- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.001
slm kızlar napıyorsunuzz madamım başın sağolsun canım koleramdan haber varmıı acaba
cucumm cumartesi sen kızılaya gittinmi?olsun bitanem kocişkonu gördün özlem giderdinn oyy benimde cok agrım var sankii kırmızılar gelcek bat cuma ama benim önceden böle sancılar olur:84::84::84:
çoook teşekkür ederim bebeği o senin gözlerinin güzelliği ama ben seni ekledim ama seni göremedim foto minnacıktı yani yolda görsem tanımıcam valla yaaa
cucumm cumartesi sen kızılaya gittinmi?
Dur bebikimmm kociş kızıyo bana fotoları kimse görmesin diyor açayım hemen bak kapatayım koçiş görmeden
şimdi açma bebekim akşam açarsın burda face durumu malesef yok bebem yasakklı açilmii akşam ben sana haber edince açarsın görerem seni bende bu arada uyku tutmadı sanırım bak dayanamadın geldin gene
evet baksana olmiyiiiii burasını merak ediyimmm
şimdi açma bebekim akşam açarsın burda face durumu malesef yok bebem yasakklı açilmii akşam ben sana haber edince açarsın görerem seni bende bu arada uyku tutmadı sanırım bak dayanamadın geldin gene
tamam bebeimm sen yazz ben açıyımmm
ayyy çok merak edilcek bişeyim yok işteee uyukluyorum çok şükür onun dışında pek bi sorun yok kırmısılar gelii daha ama gıcık şeylerrr bitivermedilerrrBizde seni merak ediyos valla bebeişşş
Offfffffffffffffffffffffff aklım hep kırmızılarda yaw korkudan yerimden kalkmak istemiyom geldi gelecek die
bebekim izin verirsen biraz dıışarı çıkıp hava alim ben çok geç kalmam sös sanaa olar mıı
ayyy çok merak edilcek bişeyim yok işteee uyukluyorum çok şükür onun dışında pek bi sorun yok kırmısılar gelii daha ama gıcık şeylerrr bitivermedilerrr
Korkunun ecele faydası yok madamımmmmm korkma gelmicekler zateeee
Ah bebekim ahh inşallah gelmesler valla yaa ne güzel olar dime çıldırırısss ama korkununda ecele faydası yok dediğin gibi ne olur ne olmaz belli olmaz allahtan gelene ben razıyımsenin kırmısılarda bitecek üsülme hamiş olcaz hep beraber inşallah
5+5 tek gebeliklerde bile kalp atışını duymak için erken. normalde 6+5 den sonra duyuluyor. bildiğim çoğul gebeliklerde 1 bebeğinki daha geç duyulabiliyor hatta kesesi falan da geç gözüken var
canım henüzçok erken ben 6+4 de duydum kalp atışalrını ama mesela bi bebk diğerine göre daha yavaş ilerliyo yani ufak buda ikizlerde çok normalmiş...tekini bile şu anda duyman mucize... hakkında hayırlısı olsun bi hafta sonra felan gittiğinde duyacaksın inşallah...
http://www.kadinlarkulubu.com/tup-bebek-ozel-bolum/336825-ikiz-gebelik-kalp-atisi-tek.html
kötü olmada zaten canım yaaa tabii insan üzülür ama bebeişleri düşünnn
kesinliklede doktorunu değiştir diyorumm koleracımmm
özelden yazdım yaaa işte öylee zaten koçişte halimi görünce şok oldu çok berbattım bi dahaki ayda böyle gelirse doktora gitmem şart olucak ölücem zannetim yaaa
belki koçiş gelir o günn birazz zor ama şansları zorlucak madamımmm
inşallah öle bişey olur bebekim inşallahh olmazsada önümüze bakmaya devam durmaca yok ani ölüm acı bişey tatlım bilirsin sende ama alışıyor insan ne yapalım eee de bakalımm nasıl geçti haftasonu kocişle bu sabahmı geldin neden geldin ben sana çarşambaya kadar gelme demedimmi
Günaydın kızlar, nasılsınız?
Madam başın sağolsun tatlım, Allah ananeye rahmet etsin mekanı cennet olsun inşallah
Koleram geçmişe çok bakamadım ama sanırım kalp atışlarını yine senden gizlemiş bebişler, başka bi dra gitsen olmazmı güzelim. Lütfen aklına kötü şeyler getirme
Günaydın kızlar.
Madamım başın sağolsun canım.
Kolera sen nasılsın? geçmişi okuyamadım herşey yolunda mı? Bebişler iyi mi?
günaydın kızlarrrr naberler. okuldayım geçmişi okuyamıyorum. kolerayı çok merak ediorum bi bilginiz var mı
slm kızlar napıyorsunuzz madamım başın sağolsun canım koleramdan haber varmıı acaba
BENDEN HABER ALMAK İSTEYEN CANIM ARKADAŞLARIM BEBEKLER 6 HAFTALIKMIŞ KALP ATIŞLARI ÇIKMADI YİNE. DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM. SABAHTAN BERİDİR DR ARAYIŞI İÇİNDEYİM. MEDİKABİL DİE Bİ HASTANE VAR BURSADA ÇOK BEĞENDİM 3 BOYUTLU ÇEKMİŞLER ÖYLE GÜZELKİ. KK DA OKUDUM GİDENLER MEMNUNMUŞ. Bİ KIZ DOĞUM HİKAYESİNİ ANLATMIŞ ALTIMA YAPTIM YİNE DE HEMŞİRELER GÜLER YÜZLE TEMİZLEDİLER DEMİŞ. ÇOK İTİNALI DAVRANIYOLARMIŞ. BİDE YENİ Bİ HASTANE BELKİ O YÜZDEN TİTİZ DAVRANIYO OLABİLİRLER. Bİ DENESEMMİ DİYORUM KARAR VEREMEDİM :44:
MADAMIM ONLARI BEN HEP OKUDUM. HATTA ONA BENZER Bİ TON ŞEY. 9. HAFTADA KALP ATIŞI DUYANLAR BİLE VAR HEP YAZMIŞLAR. BENDE BU YÜZDEN KIZIYORUM YA DOKTORA
kizlar....neler oluyor ??
koleranin son durumu nedir?? ben simdi dogrumu anladim (her yaziyida okumadim) kalp atislarini duymamislarmi??
Offfffffffffffffffffffffff aklım hep kırmızılarda yaw korkudan yerimden kalkmak istemiyom geldi gelecek die
BENDEN HABER ALMAK İSTEYEN CANIM ARKADAŞLARIM BEBEKLER 6 HAFTALIKMIŞ KALP ATIŞLARI ÇIKMADI YİNE. DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM. SABAHTAN BERİDİR DR ARAYIŞI İÇİNDEYİM. MEDİKABİL DİE Bİ HASTANE VAR BURSADA ÇOK BEĞENDİM 3 BOYUTLU ÇEKMİŞLER ÖYLE GÜZELKİ. KK DA OKUDUM GİDENLER MEMNUNMUŞ. Bİ KIZ DOĞUM HİKAYESİNİ ANLATMIŞ ALTIMA YAPTIM YİNE DE HEMŞİRELER GÜLER YÜZLE TEMİZLEDİLER DEMİŞ. ÇOK İTİNALI DAVRANIYOLARMIŞ. BİDE YENİ Bİ HASTANE BELKİ O YÜZDEN TİTİZ DAVRANIYO OLABİLİRLER. Bİ DENESEMMİ DİYORUM KARAR VEREMEDİM :44:
MADAMIM ONLARI BEN HEP OKUDUM. HATTA ONA BENZER Bİ TON ŞEY. 9. HAFTADA KALP ATIŞI DUYANLAR BİLE VAR HEP YAZMIŞLAR. BENDE BU YÜZDEN KIZIYORUM YA DOKTORA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?