Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

slm kızlar bayadır takip ediyorum sizi:) bugüne kısmet oldu yazmak. bizim bu ay ilk denememizdi bugün adet olmam gerekiyodu ama henüz bişey yok ama adet olcakmışım gibi üç gündür. umutlanmak istemiyorum ama bazıları bu durumları yaşıyormuş. ne bileyim hayırlısı hepimiz için. yalnız bu ilk deneme ama beklemek zormuş, ama bi yandan heyecanlı:)

kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor

Başınsağolsun canımm benim, inan çok üzüldüm. Allah sizlere uzun ömür versin, sabır versin.

Başınsağolsun canımm benim, inan çok üzüldüm. Allah sizlere uzun ömür versin, sabır versin.

teşekkür ederim snekçim hayat işte yapacak bişey yok devam ediyor çok güzel bir gecede çok güzel bir şekilde gözlerini yumdu melek anenem o kazandı biz derdimize yanalım bence sen nasılsın ne alemdesin neler yapıyorsun

Nerisonaaaamm, canım benimm geçecek bu günler sabredeceksin mecbur, ben sana yemek yapim tatlım sen iste yeter. Sen bol bol dinlen, okul da az kaldı nasılsa tatile girmesine.Öptüm kocaman

Canım ben inanıyorum ki, daha erken ondan kalplerini duyamadı bebişlerinin, bence başka bir doktora daha git, hiç o güne kadar da kendini strese sokma, Allah korusun hiç bişi yoksa bile bu stresten olur. Güzel haberlerini bekliyoruz Koleracım.

Tatlımm,mekanı cennet olur inşallah. Ben ovülasyon testi yaptım 6 gün boyunca hergün 2. aynı silik çizgi çıktı, sonra dün tek çizgi çıktı çatladı dedik, bakalım hayırlısı 17si gibi belli olur, onun dışında şu aralar çok girmedim siteye kafam biraz dağılsın diye, konudan uzaklaşmak için. Sanırım senin döngün daha kısa olduğu için haftaya belli olur. Bak canım şu aralar ikimizde aileden kayıplar verdik, inşallah Allah bize ve her isteyene sağlıklı bebekler verir.

selam kızlar;
off kafam karmakarışık yardım edin bana..bugun regklim geçeli 3.gun oldu..hafıf bır kahverengı akıntı geldi..harıcınde bırşey yok..hamıle olcabilceğimi sanmıyorum pek ama reglımde gecıkmezdı benım yarın da yolca çıkacağım dr a da gidemem sızce ne olabılır,?bir fikir

kıslarrr günaydın,
bugün işe gitmicemm, dün çok halsizdim ve sürekli böyyktüm, 800 gr verdim:/
neyse bugun sizinleyimm

canım 3 ün geçtiyse yapman gereken tek şey var: idrar testi, meraklanıp durmaktansa hemen yap derim

Son düzenleme:

yok canım öle hemen kürtaj yaptırırmıyım emin olmadan.

Kolerammmm msn açarmısın.....
tatlım yeni gördüm. bugün konuşurz nasipse.

insanın moralini bozan doktorların tavırları aslında bana ne kadar rahat diyo. bebekler 6 haftalık çarşambaya çıkmazsa kürtaj dedi attı kağıtları önüme. kaşlarını kaldırıyo bide. benim direk gözlerim sulandı. ben kürtajdan korkuyorum dedim. sen niye korkuyosunki ben yapçam dedi dalga geçiyo bide hayvan herif. bide bursanın en iyi kadın doğumcusuymuş ziya çetin. maşallahhh nede ilgiliydi. görmek bile istemiyorum o adamı.

canım hayırlısı olsun inşallah hamişsindir. kesin sonucu alınca bildir emi

hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…