- 19 Ağustos 2010
- 4.604
- 3.550
- 448
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.941
herkese günaydınlarrr olsunnn
müjdeli haberlerle dolu hayırlı haftalar olsunnn inşallahhhhh
ben daha yeni geldimm hemen bigisayarın başına geçtimm nasılsınız bakalım??????
yok canım öle hemen kürtaj yaptırırmıyım emin olmadan.
tatlım yeni gördüm. bugün konuşurz nasipse.
insanın moralini bozan doktorların tavırları aslında bana ne kadar rahat diyo. bebekler 6 haftalık çarşambaya çıkmazsa kürtaj dedi attı kağıtları önüme. kaşlarını kaldırıyo bide. benim direk gözlerim sulandı. ben kürtajdan korkuyorum dedim. sen niye korkuyosunki ben yapçam dedi dalga geçiyo bide hayvan herif. bide bursanın en iyi kadın doğumcusuymuş ziya çetin. maşallahhh nede ilgiliydi. görmek bile istemiyorum o adamı.
canım hayırlısı olsun inşallah hamişsindir. kesin sonucu alınca bildir emi
hayırlısı olsun canım aramıza hoşgeldin
günaydın madamım,nasılsın bugün?nerisonam ,subebekim nurummm günaydın güzeller anne ve aday adayları nasılsınızzz
günaydın madamım,nasılsın bugün?
nerisonam ,subebekim nurummm günaydın güzeller anne ve aday adayları nasılsınızzz
daha iyiyim nerisonam hayat devam etmekte bide bat günüm sabırsızım biras kırmızılar ha geldi ha gelecek aklım orda kafam karışık aaz birazz sen nasılsın mide bulantıları devammı
annem çok üsüldümm ben ne diceğimi bilemedim güzel haberler alırım umuduyla açtım canımmmm benimm başınız sağolsunnnn allah sabır versinn,anneannenin mekanı cennet olsun inşallah bakne mübarek günde vefat etmiş allahın sevdiği kuluymuş canımmm hakkaten çok üzüldümm bebeimmmm
şimdi nasılsın?
günaydın kızlar...
Günaydın tatlım fena değilim :)) Sen nasılsın...
günaydın kızlar...
du bekle bakalım, inşallah gelmezz
madamım akşamları berbat oluyorum, dün yediğim her şey gitti, ben de bugün işe gitmedim, dün çok yıprandım çünkü. neyse çekicez madamım, cennet boşuna annelerin ayağı altında değil
çok sağol siz sağolun bebişlerim mail attım bebem sana okumuşsundur daha iyiyim hayat devam etmekte artık sadece dua edip eski günleri anıcaz yapacak bişey yok artık bat günü bugün sabırsızım aama altüst oldum bence gelecek kırmızılar hani bide ben sürekli ağlıyordum ya içim sıkılıyordu demekki içime doğmuş ananem bebiş filan değilmiş
koleram nasılsın bebeğim? morallerimizi yüksek tutalım canım, ben inanıyorum senin bebişlerin kalpleri pıtır pıtır atıyor, bak göreceksin çarşamba günü
o adamları da bilirim, kaş kaldırmalar, dalga geçmeler hepimizin başına geliyor böyle şeyler acaba diyorum özel bi muayeneye mi gitsen koleram, her şey para olmuş malesef...
günaydın tüm kızlaraaa selam olsun bugün madamınızın bat günü ama madam ananesini kaybedince dengesi bozuldu kırmızıları görebilir yani ama hiçbir ağrısı sancısı mide bulantısı adet sancısı neyin hiçbişeyi yok bakalım neler olacak hep beraber bekleyelim ve görelim
Kızlar Günaydın.
Koleracım sen başka bir kaç doktora daha görün. Banada doktor bebeğin kalp atışı durmuş kürtaj olman gerek dedi. Bende ilk önce inanamadım gerçekten çok zor bir durum. Sonra başka doktora gittik oda aynı şeyi söyledi. Ultrasonla bakıyor hepsi yanılma şansları düşük yani. Ama senin bebekler ikiz oldukları için kalp atışları daha geç olabilir diye tahmin ediyorum. Morelini yüksek tut canım olacaga birde öleceğe çare yok.
koleram bebeğim herkesin bünye farklıdır ve başka doktora gitmişsindir diye düşünüyorum olmadı gel istanbulda baktıralım bi doktora öle iki tane bebişi yok etmek kolay mı sanıyor bu şapşal doktorlar ya emin olmadan insan der git bi başka doktorada göster istersen ama nerdee git bebeğim başka doktora ben inanıyorum duyulacak o atış sesleri ve senin göslerin dolacak biliyorumm mutluluktan
canımmm benimm üzülme hemen bizim türk doktorlarımız ne yazıkki kötü haberlerin üzerinde durmaya bayılıyorlarrr sen içini ferah tut eminimki bebeişlerin senin gibi güçlü olup sana sıkı sıkı tutunacaklar içini sıkma hem dediğin gibi bence doktorunu değiştir hem insanın moralini bozmaya ne hakları var en iyisi bile olsa moral bozacak bişey yapmamalı düşünsene gayet sağlıklı olup,moral bozukluğundan allah korusun insanı farklı şeylere sürükler böyleleri
boşver kuzum sen hiç kafana takma 1 hafta bekle git başka doktorlar baksınn içinide sıkıp durma lütfen koleran bebişlerinin sağlıklı olması sanada bağlı canımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?