- 26 Nisan 2010
- 1.495
- 21
- 158
- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.961
ayyy durup dururken kusulmaz ki madamım, ben ne diyim şimdi sanaehh bende çok fena değilim işte tatlım bekliyom kırmıısılarıı :)))
günaydın berreeemm
ayyy dün gece duştayken birden bir midem bulandı benimde dün yediğim herşey gitti valla ohh sonra rahatla uyumuşum garipti bir anda bulandı kustum geçtisende sabrrediyorsun zaten doğru diyorsun yoksa cenneti ayağımızın altından çekiverirler valla
kuzummm benimmmmm canımsın sen benimmm öyle düşünme tabii insanın içine doğabiliyor bazı şeylerrr bakalım bebişin belki gelir anneannenin acısını yatıştırmak için rabbim size meleğinle yol gösterir inşallah hiç belli olmazz bebişimm üzülme bak benim anneannemde benim nikahıma 38 gün vardı öldüğünde hiç düşünmezdik birden bire oldu çok acı bişey anlıyabiliyorum seni madamımmmm
bende korktumm bişey oldu kesin dedimm
bebeğim ben iyiyim aslında öle kötü değilim. yani kaybetsemde bebişlerimi allahtan gelen başım üstüne derim. ama haksız yere bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. onun vijdan azabını taşıyamam ben
ah be canım ben zaten özele gittimde böle muamele gördüm ya
inşallah hamiş olursun bitanemm....
gitçem canım doktor arayışındayım zaten.
daha gitmedim başka doktora madamım. böle giderse bursada denemediğim dr kalmayacak
madamım başın sağolsun canım.Rabbim sabır versin..
ayyy durup dururken kusulmaz ki madamım, ben ne diyim şimdi sana
bebeğim ben iyiyim aslında öle kötü değilim. yani kaybetsemde bebişlerimi allahtan gelen başım üstüne derim. ama haksız yere bebeklerimi kaybetmek istemiyorum. onun vijdan azabını taşıyamam ben
inşallah öle bişey olur bebekim inşallahh olmazsada önümüze bakmaya devam durmaca yok ani ölüm acı bişey tatlım bilirsin sende ama alışıyor insan ne yapalım eee de bakalımm nasıl geçti haftasonu kocişle bu sabahmı geldin neden geldin ben sana çarşambaya kadar gelme demedimmi
kötü olmada zaten canım yaaa tabii insan üzülür ama bebeişleri düşünnn
kesinliklede doktorunu değiştir diyorumm koleracımmm
özelden yazdım yaaa işte öylee zaten koçişte halimi görünce şok oldu çok berbattım bi dahaki ayda böyle gelirse doktora gitmem şart olucak ölücem zannetim yaaa
belki koçiş gelir o günn birazz zor ama şansları zorlucak madamımmm
inşallah öle bişey olur bebekim inşallahh olmazsada önümüze bakmaya devam durmaca yok ani ölüm acı bişey tatlım bilirsin sende ama alışıyor insan ne yapalım eee de bakalımm nasıl geçti haftasonu kocişle bu sabahmı geldin neden geldin ben sana çarşambaya kadar gelme demedimmi
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Madam başın sağolsun tatlım, Allah ananeye rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Koleram geçmişe çok bakamadım ama sanırım kalp atışlarını yine senden gizlemiş bebişler, başka bi dra gitsen olmazmı güzelim. Lütfen aklına kötü şeyler getirme
Günaydın kızlar.
Madamım başın sağolsun canım.
Kolera sen nasılsın? geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı? Bebişler iyi mi?
sağol zeytinim dostlarımız sağ olsun ne var ne yok kırmızılar ne alemde
kıssslarr ben yol yorgunu bugün geçmişi okuyamıyorum kusura bakmayınnn küsmeyinn bana yütfennnn olooormmuuu bebişlerrr? su bebek çok yorgun daha bu sabah 7 de geldi daha açılamadı
koçişide orda bırakmak çok zor oldu
sorma madamım moraller sıfırın altındabu sabah 2 gün önceden teşrif etti benim kırmızılar. çok üzgünüm. sen ne alemdesin. inşallah senden iyi bi haber alırız.
günaydın kızlarrrr naberler. okuldayım geçmişi okuyamıyorum. kolerayı çok merak ediorum bi bilginiz var mı
okuduğum kadarı ile biraz daha iice ama başka doktor arıyor öle yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?