevfat etti nur yüzlü melek ananemi dün toprağa verdik bende çok mutsuzummm koleram ama sen üzülme duyucaz o kalplerin atışlarını inşallahhhh
günaydın kızlar haberler kötü
dün 9 da ultrasyona girdim. bebekler ikizmiş gerçektende.
ama kalp atışı yine yok. doktor çarşamba gel dedi. eğer çıkmazsa kürtaj yapçaz başka bi çaresi yok dedi
madamımmm canımmmm başın sağolsun nur içinde yatsın nenen. inşallah mekanı cennet olsun
gitçem madamım başka dr araştırıyorum. doktordan yana hiç şansım yok ama yaa. bütün doktorlar iyi gebelik doktoru moral bozmaktan başka bi işe yaramıyolar. bende bebeklerimin yaşadığına inanıyorum. onlar annesi gibi güçlü. madamım şöyle 10-11 haftalık olsa inan bana hak vercem. Allahtan gelen baaşım üstüne dicem. ama göz göre göre erkenden nasıl kıyarım bebeklerime. neden kıyayım. karnında 15 gün ölü bebekle gezen var. ki benimki daha bebek bile değil daha. çoook küçük. inandırıcı gelmedi. saydığım paralar helal olmasın ama.
kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor
kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor
madamım başın sağolsun , toprağı bol olsun inşallahkızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor
hemen bi test daha yap canım, o da pozitifse pazartesi kan tahlili yaptır,hatta direkt doktora görün bence,iki test boşuna pozitif çıkmazkızlar selam, bu ay stree yapmamak için foruma pek takılmadım hatta yumurtlama zamanını bile takip etmedim.
normalde bugün regl günümdü. gelen giden olmadı. 1 saat önce test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. ne yapacağımı bilemedim. eşime de bişey söyleyemedim. ne yapsam ben şimdi. hamile miyim acaba? gidip kan testi mi yaptırsam, bana bi akıl verin Allah rızası için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?