Mayıs ayında hamile kalmak isteyen anne aday adayları :)

kesinlikle ve kesinlikle hemde sonuna kadar katılıyorum sana

ama öyleeeee
yanlış anlamayın arkadaşlar ama hamile bir bayanın doktoru psikolog görevinide üstlenmeli
sonuçta yaşanılan bir duygusallık var nasıl olurda hamiş bir bayana direk buşekilde konuşma yapar doğru yada yanlışş
benimde yiğenim 3 yaşındayken ayağını kaldırıma çarpmış böyle sendeleye sendeleye gidiyordu bizde o yaşlardaki çocuklar dikkat çekmek için herşeyi yapar yaa neyse önemsemedik bir iki gün sonra devam edince doktora götürdük hemde burda güzel bir hastane çocuğa film çektirdi kemik kanseri dedi ablamla eniştemin halini anlatsamda hayal bile edemzsiniz tabii biz tek doktorla kalmayız 6-7 doktora dah götürdük böyle bişeyin aslı varmı diye bir sürü para harcandı o zamanlar bunun için ama hiçbişey yokk o yüzden tek doktora bağımlı kalmayın hiçbiriniz....
hayatımız kararmıştı o doktorun teşhisiyleee
allahım tüm yavrularımızı sen koru

duymamışlar nikitam ama doktorun ..... dan bence koleram doktorun u değiştircek felaket tellalcisi olmalıymış bu doktor bişey bilmiyor

ne diosun??!
KOLERAAAMMM;
biraz erken degilmi tatlim kalp atislarini dinlemek icin?? bence üzme kendini , coooook asagidalar suanda bebislerin, zordur onlari bulmasi . herseyin hayirlisi , görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler ,güzel bacim

ayy nikitam ne güzel dedinn vallaaaaa
bak koleramm nikitamm tecrübesinii şakıttırıyorr bide ikiz nikitamm

ayy nikitam ne güzel dedinn vallaaaaa
bak koleramm nikitamm tecrübesinii şakıttırıyorr bide ikiz nikitamm

aynen tatlimm, ah bir bilsen ne depremler yasadi bu kalbim
neyse ya, kimsenin bu konuda üzülmesine dayanamam,,,,gecen esimin bir kuzeni (bu hatunuda hicc ama hiccc haz etmem, yinede kin tutamiyorum) dogum etti, kizi oldu,,,,yakinda görmeye gidiyoruz, sirf o bidigi sevmek icin hevesleniyorum gitmek icin , o minigin sayesinde hatunuda affetmeye hazirim...cins sey.

kimseyi Allah bu konuda üzmesin bu apayrı bir konu nikitammm iyi yapıyosunnn

canim, nasilsin?? ben bikac gundur bakamadim , ne var ne yok??

nikitaammmm bende kırmısılardan bol bişeycik yokkk hep kırmısı bitmedi gitti kan kaybından ölücem artık hiç halim kalmadı valla yorgunluk var üzerimde zaten koçişin yanına gittim kardeş kardeş oturduk kırmısılardan
sen nasılsın nikitam???

hicranımmm halımı yıkadım dedin????????????????????????????????

hai küçk halılar
varya onları akşamdan ısladım sabah annem geldi yıkadık ben sadece fırçaladım kaldırmak annemden ama canım benim ben kendimi rahatsız etmiyorum bakıyorum kendime iş yaptıkça düzeliyorum yat yat iyice hasta oluyorum gerçekten

oylemi? ah canimm...napcan,elden bisey gelmiyor, mecbur oturcaniz oyle
bendede halamlar cumadan beri bendeler
biraz dinlen hayatim, yüklenme bu kadar kendine.....yorucu oluyor gercekten, hem o hem is....

madamımmmm hava almaya çıktı gelmedi bi dahaaaa kısıyorum hemen glicem dedi bide sözzz verdii
nerde bu kiz??
huuuu madammm, nerdesinnn canikommm

ama hicranımm eğilip kalmak,yormak allah korusun bak senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişiyiz yapma bebeimm ver yıkatmayaa başka şeylerle oyalan halı yıkamakla değillllllll

evet yapıcak bişey yok 8 gün ama nikitamm yazık değilmi bana
oylemi? ah canimm...napcan,elden bisey gelmiyor, mecbur oturcaniz oyle
bendede halamlar cumadan beri bendeler
biraz dinlen hayatim, yüklenme bu kadar kendine.....yorucu oluyor gercekten, hem o hem is....

ya canım benim bir sürü halımvar benim çeyizlik halılarım kaynanamın halıları düğünden sonra aldığımız halılar inan varya ben sadece ele avuca gelen küçük halıları yıkadık. büyükleri ablama saklıyorum o gelsin onlarıda o yıkasın çünkü çok fiyatını sordum 2,5 tl dedi . banada pahalı geldi benim halılar çok fazla hangisini versem

SAKA yapiosun dimi?

hee senin halılar yetmiyor kayınvalideninkileride sen yıkıcam sen kendindemisin? kızım bişey olsa paramı önemli senmi????? saçmalama bırak yıkanmasın gerekirse allah allah döverim bak sonra benim kızım olur senin oğlun ona göre

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…