- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #7.981
günaydın bernardom, ben bugün okula gitmedimgünaydın kızlarrrr naberler. okuldayım geçmişi okuyamıyorum. kolerayı çok merak ediorum bi bilginiz var mı
geçmişi okumadan çok fransız kalıyoo insan beeeeeee
bıldırcınım nasılsınnasıl gecti kocişkonla ankara
daha belli değil yani. anladım canm. sen neden üzüldün bakayım
nasılsınız kızlar gününüz aydın olsunnn bol bereketli bol müjdeli haberli günler
ben birass çıkayım kendime geleyimm saf saf bakıyorummm ekrana
sonra okuyup döneyim barii böyle fransız kalmak sıkıyoo beniii okumayı deniyorum göslerimm bulanıyooo
hastaydımmm cucummm geçmedi rezil etti beni oralarda btün pantolonlar mafişşşşşşşşşşş :26::26:
koçişmede öptümm sevdim uyudukk kardeş kardeşş
git bebem dinlen gene gel
benim ananem vefat etti kandil gecesinde ondan bernardom üsgünümm
amin canımmm hoşgeldin naber nasılsın
çıkayım diyorum merakta ediyorummm sislerriiibu arada sen beni eklemişsinn bebişimmm çok güselsinnnn madamımmmm bebişş gibiii
hosbulduk madamım genel anlamda iyiyimde sankiimm adet olcam:84:sen nasılsın bitanem daha iyisin dimii
olsun bitanem kocişkonu gördün özlem giderdinn oyy benimde cok agrım var sankii kırmızılar gelcek bat cuma ama benim önceden böle sancılar olur:84::84::84:
iyiyim çok şükür cücüm benim benimde bat günü sankim cöööö dicek bana kırmızılar 6.hissim öle dioo
evet canımm koçişi görmek herşeye bedel
kırmısıları sadece onun içinde demedim ben gezmek iyi olmadı doğru düzgün gezemedik sıkıntılıydım yaniii geliyormu seninde cucuummm kırmısılarınn bu ayyy herkes kırmısılancak sanırsammm:26:
ama bidahaki ay offf offfffffffffffff herkes gebişşş oyyy oyyy oyyyyy kuzucuklarımmm hep birlikte olurus kötümü??
başın sağolsun canım
gunaydın kızlar bu ay umutluyum inşallah yumurtişler tutar
napalım madamım kısmet artık kafamı yormuyorum herseyin hayırlısı:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?