- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.921
kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor
sen bugün çok kaytardınn annemm yaaaaa öfff ama ben seninn kuseeeniini kıskandımmmsen benimdinnnn bende seninnnn
niye kimse yok bakim burada
kızlar günaydın dün yoktum kandil akşamı ananemi kaybettiim köydeydik akşam döndük biri bana koleramın nesi olduğunu söyleyebilrimi kalp atışı yok diye bişi okudum sanki bebişlerin neler oluyor
Başınsağolsun canımm benim, inan çok üzüldüm. Allah sizlere uzun ömür versin, sabır versin.
canlarrr günaydın,
hepinizi çok özlüyorum ama öğleden sonra özellikle de akşamları hiç halim olmuyor, midem bulanıyor sürekli ve akşamları hep kusuyorumsadece sabahları iyiyim, onda da okuldayım. eve dönünce sadece okuyup çıkabiliyorum, keyifli sohbetlerinize katılamıyorum, yemek bile yapamıyorum, mutfağa giremiyorum, uzak kalmak istemiyorum sizden ama elimde değil işe
hepinizi öpüyorumm
sana tamamen katılıyorum. Hadi öle bişe sebepleri neler bunu anlatmadı. Güvenmiyorum doktora. Ayrıca herhangi bi rahatsızlık hissetmiyorum. Kötü değilim. Tansiyonum ateşim normal. Herşeyim normal. Gitmicem bidaha dr a. Kafam karmakarışık. Zaman geçsin bakalım biraz ne olacak.
teşekkür ederim snekçim hayat işte yapacak bişey yok devam ediyor çok güzel bir gecede çok güzel bir şekilde gözlerini yumdu melek anenem o kazandı biz derdimize yanalım bencesen nasılsın ne alemdesin neler yapıyorsun
Ben çıkıyorum Madamcım, iy geceler. Allah rahatlık versin.
bugün çok sessiz burası,hayret... :44: haftasonu geziyo herkes galiba
canım 3 ün geçtiyse yapman gereken tek şey var: idrar testiselam kızlar;
off kafam karmakarışık yardım edin bana..bugun regklim geçeli 3.gun oldu..hafıf bır kahverengı akıntı geldi..harıcınde bırşey yok..hamıle olcabilceğimi sanmıyorum pek ama reglımde gecıkmezdı benım yarın da yolca çıkacağım dr a da gidemem sızce ne olabılır,?bir fikir
Nerisonaaaamm, canım benimm geçecek bu günler sabredeceksin mecbur, ben sana yemek yapim tatlım sen iste yeter. Sen bol bol dinlen, okul da az kaldı nasılsa tatile girmesine.Öptüm kocaman
QUOTE]
ayyy sneğim benimm düşünmen yeter bebem, sağolsun eşim bişiler yapıyo,mutfağa sokmuyo beni
hamişliğin en güzel yanı bu sanırım, evde hiç iş yapmamakben de zaten bikaç gün gitmicem kuzum, dün çok kötüydüm, zaten bulantı ve kusmada maximuma 8.hafta çıkılırmış , ben de 8.haftadayım. biraz dinleneyim,sabahların tadını çıkarayım
sen naptın bebişim? günler nasıl geçiyor?
kolare_vebası öncelikle geçmiş olsun canım,üzülme kalp atışları için erken bence,benim de enb yakın arkadaşım 6 haftalık hamile ,daha bu hafta kese görünüyor mu diye gitti doktora,hatta doktor bu hafta göremezsek haftaya tekrar bakarız demiş,yani senin bebişlerin kalp atışı için biraz erken gibi geldi bana,8-10 haftadan önce kalp atışı olmaz diye biliyorum ben,o yüzden doktor değiştir derim canım,ama sakın stres yapma ok?
bilgemadam başın sağolsun canım,mekanı cennet olsun
tatlım yeni gördüm. bugün konuşurz nasipse.Kolerammmm msn açarmısın.....
madamım başın saolusun canım allah sabrınıda versin inşallah . koleram evet doktorlara bir sürü para veriyoruz ve hiç işe yaramıyo bende gittim banda bir ton kötü haber verdi moralim bozuldu kocamla tartıştık sonra barıştık ama moral bozuldu bir kere bebeğimin kalp atışları varmış ama ben duymadım o kadar gelişmiş cihaz yokmuş . ama kanım çok düşükmüş bu düşük sebebiymiş erken doğum sebebiymiş ya düşünebiliyomusuzn tahlil vermekten canım çıktı bir sürü para harcadım en son tahrili yaptırmıcaktım ben senin için çalışıyorum dedi o yaptırdı zorla kocam benim . salı günü alcam tahlilsonularını rabbim herşeyin hayırlısını versin ne diiyim inşşallah güzel haberler veririr< hepimi< z
kızlar selam, bu ay stree yapmamak için foruma pek takılmadım hatta yumurtlama zamanını bile takip etmedim.
normalde bugün regl günümdü. gelen giden olmadı. 1 saat önce test yaptım, ikinci çizgi silik çıktı. ne yapacağımı bilemedim. eşime de bişey söyleyemedim. ne yapsam ben şimdi. hamile miyim acaba? gidip kan testi mi yaptırsam, bana bi akıl verin Allah rızası için
slm kızlar bayadır takip ediyorum sizi:) bugüne kısmet oldu yazmak. bizim bu ay ilk denememizdi bugün adet olmam gerekiyodu ama henüz bişey yok ama adet olcakmışım gibi üç gündür. umutlanmak istemiyorum ama bazıları bu durumları yaşıyormuş. ne bileyim hayırlısı hepimiz için. yalnız bu ilk deneme ama beklemek zormuş, ama bi yandan heyecanlı:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?