Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

ayyy durup dururken kusulmaz ki madamım, ben ne diyim şimdi sana

madamım başın sağolsun canım.Rabbim sabır versin..

inşallah öle bişey olur bebekim inşallahh olmazsada önümüze bakmaya devam durmaca yok ani ölüm acı bişey tatlım bilirsin sende ama alışıyor insan ne yapalım eee de bakalımm nasıl geçti haftasonu kocişle bu sabahmı geldin neden geldin ben sana çarşambaya kadar gelme demedimmi
koleram çevre hastanelere git annem ya ama geciktirme olurmu rabbim korusun sizleri
bebeğim ben iyiyim aslında öle kötü değilim. yani kaybetsemde bebişlerimi allahtan gelen başım üstüne derim. ama haksız yere bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. onun vijdan azabını taşıyamam ben

pardon canım ben özel hastaneye gittin sandım, ben doktorun kendi yerine git demek istedim, yani normalde değişmemeli davranış şekli ama doktorun kendi yerine gidince farklı oluyor diyen çok, bu arada benim de ilk klasik siyah beyaz ultrasonda hiçbir şey görünmedi hatta kesenin içi bile görünmedi, sonra renkli bir ultrasonda duydu atışı, seninki nasıl bir tip ultrasondu? bence eski tipte görünmemesi normal

5+5 tek gebeliklerde bile kalp atışını duymak için erken. normalde 6+5 den sonra duyuluyor. bildiğim çoğul gebeliklerde 1 bebeğinki daha geç duyulabiliyor hatta kesesi falan da geç gözüken var

canım henüzçok erken ben 6+4 de duydum kalp atışalrını ama mesela bi bebk diğerine göre daha yavaş ilerliyo yani ufak buda ikizlerde çok normalmiş...tekini bile şu anda duyman mucize... hakkında hayırlısı olsun bi hafta sonra felan gittiğinde duyacaksın inşallah...

http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/336825-ikiz-gebelik-kalp-atisi-tek.html

kötü olmada zaten canım yaaa tabii insan üzülür ama bebeişleri düşünnn
kesinliklede doktorunu değiştir diyorumm koleracımmm
bebeğim ben iyiyim aslında öle kötü değilim. yani kaybetsemde bebişlerimi allahtan gelen başım üstüne derim. ama haksız yere bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. onun vijdan azabını taşıyamam ben

özelden yazdım yaaa işte öylee zaten koçişte halimi görünce şok oldu çok berbattım bi dahaki ayda böyle gelirse doktora gitmem şart olucak ölücem zannetim yaaa
belki koçiş gelir o günn birazz zor ama şansları zorlucak madamımmm

Günaydın kızlar, nasılsınız?

Madam başın sağolsun tatlım, Allah ananeye rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Koleram geçmişe çok bakamadım ama sanırım kalp atışlarını yine senden gizlemiş bebişler, başka bi dra gitsen olmazmı güzelim. Lütfen aklına kötü şeyler getirme

merhaba kızlar ne kadar bol hamişli bi topik bu böyle bereketli görünce hemen geleyim dedim benim batta 18 haziran 7. denememiz inşallah bu topik banada uğurlu gelirde bebişim gelir bu ay kızlar yanlız bu ay değişik bişey yaşadım ben adetimin 14. günü yumurtlama zamanımda hafif lekelenmem oldu hem açık kahve hemde çok hafif pembemsi acaba yumurtlama belirtisimiydiki anlamadım çünkü ilk defa böyle bişey oldu bizde hemen değerlendirdik o 2 günü inşallah tutar bu ay

Günaydın kızlar.
Madamım başın sağolsun canım.
Kolera sen nasılsın? geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı? Bebişler iyi mi?

okudum bebem inşallah doktora gerek kalmazz

sizler sağ olun canlarım benim iyiki varsınız valla ne diimki ben şimdi çok seviyorum sizlerii
sağol zeytinim dostlarımız sağ olsun ne var ne yok kırmızılar ne alemde
Günaydın kızlar.
Madamım başın sağolsun canım.
Kolera sen nasılsın? geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı? Bebişler iyi mi?

kıssslarr ben yol yorgunu bugün geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayınnn küsmeyinn bana yütfennnn olooormmuuu bebişlerrr? su bebek çok yorgun daha bu sabah 7 de geldi daha açılamadı
koçişide orda bırakmak çok zor oldu

yok bebişim hiç olarmı öle şey hatta istersen git dinlen biras sen biz yabancı değiliz

günaydın kızlarrrr naberler. okuldayım geçmişi okuyamıyorum. kolerayı çok merak ediorum bi bilginiz var mı

sorma madamım moraller sıfırın altında bu sabah 2 gün önceden teşrif etti benim kırmızılar. çok üzgünüm. sen ne alemdesin. inşallah senden iyi bi haber alırız.

benim bugün bakalım zeytinim ama gelecek herhalde bilmiyorumki genelde akşama doğru gelir bide üzüldüm ya kesin gelirsende üzülme tatlım kısmet artık hepimizin başına gelen şeyler önümüze bakmaya devamm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…