- Konu Sahibi kolera_vebasi
-
- #8.021
duymamışlar nikitam ama doktorun ..... dan bence koleram doktorun u değiştircek felaket tellalcisi olmalıymış bu doktor bişey bilmiyor
kesinlikle ve kesinlikle hemde sonuna kadar katılıyorum sana
duymamışlar nikitam ama doktorun ..... dan bence koleram doktorun u değiştircek felaket tellalcisi olmalıymış bu doktor bişey bilmiyor
ne diosun??!
KOLERAAAMMM;
biraz erken degilmi tatlim kalp atislarini dinlemek icin?? bence üzme kendini , coooook asagidalar suanda bebislerin, zordur onlari bulmasi . herseyin hayirlisi , görelim Mevlam neyler, neylerse güzel eyler ,güzel bacim
koleram sana yazdım ama görmedin, benimki de normal ultrasonda görülmedi, hatta kesenin içi de görünmedi. renkli ultrasonda görüldü rahat bir şekilde, bence renkli ultrasona gir,sanırım 4 boyutlu olan, bak göreceksin kuzumkötü olmada zaten canım yaaa tabii insan üzülür ama bebeişleri düşünnn
kesinliklede doktorunu değiştir diyorumm koleracımmm
özelden yazdım yaaa işte öylee zaten koçişte halimi görünce şok oldu çok berbattım bi dahaki ayda böyle gelirse doktora gitmem şart olucak ölücem zannetim yaaa
belki koçiş gelir o günn birazz zor ama şansları zorlucak madamımmm
BENDEN HABER ALMAK İSTEYEN CANIM ARKADAŞLARIM BEBEKLER 6 HAFTALIKMIŞ KALP ATIŞLARI ÇIKMADI YİNE. DOKTORUMU DEĞİŞTİRECEĞİM. SABAHTAN BERİDİR DR ARAYIŞI İÇİNDEYİM. MEDİKABİL DİE Bİ HASTANE VAR BURSADA ÇOK BEĞENDİM 3 BOYUTLU ÇEKMİŞLER ÖYLE GÜZELKİ. KK DA OKUDUM GİDENLER MEMNUNMUŞ. Bİ KIZ DOĞUM HİKAYESİNİ ANLATMIŞ ALTIMA YAPTIM YİNE DE HEMŞİRELER GÜLER YÜZLE TEMİZLEDİLER DEMİŞ. ÇOK İTİNALI DAVRANIYOLARMIŞ. BİDE YENİ Bİ HASTANE BELKİ O YÜZDEN TİTİZ DAVRANIYO OLABİLİRLER. Bİ DENESEMMİ DİYORUM KARAR VEREMEDİM :44:
MADAMIM ONLARI BEN HEP OKUDUM. HATTA ONA BENZER Bİ TON ŞEY. 9. HAFTADA KALP ATIŞI DUYANLAR BİLE VAR HEP YAZMIŞLAR. BENDE BU YÜZDEN KIZIYORUM YA DOKTORA
ayy nikitam ne güzel dedinn vallaaaaa
bak koleramm nikitamm tecrübesinii şakıttırıyorr bide ikiz nikitamm
aynen tatlimm, ah bir bilsen ne depremler yasadi bu kalbim
neyse ya, kimsenin bu konuda üzülmesine dayanamam,,,,gecen esimin bir kuzeni (bu hatunuda hicc ama hiccc haz etmem, yinede kin tutamiyorum) dogum etti, kizi oldu,,,,yakinda görmeye gidiyoruz, sirf o bidigi sevmek icin hevesleniyorum gitmek icin , o minigin sayesinde hatunuda affetmeye hazirim...cins sey.
canim, nasilsin?? ben bikac gundur bakamadim , ne var ne yok??
kızlar nasılsınız yeni gelebildim halı yıkadık annemle uğraşıp duruyoruz siz neler yapıyosunuz
hicranımmm halımı yıkadım dedin????????????????????????????????
nikitaammmm bende kırmısılardan bol bişeycik yokkk hep kırmısı bitmedi gitti kan kaybından ölücem artık hiç halim kalmadı valla yorgunluk var üzerimde zaten koçişin yanına gittim kardeş kardeş oturduk kırmısılardan
sen nasılsın nikitam???
nerde bu kiz??
huuuu madammm, nerdesinnn canikommm
hai küçk halılar
varya onları akşamdan ısladım sabah annem geldi yıkadık ben sadece fırçaladım kaldırmak annemden ama canım benim ben kendimi rahatsız etmiyorum bakıyorum kendime iş yaptıkça düzeliyorum yat yat iyice hasta oluyorum gerçekten
oylemi? ah canimm...napcan,elden bisey gelmiyor, mecbur oturcaniz oyle
bendede halamlar cumadan beri bendeler
biraz dinlen hayatim, yüklenme bu kadar kendine.....yorucu oluyor gercekten, hem o hem is....
madamımmmm hava almaya çıktı gelmedi bi dahaaaa kısıyorum hemen glicem dedi bide sözzz verdii
ama hicranımm eğilip kalmak,yormak allah korusun bak senin yerinde olmak isteyen bir sürü kişiyiz yapma bebeimm ver yıkatmayaa başka şeylerle oyalan halı yıkamakla değillllllll
evet yapıcak bişey yok 8 gün ama nikitamm yazık değilmi bana
ya canım benim bir sürü halımvar benim çeyizlik halılarım kaynanamın halıları düğünden sonra aldığımız halılar inan varya ben sadece ele avuca gelen küçük halıları yıkadık. büyükleri ablama saklıyorum o gelsin onlarıda o yıkasın çünkü çok fiyatını sordum 2,5 tl dedi . banada pahalı geldi benim halılar çok fazla hangisini versem
SAKA yapiosun dimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?